אתה אומר עומר יעצב לי חתימה?
קרדיט ענק לרועי!
שקד מעליך..
קרדיט ענק לרועי!
זה בדיוק הסגנון שרציתי..o:
קרדיט ענק לרועי!
מנצ'מע איתי?
קרדיט ענק לרועי!
הכל טוב אביב איך אתה?
חבל שירדת מניהול
הוא עורך אימונים עם קילר בי לשליטה על הקיובי, בשלב מסוים הוא נדרש לתקוף אותו ולשאוב את הצאקרה שלו אל עצמו בזהירות כדי שהוא לא ישתלא עליו. הוא לא הצליח כל כך טוב או משהו כזה אז הצ'אקרה של אמא שלו, שאותה מאדרה חתם בתוכו כשהוא חתם את השועל, הופיע בצורה של קיזונה (אני חושב ככה קוראים לאמא שלו). היא עשתה איזה משהו כדי לתפוס את הקיובי לרצפה שם ואז הם התחילו לדבר. היא סיפרה לו על מינאטו כשהם היו ילדים ואיך הם נפגשו וכו' ואז על היום שהוא נולד. כשהוא נולד היו צריכים לעשות את זה בבידוד ועם מומחי חותמים כדי שהחותם של קיזונה לא ישבר בלידה ויאפשר לקיובי לצאת לחופשי. מאדרה היה שם וידע שהלידה זה הרגע היחיד בחיים של אישה מארחת שבו הוא יוכל לשחרר את הקיובי, הוא פרץ לשם, איים להרוג את נארוטו ובזמן שמינאטו הציל אותו הוא חטף את קיזונה למקום אחר. הוא הוציא ממנה את הקיובי (היא שרדה, משהו שהם אומרים שמיוחד לאוזומאקי, כוח סבל או משהו כזה), עם השארינגן הוא התחיל לשלוט עליו והגיע לכפר, כשמינאטו הגיע הוא שיגר את עצמו יחד עם הקיובי על מחוץ לכפר ואל אשתו, שם הוא החליט לחתום את הקיובי בנארוטו, הוא נתן לקיובי לתקוע את האצבע שלו (אצבע ענקית) בתוך הגוף שלו וגם קיזונה עשתה את זה. מינאטו חתם את הקיובי בנארוטו התינוק יחד עם צ'אקרה שלו ושל קיזונה, הצ'אקרה שלו כמו שכבר ראית הייתה עם מנגנון למתי שהוא יהיה בשמונה זנבות וכמעט תשע והצ'אקרה של אמא שלו זה למתי שהוא ינסה לשלוט בקיובי. אחרי הסיפור הוא הביס את הקיובי ושאב את האנרגיה שלו, המצב צ'אקרה החדש שלו נוצר ברגע הזה.
זה פחות או יותר מה שקרה, אני לא זוכר הרבה יותר מזה O:
חמוף
אצלי סבבה..לא חבל בכלל,תאמין לי
אתה יודע שהייתי המשגיח הכי ותיק מבין השאר אחרי Stm?
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)