<div align="CENTER">
</div>
--------------------------------------------------------
שם הסרט: נקסט / Next
ז'אנר: מתח, פעולה
אורך: 96 דקות
חברת שידור: קולנוע.
שפת הסרט: אנגלית. כתוביות בעברית.
שנת יציאה: 2007
במאי: לי טמהורי.
שחקנים: ניקולאס קייג', ג'וליאן מור, ג'סיקה בייל.
-------------------------------------------------------
סיקור:
תכירו את כריס [ניקולס קייג']. כריס הוא איש רגיל שמופיע בלאס וגאס כקוסם, עם תריקים זולים למשכורתו. או שלא? לכריס יש כוח מיוחד ביותר. לראות שתי דקות אל העתיד שלו.
אל העתיד שלו, לא אל העתיד של כולם, אלא אל העתיד שלו- מה שישפיע עליו- ויגרום לו לעשות דברים.
לכריס יש את אהובת ליבו. "האחת".ליז [ג'סיקה בייל]. אבל לא ממש משום שהוא אוהב אותה, לא שהיא לא יפה, פשוט הוא מצליח לראות את העתיד שלה יותר מאשר אי-פעם הוא ראה. והוא רוצה הסבר.
הקיטצ' הוא- שחבורת טרוריסטים צורפתית השיגה נשק גרעיני- ומאיימת לפוצץ אותו בארה"ב. ה-FBI מתעניין בכריס, ולרוע המזל- גם הטרוריסטים.
קאלי [ג'וליאן מור], צריכה לעשות הכל בשביל להשיג את כריס. לא משנה במה זה כרוך, אבל כריס לא ממש מעוניין בלעזור. הוא הרי ידע לאן ללכת בשביל לא להתפוצץ.
אבל הכל משתנה כשהוא נתפס בידי הסוכנים, ואהובתו בידי הטרוריסטים- שיפוצצו אותה בעוד שעתיים. כמובן שהוא מציל אותה, אבל כמה דקות לפני סוף הסרט מסתבר שהוא טעה.
אבל כמובן שאי אפשר לסיים אתה הסרט ההוליוודי בלי סוויטצ' טוב, ובגלל זה אני אגיד את המשפט הבא, שאמור לבוא אחרי המשפט הקודם [מסתבר שהוא טעה?] :
או שלא?
-------------------------------------------------------
ציון: 4/5
חוות דעתי: מותח, בעל פעולות אקשן טובות, למרות שיש קצת. אהב אותי הקטע הסופי- שבגלל זה הבאתי את המשפט "או שלא."
צריך מאוד להזהר בהבנה של הסרט- בגלל שהוא רואה הרבה אפשרויות- ואפשר להתבלבל ולחשוב שהוא באמת עשה את זה.