פרויקט המוזיקה בפורום פוקימון!
~דרוש לוגו~
דבר הרכז
שלום לכולכם. למי שלא מכיר אותי, אני יואב, ואני ממש אוהב מוזיקה ולנגן. לפני הרבה מאוד זמן, משהו כמו חודש אחרי שהגעתי לפורום,פתחתי פרויקט בפורום מוזיקה. הרעיון של הפרויקט היה פשוט: אני מעלה שיעורי מוזיקה לפורום, אבל לא בסגנון של בית ספר: פשוט מאמר שמדבר על נגינה, במקרה שלי תופים. אני רציתי להרחיב את הפרויקט, וקיבלתי עוד 2 מורים, אחד שקוראים לו תומר ואחד ששמו הוא דור. לצערי, אני היחיד שבאמת העלה שיעורים לפורום, וגם נוספה עוד בעיה: לא היו אנשים שהסתכלו. אף שיעור לא עבר את ה50 צפיות, ולכן אחרי שני שיעורים סגרתי את הפרויקט. בגלל המצב של פורום מוזיקה, החלטתי לחדש את הפרויקט, ואולי גם למצוא מורים חדשים. עד כה גייסתי חבר טוב שלי, ששמו דניאל, שילמד קצת על פסנתר ממה שהוא יודע, ואני עדיין מחפש עוד מורים. החזון שלי הוא בסוף להחיות את פורום מוזיקה, ושיהיו מורים להרבה כלים.
למורים חדשים
מי שרוצה להיות מורה בפרויקט, שישלח בקשה פה, לפי הטופס הבא:
שם: (כדי שאני אדע איך לפנות אליכם)
שם משתמש: (לא צריך להסביר)
כלי ושנות לימוד: (על איזה כלי אתם מנגנים וכמה זמן אתם לומדים)
הערות: (פה תרשמו רעיונות לשיפור, כל מיני דברים שאתם רוצים להגיד לי, ועוד.)
טופס ריק:
השיעורים הם במתכונת של מאמר כזה בחודש, זמן טוב לא? אני חושב שזה מספיק זמן כדי לכתוב שיעור כמו שצריך ולהשקיע. מישהו מהמורים שבכל זאת יש לו בעיה, שיפנה אליי בהודעה פרטית, ואני אטפל בזה. חובה לדווח על כל העדרות מתוכננת.שם:
שם משתמש:
כלי ושנות לימוד:
הערות:
מורים
יואב CrashRide- מורה לתופים ורכז הפרויקט
דניאל אין על פוקימון-מורה לפסנתר ומחליף רכז הפרויקט.
לכל המורים: הפרויקט מתחיל בחמישי לאוגוסט.
תודה לכל העוזרים!
עדכון של ה2011\7\25- מהיום דניאל הוא גם המחליף שלי בתור רכז הפרויקט כשאני לא נמצא. ומה רכז הפרויקט עושה? רכז הפרויקט אחראי שהכול יתנהל חלק. הוא אחראי על על מורים שנעדרים, אליו פונים אם צצה איזו בעיה, והוא גם בודק שהמורים יגישו את הישעורים בזמן ואם לא- הוא מדבר איתם ובודק מה הבעיה. לכן, כשאני לא נמצא, דניאל הוא הכתובת שלכם לכל מיני בעיות למיניהן.