שלום, אני עומר, אני ויואב (CrashRide ) חשבנו לכתוב סיפור קטן..
קוראים לו הרפתקאות הכישוף..
אנחנו מתחילים את סיפורינו הראשון, 'עלילות יער המוות'.
הקדמה:
קלאדין ועומר ישבו מול מרלין האגדי,המכשף הכי אדיר שנולד אי פעם , ושתו תה. מרלין הביט בהם במבט רציני , מבט ששניהם כבר למדו לא מכבר שמצביע על בשורות חשובות שהם עומדים לשמוע מפיו. "ערפדים, מלא ערפדים." הוא אמר בקול רציני. שני המכשפים המתחילים עמדו מולו במבט מבולבל, ולא הבינו מילה."הערפדים מתחלים לפלוש לערים הצפוניות, והשליטים לא מרוצים מזה. הם צריכים מישהו שיעזור להם." הוא המשיך להסביר. " מה? רק שנינו?" שאלו עומר וקלאדין בהבעה נדהמת שהתפשטה על פניהם "אני סומך על שניכם מספיק, אתם תצליחו.." הוא השיב להם בטון עדין וחייך אל שניהם חיוך קטן וגאה."שניכם מכשפים מעולים, אני סומך עליכם.". עומר הביט באיש הישיש שנראה כאילו הוא בן אלפי שנים, מה שלא היה כל כך רחוק מהאמת."אני רוצה לצרף לכם מישהו, אנוש.", אמר מרלין,ולפני שהספיק להמשיך את המשפט קולות מחאה נשמעו מהשניים "הוא ימות!" "זה מסוכן לבן אדם!" " הוא לא ישרוד את זה!" ועוד, אך מרלין עצר את שניהם והמשיך לדבר, הפעם בקול יותר רם:"אני יצרף לכם מישהו וזה סופי, אני לא יכול לומר לכם את הסיבה, אז אל תשאלו אותי!" הוא הגיע כבר לקול צעקה. "קוראים לו דניס.." אמר, והציג לפניי שני המכשפים המתחילים ילד בגילם, שנראה מעט נבוך מהסיטואציה, ושיחק בשערו במבוכה קלה. הוא היה ילד רזה, בעל שיער שחור, וצלקת קטנה על מצחו."היי." אמר הילד בקול מעט נרגש, ושני המכשפים השיבו בנפנוף יד."אוקיי, אני חושב שזהו." אמר מרלין, ואז נזכר לפתע:" אה, נכון! אני צריך לתת לך משהו עומר." הוא אמר, והושיט לעומר כובע מכשפים אפור, שרקומות עליו האותיות SL מקדימה. עומר ניסה לבדוק מה הכובע עושה, הוא שאל בנימה מבולבלת "מה זה עושה?" ."טוב, זהו זה. בהצלחה לשלושתכם." קטע אותו מרלין , והשלישיה יצאה החוצה."אוקיי, זה הזמן לקרוא להם." אמר קלאדין בטון ערמומי, וחייך חיוך קל אל עומר, שחייך אליו חיוך ערמומי חזרה. דניס נראה מבולבל."לקרוא למי?" הוא שאל בסקרנות, והשניים ענו לו:" חכה ותראה." הם אמרו, וחייכו שוב. לפתע, קלאדין עצם את עיניו, נשם נשימה עמוקה, ואמר בקול:" לרימיון!" ומיד הופיעו בשמיים הגבוהים שני בזים. דניס בהה בהם בסקרנות." למה קראת לבזים?" הוא שאל, ומיד ראה שאלה לא בזים: שני העצמים האלה התקרבו אל האדמה, וגדלו מאוד. לבסוף נחתו על האדמה שני דרקונים, אחד אדום ואחד לבן. הדרקונים שאגו בעוצמה רבה וחייכו אל קלאדין ועומר." וואו! יש לכם דרקונים?" שאל דניס, משולהב מהופעת שני הדרקונים."כן," ענה לו קלאדין, והמשיך:" הדרקון האדום הוא ארגיאון, והוא שייך לעומר. הדרקון הלבן והגדול יותר הוא שלי, ושמו הוא פלאדיניון." אמר קלאדין בחיוך, ועומר אמר:" טוב, בואו נעלה עליהם. בוא דניס, נרכב שנינו על ארגיאון." אמר עומר, ושניהם עלו על ארגיאון האדום, בזמן שקלאדין עלה על פלאדיניון." ליער המוות!" צעקו קלאדין ועומר, ושני הדרקונים המריאו בחבטה ועפו אל עבר השקיעה. מרלין הביט בהם מתחרקים בחלונות ביתו." בהצלחה," אמר בלחש," אתם תזדקקו לה."