פורסם במקור על ידי 7 אין לי מושג מה המשקל של החרא הזה הMSN שלי adiraul@live.com דבר ראשון: הוא לא חרא ואם הוא היה שומע את זה הוא היה נוגח ובועט בך XD דבר שני: הוא שוקל בין 450 ל1000 קילוגרם דבר שלישי: תאשר אותי
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי BlackGroudon דבר ראשון: הוא לא חרא ואם הוא היה שומע את זה הוא היה נוגח ובועט בך XD דבר שני: הוא שוקל בין 450 ל1000 קילוגרם דבר שלישי: תאשר אותי אשרתי אבל תתחבר! שונא חיות לא את כולם אבל את הרוב.
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר
ספוילר מתנה מדניאל
פורסם במקור על ידי 7 אשרתי אבל תתחבר! שונא חיות לא את כולם אבל את הרוב. אני מחובר
פורסם במקור על ידי BlackGroudon אני מחובר אז למה אתה לא עונה?
פורסם במקור על ידי 7 אז למה אתה לא עונה? זה מראה לי שאתה לא מקוון
פורסם במקור על ידי BlackGroudon זה מראה לי שאתה לא מקוון תתחיל שיחה..
פורסם במקור על ידי 7 תתחיל שיחה.. התחלתי שיחה
פורסם במקור על ידי BlackGroudon התחלתי שיחה ראיתי אבל אתה לא עונה..
פורסם במקור על ידי 7 ראיתי אבל אתה לא עונה.. אתה לא עונה אני חבר שלך בכלל במסן?
פורסם במקור על ידי BlackGroudon אתה לא עונה אני חבר שלך בכלל במסן? כן אני אישרתי אותך.. כתוב שאתה לא מחובר..
פורסם במקור על ידי 7 כן אני אישרתי אותך.. כתוב שאתה לא מחובר.. גם לי כתוב ככה תנסה אולי לשלוח לי הזמנה
פורסם במקור על ידי BlackGroudon גם לי כתוב ככה תנסה אולי לשלוח לי הזמנה יש לך סקייפ? אני אנסה לשלוח..
פורסם במקור על ידי 7 יש לך סקייפ? אני אנסה לשלוח.. לא אין לי אם צריך להוריד אני מוריד היום בבקר
פורסם במקור על ידי BlackGroudon לא אין לי אם צריך להוריד אני מוריד היום בבקר אז תוריד ותאשר.
פורסם במקור על ידי 7 אז תוריד ותאשר. בסקייפ? אם כן אני מוריד בבקר הלכתי לישון וגם אח שלי רוצה תמחשב ביי כולם או ביי ראול
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום