פורסם במקור על ידי טוסטר משולשים אני מדבר אל האיש השני .. ודרך אגב, את השיטה אני לא מגלה- כי הרי זה יהרוס את "אני עשיר עם 40 נשים ואתם סתם עניים" שלח לי בה"פ אחי בבקשה =]
אני פשוט עושה מלא קווסטים והורג המון רובוטים, ואז מרוויח בגלגל המזל. יש לי 2000 כסף [וקניתי היום דמות ב5000] 200 זהב ו150 כרטיסים.
פורסם במקור על ידי DarkTiger אני פשוט עושה מלא קווסטים והורג המון רובוטים, ואז מרוויח בגלגל המזל. יש לי 2000 כסף [וקניתי היום דמות ב5000] 200 זהב ו150 כרטיסים. איזו דמות ? לא ראיתי דמות ב5000 ..
| UpDesign | 13 | מעצב מתקדם | פניות לעיצובים רק בפרטי |
עוד לא עשיתי משימה אם מישהוא מפה אז מישהוא רוצה ?
קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה: וקרדיט לקודאק על זה:
פורסם במקור על ידי SoccerArt איזו דמות ? לא ראיתי דמות ב5000 .. ג'ין גריי עולה 5000 כסף, לא זהב. תחפש בחנות, היא אחד לפני הגולש הכסוף.
אני יסתכל יותר מאוחר , אגב , כשאתה קונה דמות בחנות , היא יותר חזקה מהאלה שמקבלים ?
לא תמיד, פשוט כיף לשחק עם דמויות חדשות. אין דמות חזקה יותר, סתם כיף מגוון
מישהו רוצה משימה (אהם אהם ניב אם אתה רואה)
פורסם במקור על ידי DarkTiger לא תמיד, פשוט כיף לשחק עם דמויות חדשות. אין דמות חזקה יותר, סתם כיף מגוון ספיידר מן הוא מיוחד , ראיתי שהוא יכול לטפס ככה ישירות על בניינים לא ?
פורסם במקור על ידי SoccerArt ספיידר מן הוא מיוחד , ראיתי שהוא יכול לטפס ככה ישירות על בניינים לא ? אין לי מושג, אבל אני חושב שזה כמו תעופה, שלוחצים על חץ ירוק..
הראשון שיהיה לו ספיידי נשביע אותו להגיד לנו ^^
יש אפשרות לעשות העברות? נגיד להעביר כסף או זהב מאחד לשני?
חחח לא :d
היכולת השלישית של סייקלופס ממש ממש מגניבה ! מישהו רוצה משימה? (רצוי שניב!!)
אז יאללה.. בוא, למה אני רצויי? כי קל לנצח אותי בניקוד Xdd
.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום