Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    גליסנט? חחח הוא יותר איטי מקרקוסטה אבל יש לו הגנה גבוהה אבל תאמין לי עדיף כבר את סיסמטואד אולי לא בגלל ההגנה אבל הוא מהיר יותר וגמרתי תשמקח הרבה יותר פעמים ממך אז אין לך מה להתווכח איתי....
    לפותח הנושא: הידרגיון אני לא ממליץ לך כי כדי לפתח אותו לפני הליגה זה כמעט ולא אפשרי אלא אם כן אתה חרשן אז עדיף לך הקסרוס שהוא מעולה וכך תוכל גם לשים קרוקודייל במקום אקסקדריל(קרוקודייל הרבה יותר חזק ומהיר! אל תשכח שהוא לומד outrage) בקיצור אין מה להתווכח גליסנט גרוע עוד יותר מקרקוסטה ובמקום אלקטרוס קח את העכביש אולי יש לו כמה חולשות ולאלקטרוס אין אבל מה יותר עדיף איטי מאוד עם חולשות או מהיר מאוד עם התקפה מיוחדת גבוהה זה נתון להחלטתך
    ורוב השישיה שבנית לו איטית מאוד אז תחשוב לפני שאתה אומר משהו.... בקיצר קח ויקטיני במקום אמבואר יחסוך לך את כל הצרות וגם יוסיף לך על חושי
    ודרך אגב לנואמט9 סתם אבל אני שיחקתי 7 פעמים ביפני ו15 פעם באנגלי ובכל אחד הייתה לי שישיה מעולה!!
    ודבר אחד שחכתם!:
    גולורק הוא מאוד חזק ופוקימון אדמה מעולה! וגם רוח! בקיצור קח את השישיה הזאתי ונגמר הסיפור:
    victiny
    siesmetoad
    elektross
    hydregion
    mienshao
    archeops ותראה מה ייצא לך מזה שישיה מהירה,התקפתית והגנתית כל מה שצריך!

ודרך אגב זה שאני כותב בסימן קריאה לא אומר שאני עצבני חחח
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    חחחח קודם כל המהירות של גליסנט היא פי 2 מהמהירות של קרוקוסטה ויש לו התקפה מיוחדת כמו ססמיטוד והגנה הרבה יותר גבוה.
    דבר שני אני מסכים עם כל ההמלצות שלך בקשר להידרגון וקרוקודייל אבל אני לא מסכים איתך בקשר לעכביש הוא ממש לא משהו...
    השישיה שבניתי היא לא איטית 3 מהשישיה מהירים ושלוש מהשישיה איטיים יחסית אז היא ממוצעת.
    ובאמת שיחקת יותר ממני אני גמרתי 7-8 פעמיים, אז בזה באמת ניצחת :p
    וגולורוק הוא איטי יותר מססמיטוד ומאקסטראדריל אבל הוא חזק

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    חח העכביש לא משהו? תאמן אותו כמו שצריך ותראה שהוא חזק מאוד! וגליסנט מאוד איטי אבל עדיין תשאל את פותח הנושא מה עדיף עליו
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אתם אומרים לשים את המאובן המעופף אבל אז אני צריך להתחיל הכל מהתחלה ולא בא לי להתחיל מהתחלה...אותו דבר לגבי המים ההתחלתי...כבר בחרתי באש ואני נשאר איתו....
    יש לי כבר אלקטרוס, לקח לי חצי דקה למצוא את ההתחלתי שלו... זה גם לא ממש קשה כמו שחשבתי לפתח אותו...

אמבוור מבחינתי חייב להיות בשישייה... חוק דפוק שלי שההתחלתי חייב להיות בשישייה....

אז בסוף שתי שאלות:
    1) אם לא לקחת את המאובן המעופף, אז לקחת את בראבירי? זה טוב?
    2) אז אני בעצם צריך להחליט אם לקחת את siesmetoad ו-mienshao
    או
    קראקוסטה ואקסדריל/התנין... נכון?

והידראגון עוד אין לי... אם אני יראה שזה קשה אז אני כבר אקח את הקסורוס...

ואם אפשר, אם אתם נותנים שמות של פוקימונים שיהיו באנגלית למה לקח לי שנה למצוא את כל הפוקימונים שאמרתם כאן..חחחחח

5. משתמש מנוסה
    siesmetoad וmienshao
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •