Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32
  1. משתמש מנוסה
    לדעתי אתה צודק בחלק מהדברים

1. הדז'ה וו טוב מבחינת אחת ורע מבחינה אחרת
    זה באמת חוזר על עצמו אבל לעומת זאת, ככה הם יכולים ללמוד על ההתחלתים, זה לא כמו במחוז הואן כלאש היה טריקו לברוק מדקיפ ומיי טורצ'יק ככה שלכל אחד היה תאגדי
    טפיג, אני לא כל כך מרוצה ממנו ממילא אפילו שכל פוקימון מבוסס על חיה, הוא נראה לי מוזר מידי
    סניבי, מבחינת אחת מרוצה מבחינת אחת לא, פוקימוני העשב לא הכי חזקים, אבל סניבי יצא עם כוחות מעולים אפילו אבל מצד שני על ההתחלה ויודע להילחם ככה? נראה כמו ניסיון של הזמן עם פיקאצ'ו, לא הגיוני
    אוושואט, אני ממש מרוצה ממנו, העלילה עליו פשוט מצוינת

2. אפילו שפיקאצ'ו איבד את הכוחות, זה קצת מבאס ומפגר
    כל מה שהוא עבר איתו, כאילו כלום, אולי גם ששוב פיקאצ'ו יתקוף את אש? פעם פיקאצ'ו למשל בקושי ידע להתגונן מעצמו, כמו נגד הלהקת ספארו בעונה הראשונה, אבל עכשיו שהוא חזק אחרי 13 עונות 4 מחוזות ו12 מכונות מכון, הוא אמור להיות חזק מאוד שזה יכול לשמש בקרבות הבאים נגד האגדיים והליגה
    בקשר לליגת סינו
    באמת לא אהבתי את הקטע של ה2 אגדיים, רציתי לראות קרב אבל סה"כ לא ראיתי כלום, ואני לא אוהב את הקטע שלמאמן יש אגדיים
    העלילה על המאמן הייתה טובה מאוד, ושהגיעו לקרב שלו עם אש זה נהרס, כאילו מאמן שמנצח את כולם רק עם הדארקראי שלו? חשבתי זה יתן לאש קרב רציני
    ואז מילא בסוף הסקפטייל של אש שהוא פוקימון חזק מאוד ועבר הרבה אימונים ניצח, ואז הלטיאוס שלו, מאיפה הגיע בכלל?
    למרות שאהבתי מאוד את הקרב בינו לבין פול למרות שהיה צפוי שאש ינצח (אפילו שהעדפתי ככה)

3. לא יודע מה להגיד לך, אני לא רואה כל הזמן שאני משתעמם מזה

4. כנ"ל 3, שירוץ עד מחר אני למדתי תלקח, מחוז קנטו ג'וטו והואן ראיתי מהר מידי, ולא הספקתי להנות
    לעומת זאת סינו שפספתי הרבה פרקים ולא ראיתי הכל, אני יכול ליהנות מזה שוב

5. גם מאמין בזה, אבל אני ממש לא אהבתי שהחליפו את ברוק
    אני רגיל שמחליפים את הבחורה בצוות, מיסטי שהייתה ב2 מחוזות, מיי במחוז הואן ובמפגש שלה עם דון במחוז סינו, דון במחוז סינו, ועכשיו איריס
    וסילן, לא אהבתי תדמות, במיוחד בגלל שברוק ואש 13 עונות ביחד, והסיפור כבר ענקי ביניהם, עכשיו בלי ברוק זה מבאס
    אני בין הדמויות ממש אהבתי את ברוק, כי הוא לא תמיד נלחם והוא היה החכם בחבורה, אפילו שהוא לא המאמן הכי חזק הוא זה שהבין והסביר למשל מה שקורה ברוב הקרבות
    ובגלל שהוא לא המאמן הכי חזק, תמיד ציפיתי לראות קרבות שלו

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

2. משתמש מנוסה
    שם: צבי
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    זה הקטע...
    להחזיר את הנוסטלגיה....
    זה דומה לעונה הראשונה בגלל זה.
    אם תשימו לב הדור לא קשור לדורות הקודמים. כאילו דור חדש לגמרי.
    אני לא בטוח לגבי השורה האחרונה...
    הדור הזה מאוד דומה לקנטו דוגמא:

פידוב - פיג'י
    פורליון/לייפרד - מיאו/פריסן
    פאטראט/וואטשוג - ראטאטה/רטיקייט
    פירו - מנדיבזז/בראביירי

ואם תרצה אני אביא לך עוד פול דוגמאות...

ציטוט פורסם במקור על ידי dvirbs צפה בהודעה
    לדעתי אתה צודק בחלק מהדברים

זה באמת חוזר על עצמו אבל לעומת זאת, ככה הם יכולים ללמוד על ההתחלתים, זה לא כמו במחוז הואן כלאש היה טריקו לברוק מדקיפ ומיי טורצ'יק ככה שלכל אחד היה תאגדי
    טפיג, אני לא כל כך מרוצה ממנו ממילא אפילו שכל פוקימון מבוסס על חיה, הוא נראה לי מוזר מידי
    סניבי, מבחינת אחת מרוצה מבחינת אחת לא, פוקימוני העשב לא הכי חזקים, אבל סניבי יצא עם כוחות מעולים אפילו אבל מצד שני על ההתחלה ויודע להילחם ככה? נראה כמו ניסיון של הזמן עם פיקאצ'ו, לא הגיוני

2. אפילו שפיקאצ'ו איבד את הכוחות, זה קצת מבאס ומפגר
    כל מה שהוא עבר איתו, כאילו כלום, אולי גם ששוב פיקאצ'ו יתקוף את אש? פעם פיקאצ'ו למשל בקושי ידע להתגונן מעצמו, כמו נגד הלהקת ספארו בעונה הראשונה, אבל עכשיו שהוא חזק אחרי 13 עונות 4 מחוזות ו12 מכונות מכון, הוא אמור להיות חזק מאוד שזה יכול לשמש בקרבות הבאים נגד האגדיים והליגה
    בקשר לליגת סינו
    באמת לא אהבתי את הקטע של ה2 אגדיים, רציתי לראות קרב אבל סה"כ לא ראיתי כלום, ואני לא אוהב את הקטע שלמאמן יש אגדיים
    העלילה על המאמן הייתה טובה מאוד, ושהגיעו לקרב שלו עם אש זה נהרס, כאילו מאמן שמנצח את כולם רק עם הדארקראי שלו? חשבתי זה יתן לאש קרב רציני
    ואז מילא בסוף הסקפטייל של אש שהוא פוקימון חזק מאוד ועבר הרבה אימונים ניצח, ואז הלטיאוס שלו, מאיפה הגיע בכלל?
    למרות שאהבתי מאוד את הקרב בינו לבין פול למרות שהיה צפוי שאש ינצח (אפילו שהעדפתי ככה)

3. לא יודע מה להגיד לך, אני לא רואה כל הזמן שאני משתעמם מזה

4. כנ"ל 3, שירוץ עד מחר אני למדתי תלקח, מחוז קנטו ג'וטו והואן ראיתי מהר מידי, ולא הספקתי להנות
    לעומת זאת סינו שפספתי הרבה פרקים ולא ראיתי הכל, אני יכול ליהנות מזה שוב

5. גם מאמין בזה, אבל אני ממש לא אהבתי שהחליפו את ברוק
    אני רגיל שמחליפים את הבחורה בצוות, מיסטי שהייתה ב2 מחוזות, מיי במחוז הואן ובמפגש שלה עם דון במחוז סינו, דון במחוז סינו, ועכשיו איריס
    וסילן, לא אהבתי תדמות, במיוחד בגלל שברוק ואש 13 עונות ביחד, והסיפור כבר ענקי ביניהם, עכשיו בלי ברוק זה מבאס
    אני בין הדמויות ממש אהבתי את ברוק, כי הוא לא תמיד נלחם והוא היה החכם בחבורה, אפילו שהוא לא המאמן הכי חזק הוא זה שהבין והסביר למשל מה שקורה ברוב הקרבות
    ובגלל שהוא לא המאמן הכי חזק, תמיד ציפיתי לראות קרבות שלו
    חשיבה מעניינת...
    מסכים איתך לגבי ברוק.
    אבל זה היה ברור שזה יקרה באיזשהו זמן.
    אומנם חשבתי שהוא יעזוב לאיזה אחות ג'וי או שוטרת ג'ני אבל גם זה שהוא נהפך לאח פוקימונים זה סבבה.
    מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי

[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:

3. משתמש מנוסה
    בקשר לדה ז'ה וו אני חושב שהרעיון שאש תפס את שלושת ההתחלתיים זה באמת אותו דבר כמעט כי טפיג וגם צ'ארמנדר ננטשו על ידי המאמנים שלהם וגם אחרי שאש עזר להם הם חיפשו את המאמן שלהם ובסוף הפרק אחד האנשים שהיה עם אש רצה לתפוס את פוקימון האש אבל אש לכד אותו

בקשר ללא הגיוני אני גם לא חושב כך כי אולי טריפ תכנן אסטרטגיות לחימה לפני שקיבל את הפוקימון הראשון שלו וידע את מי יבחר

לדעתי בעונה הזאת יש רק משהו אחד שלא הגיוני לטעמי והוא שגם בעונות הואן וסינו הצוותים ניסו להעיר/לזמן פוקימונים רדומים/שחיו במימדים מקבילים אבל בעונה הזאת כמו שראו בפרק הראשון זרקרום משוטט במחוז יונובה והמטרה של צוות פלזמה לא ברורה לי

העונה לא משעממת ממש אבל יש בה פרקים שלדעתי הם מיותרים

וזה שג'סי וג'יימס השאירו את הפוקימונים האחרים שלהם אצל הצוות כי הם יכלו לעזור להם מאוד

4. אני שלד
    שם: עמית
    אביב. יש לי שאלה.. אם אתה חושב שהסדרה חרא למה אתה נמצא בפורום של פוקימון?

וזה מאד מעצבן (אותי לפחות) שזה ממש ממש דף חלק.. כי יש אחות ג'ואי ושוטרת ג'ני חדשות! הפוקימונים שעוזרים להן גם חדשים.. מה הבעיה עם צ'אנסי וגרואלייט? נכון לשוטרת ג'ני לא תמיד יש גראוולייט.. בסינו היה לה גם שינקס וסקאנקי לפעמים.. וזה באמת מעצבן שזזה ממש כמו קנטו.. זה כבר נראה ממש סחוט! כי אני יכול להגיד לכם דווקא שלא אהבתי את קנטו וג'וטו.. אבל יונובה זה כבר באמת מעצבן...אני באמת אוהב פוקימון אבל די! תחדשו קצת! זה יהיה מאד משעמם אם זה יחזור שוב.. ושוב.. ושוב.. ולמה ברוק עזב? כלומר אייריס וסיילן נחמדים אבל אני מעדיף את ברוק ומישהי שמתחילה את המסע שלה.. כמו בסינו או הואן.. או לפחות מישהי שהיא גמרה את הליגה.. או בדרך לשם... צוות רוקט.. תאמת? זה די בסדר שהם ממשיכים.. צריך מוטיב חוזר.. ואין לי גם בעיות איתם בעונה הזאת.... ופיקאצ'ו צריך אמנם צריך להיות (אם זה היה לפי המשחקים) רמה לפחות 200 (למרות שאיון כזאת..)
    אין לי כוח להמשיך כי אני עצלן אז אני אפסיק עכשיו... ולעצלנים שביננו.. פראירים! למה קראתם את זה?? אתם אמורים להיות עצלנים! ><
    אממ.. בעצם.. בהתחשב בעובדות גם אני פראייר.. כי כתבתי את זה וכי אני עצלן.. טוב היד כואבת לי עכשיו אז אני אפסיק..

Spoiler ספוילר

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הדגשתי את מה שאני מתכוון אליו.
    מי אמר שפוקימוני עשב לא חזקים? זה בסה"כ דעה עלובה, אין כזה דבר "חזק" "לא חזק", יש להם יותר חולשות מאש ומים, נכון, אבל זה לא אומר כלום.
    כל מתקפות הסטאטוס נמצאות בעיקר אצלהם, כל האסטרטגיות הטובות ביותר נמצאות אצלהם.
    ואני בכלל לא מתפלא מזה, אם אתה תיקח סרפריור עם סערת עלים, ותרבה אותו, יכול מאוד להיות שהסניבי יהיה עם כמה מהמתקפות של הסרפריור.

Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אם אני לא אוהב את האנימה זה אומר שאני לא אוהב את המשחקים\משחקי תפקידים\סיפורים וכו' של פוקימון?
    ואני למען האמת בכלל לא נמצא כאן בגלל פוקימון. בעבר כן. כיום אני רק בגלל הקהילה, בגלל הרצון לעזור ולהרגיש שאני תורם, וגם לתת תרומה לפוקימון שהיה חלק גדול מאוד מחיי.
    אז לשאול למה אני כאן בגלל שאני בגיל מסוים השכלתי שהסדרה היא לילדים קטנים ולא ביקורתיים... ם: חסר טעם
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

7. משתמש מנוסה
    ואני בכלל לא מתפלא מזה, אם אתה תיקח סרפריור עם סערת עלים, ותרבה אותו, יכול מאוד להיות שהסניבי יהיה עם כמה מהמתקפות של הסרפריור.
    זה דבר מעניין...
    וזה מאוד הגיוני גם כן... חוץ מזה שטורנדו עלים לא מהלך רבייה...

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Picho צפה בהודעה
    זה דבר מעניין...
    וזה מאוד הגיוני גם כן... חוץ מזה שטורנדו עלים לא מהלך רבייה...
    תראה, היה לי סקפטייל רמה 80 והרבתי אותו עם דיטו.
    איך הטריקו יצא?
    עם סערת עלים ואנרג'י בול, וגם עם פזילה וחבטה.
    יכול מאוד להיות שגם השאר כאלה.
    חוץ מזה, הסדרה זה לפרסום המשחקים, כל מה ששם הוא לא באמת נכון, מה שבמשחקים כן.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    מה שאתה אומר גם נכון אבל האמת שהעונה הזאת גם ממש מגניבה מכמה סיבות שהן הפוקימונים החדשים האפקטים והמתקפות החדשות, השינוי של ברוק שלפי דעתי מיצה את עצמו בעונה 2 וצוות רוקט שאני לא מבין איך אף אחד לא העלה את זה לדיון שהם סוף סוף לא אפסים והם נהיו מגניבים עם עלילה משלהם

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ZiGzAg צפה בהודעה
    תראה, היה לי סקפטייל רמה 80 והרבתי אותו עם דיטו.
    איך הטריקו יצא?
    עם סערת עלים ואנרג'י בול, וגם עם פזילה וחבטה.
    יכול מאוד להיות שגם השאר כאלה.
    חוץ מזה, הסדרה זה לפרסום המשחקים, כל מה ששם הוא לא באמת נכון, מה שבמשחקים כן.
    דבר ראשון:
    ישש טורנדו עלים ויש סופת עלים.
    טריקו יכול ללמוד סופת עלים ברבייה

סנייבי לא יכול ללמוד טורנדו עלים ברבייה

(המידע מסרבי)

ציטוט פורסם במקור על ידי ITBE צפה בהודעה
    מה שאתה אומר גם נכון אבל האמת שהעונה הזאת גם ממש מגניבה מכמה סיבות שהן הפוקימונים החדשים האפקטים והמתקפות החדשות, השינוי של ברוק שלפי דעתי מיצה את עצמו בעונה 2 וצוות רוקט שאני לא מבין איך אף אחד לא העלה את זה לדיון שהם סוף סוף לא אפסים והם נהיו מגניבים עם עלילה משלהם
    יש דברים יותר חשובים מצוות רוקט.
    כרגע צוות רוקט יותר כמו גלאקטיק - אקווה/מגמה
    הם לא מתעמתים יותר מידי כמו בסאגות הקודמות.
    שתהיה עונה כמו 12 שצוות רוקט ממש יתן הצגה - יהיה על מה לדבר.

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    דבר ראשון:
    ישש טורנדו עלים ויש סופת עלים.
    טריקו יכול ללמוד סופת עלים ברבייה

סנייבי לא יכול ללמוד טורנדו עלים ברבייה

(המידע מסרבי)

יש דברים יותר חשובים מצוות רוקט.
    כרגע צוות רוקט יותר כמו גלאקטיק - אקווה/מגמה
    הם לא מתעמתים יותר מידי כמו בסאגות הקודמות.
    שתהיה עונה כמו 12 שצוות רוקט ממש יתן הצגה - יהיה על מה לדבר.
    אז הסניבי של טריפ הוא לא ברמה 5, למי אכפת?
    ומי אמר שבסדרה לומדים מתקפות בדיוק כמו במשחקים?
    אפילו בין המשחקים עצמם יש שינויים בלמידת המתקפות.

והתלונה על צוות רוקט בשנים האחרונות שהם חוזרים על עצמם וכל פעם אותו דבר איתם.
    וכל פרק זה בעיה-צוות רוקט מופיע-צוות רוקט מובס-הבעיה נפתרה.
    עכשיו זה כבר לא ככה, אז גם השינוי שכולם כ"כ רצו, שצוות רוקט יהיו יותר פושעים אמיתיים, לא טוב?
    אני דווקא מאוד מרוצה מהם.

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי stm צפה בהודעה
    אז הסניבי של טריפ הוא לא ברמה 5, למי אכפת?
    ומי אמר שבסדרה לומדים מתקפות בדיוק כמו במשחקים?
    אפילו בין המשחקים עצמם יש שינויים בלמידת המתקפות.

והתלונה על צוות רוקט בשנים האחרונות שהם חוזרים על עצמם וכל פעם אותו דבר איתם.
    וכל פרק זה בעיה-צוות רוקט מופיע-צוות רוקט מובס-הבעיה נפתרה.
    עכשיו זה כבר לא ככה, אז גם השינוי שכולם כ"כ רצו, שצוות רוקט יהיו יותר פושעים אמיתיים, לא טוב?
    אני דווקא מאוד מרוצה מהם.
    אף אחד לא אמר שזה ככה...
    בכלל זה נראה שהתחלתיים שמקבלים במשחקים הם הפוקימונים הראשונים ביקום כי אין להם אף מהלך רבייה אחד.

לא אמרתי שצוות רוקט גרועים. גם אני חושב שזה שעכשיו הם יותר חזקים זה מצוין. התכוונתי שהם רק לא מתעמתים יותר מידי בקרבות.

צוות רוקט גרם לזה שכמעט בכל פרק יהיה קרב...
    עכשיו יש הרבה פרקים בלי אקשן - איפה בדיוק הפואנטה?

שוב אם זה בשביל היפנים הקטנים אז מילא...

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אף אחד לא אמר שזה ככה...
    בכלל זה נראה שהתחלתיים שמקבלים במשחקים הם הפוקימונים הראשונים ביקום כי אין להם אף מהלך רבייה אחד.

לא אמרתי שצוות רוקט גרועים. גם אני חושב שזה שעכשיו הם יותר חזקים זה מצוין. התכוונתי שהם רק לא מתעמתים יותר מידי בקרבות.

צוות רוקט גרם לזה שכמעט בכל פרק יהיה קרב...
    עכשיו יש הרבה פרקים בלי אקשן - איפה בדיוק הפואנטה?

שוב אם זה בשביל היפנים הקטנים אז מילא...
    2 הפרקים האחרונים ו-2 הפרקים הבאים מלאים בקרבות.
    ובהם אין בכלל צוות רוקט.
    וככה בעוד פרקים רבים.

ואם היו משדרים את הפרקים שנדחו-נראה לי היינו רואים הרבה קרבות

14. משתמש מנוסה
    שמע ליוצרים של הסדרה העלילה כבר לא חשובה, פוקימון הפך להיות מותג מסחרי חזק וכל המטרה של הסדרה שתהיה לה המשכיות של 200 עונות, אני באמת אוהב את הסדרה, אבל כל פעם היוצרים מאכזבים.

נגיד אחרי ליגן הואן, שאש הלך להלחם בחזית הקרב, חשבתי שהסדרה התבגרה, שאש הגיעה לרמה חדשה של קרבות ולחימה, אבל תמיד הוא מאכזב, בעונה של סינו היה דבר מעניין עם פול הזה, כי הוא היה מאמן חזק, ולא ציפיתי שאש ינצח אותו, בכלל בעונה של סינו היו הרבה הפתעות אבל העונה הייתה ארוכה מדי, בצורה נוראית.
    וואלה חשבתי שבעונה של סינו אש ינצח את הליגה ואז בעונה של המחוז ינובה הוא כאילו יהיה אלוף והוא ינסה לזכות בתואר שוב, אבל זה לא קרה.

לתכלס, העונה החדשה של מחוז ינובה הפתיעה בהתחלה, מבחינה שצוות רוקט לא היו ילדותיים יותר והתחילו להיות מעניינים, ציפיתי כל כך לפרק ספיישל המיוחד של צוות רוקט, וביאס אותי שלא הראו אותו, הדבר שהכי ביאס אותי שבהתחלה אש נלחם עם מאמן שפאקן קיבל את הפוקימון הראשון שלו לפני דקה, ועוד אש הפסיד לו עם פיקאצ'ו שלפי הערכה שלי הוא צריך להיות ברמה 80 אם לא 100 כבר, אז חשבתי שאש הפסיד חד פעמי בגלל הברק שפגע בפיקאצ'ו, אבל אש המשיך להפסיד, והתפיסות של אש, ברצינות, תמיד הוא תופס פוקימונים חלשים ובסוף העונה הם מתפתחים ונהיים חזקים וגם ככה הוא מפסיד בליגה.

הסדרה לא התבגרה עם הקהל שלה, ותמיד יש מקום להתאכזב ממנה, אבל בשביל זה יש את המשחקים שבהם אפשר להגשים את פנטזיית תפיסת הפוקימונים שאתם רוצים, פוקימון זה מותג מאוד חזק, אני לא אתפלא עם בקרוב נשמע על דור שישי, איך אני מתגעגע לעונה הראשונה והשניה, שעוד התרגשתי מכל פרק שהיה בערוץ הילדים.

15. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אני לא יכול להמשיך תדיון כי לא רואה תעונה הזו ולא יכול לאמת או לפסול דבר ממה שאתם אומרים לגבי העונה,
    אבל האם לא מגיע לפוקימון שכולנו נעשה על האנימה חרם[ושכל אדם הגיוני בעצם] אחרי הזלזול[הנכון כלכלית ותדמיתית כנראה] בצופים הבוגרים, על ידי זלוזל בליגת הפוקימונים?[?!]

ליגת הפוקימונים היא מבחינתי דבר קדוש. אתה מצפה לכך כל העונה, כל התגים שאש אוסף הם למען אותה הליגה, אתה מחכה בקוצר רוח לדעת מה יקרה, מי ינצח, מי יתפתח.
    ליצור דמות עם 2 אגדיים בליגה, שגם מביסה את אש ולוקחת תאליפות, ואנחנו כמובן לא שמענו עליה לפני, ולא נשמע אחרי?
    לא עובר על סדר היום. אני יודע שאנחנו לא מוסיפים לפוקימון אף רייטינג בצפייה באינטרנט-
    אבל מבחינתי אני מרגיש הכי טוב בעולם, כי לא מגיע לפוקימון שאפילו אנסה את העונה החדשה.
    להמשיך לצפות בפוקימון לא משנה כמה יזלזלו בי ולא משנה מה יעשו? לי זה לא מתאים.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •