Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 63
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    Conscript.
    תזכור כפילים לא פוגעים הם רק עושים הסחת דעת.
    -------
    אתה והכפילים רצים לעבר המפקד שלכם הגייזרים התפוגגו וזה ניראה כאילו הוא חשוף,האיאטה קופצת ותוקפת אותו מהאוויר ואתה מהאדמה שניכם זורקים את השוריקניים,אך הוא מצליך להעיף את כולם כאשר הוא יוצר מגן מים,קי פתאום זורק שלושה שריקנים מאחור אותם המפקד מפיל על ידי כך שהוא זורק שלוש שריקנים.
    קי צוחק וצועק בירחו אתה קופץ במהירות לאחור ופיצוץ ענקי בא מהצד של השריקנים.
    לאחר דקה שלכול העשן מתפזר אתם רואים רק את קי עומד שם אתם לא מבינים לאן נעלם המפקד אך הוא עומד על אחד העצים הגבוהים ואומר עברת את המבחן!!!.
    מחר ב 8:00 אתם יוצאים למשימה הראשונה שלכם והוא קופץ לעברכם,"עבדתם ביחד והצלחתם כמעט לפגוע בי".
    אתם משחררים להיום והוא נעלם.
    'הממפ... טכניקה מגניבה אבל עדיין לא חזו בעוצמה האמיתית שלי' אחשוב ואשתמש במגילה כדי לחזור לאקדמיה, ללכת הביתה... בדרך אחשוב לעצמי 'מעניין איזה שבט אני, ואם גם לי יש יכולת מגניבה כמו לכל שאר השבטים'.
    כשאגיע הביתה אחפש את הינאמורי וסאטושי להגיד להם שחזרתי

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אני יודע שזה יכול להיות בה"פ אבל אתה יכול לכתוב שאני רשום ולכתוב לי התחלה?

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    scizor-x.
    אני ארשום לך התחלה בקרוב אני רוצה ליראות אם אני מצליח להגיב בקצב טוב עם 3 רשומים.

Conscript.
    ----------
    אתה משתגר לעבר האקדמיה אתה מנקה את העפר והלכלוך מבגדיך,אתה הולך לעבר ביתך,אתה פותח את הדלת ועדיין אין אף אחד בבית כנראה שאף אחד עדיין לא חזר אתה אומר לעצמך 'אולי אני אצא לסיבוב' אתה סוגר את הדלת ויוצאה,אתה רואה את קי הולך לעבר חנות הנשקים של הוזוקי.

SnoopyDisco.
    -------
    "המטרה של המבחן היא ליראות את קישוריך ואת הניסיון שלך בקרב",אתה מביט בו במבט מוזר וחותך .
    "אני מבין מה הרמה שלך ושל הקבוצה בכללי מחר ב 8:00 המשימה הראשונה שלכם" הוא אומר והכפיל נעלם.

Hei.
    לא זה לא הוא .
    ------------
    "אני הוא דארואי" האדם אומר ומוסיף "עברתי כאן בסביבה,שמעתי כול של פיצוץ אז באתי לכאן,טוב בכול מקרא אני צריך לזוז נתראה בפעם הבאה" אתה מבין של להתאמן היום זה בלתי אפשרי בגלל ידך ואתה קם.
    תופס תחבושת וקושר את ידך.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    אחי מה הבעיה עם הטופס שלי?

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי anubis צפה בהודעה
    אחי מה הבעיה עם הטופס שלי?
    תשמור את זה לה"פ.

SnoopyDisco.
    -------
    "המטרה של המבחן היא ליראות את קישוריך ואת הניסיון שלך בקרב",אתה מביט בו במבט מוזר וחותך .
    "אני מבין מה הרמה שלך ושל הקבוצה בכללי מחר ב 8:00 המשימה הראשונה שלכם" הוא אומר והכפיל נעלם.
    "יופי, כנראה שאני ברמה גבוהה." אומר לקיריהון ואשחרר את טכניקת הזימון.אחר כך אלך לביתי לישון שינה טובה.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd צפה בהודעה

Hei.
    לא זה לא הוא .
    ------------
    "אני הוא דארואי" האדם אומר ומוסיף "עברתי כאן בסביבה,שמעתי כול של פיצוץ אז באתי לכאן,טוב בכול מקרא אני צריך לזוז נתראה בפעם הבאה" אתה מבין של להתאמן היום זה בלתי אפשרי בגלל ידך ואתה קם.
    תופס תחבושת וקושר את ידך.
    "תודה...דארואי" אחייך חיוך קלוש בעודי מביט בו נעלם מהמקום.
    "זה היה....מוזר" אמלמל אך לא אתן לזה לקלקל את המצב רוח הטוב שלי ואלך אל עבר האקדמיה.

7. Because lizards can swim
    Conscript.
    ----------
    אתה משתגר לעבר האקדמיה אתה מנקה את העפר והלכלוך מבגדיך,אתה הולך לעבר ביתך,אתה פותח את הדלת ועדיין אין אף אחד בבית כנראה שאף אחד עדיין לא חזר אתה אומר לעצמך 'אולי אני אצא לסיבוב' אתה סוגר את הדלת ויוצאה,אתה רואה את קי הולך לעבר חנות הנשקים של הוזוקי.
    'טוב אולי כדאי גם לי לקנות ציוד' אחשוב ואלך לחנות, אסתכל על הנשקים ואספור את כמות הכסף שיש עליי

8. משתמש מנוסה
    בזמן האחרון אני עובד מחר היום חופש היחידי שלי השבועה אז אני אגיב תודה על ההמתנה.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אה מוכן לכתוב לי התחלה בבקשה?

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. משתמש מנוסה
    scizor-x.
    דברים כאילה אתה יכול לשלוח בהודעה פרטית,אני לא רושם אותך כי אני לא אצליח להגיב לכולם,אני משאיר שלוש רשומים.

Conscript.
    -----
    אתה ניכנס לחנות החנות מלאה בנשקים,כגון חרבות שוריקנים,שלשלאות,פצצות ועוד דברים רבים וטובים.
    אתה פותח את הארנק שלך ורואה שיש לך 23 יאן (מספיק בערך שתי פצצות ולחצי מנה ראמן),אתה מבין שאין לך הרבה מה לעשות בחונות ואתה סם לב שקי ויצאה מהחנות שעל גבו יש פומה שוריקן,לאחר חכמה שניות אתה יוצא גם ורואה אותו ממשיך לכיוון היער הקטן שבכפר העלה.

SnoopyDisco.
    אתה חוזר לביתך,הדרך לא כול כך ארוכה, בערך כ חמש דקות אתה מגיעה לפתח של ביתך.
    אתה סם לב לשלושה ילדים בגובה שלך אחד מהם קצת יותר גבוה,מרביצים לילד שגם ניראה בסיבות הגיל שלך.
    הילדים נראים ככה הראשון בגובה שלך די רזה בעל חולצה כחולה ונעליים שחורות מכנס גינס ושיער שחור ארוך עד הכתפיים.
    אחד קצת יותר נמוך מימנו בעל גופיה לבנה סנדלים ומכנס קצר,שיער שחור קצר בצורה של קוצים.
    והשלישי גבוה יותר מימך שמן ורחב כתפיים הוא עם גלח חולצה שחורה ומכנסיים קצרות,הוא גם עם סנדלים.
    הילד שמותקף בעל חולצה לבנה עם במל של כפר העלה,קצת יותר נמוך מימך בעל שיער שחור לא קצר (בערך כמו של קיבה),סנדלים ומכנס קצר.
    הם מרביצים לו הוא נופל על האדמה הם ממשיכים לבעוט בו.

Hei.
    יש קצת בעיה שאתה בכפר הברק אבל לא נורא נעשה משהוא עם זה.
    -----------
    לפתע אתה שומעה ציוץ של צפור (נץ) אתה מביט באוויר ורואה נץ די גדול ומרשים בצבע חום זהב הוא עט אליך במהירות,כמה שניות לפני שהוא פוגע בך הוא זורק מכתיב מגולגל וחוזר לאוויר הוא יצאה מזווית הראיה שלך,ואתה פותח את המכתיב,במכתיב כתוב:
    שלום הי.
    אתה יוצא למשימת חילוף התלמידים שבין כפר העלה לכפר הברק,אתה צריך להתייצב מחר בשער העיר ולהמשיך לקבל את ההוראות בהמשך זו משימה חשובה לקשר בין כפר העלה וכפר הברק,ואתה חלק מימנה.
    בתודה רבה דארואי.

Spoiler ספוילר

11. Because lizards can swim
    Conscript.
    -----
    אתה ניכנס לחנות החנות מלאה בנשקים,כגון חרבות שוריקנים,שלשלאות,פצצות ועוד דברים רבים וטובים.
    אתה פותח את הארנק שלך ורואה שיש לך 23 יאן (מספיק בערך שתי פצצות ולחצי מנה ראמן),אתה מבין שאין לך הרבה מה לעשות בחונות ואתה סם לב שקי ויצאה מהחנות שעל גבו יש פומה שוריקן,לאחר חכמה שניות אתה יוצא גם ורואה אותו ממשיך לכיוון היער הקטן שבכפר העלה.
    'לעקוב אחריו? לאאא...' אחשוב, אסתכל כמה עולה חרב... אני יכול לאכול בבית...

12. משתמש מנוסה
    Conscript .
    אתה ניכנס לחנות,ואמר למוכר "כמה עולה חרב?" הוא שואל אותך "איזה אתה רוצה?".
    בו איתי הוא אומר ולוכך אותך לקומה התחתונה,המדרגות די מלוכלכות וארוכות מאוד הכול חשוך,מולך דלת ברזל די גדולה בעלת איתורים והמון קישוטים או מוצאי מכיסו המון מפתחות ומחפש את המפתח לאחר דקה הוא מוצאה פותח את הדלת ואתה רואה חדר עצום עם אלפי חרבות הוא אומר כאן יש כול חרב שאי פעם נכנסה לכפר העלה,אבל המחרים הם גבוהים מאוד,יש לי גם חרבות ב 100 יאן יבל יש סיכוי שהם ישברו לך הם בצד ימין בארגז העגול.
    ----------
    יש לך 23 יאן.

Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    Conscript .
    אתה ניכנס לחנות,ואמר למוכר "כמה עולה חרב?" הוא שואל אותך "איזה אתה רוצה?".
    בו איתי הוא אומר ולוכך אותך לקומה התחתונה,המדרגות די מלוכלכות וארוכות מאוד הכול חשוך,מולך דלת ברזל די גדולה בעלת איתורים והמון קישוטים או מוצאי מכיסו המון מפתחות ומחפש את המפתח לאחר דקה הוא מוצאה פותח את הדלת ואתה רואה חדר עצום עם אלפי חרבות הוא אומר כאן יש כול חרב שאי פעם נכנסה לכפר העלה,אבל המחרים הם גבוהים מאוד,יש לי גם חרבות ב 100 יאן יבל יש סיכוי שהם ישברו לך הם בצד ימין בארגז העגול.
    ----------
    יש לך 23 יאן.
    "טוב לא משנה, אין לי הרבה כסף" אומר בעצב ואצא מהחנות 'חבל, ממש רציתי חרב...' ואלך למקום עם מים, להתאמן על הטכניקות שלי

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco.
    אתה חוזר לביתך,הדרך לא כול כך ארוכה, בערך כ חמש דקות אתה מגיעה לפתח של ביתך.
    אתה סם לב לשלושה ילדים בגובה שלך אחד מהם קצת יותר גבוה,מרביצים לילד שגם ניראה בסיבות הגיל שלך.
    הילדים נראים ככה הראשון בגובה שלך די רזה בעל חולצה כחולה ונעליים שחורות מכנס גינס ושיער שחור ארוך עד הכתפיים.
    אחד קצת יותר נמוך מימנו בעל גופיה לבנה סנדלים ומכנס קצר,שיער שחור קצר בצורה של קוצים.
    והשלישי גבוה יותר מימך שמן ורחב כתפיים הוא עם גלח חולצה שחורה ומכנסיים קצרות,הוא גם עם סנדלים.
    הילד שמותקף בעל חולצה לבנה עם במל של כפר העלה,קצת יותר נמוך מימך בעל שיער שחור לא קצר (בערך כמו של קיבה),סנדלים ומכנס קצר.
    הם מרביצים לו הוא נופל על האדמה הם ממשיכים לבעוט בו.
    אבל לקיבה יש שיער חום...XD
    ---------------------------------------
    "היי!" אומר לילדים "תעזבו אותו!הוא לא עשה לכם כלום!" בזעם ואשלוף את החרב שלי.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Hei.
    יש קצת בעיה שאתה בכפר הברק אבל לא נורא נעשה משהוא עם זה.
    -----------
    לפתע אתה שומעה ציוץ של צפור (נץ) אתה מביט באוויר ורואה נץ די גדול ומרשים בצבע חום זהב הוא עט אליך במהירות,כמה שניות לפני שהוא פוגע בך הוא זורק מכתיב מגולגל וחוזר לאוויר הוא יצאה מזווית הראיה שלך,ואתה פותח את המכתיב,במכתיב כתוב:
    שלום הי.
    אתה יוצא למשימת חילוף התלמידים שבין כפר העלה לכפר הברק,אתה צריך להתייצב מחר בשער העיר ולהמשיך לקבל את ההוראות בהמשך זו משימה חשובה לקשר בין כפר העלה וכפר הברק,ואתה חלק מימנה.
    בתודה רבה דארואי.
    D:אהבתי שאתה עושה תדמות שלי כזאת מגניבה
    ~~~~
    "דארואי..." אמלמל ואבהה באוויר בעודי נזכר באותו אדם אשר העיר לי באימון קודם לכן, 'זה בטוח הוא' אומר לעצמי בלב ואקבץ את אגרופי בחוזקה, "אם כך, אני אצטרך למצוא את הדארואי הזה" אומר ואשאל עובר אורח אם ראה אותו בעודי מתאר את מראו.

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •