Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. !"NO TOTTI NO PARTY"
    שם: משה
    קופה אמריקה: רק הסלסטה הגיעו לגמר וקטפו תואר 15. סוארס כבש את הראשון (12), פורלאן הבקיע צמד (42, 90). טורניר בינוני הסתיים עם אלופה ראויה

בניגוד לרמה הכללית של הטורניר, גמר הקופה אמריקה 2011 היה משובח ובסיומו נבחרת אורוגוואי ניצחה הערב (ראשון) 0:3 את פראגוואי וזכתה בגביע באצטדיון המונומנטאל בבואנוס איירס.

פראגוואי, שלא ניצחה עד כה והתקדמה בזכות תוצאות תיקו ומזל בבעיטות מ-11 מטרים, לא היתה טובה ואורוגוואי עלתה עליה בכל הפרמטרים. הסלסטה לחצו כבר מן הפתיחה ובדקה השניה הגיע להם פנדל לאחר נגיעת יד של נסטור אורטיגוסה ברחבה.

הלחץ נמשך ובדקה ה-12 לואיס סוארס, המצטיין במשחק, כבש את הראשון בבעיטה לקורה.

אורוגוואי המשיכה ללחוץ והשיגה את השני חצי שעה לאחר מכן. דייגו פורלאן, שחווה עונה מאכזבת עד כה, בעט בשמאל והכניע את חוסטו ויאר בדקה ה-42.

פראגוואי עוד ניסתה לחזור במחצית השניה, נלסון ואלדס מצא את המשקוף, אך בדקה ה-90 פורלאן הבקיע את השני שלו ואת השלישי של אורוגוואי והחגיגות בבירה מונטווידאו החלו. פורלאן השתווה בשער הזה למלך השערים של הנבחרת בכל הזמנים, הקטור סקארונה, עם 31 שערים.

פורלאן וקבאני מאושרים

מחצית ראשונה
    דקה 2: לואיס סוארס העקשן חטף לפאולו דה סילבה ברחבה וכמעט העלה את אורוגוואי ליתרון מוקדם אך ויאר הדף לקרן. פורלאן הרים את הכדור לראש של דייגו לוגאנו שנגח, ויאר עצר, הכדור ננגח שוב על ידי סבסטיאן קואטס ונעצר בידו של נסטור אורטיגוסה. השופט לא שרק לפנדל.

אורטיגוסה נוגע ביד ברחבה. השופט לא שרק

דקה 12, 0:1 מוצדק לאורוגוואי: לאחר לחץ כבד של הדקות הראשונות, לואיס סוארס קיבל כדור ברחבה, השתחרר ובעט לפינה השמאלית של ויאר. הכדור נכנס בעזרת הקורה וסוארס העלה את מאזנו לארבעה שערים.

סוארס חוגג את השער. יתרון מוצדק

ערימת שחקנים של אורוגוואי

דקה 20: אנריקה ורה חבט במרפקו בראשו של מרטין קאסרס ללא התייחסות של השופט שלא הפגין יכולת גבוהה, במיוחד לאחר הפנדל שלא נשרק כבר בדקה השניה.

סבאלוס נאבק בפריירה

דקה 32: סוארס השאיר את דייגו פורלאן לבד מול השוער בכדור עומק נפלא, אך ויאר הדף לקרן ומנע מחלוץ אתלטיקו מדריד לכבוש את השני. אורוגוואי ראויה לשער נוסף.

דקה 42: 0:2 לאורוגוואי. השער השני אכן הגיע 10 דקות לאחר מכן. אחידיו ארבאלו התקדם במרכז המגרש, מצא את דייגו פורלאן ברחבה והחלוץ הפציץ ברגל שמאל את השני של התכולים בדרך ליתרון כפול בהפסקה.

דייגו פורלאן מאושר לאחר השער

דייגו פורלאן ולואיס סוארס נהנים בגמר

מחצית שניה
    דקה 54: פראגוואי ניסתה לחזור למשחק. אורטיגוסה מסר לנלסון ואלדס שמ-20 מטרים בעט מהאוויר והפציץ את המשקוף של פרננדו מוסלרה. מזל גדול לתכולים שאיבדו מהתנופה.

ריברוס מול גונסאלס

דקה 75: אדינסון קבאני המחליף פרץ באגף ימין, העביר למחליף נוסף, סבסטיאן איגורן שסחט הצלה גדולה מוויאר שהמשיך טורניר טוב אך ייאלץ להיפרד ממנו ללא התואר.

דקה 90, 0:3 לאורוגוואי. מתפרצת של התכולים הסתיימה בשער השלישי עם מהלך קבוצתי לתפארת. סוארס נגח לכיוונו של פורלאן שהכניע את ויאר והעלה את מאזנו ל-31 שערים באורוגוואי.

אורוגוואי: פרננדו מוסלרה, דייגו לוגאנו, ויקטור פריירה, חוסה מרטין קאסרס (דייגו גודין, 89), סבסטיאן קואטס, דייגו פרס (סבסטיאן אגורן, 71), אלבארו פריירה (אדינסון קבאני, 64), אלבארו גונסאלס, אחידיו ארבאלו, דייגו פורלאן ולואיס סוארס.

פראגוואי: חוסטו ויאר, דריו ורון, אלביס מארקוס, איבן פיריס, פאולו דה סילבה, נסטור אורטיגוסה, כריסטיאן ריברוס, ויקטור קאסרס (מרסלו אסטיגאריביה, 67), אנריקה ורה (הרנאן פרס, 65), פבלו סבאלוס (לוקאס באריוס, 77) ונלסון ואלדס.

דייגו פורלאן והחברים

שחקני אורוגוואי בסיום

קרדיט לאתר וואן.

2. מורחקים
    שם: אופיר
    לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    רציתי לראות את ההיא עירומההההההההההההההההההההההההההההה

3. !"NO TOTTI NO PARTY"
    שם: משה
    ציטוט פורסם במקור על ידי I'm No SuperMan צפה בהודעה
    לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    רציתי לראות את ההיא עירומההההההההההההההההההההההההההההה
    גם אני, אבל יש תמונות שלה תחפש בגוגל...

4. משתמש מנוסה
    גם אני רציתי אבל אין מה לעשות אורוגוואי היו יותר טובים במשחק
    התמונות שיש לא שוות אם היו משדרים הלייב אותה רצה (מה שלא היה קורה כי לא היו משדרים את זה אצלנו)
    היא תמיד מנחשת עד איפה תגיעה הקבוצה ואומרת אחד פחות כמו שהיה במונדיאל היא אמרה ש"אם יגיעו לחצי גמר" ופרוגאוי הגיע לרבע והפעם היא אמרה ש"אם יזכו" והם הגיעו לגמר אבל לא זכו

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    גם אני רציתי לראות את לאריסה

בתור אוהד ארגנטינה !
    ארוגוואי הנבחרת הכי טובה בדרום אמריקה
    היא בעצם הנבחרת היחידה
    ארגנטינה וברזיל מנסים לחקות את ברצלונה ובגלל זה הם הודחו

6. משתמש מנוסה
    יש מלא סרטונים שלה ואני חייב לומר שדי נהנתי Xd
    בכל מקרה ללא ספק הגיע לאורגוואי לזכות יש לה כדורגל הרבה יותר טוב לפורגואווי היה קצת מזל בקופה השבור הזה וזה הכל...

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    יש בוואן תמונה שלה בכל זאת מתפשטת לפני המשחק.
    הגיע לאורוגוואי, למרות שרציתי שפראגוואי תנצח.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    הגיע לארגוואי, בתכלס היא יותר טובה מפארגוואי, לפארגוואי היה מזל שהצליחה להגיע לגמר בכלל.. S:

גם אני רציתי לראות את לאריסה
    יש בוואן תמונה שלה בכל זאת מתפשטת לפני המשחק.
    יש מלא סרטונים שלה ואני חייב לומר שדי נהנתי Xd
    גם אני, אבל יש תמונות שלה תחפש בגוגל...
    יש תמונות? D:
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    יש!
    ידעתי שהם ינצחו P=

10. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי Druddigon man צפה בהודעה
    הגיע לארגוואי, בתכלס היא יותר טובה מפארגוואי, לפארגוואי היה מזל שהצליחה להגיע לגמר בכלל.. S:

יש תמונות? D:
    יש אפילו כמה תמונות לא רק האחת בוואן,אומרים שם שהיא הצטלמה למגזין אחד תחפשו באינטרנט זה לא קשה
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

11. משתמש מנוסה
    מה לרשום בגוגל ?

12. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי VodkaTrump צפה בהודעה
    מה לרשום בגוגל ?
    אני לא בדיוק יכול לומר לך רק תקרא בONE איפה היא הצטלמה(לאיזה מגזין) וחפש את זה בגוגל..
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

13. מורחקים
    שם: אופיר
    אין לה שום סרטים
    היא בפלייבוי
    יש לה משהו בתלת מימד
    עוד כמה דיי גרועות
    וזהו.

איכ אתם קוראים לתמונה בוואן תמונה!? זה מטושטש.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •