אני מוכן
סבבה, אבל אנחנו צריכים עוד 2 אנשים
שני דברים: 1.מישהו רוצה לעשות משימה מחר? 2.איך אפשר להיות סוכן בלי לשלם?כי פעם היה לי ורציתי להחזיר כי עכשיו יש לי מספיק כסף לקנות את איירונמן.
NYO HO HO BITCH
אפשר בעוד דרך עם קוד מיוחד אבל אין לי מושג איך משיגים נראלי אם קונים בובת פעולה של מארוול או משו אז הקוד נמצא על האריזה
מישהו רוצה לצאת למשימה?
אני, איפה נפגש? איך קוראים לך שם?
פורסם במקור על ידי DarkTiger אני, איפה נפגש? איך קוראים לך שם? bat fish נפגש באיזור של ארבעת המופלאים ליד הטיל? ואיך קוראים לך שם?
אני מיסט האט נינג'ה.. עשיתי איתך קווסט..
פורסם במקור על ידי DarkTiger אני מיסט האט נינג'ה.. עשיתי איתך קווסט.. לא נורא, תעשה איתי עוד פעם...
אני לא יכול עכשיו, בוא יותר מאוחר ביחד עם עוד משתמשים מהפורום.. משיגים יותר נקודות אם משחקים עם יותר משתמשים
פורסם במקור על ידי DarkTiger אני לא יכול עכשיו, בוא יותר מאוחר ביחד עם עוד משתמשים מהפורום.. משיגים יותר נקודות אם משחקים עם יותר משתמשים סבבה..
פורסם במקור על ידי Sasuke Kun שני דברים: 1.מישהו רוצה לעשות משימה מחר? 2.איך אפשר להיות סוכן בלי לשלם?כי פעם היה לי ורציתי להחזיר כי עכשיו יש לי מספיק כסף לקנות את איירונמן. איך היית סוכן?
קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה: וקרדיט לקודאק על זה:
זה רק אני או שהמשחק לא עובד?
פורסם במקור על ידי mor15 זה רק אני או שהמשחק לא עובד? גם אצלי.... כנראה הם מעדכנים...
המשחק לא פועל עכשיו כי צוות המשחק מתקנים בו כמה דברים .
| UpDesign | 13 | מעצב מתקדם | פניות לעיצובים רק בפרטי |
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום