פורסם במקור על ידי
PO ZON
שמע ליוצרים של הסדרה העלילה כבר לא חשובה, פוקימון הפך להיות מותג מסחרי חזק וכל המטרה של הסדרה שתהיה לה המשכיות של 200 עונות, אני באמת אוהב את הסדרה, אבל כל פעם היוצרים מאכזבים.
נגיד אחרי ליגן הואן, שאש הלך להלחם בחזית הקרב, חשבתי שהסדרה התבגרה, שאש הגיעה לרמה חדשה של קרבות ולחימה, אבל תמיד הוא מאכזב, בעונה של סינו היה דבר מעניין עם פול הזה, כי הוא היה מאמן חזק, ולא ציפיתי שאש ינצח אותו, בכלל בעונה של סינו היו הרבה הפתעות אבל העונה הייתה ארוכה מדי, בצורה נוראית.
וואלה חשבתי שבעונה של סינו אש ינצח את הליגה ואז בעונה של המחוז ינובה הוא כאילו יהיה אלוף והוא ינסה לזכות בתואר שוב, אבל זה לא קרה.
לתכלס, העונה החדשה של מחוז ינובה הפתיעה בהתחלה, מבחינה שצוות רוקט לא היו ילדותיים יותר והתחילו להיות מעניינים, ציפיתי כל כך לפרק ספיישל המיוחד של צוות רוקט, וביאס אותי שלא הראו אותו, הדבר שהכי ביאס אותי שבהתחלה אש נלחם עם מאמן שפאקן קיבל את הפוקימון הראשון שלו לפני דקה, ועוד אש הפסיד לו עם פיקאצ'ו שלפי הערכה שלי הוא צריך להיות ברמה 80 אם לא 100 כבר, אז חשבתי שאש הפסיד חד פעמי בגלל הברק שפגע בפיקאצ'ו, אבל אש המשיך להפסיד, והתפיסות של אש, ברצינות, תמיד הוא תופס פוקימונים חלשים ובסוף העונה הם מתפתחים ונהיים חזקים וגם ככה הוא מפסיד בליגה.
הסדרה לא התבגרה עם הקהל שלה, ותמיד יש מקום להתאכזב ממנה, אבל בשביל זה יש את המשחקים שבהם אפשר להגשים את פנטזיית תפיסת הפוקימונים שאתם רוצים, פוקימון זה מותג מאוד חזק, אני לא אתפלא עם בקרוב נשמע על דור שישי, איך אני מתגעגע לעונה הראשונה והשניה, שעוד התרגשתי מכל פרק שהיה בערוץ הילדים.