פורסם במקור על ידי DarkTiger יש את האקווריומים האלה ולתפוס את הגנבים לא מקבלים מהם כסף, מקבלים מהם כרטיסים.. אני רוצה פשוט לדעת איך להשיג מלא כסף כדי לקנות דמויות חדשות...
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי טוסטר משולשים אני רוצה לעשות משימה רבעייה .. כל מי שרוצה להשתתף שיכתוב: -- אני : הגיבור שברמה הכי גבוהה אצלי : כולם ברמה מקסימום (11), חוץ מסקוט שברמה 9 .. הגיבור שאני הכי טוב איתו: או מיס מרבל או הענק אבן, לא משנה לי מי אני אהיה כדי שיראו ... -- עמית- גלגל המזל ..
פורסם במקור על ידי טוסטר משולשים כדי שיראו ... -- עמית- גלגל המזל .. אני ניסיתי אבל זה נותן לי רק 10 כסף...
תשיג מלא כרטיסים ותעשה מליון פעם..
הגעתי ל-600 זהב.. יש לי לקנות את איש האש, רפטייל וסופה.. לקנות אחד או לחכות עד שאשיג 1000 ואז אקנה את קפטן אמריקה/איש טור.
.
איך הגעת לכל כך הרבה? אני רק ב200..
פורסם במקור על ידי DarkTiger איך הגעת לכל כך הרבה? אני רק ב200.. לא מגלה.. סוד כמוס!!! סביר להניח שאקבל על זה באן, בוא נגיד ככה.
ניב.. תגיד לי בה"פ
אעעעההה עזבו סתם ילד מפגר מי שאמר שיש לזה צ'יטים.. הוא ניסה לגרום לי לקנות את הדבר הזה שמקבלים בוא 500 זהב פעם בחודש (וכאילו את משלם 9 דולר לזה)
דניס וניב, רוצים עם עוד מישהו משימה ?
פורסם במקור על ידי טוסטר משולשים אני יודע אותה .. אני לא יכול להאמין שתוך יום השגת 18 אלף מישהו רוצה משימה ? אתה מתכוון תוך שבוע...
קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה: וקרדיט לקודאק על זה:
מישהו רוצה מיסיון?
אני רוצה
איך קוראים לך שם?
פורסם במקור על ידי DarkTiger איך קוראים לך שם? רק שאלה לפני: איפה אפשר להכניס REDEEM CODE?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום