היי יש לי איווי רמה 9 ואני ממש רוה לפתח אותו לאמבריאון (ברמה כמה שיותר נמוכה) עכשיו הוא רמה 9
לקחתי אותו למספר,נתתי לו מלאאאא ויטנים והלכתי איתו מלא!!! למה הוא לא מתפתח?
היי יש לי איווי רמה 9 ואני ממש רוה לפתח אותו לאמבריאון (ברמה כמה שיותר נמוכה) עכשיו הוא רמה 9
לקחתי אותו למספר,נתתי לו מלאאאא ויטנים והלכתי איתו מלא!!! למה הוא לא מתפתח?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני יודעת אבל אני לא מליחה
ויש לי 2 שאלות-
1)שנכנסיים לסמארי עליו כתוב שהוא אוהב לרוץ עם אני ירוץ איתו השמחה תעלה?
2)אני משחקת בדי אס אמיתי אבל בימי שני האישה שצריכה להיות בקניון בגולנרד ולומר כמה הפוקימון אוהב אותך אף פעם לא שם למה?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
רצתי איתו בשדות ליתר ביטחון (לפני זה תמיד רק היו לו סימני שאלה מעל הראש!!!! ) ושדיברתי איתו היה לו לב העלתי אותו רמה והוא התפתח! לאספיון... אבל עכשיו 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
טוב... אני ירבה ויתחיל מחדש .... אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב אני הולכת לעשות מדריך על העלת שמחה למדתי הרבה על העניין הזה![]()
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)