תומר מה עם הגלאקסי?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man זהו אני עוקף את יואב בנו"ד... P: מה קורה כולם? הכל בסדר... מתים משעמום. מישהו פה יודע בן כמה אני?
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
שבע? Xd (אל תעלב.. בצחוק..)
פורסם במקור על ידי DarkTiger היי עומר, תצטרף לאקסמן טים.. קבוצה חדשה? יאללה אני בפנים.. P: יונתן, 15..?
פורסם במקור על ידי scizor-x הכל בסדר... מתים משעמום. מישהו פה יודע בן כמה אני? לא כתוב לך את זה בפרופיל האישי?
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי Druddigon man קבוצה חדשה? יאללה אני בפנים.. P: יונתן, 15..? בונא דניס,עומר אני בן 12
פורסם במקור על ידי Druddigon man קבוצה חדשה? יאללה אני בפנים.. P: יונתן, 15..? תמציא לעצמך מוטאנט ותבחר מוטאנט קיים חוץ מוולברין וסייקלופס. ראית את הקווסט שאני ויואב עשינו?
פורסם במקור על ידי scizor-x בונא דניס,עומר אני בן 12 אה.. ידעתי פורסם במקור על ידי DarkTiger תמציא לעצמך מוטאנט ותבחר מוטאנט קיים חוץ מוולברין וסייקלופס. ראית את הקווסט שאני ויואב עשינו? לא איזה קווסט?
מישהו יוכל להגיב בסיקורים שלי?
פורסם במקור על ידי Druddigon man אה.. ידעתי לא איזה קווסט? עשינו כמו מ''ת בנו''ד.. שאני עושה המשך ואז מגיב לעצמי, ואז הוא עושה המשך לתגובה שלי ומגיב לעצמו, וכן הלאה..
פורסם במקור על ידי DarkTiger עשינו כמו מ''ת בנו''ד.. שאני עושה המשך ואז מגיב לעצמי, ואז הוא עושה המשך לתגובה שלי ומגיב לעצמו, וכן הלאה.. יאללה בוא נעשה שנינו D=
פורסם במקור על ידי Druddigon man תומר מה עם הגלאקסי? נהרס אז קנו לי את Xperia Play.
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
קודם תמציא מוטאנט ותבחר קיים.. תקרא בחתימה שלי איך יואב ואני כתבנו..
חח.. גם את ה1 הרסת...? דניס, אף פעם לא ראיתי אקסמן, אין לי מושג על מה אתה מדבר, חשבתי שסתם קוראים לזה ככה.. P:
פורסם במקור על ידי Druddigon man חח.. גם את ה1 הרסת...? דניס, אף פעם לא ראיתי אקסמן, אין לי מושג על מה אתה מדבר, חשבתי שסתם קוראים לזה ככה.. P: לא קנו לי בסוף את הראשון. קנו לי במקום זה את Xperia Play
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום