Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. !"NO TOTTI NO PARTY"
    תאריך הצטרפות: Jun 2009
    שם: משה
    הודעות: 3,766
    #1
    הכדורגל הישראלי חזר ובגדול. אמנם מדובר רק בגביע הטוטו, אך הדרבי התל-אביבי הוכיח הערב (ראשון) בפעם המי יודע כמה שהוא מעניין בכל מסגרת כשהפועל ומכבי נפרדו ב-2:2 סוער.

    המשחק נפתח בסערה וכבר לאחר שש דקות הצהובים עלו ליתרון - אורי כהן זיהה מיקום לא טוב של שוער הפועל, אפולה אדל, וכבש מזווית לא קלה את שער היתרון.

    מכבי המשיכה ללחוץ ובדקה ה-23 באה על שכרה בפעם השניה במשחק לאחר שרוברטו קולאוטי הפציץ מקצה הרחבה והשוער הארמני/קמרוני של הפועל נשלח להוציא כדור שני מהרשת.

    גם פיגור 2:0 לא גרם לאדומים להוריד את הראש וחמש דקות לאחר מכן הם הצליחו לצמק - ביוואן פרנסמן הגיע ראשון לכדור חופשי של סלים טועמה ונגח למרכז השער, אך ברק לוי איחר לזנק וספג.

    דרור קשטן שלח למגרש עם פתיחת המחצית השניה את שי אבוטבול, שהחזיר תוך שמונה דקות עם בישול גדול למהראן ללה בדרך ל-2:2.

    לפני המשחק נערכה דקת דומיה לזכר מיכאל קלמן ששיחק במחלקות הנוער של מכבי והפועל ונפטר ממחלה קשה בשבוע שעבר.

    מחצית ראשונה
    השופט איתן שמואלביץ' הוציא את הדרבי התל-אביבי הראשון העונה לדרך לעיני כ-10,000 צופים בבלומפילד.


    אביחי ידין מול גיז´רמו ישראלביץ´ בדרבי הראשון העונה

    דקה 6 - מכבי תל-אביב עולה ליתרון 0:1. אורי כהן קיבל את הכדור באגף שמאל לאחר מסירה של דור מיכה, חדר לרחבה ומזווית לא קלה מצא את הרשת של אפולה אדל, שפתח את כל הפינה וספג שער ראשון במדים האדומים.


    אורי כהן מכניע את אפולה אדל. טעות ראשונה לשוער הרכש


    אורי כהן חוגג את שער היתרון עם מוטי איווניר

    בדקה ה-15 גם הפועל הגיעה לדרבי - עומר דמארי חתך מאגף שמאל, עבר בקלילות את שרן ייני, אך בעט מעל השער. בדקה ה-18 דור מיכה הגביה מאגף שמאל לראשו של רוברטו קולאוטי שנגח לא טוב החוצה.


    מריו פצ´אלקה בורח מרועי קהת

    דקה 23 - מכבי תל-אביב כבר ב-0:2. אביחי ידין איבד כדור בחלק המגרש של הצהובים, שטסו למתפרצת עם רפי דהן, שמסר לרועי קהת. האחרון שלח רוחב לרוברטו קולאוטי, השתלט ומקצה הרחבה הפציץ את הרשת של אפולה אדל.


    רוברטו קולאוטי חוגג את השני של מכבי

    בדקה ה-24 מחמוד עבאס תיקל את רפי דהן וראה כרטיס צהוב ראשון בדרבי. בדקה ה-25 רוברטו קולאוטי ספג כרטיס צהוב לאחר עבירה על אביחי ידין, שהגיב בדחיפה וספג גם הוא צהוב.


    אביחי ידין ורוברטו קולאוטי מתעמתים

    דקה 28 - הפועל תל-אביב חוזרת ל-2:1. סלים טועמה הגביה בעיטה חופשית מצד ימין, ביוואן פרנסמן הגיע ראשון ונגח למרכז השער, ברק לוי זינק באיחור וספג.


    ברק לוי סופג מהנגיחה של ביוואן פרנסמן


    ביוואן פרנסמן ומחמוד עבאס חוגגים את השער המצמק

    בדקה ה-37 גם גל אלברמן נכנס לפנקס של איתן שמואלביץ' עם עבירה מכוערת על אביחי ידין. בדקה ה-38 רפי דהן העביר רוחב שפגע בעומרי קנדה, דור מיכה השתלט ומזווית קשה בעט לידיו של אפולה אדל. עם השריקה להפסקה מיהר מוטי איווניר לשופט איתן שמואלביץ' כדי להגיד לו מה הוא חושב עליו.

    מחצית שניה
    שי אבוטבול נכנס למגרש עם פתיחת המחצית השניה במקומו של אביחי ידין. יואב זיו, אלירן עטר וקלמי סבן נכנסו במכבי במקום אורי כהן, רפי דהן ורוברטו קולאוטי.


    עומר ורד מנסה לחמוק מסלים טועמה

    דקה 53 - הפועל תל-אביב משווה ל-2:2. שי אבוטבול הוכיח בפעם ה-100 כמה הוא חשוב להפועל כששלח כדור גאוני בין כל הגנת מכבי למהראן ללה, שלא התבלבל מול ברק לוי ואיזן את התוצאה.


    מהראן ללה חוגג, ברק לוי עגום

    בדקה ה-54 אלרואי כהן החליף את יוסי שבחון. כעבור דקה גם ברק יצחקי נכנס למגרש כשהחליף את ניבאלדו שנפצע. בדקה ה-56 עומר ורד ספג כרטיס צהוב. בדקה ה-61 שי אבוטבול דחף את יואב זיו וספג צהוב. באותה דקה גם אלירן עטר ראה צהוב אחרי שפלט מספר מילים לעבר שמואלביץ'. בדקה ה-62 גם מוטי איווניר פלט מספר מילים לעבר השופט והורחק.


    מוטי איווניר מורחק מכר הדשא

    דקה 64 - הפועל תל-אביב נשארת בעשרה שחקנים. דור מיכה חדר לרחבה והוציא רוחב, שי אבוטבול גלש והחזיר אחורה לאפולה אדל שהרחיק ועל הדרך שלח מכה לפניו של גיז'רמו ישראלביץ'. שמואלביץ' היסס מעט והוציא את האדום לשוער הארמני/קמרוני.


    אפולה אדל טוען לחפותו. זה לא ממש עזר לו

    בדקה ה-71 ברק יצחקי בעט כדור חופשי שהגיע לשרן ייני, אך סלים טועמה גלש והציל שער בטוח. בדקה ה-72 אלי זיזוב נכנס לשחק במקום גיז'רמו ישראלביץ'. בדקה ה-72 גל שיש הוריד לדשא את אלי זיזוב וספג צהוב. בדקה ה-75 טוטו תמוז החליף את עומר דמארי. בדקה ה-79 רועי קהת הניף את שמאלית ומ-25 שיגר כדור חזק, שאילץ את בוריס קליימן להתעופף ולהדוף לקרן.


    עומרי קנדה בורח מדור מיכה

    בדקה ה-83 דור מיכה ניסה את מזלו מ-25 מטרים והיא קרוב מספר סנטימטרים מהמשקוף של קליימן. בדקה ה-88 סלים טועמה יצא ובמקומו נכנס רועי גורדנה. גורדנה ספג צהוב בדקה ה-92 אחרי עבירה על עומר ורד.

    הפועל תל-אביב: אפולה אדל (הורחק, 64'), עומרי קנדה, מריו פצ'אלקה, ביוואן פרנסמן, גל שיש, אביחי ידין (שי אבוטבול, 46'), מחמוד עבאס, יוסי שבחון (אלרואי כהן, 54'), סלים טועמה (רועי גורדנה, 88'), עומר דמארי (טוטו תמוז, 75') ומהראן ללה (בוריס קליימן, 65').

    מכבי תל-אביב: ברק לוי, עומר ורד, שרן ייני, ניבאלדו (ברק יצחקי, 55'), אורי כהן (יואב זיו, 46'), גל אלברמן, רפי דהן (קלמי סבן, 46'), גיז'רמו ישראלביץ' (אלי זיזוב, 72'), דור מיכה, רועי קהת ורוברטו קולאוטי (אלירן עטר, 46').

    קרדיט לאתר וואן.

    דעה אישית: היה משחק מצויין, נקווה למשחקים כאלה גם בליגה.

  2. משתמש וותיק מאוד
    תאריך הצטרפות: Dec 2008
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    הודעות: 22,805
    #2
    אדל מתגלה לאט לאט כעסקה לא נכונה שעתידה לעלות לנו באליפות,ואולי אפילו במקומות ה2-3, ובגביע המדינה.
    שאר הרכשים מצוינים ואני מאוד מרוצה מהם, אבל לדעתי לא יעזור כלום מלא שנים לא יהיה עוד שוער כמו אניימה,לא בליגה ולא בהפועל
    הוא היה שוער מצוין,עם אינסטינקטים של חתול,כמעט בלי טעויות והכי חשוב,אחד מבועטי הפנדלים הטובים ביותר שהיו לנו בליגה.
    מה שכן הוא היה קצת עצבן חחחח נגיד במשחק מול בני יהודה בעונה שעברה ושחקן אחד שלהם עצבן אותו אז הוא תפס את הכדור וזרק לו את זה על הראש,אם אני לא טועה אניימה גם קיבל אדום על זה,אבל זה היה מאוד מצחיק.
    I want to play a game

    עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

    תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!


  3. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jan 2009
    הודעות: 3,871
    #3
    המשחק הזה היה הכנה טובה למשחקיהן של שתי הקבוצות בליגה האירופית




    Spoiler ספוילר

  4. פקח לשעבר
    תאריך הצטרפות: Oct 2008
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הודעות: 26,429
    #4
    משחק יפה
    חבל שתיקו דווקא התאים לי 2:0 ,שהפועל יתבאסו קצת
    אללה חיפה
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

    ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!


    פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

  5. !"NO TOTTI NO PARTY"
    תאריך הצטרפות: Jun 2009
    שם: משה
    הודעות: 3,766
    #5
    ציטוט פורסם במקור על ידי ErWiN צפה בהודעה
    משחק יפה
    חבל שתיקו דווקא התאים לי 2:0 ,שהפועל יתבאסו קצת
    אללה חיפה
    כן גם לי התאים מאוד שהפועל יפסידו, אוהד חיפה גם

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •