החלוץ המונטנגרי עבר מרומא בעבור 15 מיליון יורו וישחק בשחור לבן בשלוש השנים הקרובות. גם ורגאס מפיורנטינה על הכוונת

ווצ'יניץ'. עוד רכש של יובה

המועדונים באיטליה לא מתביישים לשפוך הקיץ סכומי כסף גדולים בשביל לשוב לקדמת הבמה.367.5 מיליון יורו הוציאו קבוצות הסרייה A מכיסן בפגרה בשביל לחזק את הסגל, כאשר הבולטת מכולן היא יובנטוס, שכבר ביזבזה 74.5 מיליון. אמש (שני) עשתה הגברת הזקנה קנייה משמעותית נוספת כשהחתימה את מירקו ווצ'יניץ' מרומא על חוזה לשלוש שנים. הג'יאלורוסי יקבלו עבור החלוץ 15 מיליון יורו בתשלומים שיחולקו עד יולי 2014.

"מרגש להגיע למועדון כמו יובה, שהוא החשוב ביותר בכדורגל האיטלקי", אמר המונטנגרי אחרי שעבר את הבדיקות הרפואיות בהצלחה. "אני יודע שהאוהדים סבלו בשנתיים האחרונות ואעשה הכל בשביל לעזור לקבוצה לסיים את העונה בצמרת הגבוהה". תהיה זו התחנה השלישית של השחקן בן ה-27 בסרייה A, אחרי שבעבר שיחק בלצ'ה בין השנים 2000 ל-2006 והצטרף לרומא ב-2006/7.

כעת מחפשים בטורינו קשר שמאלי ובלם. מי שמחוזר על ידי יובה הוא חואן ורגאס מפיורנטינה, שהרשים מאוד בשתי העונות האחרונות בסרייה A. בהגנה, אנטוניו קונטה ביקש להחתים את קפטן נבחרת אורוגוואי, דייגו לוגאנו, שכבר הודיע שיעזוב את פנרבחצ'ה, אם זו תורד ליגה בעקבות פרשיית הטיית המשחקים בטורקיה.

פרט לווצ'יניץ', יובה צירפה הקיץ את רטו זיגלר (סמפדוריה), סטפן ליכשטיינר (לאציו), אנדראה פירלו (מילאן), ארתורו וידאל (לברקוזן) ומימשה את אופציית הרכישה על פאביו קוואליארלה (נאפולי), אלסנדרו מאטרי (קליארי), סימונה פפה ומרקו מוטה (אודינזה).

מי שעזבו הם מומו סיסוקו (פ.ס.ז'), פליפה מלו (הושאל לגלאטסראיי), חסן סליהמידצ'יץ' (וולפסבורג), טיאגו (אתלטיקו מדריד) ואלברטו אקווילאני (ליברפול).

בשנתיים האחרונות סיימה יובה במקום השביעי בסרייה A, כאשר בעונה הקרובה היא לא תיקח חלק במפעלים האירופיים. ב-8 בספטמבר ייחנך האצטדיון החדש של המועדון במשחק הליגה מול פארמה, במסגרת המחזור השני.

דל פיירו. חבר חדש לחוד

קרדיט לאתר sport5

דעה אישית: בתור אוהד רומא מצד אחד חבל שהוא עוזב, אבל מצד שני הייתי רואה משחקים של רומא בליגה ובגביע והוא היה משחק כאילו הוא עושה טובה למישהו בכלל וזה היה ממש מעצבן אותי,מה שבטוח עכשיו שחייבים להביא חלוץ טוב שהוא סקורר ולחזק את ההתקפה.