כל הכבוד אני ממש אוהבת את הרעיון מתי הבא?
האם תכניס אותי (אתה יודע למה אני מתכוון) לבפנים?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש לי נקודה אחת, אבל היא לא קשורה לפרק.
הכתיבה שלך מצויינת, ואני יכול בערך לדמיין תמונה מפורטת של כל העלילה, חוץ מלדבר אחד.
אני לא מצליח לדמיין איך טיגרו נראה.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
[PHP][/PHP]מתחת למים
למחרת, התעוררתי במצב רוח טוב יותר, השמיים היו בהירים וצלולים, חסרי עננים.
זינקתי מהחדר שלי בריצה, לא התחשק לי לחכות עוד רגע, היום הגיע הזמן שלי לעולם ההדמיה.
עולם ההדמיה הוא חדר, שמדמה סיטואציות מסויימות, קרבות.
לא ידעתי מה הוא הולך לדמות, אבל נתתי לי להיות מופתע, ולא חשבתי על כך.
הגעתי לאותו חדר, אדם בעל תסרוקת פרועה שחורה, עם זקן בצדי הראש ושרירים בולטים, עמד לפניי.
''אני וולברין, לכל החדשים'' הוא הביט אליי ''אפשר להגיד שאני אהיה 'המורה המחליפה' של סקוט להיום''.
גיחכתי בשקט, לידי עמד אותו ציקלון, שניסיתי להרוג יום לפני זה, הילד שדומה לו ודיבר איתו כשרשמתי אחריו.
אדם קירח, בעל שיניים חדות כטער וקעקועים אדומים על פלג גולו העליון עמד מהצד השני שלי, לידו נערה בגילו עם שיער כחול ועוד אדם גבוה, צנום ורזה, שלא נראה מיוחד.
''אז ילדים, תכנסו לחדר ההדמיה'' הוא אמר ונכנסנו לאותו חדר הדמיה, מעט חוששים.
''ועולם ההדמיה להיום הוא-'' אמר קול מכני ואז נשמע קול של גלגל מסתובב ''האקווריום''.
הקירח, הנערה עם השיער הכחול והבחור הרזה והגבוה התלהבו, ציקלון והילד השני התאכזבו, וולברין שמר על קור רוח.
החדר הכחול הריק החל לשנות צורה, עד שמצאנו את עצמנו בתוך אקווריום תת מימי, שאנו יכולים לנשום בו אף על פי שאנחנו בתוך מים ולשחות בו.
''ציקלון, תזהר עם גלי ההדף'' וולברין אמר, מתפלא שקולו צלול והוא לא נחנק מין המים ''טורנדו, תדאג להדוף את גלי ההדף של אחיך''.
הילד השני שדומה לציקלון הנהן להסכמה, למרות שהוא לא היה מרוצה מהרעיון.
הקירח והנערה, שהתברר כי את הקירח כינו 'שארקמן' ואת הנערה 'די דולפין' שינו את צורת פלג הגוף התחתון שלהם.
שארקמן שינה את פלג גופו התחתון לפלג גוף אווירודינמי והרסני של כרישים, וצימח סנפיר על ראשו.
די דולפין הסתפקה רק בלהחליף את פלג גופה התחתון לגוף דולפין, היא לא נראתה מאיימת במיוחד.
הבחור השלישי קרא לעצמו 'אקוואקס', ויכולתי להשבע שהוא הפך למים לכמה שניות וחזר לגוף אנושי.
טורנדו הסתחרר במים במערבולת קטנה שהוא יצר סביבו, גל ההדף פגע בי.
''ציקלון, תדאג להדוף את גלי ההדף של אחיך'' וולברין גיחך, אך התכוון לכך ברצינות.
''ואתה?'' שארקמן שאל אותי ''מה המוטציה שלך? חוץ מהמראה המגוחך הזה''.
התעצבנתי, ושלפתי את טפריי לאיום, ניביי החדים הזדקרו בפי הפתוח לרווחה.
וולברין שלף להבים מידיו, ושחה אלינו, מונע מאיתנו לריב.
בום! היה פיצוץ חזק, פרוותי סמרה.
כריש מתכתי בגודל מפלצתי שעט לכיוון התאומים- שנטרלו את גלי ההדף אחד של השני ולא שמו לב לסביבה.
אקוואקס הרים את ידו לכיוון הכריש, במהירות של מטוס סילון גל מים פגע בכריש, אך לא בצורה כשה.
''ערימת הגרוטאות לא תנצח'' די דולפין אמרה, ושלחה גל של דולפינים תכולים זוהרים מידיה על הכריש, אך גם ללא השפעה רבה.
במהירות של טיל טורפדו שארקמן טס אל הכריש המתכתי, הוא נשך אותו ותלש פיסה מעורו, אך הועף בהצלפה של זנב הכריש המתכתי.
''מפלצות כאלו מנצחים בדרך אחת ויחידה'' אמרתי ''מוציאים להם את העיניים''.
שחיתי במהירות אל הכריש, אחרי החבטה שקיבלתי וולברין החליט לשים לב שאין לו עיניים.
שיסעתי אותו, גלי הדף נורו מצד התאומים, הוא ננשך על ידי שארקמן והוצף גלים על ידי די דולפין ואקוואקס.
אך כעבור שעה וולברין החליט לשים לזאת קץ, ואפשר להגיד שהכריש עכשיו חתוך לפרוסות.
השיעור תם לו, ויצאתי משם, רציתי לחזור לשם שוב, אבל לא יכולתי באותו רגע.
יצאתי לי החוצה, לנוח, יצאתי מהאחוזה והתיישבתי על ספסל ציבורי, קול נשמע ממקום לא ידוע ''קייל ג'ונסון, שוב אנחנו נפגשים''.
חיפשתי את מקור הקול, לפניי נעמד מגניטו ''והפעם, לא תצא בחיים, אני הולך לנקום על מה שהיה, ועוד איך לנקום!''
הוא צחק צחוק מרושע, אני נבהלתי אך הסתרתי זאת, תהיתי על מה הוא יכול לנקום בי, אני לא זוכר דבר שהוא יכול לנקום בי עליו.
פרק טוב מאוד
אהבתי מאוד את הרעיון של שארקמן (למרות שיכולים להיות כינויים קצת יותר מקוריים Xd)
אני גם אכנס באיזשהו שלב D:?
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
הי! אני בפנים!
זה כל היצירתיות שאני יכול לחשוב עליה נראה לך? מה לגבי למלא אותו בלחץ אדיר של מים עד שהוא יתפוצץ? מה לגבי לתת לך להיות ליד הכריש כשאני יוצר מערבולת שמונעת ממנו לזוז וביינתים אתה משייף אותו מהצד עם הטפרים שלך (כמו משייף כזה שמסתובב סביב צירו, רק שהמסתובב הפעם הוא המשתייף).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)