פורסם במקור על ידי Druddigon man בטח עובד טוב! אססים הכי טוב לתקשורת עם בנות! אבל בתקשורת קצרה כזאת רק אסמסים... אז כרנראה שתי החברות שלך נחתו מהכוכוב "לאשמעועלמסרוניםותקועיםבעבר 8".. חחחחחחחחח לא. ובן כמה אתה?!
קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה: וקרדיט לקודאק על זה:
אתם מטורפים לגמרי. ל***, אי אפשר דרך הטלפון. מקסימום מסעדה או מקום בילוי נחמד.
פורסם במקור על ידי Daniel אתם מטורפים לגמרי. ל***, אי אפשר דרך הטלפון. מקסימום מסעדה או מקום בילוי נחמד. זה לא תמיד מה שאני מחפש..... יותר נכון זה לא מה שאני מחפש
אה ואאלה, שכחתי שאתה בן 16.
פורסם במקור על ידי Daniel אתם מטורפים לגמרי. ל***, אי אפשר דרך הטלפון. מקסימום מסעדה או מקום בילוי נחמד. אפשר על החוף פורסם במקור על ידי אין על פוקימון זה לא תמיד מה שאני מחפש..... יותר נכון זה לא מה שאני מחפש אז אתה חנון סתם חח... אבל אתה לא רוצה את זה..? מוזר ~
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man אפשר על החוף אז אתה חנון סתם חח... אבל אתה לא רוצה את זה..? מוזר ~ רוצה לפעמים... אבל אני בן 14
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון רוצה לפעמים... אבל אני בן 14 אה, אתה בן 14? אתה עדין צעיר
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון רוצה לפעמים... אבל אני בן 14 14...? אתה יודע מה זה ביסקסואל..?
פורסם במקור על ידי Daniel אה, אתה בן 14? אתה עדין צעיר בדיוק! אפילו עוד לא יצא לי להתנשק
פורסם במקור על ידי Daniel אה, אתה בן 14? אתה עדין צעיר נו ואם אני ב-ה'..? זה לא משנה הגיל, משנה הרצון.. D: דניאל, אף פעם לא התנשקת?! בגיל 14?!
פורסם במקור על ידי Druddigon man 14...? אתה יודע מה זה ביסקסואל..? אל תשאל אותו שאלות כאלו, עזוב אותך. בלונה פארק יש פאקינג כוסיות ברמות.
פורסם במקור על ידי Blackbeard קודם כל קרדיט לאביב על הסרטון! דבר שני, להתרחק ממיסטי אני זה שגיליתי אותה, אני מתחתן איתה! תקשיב היא עושה תראפ כמו מ-ל-כ-ה!!!!!!!!!!!!! וזה לגמרי עושה לי את זה מצטער אבל מיסטי כבר נשואה לי אני מוכן לתת לך את ברוק, עם 2 פיליפינים במבצע .
פורסם במקור על ידי Druddigon man נו ואם אני ב-ה'..? זה לא משנה הגיל, משנה הרצון.. D: דניאל, אף פעם לא התנשקת?! בגיל 14?! לא, האמת אני חנון..., אבל יש לי עבודה
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון לא, האמת אני חנון..., אבל יש לי עבודה אני זוכר שבגיל שלך היה לי קשה להשיג עבודה בחופש... איך הצלחת?
פורסם במקור על ידי Daniel אל תשאל אותו שאלות כאלו, עזוב אותך. בלונה פארק יש פאקינג כוסיות ברמות. גם כיף ל**** על רכבת הרים סתם חח... יאוו ניר, תביא פיליפינית! P:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום