מה עושים אחרי הליגה איך משיגים את הנשיונאל דקס איפה תופסים את האגדיים ואיך מגיעים לתפוס את אוהו ולוגייה וכל אלה
אחרי הליגה אתה יכול ללכת לפארק הקרבות בשביל הנאשיונאל דקס אתה צריך לדבר עם פרופסור בירץ
(זה שנתן לך את הפוקימון הראשון) אחרי שתפסתה 60 פוקימונים
כשגמרתה את הליגה ''התעוררתה' בחדר ודיברתה עם אמא שלך עם אמרתה לה צבע כחול לטיאוס יסתובב בשדות ועם אדום אז לטיאס.
אתה צריך ללכת בשביל האגדיים למגדל מזג האוויר (זה בדרך לעיר העמצים) ולדבר עם הפרופסור שהצלתה מוות מגמה-אקווה (אני כבר לא זוכרת..) והוא יגיד לך שיש שינוי במזג האוויר באיזשהיא דרך תלך לשם ותתראה מערה תיכנס אליה וטייל עד שתמא את גראודון\קיוגר (עם הדרך שאומרים לך היא במים אז תביא פוקימון שיודעה לצלול ותראה שבדרך ההיא הופיעה מקום צלילה חדש תיכנס וזה אותו עיקרון עם גראודון![]()
ועם אין לך את רקוויזה למרות שיכולתה לתפוס לפני הליגה תופסים אותו במגדל ליד העיר הצפה
נ.ב בשביל לוגיה והוהו צריך קודים\החלפה
נערך לאחרונה על ידי Alice, 08-01-2011 בשעה 12:35 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דבר ראשון הכותרת שלך לא עיניינית
ועל זה יכולים לנהול את הנושא10. יש לפתוח נושאים עם כותרות ענייניות, שקשורות לתוכן הנושא.
דוגמאות לנושאים עם כותרת לא עניינית : "עזרה!" "יש לי שאלה", "צריך עזרה דחוף", "משו יכול לענות לי?" וכדומה.
דוגמאות לכותרות ענייניות : "איך משיגים את..?", "איך עוברים את המערה?", "המשחק לא עובד לי", "צריך עזרה במכון השביעי" וכדומה.
עובר על סעיף זה-הנושא שלו ינעל גם אם לא יענו לו.
לשאלות
1.מה עושים אחרי הליגה?
אחרי הליגה אתה יכול לתפוס את לטיאוס או לטיאס בברקת יש לך את מגדל הקרב
2..איך משיגים את הנשיונאל דקס ?
כאשר יש לך 60 פוקמונים בדקס הרגיל אתה ניגש לפרופ והוא נותן לך את הנשיונל
3.איפה תופסים את האגדיים ואיך מגיעים לתפוס את אוהו ולוגייה וכל אלה ?
תיקרא כאו http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=3048 זה מדריכים נעוצים יש פה הרבה מדריכים ולהבא לפני לשאל שאלה תבדוק בנעוץ אם אין תשובה
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)