אתם עושים הישרדות פוקימונס... יפה יפה, זה בדרך כלל מצליח ומהנה. רק חבל שהיטמן לא כאן, יש לו כישרון לזה
אתם עושים הישרדות פוקימונס... יפה יפה, זה בדרך כלל מצליח ומהנה. רק חבל שהיטמן לא כאן, יש לו כישרון לזה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
היי אביב, הרבה זמן לא ראינו אותך כאן
כן אני חודש לפני גיוס, חושב שכשהפורום קם והייתי כאן מתחילתו - הייתי בן....14 נדמה לי, אז בגלל נוסטלגיה וזה באתי להעיף מבט
אביב
בהצלחה לך בצבא, תבוא לבקר יותר P=
לא כל כך סביר, כבר אין זמן וראש לפורומים ם:
אביב
טוב, אם אתה אומר..
יאחה אני עייף מת. לילה טוב.
עפתי לישון, ביי
כן עברו מאז 4 שנים וחצי כמעט, וואו, ולילה טוב.
אגב בקשר למשהו שראיתי במשחקי תפקידים:
ראיתי שמשתמש בשם תומר משהו פתח מ"ת של וואן פיס, זה מבורך אבל... אין לזה עתיד, קודם כל וואן פיס לא הסתיימה ויקח לזה שנים, לכן המנהל משחק יצטרך למצוא דרך בעצמו להמציא איך העולם של Op אמור להיראות בהמשך ורק אודה מסוגל לכך, דבר שני צריך להשקיע במשחק כזה שעות כל יום במשך שבועות אולי חודשים בהכנה. סוגי ספינות, להכין דמויות שונות, לחשוב איך לעשות עלילה מקורית שלא כמו בסדרה לכל אחד מהשחקנים, ואיזה חברי צוות מצטרפים אליהם, וכו' וכו'.......אין כמעט אנשים שיכולים לעשות כזה מ"ת
אביב
אה באמת? כמו שאמרתי זה באמת משחק מ-ט-ו-ר-ף לנהל ולמעשה אני חושב שיותר מיועד ל2 מנהלים משותפים מאשר 1, וגם אז אין צורך להסביר כמה זה קשה ם:
אחח כמה זכרונות יש לי מפורום חתם כאן...
אביב
להמציא צוותי פיראטים שלמים זה באמת דבר לא פשוט.
וזה לא הדבר הכי קשה.
אם אתה רוצה להשתמש בפירות ויכולות חדשים לחלוטין ולא לעשות דברים מוזרים כמו לתת לדמויות שאתה ממציא פירות ששייכים לאחרות מהאנימה, אז זו משימה כבר ממש קשה, וגם אם לא הצוותים נגיד שפחות הבעיה, אבל הסיפור, אי אפשר לעשות סיפור כמו באנימה. תצטרך להמציא סיפור[אם לא שונה לכל אחד מהשחקנים] שיהיה שונה לגמרי מהאנימה, בין אילו איים יבקרו, מי יהיה שם, מה יקרה שם, אסור שזה יהיה בדיוק כמו באנימה, ויש עוד היבטים, אבל אין סיבה להשקיע ככה במשחק כזה כי צריך גם שחקנים מאוד איכותיים שיעריכו ויתנו לפותח את מה שהם מקבלים וזה נדיר.
אביב
אביב אתה כאן?!
מה קורה?
ספוילר
בסדר אנחנו מכירים? אני פשוט לא כל כך זוכר עברו שנים אני מצטער ם:
שמעו, מצאתי את הנושא עלייה לניהול שלי ושל עומרי, ואני רואה שהכנתי פה פשוט 500 דברים בנושא שיכולים לעזור לאנשים. במיוחד החלקים שלא על פוקימון[איכס משחקי פוקימון] והמדריכונים להכנת משחקי פנטזיה.
ממליץ להסתכל ם:
http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24159
הפנטזיה זה בחלק התחתון של ההודעה הראשית.
זו הודעה מהתקופה שניהלתי חתם ם:
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)