Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 45 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אלקטריק,מכשף החשמל פונה אליך ואומר לך:"אנחנו יודעים את מצבה,לא חידשת לנו כלום,כמו ששמעת,אנחנו צריכים מכשף או מכשפת טבע,אין לנו הרבה אופציות,אם הכרת את לילי,והיא סמכה עליך,היא בוודאי נתנה לך קלף,תראה לי אותו".

Druddigon Man
    אתה שולף את קלף כדור האש שמחזק את ההתקפה של יצור האש שלך,אתה מרגיש שעל כול כישוף שאתה משתמש בו הכוח שלך נחלש,אתה רואה שיצור המים מתפוגג ואחרי כמה שניות גם מפלצת האש שלך.

SnoopyDisco
    *?
    הלנה אומרת לך:"אפשר לישון כאן ביער,תחת כיפת השמיים השחורים,כמו המכשף האפל הנורא,תגיד שמת על שמונה ממלכות הכאוס,אני חושבת שכדי לבקר בממלכת הברקים,אבל בשביל זה צריך למצוא ולהביס את אלקטרה".

הודעה:
    ישנם אזורים חדשים במפה,נא לעיין.
    אין פרס על ע''מ 10,בגלל ע''מ 5,הפרס הבא יהיה בע''מ 20.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אלקטריק,מכשף החשמל פונה אליך ואומר לך:"אנחנו יודעים את מצבה,לא חידשת לנו כלום,כמו ששמעת,אנחנו צריכים מכשף או מכשפת טבע,אין לנו הרבה אופציות,אם הכרת את לילי,והיא סמכה עליך,היא בוודאי נתנה לך קלף,תראה לי אותו".
    "אוקיי." אני אומר בטון רציני,ואז מחפש בקלפים שלי את הקלף קיסוס רעיל,ומראה להם אותו."עכשיו אתם סומכים עליי?" אני אומר בחיוך לאחד שהם רואים את הקלף
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה שולף את קלף כדור האש שמחזק את ההתקפה של יצור האש שלך,אתה מרגיש שעל כול כישוף שאתה משתמש בו הכוח שלך נחלש,אתה רואה שיצור המים מתפוגג ואחרי כמה שניות גם מפלצת האש שלך.
    "זהו זה, זה ייגמר עכשיו!" אצעק ואשלוף קלף במהירות לפני שתספיק לשלוף קלף בעצמה..
    'בבקשה קלף נחשול אש!' אתפלל בליבי 'אני חייב את הקלף הזה!' אוסיף.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מראה את קלף הקיסוס רעיל לאלקטריק,אתה מסתכל לתוך העיניים שלו אתה רואה שהם מתמלאות עצב,שנאה וכעס,להביוס מעודד את חברו ואומר לו:"אל תדאג ידידי,אני יודע שהיא מתה,אבל תמצא אחרת" אלקטריק משתמש בלחש חשמלי כלשהו ואומר:"אני לא רוצה אחרת!אני רוצה אותה!".

Druddigon Man
    אתה משתמש בנחשול אש אך הלחש לא יוצא לפועל.
    מכשפת המים אומרת לך:"השתמשנו בכול הכוח שלנו בקרב הזה ובשביל המפלצות שלנו,אני חושבת שאנחנו צריכים מנוחה קלה".

5. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מראה את קלף הקיסוס רעיל לאלקטריק,אתה מסתכל לתוך העיניים שלו אתה רואה שהם מתמלאות עצב,שנאה וכעס,להביוס מעודד את חברו ואומר לו:"אל תדאג ידידי,אני יודע שהיא מתה,אבל תמצא אחרת" אלקטריק משתמש בלחש חשמלי כלשהו ואומר:"אני לא רוצה אחרת!אני רוצה אותה!".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "רגע,מה אתה רוצה ממני? אני נקמתי את מותה!" אני אומר בלחץ,וקולט שהשניים האלה הם אולי מכשפים אדירים שמסוגלים לחסל אותי בלחש אחד.

6. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה משתמש בנחשול אש אך הלחש לא יוצא לפועל.

מכשפת המים אומרת לך:"השתמשנו בכול הכוח שלנו בקרב הזה ובשביל המפלצות שלנו,אני חושבת שאנחנו צריכים מנוחה קלה".
    "כן.." אסכים איתה ואצנח על האדמה, מתעצל להנאתי.
    "את ממש טובה בקרבות האלה! איזה דרגה את..?" אשאל אותה בהתעניינות.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    *?
    הלנה אומרת לך:"אפשר לישון כאן ביער,תחת כיפת השמיים השחורים,כמו המכשף האפל הנורא,תגיד שמת על שמונה ממלכות הכאוס,אני חושבת שכדי לבקר בממלכת הברקים,אבל בשביל זה צריך למצוא ולהביס את אלקטרה".
    לא חשוב..
    ----------------
    "התכוונתי לישון ביער, איפה את חושבת לישון-יש פה כ"כ הרבה שטח!" אומר להלנה "ואיפה ממלכת החשמל הזאת?ומי זאת אלקטרה?"
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *הוא השתמש על להביוס לא עליך.
    הוא מחזיר לך את הקלף הזה ואומר לך:"היא ידעה שמחפשים אותה,היא גם ידעה שאתה הולך למצוא אותנו,היא נתנה לך את הקלף שנתתי לה בתור מסר,ברוך הבא למסדר שומרי שמונה ממלכות הכאוס,המכשף מייקל".

Druddigon Man
    המכשפה אומרת לך:"אני דרגה ראשונה,אבל עוד מעט אני הופכת להיות רמה שתיים,הבסתי שני אויבים,אם הייתי מביסה אותך הייתי עולה רמה,אבל הקרב לא נגמר,כוחותינו נגמרו באמצע מה שאומר שאף אחד לא ניצח".

SnoopyDisco
    *נו.
    לנה אומרת לך:"אלקטרה היא שומרת החשמל של ממלכת החשמל,אחותו של שומר הרוח,טייפון,ממלכת השמיים נמצאת גבוה מעלינו,אבל אנחנו מכשפים מתחילים,אנחנו עדיין לא מוכנים כדי להתמודד עם אלקטרה".

9. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *הוא השתמש על להביוס לא עליך.
    הוא מחזיר לך את הקלף הזה ואומר לך:"היא ידעה שמחפשים אותה,היא גם ידעה שאתה הולך למצוא אותנו,היא נתנה לך את הקלף שנתתי לה בתור מסר,ברוך הבא למסדר שומרי שמונה ממלכות הכאוס,המכשף מייקל".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "מעולה! עכשיו,אני יכול להשאר איתכם למשך הלילה? כי אין לי ממש איפה לישון." אני אומר בטון מבויש

10. Hail Hydra
    Druddigon Man
    המכשפה אומרת לך:"אני דרגה ראשונה,אבל עוד מעט אני הופכת להיות רמה שתיים,הבסתי שני אויבים,אם הייתי מביסה אותך הייתי עולה רמה,אבל הקרב לא נגמר,כוחותינו נגמרו באמצע מה שאומר שאף אחד לא ניצח".
    מתי יהיו לי כוחות שוב?
    ~~~~
    "וואי נחמד, את היריבה הראשונה שלי, הרגע יצאתי למסע!" אומר לה בשמחה. "תגידי, את חושבת שיש פה מפלצות או ויצורים?" אשאל אותה ואביט על היער "בא לתפוס אחד!"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אלקטריק מחייך אליך ואומר לך:"אתה אחד משלנו,אתה נשאר איתנו,אנחנו מחפשים את שומרי המימדים,שמונה יצורים חזקים ביותר,שעל ידי הבסת אחד נפתח שער לממלכה אחרת,זה תלוי במי אתה מביס,תשמיד את מאסטר המדבר,תקבל ארץ של מכשפי אדמה,יסוד שאמור להיות נכחד,בגלל זה בנבואה דיברו על,אש,מים,רוח,חשמל וטבע".

Druddigon Man
    *זה מתחדש כול כמה דקות,תלוי בכמה כשפים השתמשת,הסר דאגה מליבך,אם תותקף תוכל להתקיף בחזרה.
    המכשפה אומרת לך:"תרגיע את הלהט שלך,אתה תמצא מפלצות,אבל עכשיו לילה,מאוחר,גם מכשפים צריכים לישון אתה יודע,גם אם הם לא נלחמו בקרב אמיתי אחד".

12. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אלקטריק מחייך אליך ואומר לך:"אתה אחד משלנו,אתה נשאר איתנו,אנחנו מחפשים את שומרי המימדים,שמונה יצורים חזקים ביותר,שעל ידי הבסת אחד נפתח שער לממלכה אחרת,זה תלוי במי אתה מביס,תשמיד את מאסטר המדבר,תקבל ארץ של מכשפי אדמה,יסוד שאמור להיות נכחד,בגלל זה בנבואה דיברו על,אש,מים,רוח,חשמל וטבע".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "מה זאת אומרת זן שאמור להיות נכחד?" אני שואל בחשדנות אותם ומחכה לתשובתם. אחרי זה אני אומר:"טוב,על שמונה ממלכות הכאוס ידעתי כבר. הרי שם שוכן המכשף האפל. אבל הכי אני רוצה להביס את כמשף הטבע!" אני אומר בחיוך

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    *נו.
    לנה אומרת לך:"אלקטרה היא שומרת החשמל של ממלכת החשמל,אחותו של שומר הרוח,טייפון,ממלכת השמיים נמצאת גבוה מעלינו,אבל אנחנו מכשפים מתחילים,אנחנו עדיין לא מוכנים כדי להתמודד עם אלקטרה".
    "טוב.קדימה, בואי ניקח תנומה ונמשיך מחר במסע שלנו." אומר להלנה ואלך לישון תחת כיפת השמיים ביער.
    NYO HO HO BITCH

14. Hail Hydra
    Druddigon Man
    *זה מתחדש כול כמה דקות,תלוי בכמה כשפים השתמשת,הסר דאגה מליבך,אם תותקף תוכל להתקיף בחזרה.

המכשפה אומרת לך:"תרגיע את הלהט שלך,אתה תמצא מפלצות,אבל עכשיו לילה,מאוחר,גם מכשפים צריכים לישון אתה יודע,גם אם הם לא נלחמו בקרב אמיתי אחד".
    אתעצבן מזה שלא הצלחתי למצוא כלום. "טוב אני באמת עייף, לילה טוב.." אמלמל ואעצום את עייני, במטרה להרדם.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אלקטריק אומר לך:"בשיא כוחו של מכשף האופל,שזה אומר שהוא שלט בכול היסודות,הוא החליט להשמיד כול יסוד,היסוד הראשון שהוא בחר היה היסוד הכי מסוכן בשבילו,אחרי שלושת המתקפות כמעט לא נשארו מכשפי אדמה,אך השמועות מספרות שיש עוד כמה מכשפי אדמה שמתכננים לנקום,אבל הנבואה לא משקרת,מכשפי האדמה לא ינקמו בדמם,מישהו אחר יעשה את זה בשבילם".

Druddigon Man
    אתה נרדם כמעט מיד,אתה מרגיש סנוור חזק מאוד,אתה פותח את העיניים ואתה רואה את השמש בתחילת כוחה,אתה רואה את מכשפת המים כבר מתחילה להתארגן היא אומרת לך:"קמת מאוחר,נו קדימה,צריכים לזוז".

SnoopyDisco
    אתה עוצם עיניים,אתה נרדם כמעט מיד,אתה מרגיש טיפות מים פוגעות בפניך,אתה מתעורר ואתה רואה את הלנה מחייכת אליך,היא אומרת לך:"מוכן לאימוני החשמל שלנו נגד אלקטרה?".

עמוד 10 מתוך 45 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •