Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 27 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 402

נושא: Imotato

1. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    <div align="Center"></div>

רקע
    עברו שנים מאז הצליח הקיסר הסבסטי איאן הראשון לבסס את מעמדו כקיסר החוקי של ממלכת העולמות,
    כאשר הוא מולך בכוכב הלכת ארתה, המכונה אימוטטו, בעיר הבירה מלודיאן. בעקבות המרד הפורץ בכוכב
    הלכת אירונד המנוהל על ידי אחיה של הגבירה לוצ&#39;יה, אשת הקיסר, החליט הקיסר בהתייעצות מועצת חכמי
    עשרת העולמות שנותרו נאמנים לקיסר להקים בצבא הגלקטי יחידת מבצעים מיוחדת שתפעל על מנת לקדם
    מטרות החשובות לקיסר ולבצע משימות כדי לדכא את המרד. מבין עשרות מתמודדים נבחרת ליחידת
    המבצעים הסודית ותשמש בתחילה כחייל פשוט ולאט תעלה בדרגות.

רקע
    1-חוקי פורום פוקמונ&#39;ס תקפים פה.
    2-גם חוקי פורום חת"מ תקפים פה.
    3-אסור להספים.
    4-אני יכול לקבל מי שאני רוצה, ואם החלטתי שלא לקבל אותך אסור להטריד אותי.
    5-אסור לאנשים שלא רשומים להגיב מלבד תופס הרשמה.
    6-אסור לקלל.
    7-משתמש שהגיב תגובות לא טובות או לא מספקות, יעוף.
    8-משתמש שלא יגיב 3 ימים בלא סיבה, יעוף.
    9-מותר לי להעיף משתמש בכל שלב שאני ארצה בלי לספק סיבה.

לא להגיב
    1/3
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

2. משתמש מנוסה
    כוכבי לכת
    1-ארתה
    עיר בירה: מלודיאן
    מושל: הקיסר הסבסטי איאן הראשון
    הכוכב ארתה הוא בירת היקום ומקום מושב הקיסר.
    ארתה הוא העתק של ארץ שהוחרב במהלך השנים.

2-אירונד
    עיר בירה: אירונר
    מושל: הדוכס ריימונדו איטוליו
    הכוכב אירונד הוא כוכב הבית של משפחת איטוליו.
    הכוכב הוא כוכב המרכז של המרד נגד הקיסרות.

3-מורון
    עיר בירה: איסיניה
    מושל: מועצת מורון
    הכוכב מורון הוא הכוכב הקפוא. כוכב הלכת נשאר
    תומך בקיסר איאן והתעלם מהצעת הדוכס ריימונדו
    להצטרף למרד. כוכבת הלכת הוא כוכב דתי מאוד
    שהדת הנפוצה ביותר היא האייס-מורוניזם.

4-טוקסיס
    עיר בירה: מיקין
    מושל: ג&#39;וזף מן (נציג קיסרי)
    כוכב חמים בעל שדות חיטה רבים ואזורי מרעה גדולים.
    מפורסם בגידולי החיטה הפורה שלו וביצוא בשר פר-לבן.

5-איילנד
    עיר בירה: גוסטבסון
    מושל: הרוזן גוסטבסון העשירי
    כוכב לכת קטן הדומה תכונותיו הגאולוגיות לארתה. איילנד הוא
    כוכב נייטרלי שמתחת לפני השטח מתנגד לקיסר אך לא יכול
    להתנגד כי השטח בכוכב ברובו שייך לקיסר והרוזן שולט רק כנציג
    קיסרי.

6-בומר
    עיר בירה: אסטרה
    מושל: המועצה האסטריאנית
    בומר, כוכב לכת המפורסם במפעלי חומרי הנפץ והנשקים שבו.

דמויות חשובות

1-דו-קפטן בכיר בלאק
    הדו-קפטן בכיר הוא המפקד של הטוראים החדשים ונותן
    להם משימות. הוא שותף של דו-קפטן בכירה וויט.

2-דו קפטן בכירה וויט
    הדו קפטן בכירה היא המפקדת של הטוראים החדשים ונותנת
    להם משימות. היא שותפה של דו-קפטן בכיר בלאק.

3-שריגן, המטיף ממורון
    שריגן הוא אחד מהמנהיגים הדתיים של מורון והוא חבר במועצת
    חכמי מורון. שריגן נשלח לרוב לכנסים הקיסר-סבסטיים גלקטיים.

דרגות
    1-טוראי
    2-רב טוראי (רב"ט)
    3-סמל
    4-רב-סמל (רס"ל)
    5- רב סמל ראשון (רס"ר)
    6-רב סמל בכיר (רס"ב)
    7-סמל-שותף (ס"ש)
    8-סמל-שותף בכיר (סש"ב)
    9-דו-קפטן (דק"פ)
    10-דו-קפטן בכיר (דק"ב)
    11-מייג&#39;ור
    12-רב-מייג&#39;ור (רב"מ)
    13-מייג&#39;ור עליון
    לא להגיב
    2/3
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

3. משתמש מנוסה
    תופס הרשמה
    כינויי בפורום: (בלי חצים)
    שם אמיתי: (אופציונלי)
    שם במשחק: (שם ושם משפחה אמריקאים בלבד&#33;)
    רקע: (5 שורות, בלי וויתורים&#33; הרקע יכלול את ילדותכם, בגרותכם והסיבה שהחלטתם להצטרף ליחידה)
    תיאור: (תארו איך אתם נראים. תמונות לא יתקבלו)
    נשק: (לבחור: חרב ליזר, אקדח סוניק, כפפת חצים)
    תכונות: (3 טובות ו3 רעות)
    הערות:

יש לקחת את טופס ההרשמה מכאן, כל מקור אחר לא יתקבל.
    קוד:
    &#91;B&#93;כינויי בפורום&#58;&#91;/B&#93; 
    &#91;B&#93;שם אמיתי&#58;&#91;/B&#93; 
    &#91;B&#93;שם במשחק&#58;&#91;/B&#93; 
    &#91;B&#93;רקע&#58;&#91;/B&#93; 
    &#91;B&#93;תיאור&#58;&#91;/B&#93; 
    &#91;B&#93;נשק&#58;&#91;/B&#93; 
    &#91;B&#93;תכונות&#58;&#91;/B&#93; 
    &#91;B&#93;גיל&#58;&#91;/B&#93; 
    &#91;B&#93;הערות&#58;&#91;/B&#93;
    התחלה
    אתה נכנס בשערי הארמון הקיסרי במלודיאן. אתה פונה ונכנס לחדר שיש עליו שלט שכתוב עליו "המועצה לכוכבים חשובים". אתה נכנס ורואה דוכן שכתוב עליו "ברוכים הבאים, מגוייסים חדשים" ורטט עובר בך. אתה מתקדם אל הדוכן ואומר: "שלום, אני המגוייס החדש."
    "בסדר," אומרת לך העומדת בדוכן, "זהו טופס סודיות שעליך לחתום ואז תוכל לבחור נשק."

רשומים
    כינויי בפורום: Bug
    שם אמיתי: איתי
    שם במשחק: ג&#39;ס יוריקה
    רקע: ג&#39;ס גדל במשפחה עשירה, אביו היה בעל של חברה לייצור נשק ואימו הייתה מנהלת השיווק של החברה. לג&#39;ס יש עוד אח ואחות והוא הבכור. החברה של אבא של ג&#39;ס הייתה תומכת אדוקה של הקיסר וסיפקה לכוחותיו נשק ואמצעי לחימה.הוריו של ג&#39;סי רצו שהוא ימשיך את שושלת המשפחה אבל ג&#39;סי תמיד התעניין בלחימה ובמיוחד בחומרי נפץ,הוא תמיד אהב לברוח מהבית ולנסות כל מיני חומרי נפץ שהוא גנב מהמפעל על אבנים ומבנים נטושים,יום אחד אחד מחומרי הנפץ שהוא ניסה התפוצץ ליד פרצופו והוא נעשה עיוור בעין אחת ונשארה לו צלקת,את כל השאר הוריו תיקנו בניתוחים פלסטיים. עם עליתו של הקיסר החברה התחזקה ונפתחו מפעלים גם בכוכב אירונד והדבר החליש את המורדים.כשהיה בן 17 אימו ואביו יצאו לביקור במפעלים שבאורונד,המורדים הצליחו במאבק לחטוף את שני הוריו ואחרי מסע ומתן כושל הם רצחו אותם. ג&#39;ס היתום היה צריך לטפל באחיו הקטנים ולכן הוריש את החברה לסגן המנהל.החברה פשטה רגל אחרי שנה. אחרי שאחיו ואחותו גדלו והוא שמע על היחידה הוא החליט להיצטרף כדי לעזור לדכות את המורדים.
    תיאור: נמוך,בעל עינים שחורות ושיער חום,צלקת בעין שמאל,עין שמאל לבנה(הוא עיוור בעין שמאל) ממושקף ועורו שזוף
    נשק: חרב לייזר
    תכונות: פזיז,קר לב,סגור.אינטיליגנט,נחוש,נדיב
    דרגה: טוראי
    נקודות משימה: 380/600
    הערות: שיהיה מומחה בחוצרי נפץ בבקשה

כינויי בפורום: Sexy_LD
    שם אמיתי:יוסי
    שם במשחק: ג&#39;ו סטאר
    רקע: ג&#39;ו תמיד היה מוזר,הוא התרחק מכולם רוב הזמן.
    ג&#39;ו היה &#39;אח סנדביץ&#39; אחיו הגדול תמיד הציק לו בזמן שהוא השגיח על אחותו הקטנה.
    שג&#39;ו היה בערך בן 16,הוריו ואחיו הגדול של ג&#39;ו נרצחו בדיכוי תושבים.
    ג&#39;ו לא זז מביתו שבועיים,ואחותו בסוף הצליחה לעודד אותו,ולגרום לו להתנקם.
    ג&#39;ו יחד עם אחותו הלכו ליחידה,כל אחד שובץ ביחידה אחרת אבל הם שומרים על קשר מדיי פעם
    תיאור: שיער שחור פרוע קצת,עיינים כחולות,גבוה ושרירי
    נשק: כפפות חיצים
    תכונות: שתלטן,נקמן,חשדן,טוב לב,נדיב,בוחן דברים בקפידה
    דרגה: טוראי
    נקודות משימה: 150/600
    הערות:שותפהD:

כינויי בפורום:Wolverine
    שם אמיתי: הילה
    שם במשחק:טורי מקליין
    רקע:
    טורי נולדה בניו-יורק, לאבא רופא מפורסם, לאמא מורה למדיטציה, ושיטות הרגעה רוחנית, ולאח שהיה גדול ממנה בשש שנים.
    טורי למדה מקינדר-גרדן, עד סיום בית הספר בבית ספר פרטי, שם למדה אומנויות לחימה והגנה עצמית, ולמדה להתעסק במחשבים-אך זה לא עניין אותה, לכן היא הפסידה את רוב השיעורים, והלכה במקומם לשיעורי אומנויות לחימה. אומנות הלחימה בחרב עיניינה את טורי יותר מכל- והוריה שכרו לה מאמן שילמד אותה. טורי הייתה טובה מאוד גם בג&#39;ודו ובקונג פו. בטורי התאהבו לא-פעם, אך היא לא התעניינה בבן שלא היה לה כיריב ראוי. לטורי יש כלבה נאמנה והיפר-אקטיבית מסוג לברדור רטריבר, שהייתה לצידה מהקינדר-גרדן. כשטורי הייתה בת ארבע-עשרה, אחיה התגייס לצבא- ולחם במרד שפרץ. הוא נהרג לאחר שבוע בשדה המרכזי. טורי שלטה בעצמה- ואמה עזרה לה בכך. כשטורי גדלה היא החליטה שהיא תתגייס לצבא למרות שהוריה השיגו לה טופס ויתור- או שכל בני מקליין ישרתו בשירות צבאי, או שהם ימותו בשירותו. סבה של טורי היה ג&#39;ון מקליין, שוטר פשוט- עם מעשים גדולים. הוא למד את טורי את חשיבות הצניעות- והתגמול. "זה לא האופי שעושה את הבן-אדם, אלא המעשים שלו."- זה היה המשפט האחרון שטורי שמעה מסבה לפני שהוא נפטר.
    תיאור:בלונדינית-זהב, עייניים ירוקות-אגוז בורקות, גוף בהיר ומפותח, כושר גופני מצויין, בדרך כלל הבגדים הם מכנסיים קצרות לבנות, ומן סוג של גופייה עם קצ מחשוף- והכתפיות קצת עבות יותר כך שהן מכסות את הכתפיים. בערך כמו בגדי טניס. נעלי אדידס- תכלת -לבן.
    נשק:חרב לייזר D:
    תכונות:חכמה, נחמדה, אמיצה, רגזנית, עוקצנית, נוטה לשקר.
    דרגה: טוראית
    הערות: וולברין D:

כינויי בפורום: Luca Turilli
    שם אמיתי: יובל
    שם במשחק: ראסל אללן
    רקע: נולד למשפחה עשירה ואצילית. לאביו קראו מייקל, ולאימיו קראו אלברטה. הם מתו מהתנקשות נוראית במטרה לקחת את כול הכסף. התינוק Ran Away למקום אחר במטרה לחפש את ההורים שלו ונמצא על ידי בחור בשם ג&#39;ס אלנורוואל אשר מאוד אוהב ילדים וגידל אותו, ולא הסתיר מימנו את האמת על המקרה. בג&#39;ס החל לומר לו על היחידה ולמה כדאי לו להצטרף. ג&#39;ס גדל והצטרף ליחידה על מנת להשלים את מה שג&#39;ס התחיל ולקבל את המשימות, ויד כי הוא בנוי לזה.
    תיאור: שיער ארוך חום, שמנמן, שפם חום וזקן ום מחוברים סביב הפה.
    נשק: אקדח סוניק
    תכונות: עצבני, חפרן, בחור שאכפת לו רק מעצמו, חכם, נבון, אדיש.
    דרגה: טוראית
    הערות: הוא מת על חתולים, ועל הצבע שחור

ניתן להגיב.
    3/3
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

4. משתמש מנוסה
    כינויי בפורום:Bug
    שם אמיתי:איתי
    שם במשחק:ג&#39;ס יוריקה
    רקע:ג&#39;ס גדל במשפחה עשירה, אביו היה בעל של חברה לייצור נשק ואימו הייתה מנהלת השיווק של החברה. לג&#39;ס יש עוד אח ואחות והוא הבכור. החברה של אבא של ג&#39;ס הייתה תומכת אדוקה של הקיסר וסיפקה לכוחותיו נשק ואמצעי לחימה.הוריו של ג&#39;סי רצו שהוא ימשיך את שושלת המשפחה אבל ג&#39;סי תמיד התעניין בלחימה ובמיוחד בחומרי נפץ,הוא תמיד אהב לברוח מהבית ולנסות כל מיני חומרי נפץ שהוא גנב מהמפעל על אבנים ומבנים נטושים,יום אחד אחד מחומרי הנפץ שהוא ניסה התפוצץ ליד פרצופו והוא נעשה עיוור בעין אחת ונשארה לו צלקת,את כל השאר הוריו תיקנו בניתוחים פלסטיים. עם עליתו של הקיסר החברה התחזקה ונפתחו מפעלים גם בכוכב אירונד והדבר החליש את המורדים.כשהיה בן 17 אימו ואביו יצאו לביקור במפעלים שבאורונד,המורדים הצליחו במאבק לחטוף את שני הוריו ואחרי מסע ומתן כושל הם רצחו אותם. ג&#39;ס היתום היה צריך לטפל באחיו הקטנים ולכן הוריש את החברה לסגן המנהל.החברה פשטה רגל אחרי שנה. אחרי שאחיו ואחותו גדלו והוא שמע על היחידה הוא החליט להיצטרף כדי לעזור לדכות את המורדים.
    תיאור:נמוך,בעל עינים שחורות ושיער חום,צלקת בעין שמאל,עין שמאל לבנה(הוא עיוור בעין שמאל) ממושקף ועורו שזוף
    נשק:חרב לייזר

תכונות:פזיז,קר לב,סגור.אינטיליגנט,נחוש,נדיב
    הערות:שיהיה מומחה בחוצרי נפץ בבקשה

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

5. מנכ&quot;ל לשעבר.
    כינויי בפורום: Sexy_LD
    שם אמיתי:יוסי
    שם במשחק: ג&#39;ו סטאר
    רקע: ג&#39;ו תמיד היה מוזר,הוא התרחק מכולם רוב הזמן.
    ג&#39;ו היה &#39;אח סנדביץ&#39; אחיו הגדול תמיד הציק לו בזמן שהוא השגיח על אחותו הקטנה.
    שג&#39;ו היה בערך בן 16,הוריו ואחיו הגדול של ג&#39;ו נרצחו בדיכוי תושבים.
    ג&#39;ו לא זז מביתו שבועיים,ואחותו בסוף הצליחה לעודד אותו,ולגרום לו להתנקם.
    ג&#39;ו יחד עם אחותו הלכו ליחידה,כל אחד שובץ ביחידה אחרת אבל הם שומרים על קשר מדיי פעם
    תיאור: שיער שחור פרוע קצת,עיינים כחולות,גבוה ושרירי
    נשק: כפפות חיצים
    תכונות: שתלטן,נקמן,חשדן,טוב לב,נדיב,בוחן דברים בקפידה
    הערות:שותפהD:

6. משתמש מנוסה
    איתי- זה אמור להיות כאילו השם של הזה מודגש..
    לא כל הטקסט ><"

כינויי בפורום:Wolverine
    שם אמיתי: הילה
    שם במשחק:טורי מקליין
    רקע:
    טורי נולדה בניו-יורק, לאבא רופא מפורסם, לאמא מורה למדיטציה, ושיטות הרגעה רוחנית, ולאח שהיה גדול ממנה בשש שנים.
    טורי למדה מקינדר-גרדן, עד סיום בית הספר בבית ספר פרטי, שם למדה אומנויות לחימה והגנה עצמית, ולמדה להתעסק במחשבים-אך זה לא עניין אותה, לכן היא הפסידה את רוב השיעורים, והלכה במקומם לשיעורי אומנויות לחימה. אומנות הלחימה בחרב עיניינה את טורי יותר מכל- והוריה שכרו לה מאמן שילמד אותה. טורי הייתה טובה מאוד גם בג&#39;ודו ובקונג פו. בטורי התאהבו לא-פעם, אך היא לא התעניינה בבן שלא היה לה כיריב ראוי. לטורי יש כלבה נאמנה והיפר-אקטיבית מסוג לברדור רטריבר, שהייתה לצידה מהקינדר-גרדן. כשטורי הייתה בת ארבע-עשרה, אחיה התגייס לצבא- ולחם במרד שפרץ. הוא נהרג לאחר שבוע בשדה המרכזי. טורי שלטה בעצמה- ואמה עזרה לה בכך. כשטורי גדלה היא החליטה שהיא תתגייס לצבא למרות שהוריה השיגו לה טופס ויתור- או שכל בני מקליין ישרתו בשירות צבאי, או שהם ימותו בשירותו. סבה של טורי היה ג&#39;ון מקליין, שוטר פשוט- עם מעשים גדולים. הוא למד את טורי את חשיבות הצניעות- והתגמול. "זה לא האופי שעושה את הבן-אדם, אלא המעשים שלו."- זה היה המשפט האחרון שטורי שמעה מסבה לפני שהוא נפטר.
    תיאור:בלונדינית-זהב, עייניים ירוקות-אגוז בורקות, גוף בהיר ומפותח, כושר גופני מצויין, בדרך כלל הבגדים הם מכנסיים קצרות לבנות, ומן סוג של גופייה עם קצ מחשוף- והכתפיות קצת עבות יותר כך שהן מכסות את הכתפיים. בערך כמו בגדי טניס. נעלי אדידס- תכלת -לבן.
    נשק:חרב לייזר D:
    תכונות:חכמה, נחמדה, אמיצה, רגזנית, עוקצנית, נוטה לשקר.
    הערות: וולברין D:
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

7. משתמש מנוסה
    ג&#39;ס, ג&#39;ו וטורי
    ---
    רשומים. הגיבו להתחלה.
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Muad&#39;Dib@Sep 24 2008, 06:29 PM
    התחלה
    אתה נכנס בשערי הארמון הקיסרי במלודיאן. אתה פונה ונכנס לחדר שיש עליו שלט שכתוב עליו "המועצה לכוכבים חשובים". אתה נכנס ורואה דוכן שכתוב עליו "ברוכים הבאים, מגוייסים חדשים" ורטט עובר בך. אתה מתקדם אל הדוכן ואומר: "שלום, אני המגוייס החדש."
    "בסדר," אומרת לך העומדת בדוכן, "זהו טופס סודיות שעליך לחתום ואז תוכל לבחור נשק."
    אני בוחנת בחשד את הטופס, ומסתכלת מה יש בו- ואז ממלאה
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Muad&#39;Dib@Sep 24 2008, 06:29 PM
    התחלה

"בבקשה"אני אומר בחיוך מאולץ וחותם על הטופס

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

10. משתמש מנוסה
    טורי
    ---
    את חותמת על הטופס.
    "מצויין, כעת את סוכנת של הוד מעלתו. דרגתך היא טוראית. בחרי נשק." אומרת האישה בדוכן.
    "חרב ליזר." את אומרת ומקבלת לידיך מקל מתכת קטן.
    "טוב, כעת את מוכנה לקבל משימה." היא אומרת, "אבל אני לא אחראית על זה. לכי אל הדוכן הרחוק יותר שממנו תקבלי משימה."

ג&#39;ס
    ---
    אתה חותם על הטופס.
    "מצויין, כעת אתה סוכן של הוד מעלתו. דרגתך היא טוראי. בחר נשק." אומרת האישה בדוכן.
    "חרב ליזר." אתה אומר ומקבל לידיך מקל מתכת קטן.
    "טוב, כעת אתה מוכן לקבל משימה." היא אומרת, "אבל אני לא אחראית על זה. לך אל הדוכן הרחוק יותר שממנו תקבלי משימה."
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Muad&#39;Dib@Sep 24 2008, 08:59 PM

ג&#39;ס
    ---
    אתה חותם על הטופס.
    "מצויין, כעת אתה סוכן של הוד מעלתו. דרגתך היא טוראי. בחר נשק." אומרת האישה בדוכן.
    "חרב ליזר." אתה אומר ומקבל לידיך מקל מתכת קטן.
    "טוב, כעת אתה מוכן לקבל משימה." היא אומרת, "אבל אני לא אחראית על זה. לך אל הדוכן הרחוק יותר שממנו תקבלי משימה."
    יש לי-2 שאלות:
    א)אני יכול להיות מומחה חומרי נפץ?
    ב)יהיו פעולות משותפות?
    ---------------------
    אני הולך לכיוון דוכן המשימות.

12. מנכ&quot;ל לשעבר.
    <div align="Center">
    התחלה
    </div>
    אני מרים את העט בחשש וחושב:&#39;עכשיו זה הרגע,אני אנקום את המוות ההוא&#33;&#39;
    אז אני קורא את הטופס וחותם

13. משתמש מנוסה
    &#39;הממ מעניין איך מפעילים את זה&#39; אניחושבת ומנסה להפעיל- ובו בזמן הולכת אל הדוכן שהיא הצביעה עליו

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

14. משתמש מנוסה
    ג&#39;ס
    ---
    1)בסדר.
    2) למה אתה מתכוון?
    -
    אתה מגיע אל הדוכן ורואה אדם עומד לפנייך במדים שחורים וכובע שחור.
    "שלום טוראי יוריקה," הוא אומר אלייך, "אתה מוכן למשימה שלך?"

ג&#39;ו
    ---
    אתה חותם על הטופס.
    "כפפת חיצים." אתה אומר ומקבל לידיך שתי כפפות עם אצבעונים חתוכים שמעל כל אצבע יש בליטה עם חור.

טורי
    ---
    בפעם הבאה תצטטי.
    -
    את מגיעה אל הדוכן תוך כדי משחק עם החרב. את רואה אדם עומד לפנייך במדים שחורים וכובע שחור. לפתע החרב נשלפת לפניך "היזהרי בנשקים שלך, טוראית מקליין." אומר האדם שבדוכן בזעף.
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

15. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Muad&#39;Dib@Sep 24 2008, 09:23 PM
    ג&#39;ו
    ---
    אתה חותם על הטופס.
    "כפפת חיצים." אתה אומר ומקבל לידיך שתי כפפות עם אצבעונים חתוכים שמעל כל אצבע יש בליטה עם חור.

אני מתחיל ללכת לשם ולבחון את כפפות החיצים

עמוד 1 מתוך 27 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •