Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    גירטנה: הוא ברמה 47 לוכדים אותו כאשר נלחמים במנהיג של צוות גאלקטיק אחרי המכון השביעי הוא פוקמון דרקון וחצי פוקמון רוח הHP שלו פשוט כאשר אתם מגיעים למקום שנקרא הTorn World אתם תגיעו לתלת מימד כזה ותצטרכו ללכת לפעמים הפוכים בשביל להגיע אליו בסופו של דבר תגיעו אליו והוא יהיה ברמה 47
    לוקסי: הוא אחד משלושת פוקמני התחושה כאשר אתם משחררים את שלושתם ביחד מהמעבדה של צוות גאלקטיק ואחרי שאתם מסיימים את הליגה תהיה לכם מפל שיש שם מערה המפל נמצא במקום אקויטי אני לא יודע לכתוב את זה באנגלית אז תחפשו את המפל הוא מופיע לכם איפה שאתם עפים עם הפוקמון שלכם בעצם יש 3 מפלים אחרי שאתם מגיעים אליו הוא ברמה 50 ממולץ להרדים אותו ולזרוק אולטרה בולים הוא בסופו של דבר הוא ילכד
    אזליף: גם הוא כמו לוקסי נמצא בתוך מפל הוא ברמה 50 תצטרכו אולטרה בולים בשביל ללכוד אותו הוא נמצא במקום שנקרא אגם ולור אז אם אתם טסים עם הפוקמון שלכם ורואים מפל כחול עופו לאגם ולור והוא יהיה לכם ברמה 50
    קרסילה:גם הוא פוקמון תחושה אותו דבר כמו לוקסי ואזליף הוא ברמה 50 הוא נמצא אם אני לא טועה באגם בעיר הראשונה איפה שרואים את מנהיג צוות גאלקטיק אז תשחו במים ותגיעו למערה שלו אחרי שתדברו איתו הוא יכנס לפוקדע שלכם ויעלם הוא יסתובב ברחבי שינו אם תרצו לתפוס אותו תוכלו לראות בפוקטאץ או בפוקדע היכן הוא נמצא גם הוא רמה 50
    דאלגיה: דאלגיה נמצא באותו מקום איפה שנלחמם בצוות גאלקטיק אתם צריכים לעבור את הליגה ואחר כך אתם זוכרים את המערה הזאת שהובילה אותכם להלחם במנהיג צוות גאלקטיק איפה שיש שם את גיטרנה?אז אתם צריכים למצוא בתוך המערה פוכדור אשר נותנים אותו לדאלגיה הוא הופך לחזק יותר לפוכדור קוראים הOrb Adamant כאשר אתם לוקחים אותו אתם הולכים לעיר איפה שיש את התמונה של אנון אתם זוכרים שרדפתם אחרי איש בצוות גאלקטיק?הובכן אחרי שלקחתם את הפוכדור תדברו עם התמונה של אנון ואז תבוא אליכם המנהיגה של הליגה היא תדבר איתם אחר כך אתם חוזרים לאותו מקום שמוביל אותכם לגיטרנה אתם תיראו אור כחול כזה תדברו איתו ודאלגיה יבוא אליכם ברמה 70 ממולץ לשתק אותו או להרדים אותו ולזרוק אולטרה בולים
    פאקליה: פאקליה הוא גם אגדי חזק הוא כמו דאלגיה אם אתם רוצים ללכוד אותו אז תעשו בדיוק מה שכתוב במדריך של דאלגיה גם פה אתם צריכים לקחת את הפוקדור שלו על מנת שהוא יהיה לכם באותו מקום בו הוא צריך להיות לפוכדור של פאקליה קוראים הLustrous Orb כאשר אתם לוקחים את הפוכדור בתוך המערה שציינתי למעלה אתם חוזרים למקום שבו אתם נלחמים נגד גיטרנה אתם תיראו אור ורוד כזה דברו איתו והוא יבוא אליכם ברמה 70 רצוי מאוד לפני שאתם נלחמים גם נגד פאקליה וגם נגד דאלגיה וגיטרנה לשמור לפני זה את המשחק מכיוון שהם תהרגו אותם אז לא תוכלו לללכוד אותם שוב במשחק
    ארטאן: הוא פוקמון אש והוא רמה 50 קשה ללכוד אותו אבל אחרי כמה אולטרה בולים הוא נתפס ללא בעיות הוא נמצא במקום בStark Mountain
    אחרי שאתם עוזרים לבאק לעבור את המערה הוא יעלם אז תצאו מהמערה תחזרו לעיר שראיתם אותו פעם ראשונה שזה גם בבStark Mountain תחפשו אותו באחד הבתים תדברו איתו אחר כך תכנסו שוב למערה יש שם מאמנים והוא נמצא בחלק העליון של המהערה תדברו איתו והוא יהיה ברמה 50
    מולטריס
    זאפדוס:
    ארטיקנו:
    שלושת הפוקמנים האגדיים האלה ניתנים לתפיסה אחרי שאתם משלימים את
    הנשיונל דקס אתם הולכים לפאל פארק לראות את פרופסור אוק והוא יגיד לכם שיש 3 פוקמנים אגדיים ברחבי שינו והם ברמה 60 אז תמצאו אותם בשדות או שהם יבואו בפוקס ממולץ לקחת פוקמון מרדים ולהרדים אותו כי אחרי תור אחד הם בורחים מהשדות
    אפשר ללכוד גם את שלושת הרגים במשחק אבל צריך ארוע מיוחד של נינטדו ולכן לא אפרסם
    קרסליה:
    הוא ברמה 50 ואפשר ללכוד אותו אחרי שרואים אותו במערה איפה שיש את המפל שיש לכם על המפה אמרתי לכם שיש 3 מפלים במפה?תלכו למפל שלא הייתם בו והוא יהיה שם ברמה 50 הוא לא ילחם נגדכם אלה יברח אחרי שאתם תדברו איתו יסתובב ברחבי שינו ותוכלו לדעת איפה הוא בעזרת הפוקדע
    תם ונשלם המדריך ללכידת אגדיים בפלאטניום קרדיט לקובי שזה אני תגיבו

2. היכל התהילה
    נחמד מאוד!
    אבל לפי דעתי תתקן את התמונות..
    מסביב יש שחור וזה ממש מכער את המדריך.
    בכל מקרה יפה על ההשקעה!
    Go ♥

לשעבר:
    מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
    ואולי גם בעתיד =]

3. משתמש מנוסה
    תודה על המחמאות אבל ככה התמונות יצאו לי חחחח לא נורא לפחות זה תורם משהו למדריך

4. משתמש מנוסה
    תחליף את התמונות דחוף!!!
    זה נארה מגעיל

FC: (פלאטינום)
    4938 3512 1291

5. משתמש מנוסה
    אופיר אם אתה רוצה תחליף אתה אני משאיר אותם ככה כי אני לא יודע להחליף תגיד תודה שאני טורח לעשות מדריך אתה לא רוצה אל תשתמשו בו

6. משתמש מנוסה
    לא רציתי להעליב אותך..

לא משנה

4938 3512 1291

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by אופיר13@Oct 11 2008, 04:56 PM
    לא רציתי להעליב אותך..

לא משנה
    לא נעלבתי אבל פעם הבאה עדיף לשקול מילים ולא להגיד דברים מיותרים זה מדריך ראשון שאני עושה ובקושי הצלחתי לעשות אותו

8. משתמש מנוסה
    לא ידעתי

4938 3512 1291

9. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    זה לא צ'ט פה, את השיחה הזו תנהלו בפרטי.
    יש כבר מדריך לאגדיים.
    המדריך כתוב בצורה מאוד לא מסודרת ולא מאורגנת, וחסרים בו המון פרטים.
    כמו כן-לא כתוב לאיזה משחק הוא (למרות שזה ברור שקוראים לעומק).

אז מכיוון שכרגע יש מדריך באותו נושא שהוא יותר טוב מזה, אני לא מעביר את זה לנעוץ.

10. משתמש מנוסה
    איפה אתה רואה נושא לאגדיים באשכול תעשה רענן ותיראה שאין אמרת שהוא לא מסובר ולא מפורט אם אתה רוצה אתה יכול לתקן כמה דברים הרי אתה המנהל פה אז אתה יכול להעביר ביקורת על מה שאתה רק רוצה

11. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    העבירו את הנושא לאריכיון כי מסתבר שהוא גנוב.
    בכל מקרה, במהלך היום אני אערוך את הנושא הזה שיהיה יותר ברור ונוח לקריאה, בתקווה שהמדריך הזה לא יתגלה כגנוב גם כן.

12. משתמש מנוסה
    זה לא נכון אני המצאתי את זה בעצמי את התמונות לקחתי מגוגל ואת המילים ואת כל השאר אני המצאתי בעצמי את השמות של הפוקמנים רשמתי בעצמי בעיברית את הרמות רשמתי בעצמי עיברית אפילו ערכתי את זה כמה פעמים בשביל שזה יצא לי כמו שצריך אני לא גנבתי שום דבר אני בעצמי כתבתי את המילים בעיברית וגם כתבתי איפה ניתן ללכוד כל פוקמון וגם את הנהרים של הפוקמון האגדי אני כתבתי בעצמי אל תנעלו את הנושא הזה יש פה קנאים שרוצים להרוס לי את ההשקעה שלי בבקשה מנהלים אל תתנו לזה לקרות את התמונות העלתי באתר גוגל אבל את המילים ואת הרמות ואת כל מה שכתוב המצאתי במילים שלי אין לי סיבה לשקר איזו מדינה זו לאן הגענו

13. משתמש מנוסה
    תודה אחי חיפשתי הרבה מאוד זמן

http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/1191048.gif
    =http://www.pokeplushies.com/feed/1191048]Click here to feed me a fruir=http://www.dinomon.com]Get your own at Dinomon

14. ~TyLeR~
    Guest
    שלום ,
    הנושא שהגבת בו הינו נושא ישן , הקפצת נושא ישן עוברת על החוקים.
    תשתדל להמנע ממצבים כאלה.
    ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •