Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. משתמש מנוסה
    שלום לכולם אני צריך עזרה ראיתי שזה הפורום הרשמי היחיד שנורמאלי ובאמת ברמה.
    אני
    לא מצליח למצוא את הרקרוס בעצם אם החבטת עצים מישהו יכול במקרה לעזור לי באיזה עת בדיוק הוא נמצא?

קודם כל ברוכים הבאים! מה שמך? אני יובל דרך אגב (:
    האם שמעת על האתר סרבי? יש שם הכל פשוט הכל אודות המשחקים בכל הדורות, ולגבי כל פוקימון וחפצים בכל משחק שהוא... ממליץ לך בחום להסתכל, לחקור וללמוד משם דברים!

הלכתי לדור המשחקים השני [ד"א - למה אתה משחק בדור כ"כ ישן? לפני שנה יצאה גירסה חדשה של הדור הזה המכילה גם את הדורות השלישי והרביעי וגם בגרפיקה הרבה יותר טובה וכיפית. ממליץ בחום!] וגיליתי שבכל שלושת המשחקים של הדור הוא נמצא באותם מקומות, אבל הוא נדיר, ככה שצריך סבלנות...

בכל מקרה, הנה המקומות בהם אפשר למצוא אותו:

http://serebii.net/pokedex/214.shtml

מקווה שעזרתי (:
    אם תשים לב, במורד העמוד תראה שמופיעות לך אלו התקפות הוא לומד ובאיזו רמה...

3. משתמש מנוסה
    תודה רבה!!! מאוד עזרתה אחי!!! קוראים לי יוסי :d
    ואני משחק גם בדור הרביעי משחק בפנינה
    תודה באמת שעזרתה לי

4. משתמש מנוסה
    יפריע לך אם אני ישאל עוד קצת?

ציטוט פורסם במקור על ידי PPRONI צפה בהודעה
    תודה רבה!!! מאוד עזרתה אחי!!! קוראים לי יוסי :d
    ואני משחק גם בדור הרביעי משחק בפנינה
    תודה באמת שעזרתה לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי PPRONI צפה בהודעה
    יפריע לך אם אני ישאל עוד קצת?
    ממש לא! אני תמיד שמח לעזור.
    רק שים לב - אם לא אני מישהו אחר בטח יעיר לך, אז אני אקדים ת'מאוחר:

- הכותרת שבחרת לאשכול היא לא עניינית, כי בגדול כל מי שפותח אשכול כזה או אחר צריך עזרה, ולכן פותחי האשכול מתבקשים להיות ספציפיים בשאלה שלהם.. כמובן שהיו מוותרים לך כי אתה חדש, אבל תדע להבא...

- אסור לעשות דאבל פוסט [אולי רק אחרי כמה ימים, וגם אז אנלא בטוח...]. אתה תמיד יכול לערוך את ההודעה הקיימת אבל...

עכשיו אחרי שקיבלת קצת נו נו נו, תשאל שאלות. [סתם סתם]

6. משתמש מנוסה
    חחח תודה..
    והשאלות הם מצטער שאני ישאל הרבה כי לא היה לי את מי לשאול עד היום
    איך אני מפתח את דרטיני לדרקוניט?
    מאיפה אני משיג היטמונצאן היטומנצאק וכל הלוחמים האלו?
    יש לי עוד אבל אני לא רוצה להעמיס

זוכר ת'אתר שהבאתי אליו לינק מקודם? למה שלא תנסה להשתמש בו?

http://serebii.net/pokedex/214.shtml
    תכנס אליו, בצד שמאל למעלה יש אופציה של "RBGYGSC" [שזה בקיצור רד בלו גרו ילוו גולד סילבר קריסטל...] . אחרי שתכנס תופענה לך שתי רשימות של פוקדות - אחת של ג'וטו [גולד סילבר קריסטל] ואחת של קאנטו [בלו רד ילוו] . תכנס לאחת מהן, בהתאם לפוקימון שאתה רוצה לראות ותגלגל את הרשימה עד שתראה אותו. דרגונייט למשל ומפותחיו נמצאים בסוף הפוקדע של קאנטו... אם תכנס לשם תוכל לראות שדרגונייר מתפתח לדרגונייט ברמה 55.

ניסית?

כל הלוחמים - את ההתפתחות הכי קטנה שלהם, "התינוק" ש"נולד" בדור השני, טיירוג, אפשר להשיג במערת הטיח שאפשר להכנס אליה גם דרך העיר השביעית מהגוני [עיר מכון הקרח], וגם דרך עיר המכון הרביעי אקרוטיק [מכון הרוח]. צריך לעשות טיול רציני שם במערה עד שמגיעים למאמן כלשהו שאחרי שמביסים אותו הוא נותן לך טיירוג... משם הוא מתפתח ברמה 20 לאחד משלושת ההתפתחויות שלו: היטמונלי, היטמונצ'אן, והיטמונטופ [ולא היטמונצ'אק. מקורי, אבל לא]

כדי לפתח אותו להיטמונלי ההתקפה שלו צריכה להיות גבוהה מההגנה שלו ברמה 20. כדי לפתח אותו להיטמונצ'אן ההגנה שלו צריכה להיות גבוהה מההתקפה שלו ברמה 20. כדי לפתח אותו להיטמונטופ, ההגנה וההתקפה שלו ברמה 20 צריכות להיות שוות. [כדי להעלות את התכונות שלו אתה יכול להשתמש בויטמינים. יש ויטמין ייחודי לכל תכונה...]

אתה יכול לנסות לחפש מדריך ביוטיוב של איך להגיע לטיירוג שבהר, ככה אני אישית עשיתי את זה... בכל מקרה, היות ואתה משחק ממש במשחקי הדור השני, ייתכן שלא יהיה שם סרטון... כדאי שתנסה בכל מקרה.

תכתוב משהו כמו "HOW TO GET TYROUGE GOLD SILVER CRYSTAL"

8. משתמש מנוסה
    תודה רבה רבה !! יש מדריך לאיש שצריך להגיע אליו? :o

תבדוק בארכיון של התת-פורום הזה, אולי במקרה יש. אבל אמרתי לך כבר - תנסה לכתוב ביוטיוב...

10. משתמש מנוסה
    תודה רבה מצאתי

11. משתמש מנוסה
    דרטיני מתפתח ברמה 30 לדרגונייר
    דרגונייר מתפתח ברמה 55 לדגרונייט
    ולא צריך שום חפץ או משהו מיוחד

כדי להשיג היטמוטופ\היטמונצ'אן\היטמונלי, אתה צריך ללכת לWaterfall Cave ויש איזה מדריך כדי להגיע לאיזה מאמן שם, אתה נלחם נגדו ויש לו היטמונצ'אן והיטמונלי ברמה 37\34\35 אני לא זוכר במדויק (שניהם רמה זהה) ואם יש לך מקום פנוי בשישייה הוא יביא לך טיירוג רמה 10
    יש דרך כדי שתוכל לפתח את הטיירוג להיטמונטופ\היטמונלי\היטמונצ'אן

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •