היי אני מציע מיאו או היתפתחות שלו פיג'יוטו זוהר היתפתחות של רטטה זוהר ועוד אני צריך את ההתחלתי מים ועשב לא משנה לי הרמה גרידוס ואוניקס
יש לי איויזור, מה תציע עליו..?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
אם המיאו או ההתפתחות זוהר אני יביא לך תהתפתחות הראשונה של התחלתי מים (לא זוהר)
קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה
פורסם במקור על ידי dvirbs אם המיאו או ההתפתחות זוהר אני יביא לך תהתפתחות הראשונה של התחלתי מים (לא זוהר) לא הוא לא זוהר אבל אני יוסיף לך את היתפתחות של רטטה זוהר פורסם במקור על ידי Druddigon man יש לי איויזור, מה תציע עליו..? היתפתחות השניה של פיג'י זוהר
פורסם במקור על ידי יהודי בנשמה לא הוא לא זוהר אבל אני יוסיף לך את היתפתחות של רטטה זוהר היתפתחות השניה של פיג'י זוהר כבר יש לי, משהו אחר..?
פורסם במקור על ידי Druddigon man כבר יש לי, משהו אחר..? אני יכול להביא לך Poliwhirl רגיל רמה 32 או את היתפתחות השלישית של פיג'י זוהר רמה 36 או Nidorina רמה 22
פורסם במקור על ידי יהודי בנשמה אני יכול להביא לך Poliwhirl רגיל רמה 32 או את היתפתחות השלישית של פיג'י זוהר רמה 36 או Nidorina רמה 22 חח יש לי את כולם חוץ מההתפתחות השלישית.. S: אממ... משהו אחר? אני רוצה לפתח את שלי במילא..
פורסם במקור על ידי Druddigon man חח יש לי את כולם חוץ מההתפתחות השלישית.. S: אממ... משהו אחר? אני רוצה לפתח את שלי במילא.. מה אתה רוצה ואני יגיד לך עם יש לי או לא
ארקניין.. יש לך?
פורסם במקור על ידי Druddigon man ארקניין.. יש לך? אני יכול לפתח ולהביא לך אבל רק רגיל אין לי זוהר ורמה 24
פורסם במקור על ידי יהודי בנשמה אני יכול לפתח ולהביא לך אבל רק רגיל אין לי זוהר ורמה 24 אז לא משנה.. יש לך ההתפחתחות שדל וולפיקס?
פורסם במקור על ידי Druddigon man אז לא משנה.. יש לך ההתפחתחות שדל וולפיקס? לא אין לי אותו אתה רוצה את בלום ההיתפתחות של אודיש זוהר
לא.. יש לך התפתחות של אברה אולי..?
פורסם במקור על ידי Druddigon man לא.. יש לך התפתחות של אברה אולי..? יש לי הברה רמה 20 אני יכול לפתח אותו ולעלות עותו לרמה 25 תוך 5 דקות רוצה הוא לא זוהר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום