סוף טוב הכל טובD::::
מצאנו את האמא
נתנו לה קצת אוכל וחלב
החתול שלי סגור איתי בחדר כי היא מפחדת ממנו והא רצה לצאת
עוד מעט היא חוזרת אליו
D::
אחלה, שמח שהסתדרת
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
כן למה לא?
אני חושב שבכלל אסור לקרב אותו לאימא שלו כרגע,כי היא עלולה להרוג אותו.
נקח לדוגמה את המקרה שבו אני מצאתי 4 גורים עם חתולה אימא מסויימת בארון כלשהו איפה שפותחים וסוגרים את הברז המאפשר את המיים,אז נתנו לה ולגורים לאכול ולאחר כמה ימים נמצאו 4 ראשים כן כן הראש של הגורים כל אחד מהם בדלת שלי,כן כן בדלת שלי והחתולה האימא הזו פשוט השתגעה וכרתה להם את הראש.
זה היה מעשה מזוויע למדיי =/
אבל בלי חלב בכל זאת...Originally posted by Fusion Catiteen@Oct 11 2008, 06:45 PM
כן למה לא?
אני חושב שבכלל אסור לקרב אותו לאימא שלו כרגע,כי היא עלולה להרוג אותו.
נקח לדוגמה את המקרה שבו אני מצאתי 4 גורים עם חתולה אימא מסויימת בארון כלשהו איפה שפותחים וסוגרים את הברז המאפשר את המיים,אז נתנו לה ולגורים לאכול ולאחר כמה ימים נמצאו 4 ראשים כן כן הראש של הגורים כל אחד מהם בדלת שלי,כן כן בדלת שלי והחתולה האימא הזו פשוט השתגעה וכרתה להם את הראש.
זה היה מעשה מזוויע למדיי =/
החתולים פותחים עיינים מגיל 8-20 ימים
ההורים שלי לא רוצים אותו בבית
אבל אני לא רוצה לתת לו למות בחוץ...
זה קורע לב לשמוע את היללות שלו
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אז תשמע מה תעשה,תמלא בקערה קטנה,אפילו מפלסטיק אפשר או צלחת קעורה חד פעמית שכזו חלב או אפילו מיים ותשים ליד הגור.
או בצד איפשהו שזה לא ישפך.
לאחר מכן,תקח קערה נוספת שכזו ותשים בה נגיד חתיכות פסטרמה או נקניק ותשים גם לו את זה בצד.
בכלל תתקשר לצער בעלי חיים כי העולם החיצון מסוכן לאותו גור שהוא לא יכול להתמודד איתו לבד.
טוב מה שאמרתי,זה הדבר היחיד שאתה יכול לעשות עבורו אם הוריך לא מרשים לך להעביר אותו הבייתה.
תשמע יוסי גם אני פעם התרגשתי מחתולות והבאתי להם חלב
רק שזה היה בגיל 5
תשמע עשית את שלך תן לאמא של הגור לטפל בו
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
תראה אני לא מסכים עם עומר בכך שאם נתת לאותו גור אוכל והאימא שלו אפילו לא התקרבה אליו,זה סימן שהיא לא רוצה בו.אחרת היא הייתה מתקרבת אליו מלכתחילה.
יש סיכוי גבוה שהיא או החתול שהכניס אותה להיריון עלול להרוג את הגור!
וחבל שכך...ככה זה דרך החיים שלהם של חתולי הרחוב.
אתה בטוח שהיא האם שלו בכלל..?
יכול להיות שאימו האמיתית נהרגה והוא ננטש לבד...
טוב אני שמח שאתה דואג לו,אבל תנסה לסדר לו מישהו שיאמץ אותו,תפרסם לחברים שלך על החתול הזה,לאלה שאתה יכול לסמוך כמובן ושלא יפגעו בו ותנסה לסדר לו משהו או שתתקשר לצער בעלי חיים שיקחו אותו למקום בטוח לפחות או לעמותה מאמצת חתולים או משהו שיקח את החתול למקום בטוח,יש הרבה אפשרויות...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)