חח.. גם שיר טוב, מיסטי כוסית
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=DCYnTLLb1oA&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]
מזל טוב, וכמובן שאגיב מדובר בנושא שקרוב ללבי...
אני כבר לא כל כך מתווכח עם זה, עם העובדה שיש אנשים שפשוט רוצים להגיע ולשחק במשחק פשוט ושצריך שיהיו משחקים כאלה, ואף תמכתי בזה בסוף 'כהונתי'. אבל להתווכח עם קיומו של שיפור ושל רמות והבדלים בין משחקים זה דבר אחר לחלוטין. בקצרה - כשאני אומר משחק ברמה נמוכה אם זה פוקימון, זה נגיד סיפור שחוזר על עצמו של אימון ואולי כולל צוות רשע מטופש, כמה דמויות שאפשר לפגוש בסיפור ודברים סטנדרטיים ומשעממים. משחק ברמה גבוהה יכלול המון רעיונות ודברים שיהפכו אותו לאחד ברמה גבוהה. זה כמו להתווכח עם העובדה שמסי טוב ממאור בוזגלו. אותו דבר לגבי השחקנים, שחקן שאין לו רמת כתיבה גבוהה או חשיבה יצירתית ויגיד צ'מנדר תקוף בלהביור, ואחד שיגיד 'זנק מעל ממטר המים שמשלח בך היריב והשתמש במסך עשן בכדי לבלבל אותו. זכור היכן ראית אותו כשיצרת את מסך העשן ושגר ממטר גחלים אל עבר אותה הנקודה'. משחקים מושקעים, שחקנים טובים, כל אלו מבורכים, אבל מבחינתך רק ההנאה ו2 קריטריונים בסיסיים ביותר נחשבים...אתה המנהל, זו דרכך, וכך יתנהל הפורום. אבל רק אציין שגם ההנאה תבוא מעלייה ברמת הפורום. כי המון אנשים שברחו יחזרו לשחק במשחקים איכותיים, אנשים ישחקו במשחקים הרבה יותר מושקעים וכו', כך שגם כאן ההנאה נמצאת. אני מניח שכל אחד די הציג את דעתו...
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
כדאי לכם ללכת ללונה פארק בתקופה הזאת.
ירים לכם את האדרנלין.
אנשים לכו להסתכל פרסמתי מדריכון מספר 2 זה איפשהו בראש העמוד בחת"ם תעיפו מבט!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אה סבבה.
אני מותש... ללכת שעתיים ברגל ביום הכי חם בשנה...
אני מת.
אבל אז...
הלונה פארק...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)