Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 32 מתוך 32
  1. משתמש מנוסה
    שם: צבי
    ציטוט פורסם במקור על ידי stm צפה בהודעה
    2 הפרקים האחרונים ו-2 הפרקים הבאים מלאים בקרבות.
    ובהם אין בכלל צוות רוקט.
    וככה בעוד פרקים רבים.

ואם היו משדרים את הפרקים שנדחו-נראה לי היינו רואים הרבה קרבות
    יכול היות

ציטוט פורסם במקור על ידי PO ZON צפה בהודעה
    שמע ליוצרים של הסדרה העלילה כבר לא חשובה, פוקימון הפך להיות מותג מסחרי חזק וכל המטרה של הסדרה שתהיה לה המשכיות של 200 עונות, אני באמת אוהב את הסדרה, אבל כל פעם היוצרים מאכזבים.

נגיד אחרי ליגן הואן, שאש הלך להלחם בחזית הקרב, חשבתי שהסדרה התבגרה, שאש הגיעה לרמה חדשה של קרבות ולחימה, אבל תמיד הוא מאכזב, בעונה של סינו היה דבר מעניין עם פול הזה, כי הוא היה מאמן חזק, ולא ציפיתי שאש ינצח אותו, בכלל בעונה של סינו היו הרבה הפתעות אבל העונה הייתה ארוכה מדי, בצורה נוראית.
    וואלה חשבתי שבעונה של סינו אש ינצח את הליגה ואז בעונה של המחוז ינובה הוא כאילו יהיה אלוף והוא ינסה לזכות בתואר שוב, אבל זה לא קרה.

לתכלס, העונה החדשה של מחוז ינובה הפתיעה בהתחלה, מבחינה שצוות רוקט לא היו ילדותיים יותר והתחילו להיות מעניינים, ציפיתי כל כך לפרק ספיישל המיוחד של צוות רוקט, וביאס אותי שלא הראו אותו, הדבר שהכי ביאס אותי שבהתחלה אש נלחם עם מאמן שפאקן קיבל את הפוקימון הראשון שלו לפני דקה, ועוד אש הפסיד לו עם פיקאצ'ו שלפי הערכה שלי הוא צריך להיות ברמה 80 אם לא 100 כבר, אז חשבתי שאש הפסיד חד פעמי בגלל הברק שפגע בפיקאצ'ו, אבל אש המשיך להפסיד, והתפיסות של אש, ברצינות, תמיד הוא תופס פוקימונים חלשים ובסוף העונה הם מתפתחים ונהיים חזקים וגם ככה הוא מפסיד בליגה.

הסדרה לא התבגרה עם הקהל שלה, ותמיד יש מקום להתאכזב ממנה, אבל בשביל זה יש את המשחקים שבהם אפשר להגשים את פנטזיית תפיסת הפוקימונים שאתם רוצים, פוקימון זה מותג מאוד חזק, אני לא אתפלא עם בקרוב נשמע על דור שישי, איך אני מתגעגע לעונה הראשונה והשניה, שעוד התרגשתי מכל פרק שהיה בערוץ הילדים.
    מסכים עם כל מילה חוץ מזה שסינו היתה ארוכה בצורה נוראית.
    סינו היתה אומנם ארוכה - אבל אנימה מאוד איכותית במיוחד עונה 12.
    וגם לגבי הקרב בין פול לאש היה לי ברור שפול ינצח ולעתי זה אידיוטי לחשוב שאש היה מפסיד - אומנם יש הרבה חזרות בעלילה אבל כבר אחרי שאש מפסיד כל ליגה למי שהוא מתמודד מולו (ריצ'י ההוא עם הבלייזיקן והזה עם פרסן) ושהוא ניצח את מורסן (החנון עם הבלדום/מתנג) די ברור שהגיע הזמן שהוא ינצח יריב רציני ולא כל חנון וחצי.

ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    אני לא יכול להמשיך תדיון כי לא רואה תעונה הזו ולא יכול לאמת או לפסול דבר ממה שאתם אומרים לגבי העונה,
    אבל האם לא מגיע לפוקימון שכולנו נעשה על האנימה חרם[ושכל אדם הגיוני בעצם] אחרי הזלזול[הנכון כלכלית ותדמיתית כנראה] בצופים הבוגרים, על ידי זלוזל בליגת הפוקימונים?[?!]

ליגת הפוקימונים היא מבחינתי דבר קדוש. אתה מצפה לכך כל העונה, כל התגים שאש אוסף הם למען אותה הליגה, אתה מחכה בקוצר רוח לדעת מה יקרה, מי ינצח, מי יתפתח.
    ליצור דמות עם 2 אגדיים בליגה, שגם מביסה את אש ולוקחת תאליפות, ואנחנו כמובן לא שמענו עליה לפני, ולא נשמע אחרי?
    לא עובר על סדר היום. אני יודע שאנחנו לא מוסיפים לפוקימון אף רייטינג בצפייה באינטרנט-
    אבל מבחינתי אני מרגיש הכי טוב בעולם, כי לא מגיע לפוקימון שאפילו אנסה את העונה החדשה.
    להמשיך לצפות בפוקימון לא משנה כמה יזלזלו בי ולא משנה מה יעשו? לי זה לא מתאים.
    הודעה שיצאה מפרופורציה....
    מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי

[YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE]

עד שיהיה לי חתימה:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת:

2. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    תראה, האנימה היא לא כמו המשחקים. אלה שניי דברים שונים לגמרי.
    אתה יכול להתעלם מהאי הגיוניות, כי שוב, "מימד" הסרטים, "מימד" הסדרה ו"מימד" המשחק, שונים מאוד.

אני יודע שהעונה הזאת מאוד דומה לעונת קנטו, זה כדי להרחיב את קהל היעד. עברו הרבה שנים מאז 97.
    אני מכיר את פוקימון מגיל קטן, אני בטוח שאני לא היחידי, אבל מה עם הדור החדש שעוד לא מכיר? בכלל,
    זה גם להתחלה חדשה, כי העונה הזאת שונה בתוכן שלה מכל העונות שהיו.
    היא רצה מהר כי אני מאמין שאלו העונות הכי גדולות של פוקימון עד עכשיו. מתכננים לנו הרבה הפתעות.
    אני האמת נורא אוהב את העונה הזאת, היא מפתיעה במיוחד ובהחלט מעניינת מאוד.
    הדבר היחידי שאני לא אוהב זה שכל הזמן הם הופכים עלילות לקיטצ'יות. זה לרוב קשור למעשה טוב של הגיבורים, שהפוקימון חסר אונים. את זה הייתי משנה.

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •