Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    טוב, אז ככה, שיחקתי לי בpokemon td והגעתי לשלב של ברוק עם ה3 ג'יודוד שלו, שאני צריכה להגן עליהם. שמתי את הפוקימונים שלי שהם ברמה די גבוהה במקום משלהם, והשארתי אותם ככה. הלכתי לשתות מים, וכשחזרתי, פתאום ראיתי שהפסדתי! אבל הפוקימונים שלי היו ברמה גבוהה! ניסיתי לשים אותם באותו מקום עוד פעם ונשארתי הפעם מול המחשב. ראיתי שביציאה הראשונה של הפוקימונים, ארטיקונו מצטרף אליהם! ביציאה השנייה היה זאפדוס ובשלישית היה מולטרס! לא הצלחתי לנצח אותם, כי הם היו יותר מדי חזקים יחסית אלי... אז חיכיתי יום. ציפיתי שהם יעלמו, אבל הם עדיין מופיעים לי! וגם המסך של הכניסה למשחק השתנה ומופיעים בו הכלבים האגדיים! מישהו יודע למה זה ככה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    זה ככה כי יש אוונט של הכלבים האגדיים שבמשך השבוע הזה יהיה אפשרי להשיג אותם... והציפורים האגדיות מופיעות לך כי יש את הכלבים(אני לא בדיוק יודע למה הן מופיעות...) אבל זה גם זמני למשך שבוע

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    איך אפשר לשיג את הכלבים?
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    כשאת לוחצת על אחד הכלבים זה נותן לך קישור ואז יש לך חידון כדי להשיג את הקוד אבל במקום שתסתבכי אני אתן לך ישר את הקודים:
    entei: e94b6253
    raikou: 361rc454
    suicune: gs9014z1
    פשוט בתפריט הראשית של המתשתמש שלך כתוב mystery gift תלחצי על זה ושימי בתיבה הלבנה את הקוד ותקבלי את הכלבים.
    את יכולה אין סוף פעמים לקבל את הכלבים ורק כדי שתדעי ראיתי אנשים שכתבו שהכלבים הם רק למשך שבוע זאת אומרת שביום שישי או שבת הם ימחקו אני לא בטוח בזה אבל עדיין יש סיכו שזה יקרה.
    מקווה שעזרתי

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    וואו, תודה D=
    זה מאוד עזר לי!
    ועוד שאלה אחרונה:
    איך מחליפים שם?
    אני לוחצת על החלפה ואני לא יודעת מה לעשות אחר כך!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    זה כבר הרבה יותר בעייתי, סיבכו את זה מאוד בעידכון האחרון...
    אחרי שאת לוחצת על trading center יפתח לך דף חדש שבו את צריכה לכתוב את המייל שאליו שייך המשתמש שלך ואת הסיסמא של המשתמש שלך אחרי שעשית את זה תבחרי את הפרופיל שאת רוצה (אם יש לך רק פרופיל אחד אז זה לא בעיה) ואז יש לך שלוש אופציות:
    1.לבחור פוקימון מהפרופיל שלך ולשים אותו להצעה כדי שמי שיראה את הפוקימון הזה וירצה אותו הוא יציאה לך הצאה לעשות עסקה.
    2.זה מראה לך את הפוקימונים ששמת להצעה (trade) ומראה לך גם אם מישהו הציעה לך משהו תמורת הפוקימון ששמת להצעה, בנוסף זה גם מראה לך את ההצעות שאת הצעת לאנשים אחרים(תראי את 3).
    3. באפשרות השלישית זה נותן לך רשימה של פוקימונים ואת מחפשת איזה פוקימון שאת רוצה ומתחת כתוב אם הוא זוהר או לא (את יכולה לבחור כן או לא) את לוחצת ok וזה נותן לך רשימה של אנשים ששמו את אותו הפוקימון להצעה ואז פשוט את לוחצת ask to trade (או משהו בסגנון) וזה שואל אותך איזה פוקימון ממה ששמת להצעה את רוצה להציעה לאותו בן אדם ואז את פשוט בוחרת ומחכה לראות אם האיש אישר או לא...(את יכולה לעקוב אחרי זה באפשרות מספר 2).
    עצה שלי אם את מחפשת פוקימון שווה כדי לך לנסות לתת פוקימון שווה אחרת האנשים לא יסכימו...
    אם לא הבנת משהו בכיף תשאלי אני יסביר עוד פעם

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    רגע,אפשר להשיג גם את הציפורים באיוונט?

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noamt9 צפה בהודעה
    זה כבר הרבה יותר בעייתי, סיבכו את זה מאוד בעידכון האחרון...
    אחרי שאת לוחצת על trading center יפתח לך דף חדש שבו את צריכה לכתוב את המייל שאליו שייך המשתמש שלך ואת הסיסמא של המשתמש שלך אחרי שעשית את זה תבחרי את הפרופיל שאת רוצה (אם יש לך רק פרופיל אחד אז זה לא בעיה) ואז יש לך שלוש אופציות:
    1.לבחור פוקימון מהפרופיל שלך ולשים אותו להצעה כדי שמי שיראה את הפוקימון הזה וירצה אותו הוא יציאה לך הצאה לעשות עסקה.
    2.זה מראה לך את הפוקימונים ששמת להצעה (trade) ומראה לך גם אם מישהו הציעה לך משהו תמורת הפוקימון ששמת להצעה, בנוסף זה גם מראה לך את ההצעות שאת הצעת לאנשים אחרים(תראי את 3).
    3. באפשרות השלישית זה נותן לך רשימה של פוקימונים ואת מחפשת איזה פוקימון שאת רוצה ומתחת כתוב אם הוא זוהר או לא (את יכולה לבחור כן או לא) את לוחצת ok וזה נותן לך רשימה של אנשים ששמו את אותו הפוקימון להצעה ואז פשוט את לוחצת ask to trade (או משהו בסגנון) וזה שואל אותך איזה פוקימון ממה ששמת להצעה את רוצה להציעה לאותו בן אדם ואז את פשוט בוחרת ומחכה לראות אם האיש אישר או לא...(את יכולה לעקוב אחרי זה באפשרות מספר 2).
    עצה שלי אם את מחפשת פוקימון שווה כדי לך לנסות לתת פוקימון שווה אחרת האנשים לא יסכימו...
    אם לא הבנת משהו בכיף תשאלי אני יסביר עוד פעם
    אני אנסה בקרוב.
    וממש תודה על הקודים!
    אתה ממש עזרת לי!
    זה ממש נחמד מצדך
    ואולי במקרה יש לך עוד קודים שפועלים תמיד או משהו כזה?
    ואם אתה רוצה, יש לי כמה פוקימונים שווים שאולי תרצה, אני אחליף איתך בכיף
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    וואי הקודים ממש טובים. יש לך עוד?
    וזה לא ממש נחשב קוד כי זה לא לרמות...

10. משתמש מנוסה
    בנתיים את הציפורים האגדיים אי אפשר להשיג רק את הכלבים לבנתיים...
    הקודים פועלים רק לפי האוונט אז בעיקרון הקודים היחדים שעובדים עכשיו הם הכלבים לצערי
    ואני אשמח להחליף פוקימונים יש לי מכמה אוונטים שהיו פוקימונים מגניבים כמו צ'רמנדר זוהר טנטקול גרידוס ועוד כמה, אז אם בא לך להחליף בכיף

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    יש לי כמה זוהרים...
    אשמח לגרידוס.
    בקרוב יש לי נידוקינג

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי noamt9 צפה בהודעה
    בנתיים את הציפורים האגדיים אי אפשר להשיג רק את הכלבים לבנתיים...
    הקודים פועלים רק לפי האוונט אז בעיקרון הקודים היחדים שעובדים עכשיו הם הכלבים לצערי
    ואני אשמח להחליף פוקימונים יש לי מכמה אוונטים שהיו פוקימונים מגניבים כמו צ'רמנדר זוהר טנטקול גרידוס ועוד כמה, אז אם בא לך להחליף בכיף
    תודה
    רק חבל שאין לי פוקימונים שווים ממש, יש לי כמה זוהרים שתפסתי סתם ככה, אבל חוץ מזה...
    רק שהזוהרים ברמה נמוכה מאוד...
    ומתי יהיה אפשר להשיג את הציפורים?
    יש לך מושג?
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    יש כאלה שאומרים שאולי באוונט הבא בערך בעוד שבוע שבועיים ויש כאלה שאומרים שלא יצא בכלל אז קשה לומר אבל אפשר לקוות =)
    ול scizor-x אם אתה רוצה יש לי נידוקווין
    נערך לאחרונה על ידי Gold.N.Ace, 07-26-2011 בשעה 11:36 PM

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    אז אפשר לפתוח נושאי החלפות כמו שסיזר פתח.
    אז תודה בינתיים.
    וסיזר, רוצה להחליף איתי?
    יש לי מג'יקארפ שבקרוב יתפתח לגרידוס אם בא לך
    הוא רמה 20 בערך, פשוט לא רציתי לפתח אותו קודם.
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •