Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 45 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 664
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה רואה שהקלף הוא שליטה בברקים ורעמים,אתה רואה שעוד בובת אימונים מתפוצצת והופכת לאביר חשמל נוסף,אבל לו יש עיניים אדומות והוא מתקיף את בעל העיניים הכחולות שמגן על עצמו בעזרת מגן חשמלי חזק מאוד.
    "עכשיו הבנתי, אני שולט באביר חשמל כי הוא עשוי מברקים!" אחשוב לעצמי ובזמן אמשיך לתקוף עם האביר שלי, אשלוף קלף מהחפיסה שלי ואשתמש בו נגד האביר בעל העיניים הכחולות.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    SnoopyDisco
    שני האבירים נלחמים זה בזה,אתה שולף קלף נוסף,אתה רואה שזהו כדור חשמלי,אתה זורק אותו על האביר בעל העיניים הכחולות אבל הוא פוגע באביר שלך,בעל העיניים האדומות,אבל במקום לפגוע בו זה מחזק אותו.

3. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    SnoopyDisco
    שני האבירים נלחמים זה בזה,אתה שולף קלף נוסף,אתה רואה שזהו כדור חשמלי,אתה זורק אותו על האביר בעל העיניים הכחולות אבל הוא פוגע באביר שלך,בעל העיניים האדומות,אבל במקום לפגוע בו זה מחזק אותו.
    "הממ..זה נותן לי רעיון.." אומר לעצמי ואשלוף קלף מהחפיסה בתקווה שזה עוד כדור חשמלי, בזמן שאמשיך לתקוף את האביר בעל העיניים הכחולות ואתקוף את האביר שלי עם הקלף שאשלוף.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שזהו קלף כלא חשמלי שלוכד את האביר בעל העיניים הכחולות אתה רואה שהאביר החשמלי בעל העיניים האדומות משתמש בחרבו בשביל לפגוע בראשו של האביר בעל העיניים הכחולות אך הוא מצליח להתחמק.

5. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שזהו קלף כלא חשמלי שלוכד את האביר בעל העיניים הכחולות אתה רואה שהאביר החשמלי בעל העיניים האדומות משתמש בחרבו בשביל לפגוע בראשו של האביר בעל העיניים הכחולות אך הוא מצליח להתחמק.
    "אני מקווה שהפעם יעזור לי קלף." אומר לעצמי ובזמן שהאביר שלי יתקוף את היריב, אשלוף עוד קלף מהחפיסה שלי.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אלקטריק נראה כאילו הוא לא ישן,הוא אומר לך:"מה קרה מייקל,למה אתה לא ישן?" אתה רואה שלהביוס גם התעורר,הוא אומר:"מה עושים לילה לבן או משהו,אלקטריק תתגבר כבר,היא מתה,היא הייתה חשובה גם לי אבל תזכור שאנחנו בעיצומה של מלחמה".
    "אתה חושב שזה קל להתגבר על מישהו שמת?" אני אומר ללהביוס ובוהה בלהבות. אני אומר להם:" אני מכיר את התחושה. כשהייתי קטן, אני ואבא שלי שיחקנו בחצר. אבא שלי היה מכשף טבע נודע,והוא היה חזק מאוד. לפתע,המכשף האפל הופיע,ובלחש אחד חיסל את אבי.לאחר מכן הוא נעלם,ואני נשארתי עם גופת אבי. עד היום לא התגברתי על זה. זאת הסיבה שהפכתי למכשף טבע. באתותו היום גם נשבעתי,שאני הולך לחסל את המכשף האפל." אני אומר להם בטון לוחמני.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור אש,אתה משתמש בו כדי לפגוע באביר האופל אך זה מתחמק.

האביר האפל משתמש בלחש משלו,לחש זירה "מימד אפל" אתה רואה שהעצים נעלמים,השמיים הכחולים הופכים לשחורים והשמש נעלמת.
    'וואו!' אתפלא בליבי, אשלוף עוד כמה קלפים בבת אחת, 'אולי זה יהיה יותר שימושי..' אסיק.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    להביוס צוחק ואומר:"אתה באמת חושב שיש לך ברירה לאיזה מכשף תהפוך?אם אביך מכשף מים תהיה מכשף מים,אם אביך מכשף אש אתה תהיה מכשף אש,הבנת,ואני איבדתי את כול המשפחה שלי בגלל אותו מכשף אפל,אני הצלחתי להתגבר אבל אין יום שאני לא חושב עליהם".
    אלקטריק מסתכל על השמיים ואומר בציניות:"שיחת עידוד נחמדה,השמש זורחת".

Druddigon Man
    אתה שולף שני קלפים ביחד ויוצר "שילוב" של "כדור אש" ו"נחשול אש" מה שיוצר כדור אש גדול יותר וחזק הרבה ביותר,גם האביר האפל משתמש ב"שילוב" של "מעגל שחור" ו"כדור אפל" ובגלל שהעולם האפל בזירה הכישוף חזק יותר מהרגיל.

SnoopyDisco
    אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שהקלף הוא כדור חשמלי שמחזק את המהירות של האביר שלך.
    אתה משתמש בשליטה בחשמל ומפעיל על האביר השני,אתה רואה שעיניו משתנות לאדומות כמו של האביר שלך.

9. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה שולף שני קלפים ביחד ויוצר "שילוב" של "כדור אש" ו"נחשול אש" מה שיוצר כדור אש גדול יותר וחזק הרבה ביותר,גם האביר האפל משתמש ב"שילוב" של "מעגל שחור" ו"כדור אפל" ובגלל שהעולם האפל בזירה הכישוף חזק יותר מהרגיל.
    'זה לא טוב...' אמלמל בחשש ואשלוף עוד קלף כדי לחזק את המתקפה שלי, בתקווה ששליטה בלהבות יעזור.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף נוסף,אתה רואה שזהו שליטה בלהבות בדיוק כמו שקיווית,אתה משתמש בו על הלהבות שנמצאות בחרבו של האביר,אתה רואה שהלהבות השחורות לוכדות את האביר,אתה רואה שהלחשים שלו מתפוגגים,כמו לחש הזירה,הכדור שמתקרב אליך והכלא שלכד את ג'נט נעלמים במהירות.

11. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף נוסף,אתה רואה שזהו שליטה בלהבות בדיוק כמו שקיווית,אתה משתמש בו על הלהבות שנמצאות בחרבו של האביר,אתה רואה שהלהבות השחורות לוכדות את האביר,אתה רואה שהלחשים שלו מתפוגגים,כמו לחש הזירה,הכדור שמתקרב אליך והכלא שלכד את ג'נט נעלמים במהירות.
    "אני לא מאמין!" אומר בשמחה ואגש לג'נט "ניצחתי אביר אפל! עוד שתיים ואני עובר דרגה!" אומר לה בפליאה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    *לא בדיוק,אתה מקבל נקודה אחת מתוך שלוש.
    ג'נט מחייכת אליך ואומרת לך:"לא רק שניצחת את האביר האפל,הצלת אותי,תודה" אתה רואה דמות עטויה גלימה שחורה,הדמות אומרת לך:"אתה הבסת את האביר האפל שלי,מעניין,מי אתה?".

13. Hail Hydra
    Druddigon Man
    *לא בדיוק,אתה מקבל נקודה אחת מתוך שלוש.
    ג'נט מחייכת אליך ואומרת לך:"לא רק שניצחת את האביר האפל,הצלת אותי,תודה" אתה רואה דמות עטויה גלימה שחורה,הדמות אומרת לך:"אתה הבסת את האביר האפל שלי,מעניין,מי אתה?".
    אביט עליו בבילבול, "אני לוק קאסטלאן.." אומר לו בחשד.
    "מי אתה?" אשאל אותו ואתכונן לשלוף עוד קלף אם יתקיף אותי, מכיוון שלבושו דומה לאביר האפל.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    המכשף בעל הגלימה השחורה מרים קצת את ידו הימנית אתה רואה הילה שחורה מסביב לקלף שלך ואתה לא מצליח להשתמש בו,המכשף אומר לך:"אני הוא שליט הרוע,האדון של החשיכה,אביר כול הסיוטים,אני הוא המכשף האפל".

15. Hail Hydra
    Druddigon Man
    המכשף בעל הגלימה השחורה מרים קצת את ידו הימנית אתה רואה הילה שחורה מסביב לקלף שלך ואתה לא מצליח להשתמש בו,המכשף אומר לך:"אני הוא שליט הרוע,האדון של החשיכה,אביר כול הסיוטים,אני הוא המכשף האפל".
    אפער את פי בתהמה ואביט בג'נט במבט רב-משמעות. הדבר היחיד שאצליח לפלוט מפי הוא "אה, אחלה.." אביט בו שוב בפחד ובחשש, שלא יעשה לי כלום.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 13 מתוך 45 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •