פורסם במקור על ידי
dvirbs
לדעתי אתה צודק בחלק מהדברים
1. הדז'ה וו טוב מבחינת אחת ורע מבחינה אחרת
זה באמת חוזר על עצמו אבל לעומת זאת, ככה הם יכולים ללמוד על ההתחלתים, זה לא כמו במחוז הואן כלאש היה טריקו לברוק מדקיפ ומיי טורצ'יק ככה שלכל אחד היה תאגדי
טפיג, אני לא כל כך מרוצה ממנו ממילא אפילו שכל פוקימון מבוסס על חיה, הוא נראה לי מוזר מידי
סניבי, מבחינת אחת מרוצה מבחינת אחת לא, פוקימוני העשב לא הכי חזקים, אבל סניבי יצא עם כוחות מעולים אפילו אבל מצד שני על ההתחלה ויודע להילחם ככה? נראה כמו ניסיון של הזמן עם פיקאצ'ו, לא הגיוני
אוושואט, אני ממש מרוצה ממנו, העלילה עליו פשוט מצוינת
2. אפילו שפיקאצ'ו איבד את הכוחות, זה קצת מבאס ומפגר
כל מה שהוא עבר איתו, כאילו כלום, אולי גם ששוב פיקאצ'ו יתקוף את אש? פעם פיקאצ'ו למשל בקושי ידע להתגונן מעצמו, כמו נגד הלהקת ספארו בעונה הראשונה, אבל עכשיו שהוא חזק אחרי 13 עונות 4 מחוזות ו12 מכונות מכון, הוא אמור להיות חזק מאוד שזה יכול לשמש בקרבות הבאים נגד האגדיים והליגה
בקשר לליגת סינו
באמת לא אהבתי את הקטע של ה2 אגדיים, רציתי לראות קרב אבל סה"כ לא ראיתי כלום, ואני לא אוהב את הקטע שלמאמן יש אגדיים
העלילה על המאמן הייתה טובה מאוד, ושהגיעו לקרב שלו עם אש זה נהרס, כאילו מאמן שמנצח את כולם רק עם הדארקראי שלו? חשבתי זה יתן לאש קרב רציני
ואז מילא בסוף הסקפטייל של אש שהוא פוקימון חזק מאוד ועבר הרבה אימונים ניצח, ואז הלטיאוס שלו, מאיפה הגיע בכלל?
למרות שאהבתי מאוד את הקרב בינו לבין פול למרות שהיה צפוי שאש ינצח (אפילו שהעדפתי ככה)
3. לא יודע מה להגיד לך, אני לא רואה כל הזמן שאני משתעמם מזה
4. כנ"ל 3, שירוץ עד מחר אני למדתי תלקח, מחוז קנטו ג'וטו והואן ראיתי מהר מידי, ולא הספקתי להנות
לעומת זאת סינו שפספתי הרבה פרקים ולא ראיתי הכל, אני יכול ליהנות מזה שוב
5. גם מאמין בזה, אבל אני ממש לא אהבתי שהחליפו את ברוק
אני רגיל שמחליפים את הבחורה בצוות, מיסטי שהייתה ב2 מחוזות, מיי במחוז הואן ובמפגש שלה עם דון במחוז סינו, דון במחוז סינו, ועכשיו איריס
וסילן, לא אהבתי תדמות, במיוחד בגלל שברוק ואש 13 עונות ביחד, והסיפור כבר ענקי ביניהם, עכשיו בלי ברוק זה מבאס
אני בין הדמויות ממש אהבתי את ברוק, כי הוא לא תמיד נלחם והוא היה החכם בחבורה, אפילו שהוא לא המאמן הכי חזק הוא זה שהבין והסביר למשל מה שקורה ברוב הקרבות
ובגלל שהוא לא המאמן הכי חזק, תמיד ציפיתי לראות קרבות שלו