שלום אני צריך פוקימן קרח לשישייה שלי אני משתמש בקודים אז תרגישו חופשיים להציע פוקימונים מכל הדורות
לא ממש מסכים-אולי הסוגים נותנים לו קצת יותר יתרונות אך לאבומסנוו יש גם סוג על-שזה מצויין וגם החיים שלו גבוהיםOriginally posted by brock@Jun 24 2009, 02:56 PM
לדעתי וויביל יותר טוב מאבומהסנוו X:
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
מה זאת אומרת "סוג על" ?Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי!@Jun 24 2009, 01:58 PM
לא ממש מסכים-אולי הסוגים נותנים לו קצת יותר יתרונות אך לאבומסנוו יש גם סוג על-שזה מצויין וגם החיים שלו גבוהים
ואולי יש לאבומהסנוו הרבה חיים,אבל הוא דיי איטי.
לעומת וויביל שהוא ממש מהיר וגם ההתקפה הפיזית שלו גבוהה מאוד.
שילוב מצויין של כוח ומהירות מועיל יותר מפוקימון שיש לו HP דיי גבוהה והוא איטי.
אז לבחור בוויביל אז אם אני בוחר וויביל אז אני תכננתי שהמעופף שלי יהיה הונצ'קרו אבל הוא גם חושך אז תמליצו לי על מעופף אחר טוב מאודOriginally posted by brock@Jun 24 2009, 02:15 PM
מה זאת אומרת "סוג על" ?
ואולי יש לאבומהסנוו הרבה חיים,אבל הוא דיי איטי.
לעומת וויביל שהוא ממש מהיר וגם ההתקפה הפיזית שלו גבוהה מאוד.
שילוב מצויין של כוח ומהירות מועיל יותר מפוקימון שיש לו HP דיי גבוהה והוא איטי.
מעופף תיקח סטארפטור...
אבל אמבוסנוו אני ממליץ לך
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
שנייה אמרו שוויביל יותר טוב מאבומסנו ועם אני אקח ויביל אז אני רוצה מעופף אחר לא סטראפטור כי פשוט אני מתחיל מלא עם סטראפטור ונמאס לי כבר אז תציעו לי פוקימון מעופף אחרOriginally posted by Demi-sceptile@Jun 24 2009, 03:31 PM
מעופף תיקח סטארפטור...
אבל אמבוסנוו אני ממליץ לך
אוקיי סליחה שאני עושה דאבל פוסט אבל מנהל הפורום אמר לי שאני צריך לרשום את הדברים שאני צריך בנושא אחד אז מישהו יכול להביא הורדה לפוקימון יהלום ההורדה בנעוץ לא עובדת לי תודה וסליחהOriginally posted by shlomi@Jun 24 2009, 03:37 PM
שנייה אמרו שוויביל יותר טוב מאבומסנו ועם אני אקח ויביל אז אני רוצה מעופף אחר לא סטראפטור כי פשוט אני מתחיל מלא עם סטראפטור ונמאס לי כבר אז תציעו לי פוקימון מעופף אחר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)