D: אני לא יפספס כלום D:
חחח צום קל לכולם D:
D: אני לא יפספס כלום D:
חחח צום קל לכולם D:
מקובל ביותר
למרות שאני יכול להיכנס P:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני צם, וגם לא משתמש בחשמל במהלך יום כיפור, אבל לדעתי נעילת הפורום היא סוג של כפייה דתית.
מי שרוצה להכנס בזמן הצום שיכנס-זו זכותו המלאה.
אני לא מבין למה אלה שלא משתמשים במחשב ביום כיפור צריכים שהפורום ינעל, מה זה בדיוק משנה?
לדעתי צריך להשאיר את הפורום פתוח כל השנה ללא יוצא מן הכלל.
צום קל!
צודק במאת האחוזים :XOriginally posted by stm@Oct 8 2008, 04:27 PM
אני צם, וגם לא משתמש בחשמל במהלך יום כיפור, אבל לדעתי נעילת הפורום היא סוג של כפייה דתית.
מי שרוצה להכנס בזמן הצום שיכנס-זו זכותו המלאה.
אני לא מבין למה אלה שלא משתמשים במחשב ביום כיפור צריכים שהפורום ינעל, מה זה בדיוק משנה?
לדעתי צריך להשאיר את הפורום פתוח כל השנה ללא יוצא מן הכלל.
צום קל!
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אויש שתקו כבר
לא צמים?
משחקים במחשב?
תעסיקו את עצמכם
ההחלטה היא של אילון ורותם נמאס לי מהקיטורים שלכם
שבו כבר בשקט
And If You Don't Know, Now You Know
לך לא אכפת כי את צמה ><"
אבל יותר לחצי מהפורום זה אכפת- אז ניצן-
תתכונני לצום בשקט ><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
מה יש לכם?!
הוא כולה נסגר ליום+
הילה תפסיקי לנסות לשכנע שלא יסגרו
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)