Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 45 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 664
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    ג'נט אומרת לך:"זהו מסדר שבעת שומרי השער,במקור הם שמונה,אבל אחד עבר לצד האפל,שומר הממלכה האפלה".

אתה רואה שהאביר נעצר הוא אומר:"שלא תחשבו שאני לא יודע שאני לא ראיתי ששניכם עוקבים אחריי מכניסתי ליער" הוא שולח טבעת שחורה שכולאת את ג'נט,הוא אומר לך:"אם אתה רוצה את החברה שלך,תצטרך להביס אותי".
    "במילא רציתי לעשות את זה.." אומר בחיוך ואשלוף מהר קלף קסם. "אל תדאגי ג'נט אני אציל אותך!" אומר לה בדאגה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    להביוס אומר:"אז שלושת אלפים ואחד מכשפים יש לנו,אבל מייקל,יש לנו כמה מכשפי טבע בצד שלנו,גם כמה מפלצות כמו שבט שלם של ביגפוט להבה,נשרי יהלום,ועוד כמה חיות שיהיה לאויב קשה מאוד להביס.

Druddigon Man
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור אש,אתה משתמש בו כדי לפגוע באביר האופל אך זה מתחמק.
    האביר האפל משתמש בלחש משלו,לחש זירה "מימד אפל" אתה רואה שהעצים נעלמים,השמיים הכחולים הופכים לשחורים והשמש נעלמת.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    הלנה צוחקת ואומרת לך:"האימונים כבר התחילו" אתה רואה שהיא אורזת כמה דברים ואומרת לך:"קדימה,בוא נלך לדוג'ו של מאסטר דנטר,רק שתדע,צריך לנהוג עליו בכבוד,אחרת הוא לא יסכים לעזור לנו".
    "אני יכול להסתדר עם זה.." אומר להלנה ואלך איתה לדוג'ו.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    אתה והלנה ממשיכים בדרככם לכיוון מאסטר דנטר.
    הכניסה לדוג'ו:
    אתה רואה בניין עץ ישן ורעוע,הלנה דופקת בדלת אתה שומע קול חלש שאומר:"פתוח" אתה פותח את הדלת ואתה רואה שבמקום הזה יש רק חדר אחד,ועל כול הקירות יש סימני ברקים על כול הקירות,אתה רואה איש זקן בעל שיער לבן קצר ועיניים צהובות,הלנה אומרת:"האם אתה מאסטר דנטר" הזקן מהנהן בראשו הוא אומר לשניכם:"תראו לי מה אתם יודעים".

5. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    SnoopyDisco
    אתה והלנה ממשיכים בדרככם לכיוון מאסטר דנטר.
    הכניסה לדוג'ו:
    אתה רואה בניין עץ ישן ורעוע,הלנה דופקת בדלת אתה שומע קול חלש שאומר:"פתוח" אתה פותח את הדלת ואתה רואה שבמקום הזה יש רק חדר אחד,ועל כול הקירות יש סימני ברקים על כול הקירות,אתה רואה איש זקן בעל שיער לבן קצר ועיניים צהובות,הלנה אומרת:"האם אתה מאסטר דנטר" הזקן מהנהן בראשו הוא אומר לשניכם:"תראו לי מה אתם יודעים".
    "אוקיי הלנה, בואי נראה לו!" אומר להלנה ואשלוף קלף מהחפיסה שלי ואתקוף איתו.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    אתה משתמש על בובת האימונים [שמאסטר טנדר יצר] בכדור החשמלי שלך,אתה רואה שכדור החשמל שהלנה יוצרת יותר חזק משלך,מאסטר טנדר אומר לך:"אתה מכשף טוב,אבל טוב זה לא מספיק".

7. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה משתמש על בובת האימונים [שמאסטר טנדר יצר] בכדור החשמלי שלך,אתה רואה שכדור החשמל שהלנה יוצרת יותר חזק משלך,מאסטר טנדר אומר לך:"אתה מכשף טוב,אבל טוב זה לא מספיק".
    "זה למה אני רוצה להתאמן אצלך מאסטר, אני רוצה להשתפר." אומר לטנדר.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    מאסטר טנדר מחייך אליך ואומר לך:"תזכור,יסוד החשמל הוא יסוד מסוכן מאוד,אם המכשף האפל ישיג אותו ממלכות גדולות יושמדו,תגיד האם אתה מעוניין לקבל ממני לחש של חרב חשמלי?".

9. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    מאסטר טנדר מחייך אליך ואומר לך:"תזכור,יסוד החשמל הוא יסוד מסוכן מאוד,אם המכשף האפל ישיג אותו ממלכות גדולות יושמדו,תגיד האם אתה מעוניין לקבל ממני לחש של חרב חשמלי?".
    "בשמחה רבה, כל כוח יעזור לי." אומר לטנדר בשמחה.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    מאסטר טנדר אומר לך:"בשביל לקבל את חרב החשמל,תביס את אביר החשמל" הוא מצביע על בובת אימונים,אתה רואה שהיא מתפוצצת ובמקומה עומד אביר עשוי כולו מברקים אתה רואה שעיניו כחולות.

11. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    מאסטר טנדר אומר לך:"בשביל לקבל את חרב החשמל,תביס את אביר החשמל" הוא מצביע על בובת אימונים,אתה רואה שהיא מתפוצצת ובמקומה עומד אביר עשוי כולו מברקים אתה רואה שעיניו כחולות.
    "אוקיי, אני אנסה להביס אותו." אומר לטנדר ואוציא קלף מהחפיסה שלי.אחר כך אתקוף את האביר עם הקלף הזה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    להביוס אומר:"אז שלושת אלפים ואחד מכשפים יש לנו,אבל מייקל,יש לנו כמה מכשפי טבע בצד שלנו,גם כמה מפלצות כמו שבט שלם של ביגפוט להבה,נשרי יהלום,ועוד כמה חיות שיהיה לאויב קשה מאוד להביס.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "מעולה. אוקיי,נראה לי שזה הזמן להקים מחנה ללילה. אני אנסה להשתמש באחד הקלפים שלי בשביל להקים לנו מחסה מענפים." אני אומר ומחפש בחפיסה את הקלף "שליטה בטבע".
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף בקלף הראשון שאתה שולף,"שליטה בטבע" אתה רואה שהעצים זזים מעט ומכסים את השמיים השחורים.
    אתה עוצם עיניים,אתה מתעורר אבל אתה רואה שעוד לא בוקר,אתה רואה שהאש עוד דולקת ואתה רואה שאלקטריק עדיין ער.

SnoopyDisco
    אתה רואה שהקלף הוא שליטה בברקים ורעמים,אתה רואה שעוד בובת אימונים מתפוצצת והופכת לאביר חשמל נוסף,אבל לו יש עיניים אדומות והוא מתקיף את בעל העיניים הכחולות שמגן על עצמו בעזרת מגן חשמלי חזק מאוד.

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה שולף בקלף הראשון שאתה שולף,"שליטה בטבע" אתה רואה שהעצים זזים מעט ומכסים את השמיים השחורים.
    אתה עוצם עיניים,אתה מתעורר אבל אתה רואה שעוד לא בוקר,אתה רואה שהאש עוד דולקת ואתה רואה שאלקטריק עדיין ער.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "היי אלקטריק." אני אומר לו ומתקרב לידו,בוהה בלהבות.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אלקטריק נראה כאילו הוא לא ישן,הוא אומר לך:"מה קרה מייקל,למה אתה לא ישן?" אתה רואה שלהביוס גם התעורר,הוא אומר:"מה עושים לילה לבן או משהו,אלקטריק תתגבר כבר,היא מתה,היא הייתה חשובה גם לי אבל תזכור שאנחנו בעיצומה של מלחמה".

עמוד 12 מתוך 45 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •