Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 45 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 664
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה עוצם עיניים,אתה נרדם כמעט מיד,אתה מרגיש טיפות מים פוגעות בפניך,אתה מתעורר ואתה רואה את הלנה מחייכת אליך,היא אומרת לך:"מוכן לאימוני החשמל שלנו נגד אלקטרה?".
    "אם אין שמש אז לא.." אומר ואעצום את עיני שוב ואחכה לתשובה מהלנה.
    NYO HO HO BITCH

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה נרדם כמעט מיד,אתה מרגיש סנוור חזק מאוד,אתה פותח את העיניים ואתה רואה את השמש בתחילת כוחה,אתה רואה את מכשפת המים כבר מתחילה להתארגן היא אומרת לך:"קמת מאוחר,נו קדימה,צריכים לזוז".
    "אוקיי.. הפעם אני בטוח אתפוס כמה מפלצות ואלחם נגד מכשפים!" אומר ואקפוץ בשמחה מהאדמה.
    אשוטט איתה ביער. "איך קוראים לך אגב? לי לוק, לוק קאסטלאן!" אומר לה בחיוך רחב.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אלקטריק אומר לך:"בשיא כוחו של מכשף האופל,שזה אומר שהוא שלט בכול היסודות,הוא החליט להשמיד כול יסוד,היסוד הראשון שהוא בחר היה היסוד הכי מסוכן בשבילו,אחרי שלושת המתקפות כמעט לא נשארו מכשפי אדמה,אך השמועות מספרות שיש עוד כמה מכשפי אדמה שמתכננים לנקום,אבל הנבואה לא משקרת,מכשפי האדמה לא ינקמו בדמם,מישהו אחר יעשה את זה בשבילם".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "ותן לנחש,אנחנו הולכים לנקום בשמם?" אני שואל אותו בחיוך ומחכה לתשובתו.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Druddigon Man
    המכשפה אומרת לך:"שמי הוא ג'נט,ג'נט סטון,אני רואה מישהו מתקרב" אתה באמת רואה שמישהו מתקרב,אתה רואה שהוא לובש מדי קרב שחורים,נושא חרב עם האות D בשחור עם להבות סגולות מסביב [האות D],ג'נט אומרת לך:"אביר אפל".

SnoopyDisco
    הלנה רואה שאתה נרדם ושולחת עליך כדור חשמלי אתה מתעורר בהלם ומחזיר לה בכדור חשמלי והיא מתחמקת,היא אומרת לך:"אם הצבא האפל היה בא,היית באמת חושב שהוא היה מתחשב בזה שאתה ישן?".

Mashine-X
    אלקטריק אומר לך:"לא רק בשמם,בשמה של לילי,וכול החפים מפשע שמתו בגלל אותו מכשף אפל,הוא היה פעם מכשף אור,לא ידוע מה קרה לו,אבל הוא הפך לאפל והשמיד רבים שעמדו בדרכו".

5. Hail Hydra
    Druddigon Man
    המכשפה אומרת לך:"שמי הוא ג'נט,ג'נט סטון,אני רואה מישהו מתקרב" אתה באמת רואה שמישהו מתקרב,אתה רואה שהוא לובש מדי קרב שחורים,נושא חרב עם האות D בשחור עם להבות סגולות מסביב [האות D],ג'נט אומרת לך:"אביר אפל".
    "מדליק!" אומר בניצוץ עיניים "בוא נתקיף אותו בהפתעה!" אומר לה ואקפוץ לשיחים. מהר אשלוף קלף ואחכה לראות מה הוא יהיה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    הלנה רואה שאתה נרדם ושולחת עליך כדור חשמלי אתה מתעורר בהלם ומחזיר לה בכדור חשמלי והיא מתחמקת,היא אומרת לך:"אם הצבא האפל היה בא,היית באמת חושב שהוא היה מתחשב בזה שאתה ישן?".
    "בסדר בסדר אני ער!" אומר להלנה בעצבנות "נו, אז איך נתחיל את האימונים?"
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף,אתה אפילו לא מסתכל,אתה משתמש בו ויוצא לך נחשול אש,אביר הצללים עובר באש בלי בעיה ובלי לשים לב,ג'נט אומרת לך:"הוא כנראה מעביר מסר לממלכת האור,הוא מחוסן מחוץ לממלכת האופל,נעקוב אחריו".

SnoopyDisco
    הלנה צוחקת ואומרת לך:"האימונים כבר התחילו" אתה רואה שהיא אורזת כמה דברים ואומרת לך:"קדימה,בוא נלך לדוג'ו של מאסטר דנטר,רק שתדע,צריך לנהוג עליו בכבוד,אחרת הוא לא יסכים לעזור לנו".

8. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף,אתה אפילו לא מסתכל,אתה משתמש בו ויוצא לך נחשול אש,אביר הצללים עובר באש בלי בעיה ובלי לשים לב,ג'נט אומרת לך:"הוא כנראה מעביר מסר לממלכת האור,הוא מחוסן מחוץ לממלכת האופל,נעקוב אחריו".
    "קול!" אומר בשמחה "רעיון אדיר בוא נעקוב..!" אומר בשקט כדי שהאביר לא ישמע אותי. אז אני וג'נט נעקוב אחריו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה וג'נט מתקדמים אחרי האביר.
    בממלכת האור:
    האביר נכנס לתוך מין אולם כנסים,אתה וג'נט אחריו,אתה רואה שבעה אחים,די דומים,כול אחד מייצג יסוד אחר:מים,אש,טבע,חשמל,רוח,אדמה ואור,האביר מקריא מגילת קלף ואומר:"בהצערת דארקיוס גולדון החמישי,מכשף האופל היחיד בעולם,מכריז בזאת על תחילת ה...""שקט!" אומר האח שדומה לאור טהור,הוא אומר:"אם מכשף האופל מחזיר על תחילת מלחמה כול שבעת היסודות ישמידו אותו" האביר אומר:"אני אמסור את זה לאדוני".
    האביר יוצא לדרכו וכך גם אתה וג'נט.

10. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה וג'נט מתקדמים אחרי האביר.
    בממלכת האור:
    האביר נכנס לתוך מין אולם כנסים,אתה וג'נט אחריו,אתה רואה שבעה אחים,די דומים,כול אחד מייצג יסוד אחר:מים,אש,טבע,חשמל,רוח,אדמה ואור,האביר מקריא מגילת קלף ואומר:"בהצערת דארקיוס גולדון החמישי,מכשף האופל היחיד בעולם,מכריז בזאת על תחילת ה...""שקט!" אומר האח שדומה לאור טהור,הוא אומר:"אם מכשף האופל מחזיר על תחילת מלחמה כול שבעת היסודות ישמידו אותו" האביר אומר:"אני אמסור את זה לאדוני".
    האביר יוצא לדרכו וכך גם אתה וג'נט.
    "וואי שמעתי על המכשף.." אמלמל לג'נט. "מה זה היה שם אבל? מסדר?" אשאל אותה בבילבול.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Druddigon Man

Mashine-X
    אלקטריק אומר לך:"לא רק בשמם,בשמה של לילי,וכול החפים מפשע שמתו בגלל אותו מכשף אפל,הוא היה פעם מכשף אור,לא ידוע מה קרה לו,אבל הוא הפך לאפל והשמיד רבים שעמדו בדרכו".
    "אז זה הזמן להשיב נקמה ולחסל אותו." אני אומר בטון רציני ומקווה שהם יסכימו איתי.

12. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    להביוס אומר לך:"נכון,אנחנו צריכים לנקום,אבל זה לא פשוט,להיכנס לטירה האפלה,להביס את כולם,לבסוף להביס את שומר האופל,לעבור לממלכה השחורה האולטימטיבית להילחם בצבאות אפלים שלמים ולהשמיד גם את המכשף האפל,אנחנו צריכים לגייס עוד לוחמים".

Druddigon Man
    ג'נט אומרת לך:"זהו מסדר שבעת שומרי השער,במקור הם שמונה,אבל אחד עבר לצד האפל,שומר הממלכה האפלה".
    אתה רואה שהאביר נעצר הוא אומר:"שלא תחשבו שאני לא יודע שאני לא ראיתי ששניכם עוקבים אחריי מכניסתי ליער" הוא שולח טבעת שחורה שכולאת את ג'נט,הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את החברה שלך,תצטרך להביס אותי".

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    להביוס אומר לך:"נכון,אנחנו צריכים לנקום,אבל זה לא פשוט,להיכנס לטירה האפלה,להביס את כולם,לבסוף להביס את שומר האופל,לעבור לממלכה השחורה האולטימטיבית להילחם בצבאות אפלים שלמים ולהשמיד גם את המכשף האפל,אנחנו צריכים לגייס עוד לוחמים".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי,כמה לוחמים יש בינתיים? תן לנחש,כולל אנחנו,שלושה." אני אומר בעצב ומחכה לתשובתם.

14. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אלקטריק אומר לך:"לא,כול אנשי ארץ הלהבות הצולבות וארץ הברקים עומדים לצידנו,אבל זה לא מספיק,הנבואה דיברה על חמישה יסודות שמתאחדים,לא על שלושה יסודות שלא מתאחדים,אבל ביחד אנחנו לא שלושה אלא בכיוון של שלושת אלפים".

15. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אלקטריק אומר לך:"לא,כול אנשי ארץ הלהבות הצולבות וארץ הברקים עומדים לצידנו,אבל זה לא מספיק,הנבואה דיברה על חמישה יסודות שמתאחדים,לא על שלושה יסודות שלא מתאחדים,אבל ביחד אנחנו לא שלושה אלא בכיוון של שלושת אלפים".
    "זה כבר יותר טוב." אני אורמ בחיוך ואז אומר:"אבל היי,לפחות יש לכן מכשף טבע אחד!" אני אומר בחיוך אז אומר:"כדאי למצוא את שליט הטבע,להביסו,ואז ניכנס אל ממלכת הטבע ונגייס את האנשים שם." אני אומר.

עמוד 11 מתוך 45 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •