Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 45 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Druddigon Man
    המכשף האפל משתמש בעיגול קסמים מוזר שעומד לפגוע בך ג'נט ממהרת להגן עליך בגופה,היא אומרת לך:"ככה אני מחזירה לך על זה שהצלת אותי" אתה רואה שהכישוף פוגע בה,אתה רואה שהמכשף הופך לעשן שחור שטס למקום אחר,אתה רואה שג'נט לאט לאט נעלמת באוויר.

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Druddigon Man
    המכשף האפל משתמש בעיגול קסמים מוזר שעומד לפגוע בך ג'נט ממהרת להגן עליך בגופה,היא אומרת לך:"ככה אני מחזירה לך על זה שהצלת אותי" אתה רואה שהכישוף פוגע בה,אתה רואה שהמכשף הופך לעשן שחור שטס למקום אחר,אתה רואה שג'נט לאט לאט נעלמת באוויר.
    אתאבן על המקום 'מה קורה פה?' אשאל את עצמי "ג'נט? מה קורה לך..? את נעלמת!" אומר לה בדאגה. "מה זה הכישוף הזה?!" אשאל אותה בחשש.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    להביוס צוחק ואומר:"אתה באמת חושב שיש לך ברירה לאיזה מכשף תהפוך?אם אביך מכשף מים תהיה מכשף מים,אם אביך מכשף אש אתה תהיה מכשף אש,הבנת,ואני איבדתי את כול המשפחה שלי בגלל אותו מכשף אפל,אני הצלחתי להתגבר אבל אין יום שאני לא חושב עליהם".
    אלקטריק מסתכל על השמיים ואומר בציניות:"שיחת עידוד נחמדה,השמש זורחת".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "נראה לך? אתה יכול להיות מה שאתה רוצה,אם הייתי באמת רוצה הייתי עכשיו מכשף מים." אני אומר וקם מהרצפה,ואז אומר:"טוב,נתחיל לחפש את שומרי ממלכות הכאוס?" אני שואל אותם
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שהקלף הוא כדור חשמלי שמחזק את המהירות של האביר שלך.
    אתה משתמש בשליטה בחשמל ומפעיל על האביר השני,אתה רואה שעיניו משתנות לאדומות כמו של האביר שלך
    "מה אני אעשה במצב כזה?" אחשוב לעצמי ואגרום לאביר שעיניו נהיו אדומות להתאבד.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *אלקטרה ולהביוס לא יודעים שזה משחק,אל תגלה להם XD
    אלקטרה ולהביוס צוחקים ואומרים:"בטח,אין לך אפשרות בחירה,אלא אם כן יש לך את האבן האולטימטיבית".

Druddigon Man
    אתה רואה שבעיניה של ג'נט ישנן דמעות,היא אומרת לך:"המשחק נגמר בשבילי,מעגל השחור פגע בי,זהו לחש מחסל,או ככה לפחות שמעתי" אתה רואה שהיא מתפוגגת,אתה רואה דמות מתקרבת אליך,אתה רואה שזהו מכשף אש כמוך,הוא אומר לך:"היא טועה,המעגל השחור הוא לא לחש מחסל,זה לחש העברה,החברה שלך נמצאת בטירה האפלה".

SnoopyDisco
    *שימוש בלחשי שליטה על אבירים זה שינוי מצב.
    אתה רואה ששני האבירים נלחמים זה בזה בעזרת החרבות שלהם,אתה רואה שהאביר שלא תחת השליטה שלך מאבד את חרבו וככה הוא מפסיד.
    מאסטר טנדר לוקח את החרב שנפלה הופך אותה לקלף ומביא לך אותה.
    ניצחת אביר חשמל 1+ לנקודות הניסיון שלך,קיבלת חרב חשמל!

6. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *אלקטרה ולהביוס לא יודעים שזה משחק,אל תגלה להם XD
    אלקטרה ולהביוס צוחקים ואומרים:"בטח,אין לך אפשרות בחירה,אלא אם כן יש לך את האבן האולטימטיבית".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
    "תסמכו עליי,יש ועוד איך." אני אומר להם ומגחך לעצמי.לאחר מכן אני קם ואומר להם:"טוב,מספיק עם הדיבורים.אין לנו משימה? אתם יודעים,משהו עם להציל את העולם?" אני שואל אותם.

7. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אלקטריק מסתכל על להביוס ואומר לו:"אתה עדיין בקטע שהזה שהאבן קיימת?"להביוס מסתכל על אלקטריק ואומר לו:"ועוד איך,שמעתי שהמכשף האפל היה הראשון שהפעיל את האבן,וגם האחרון כי ברגע שטיימוס,מכשף הזמן הקדום הקפיא את האפל בזמן ובמרחב,ומאז האבן נעלמה".

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אלקטריק מסתכל על להביוס ואומר לו:"אתה עדיין בקטע שהזה שהאבן קיימת?"להביוס מסתכל על אלקטריק ואומר לו:"ועוד איך,שמעתי שהמכשף האפל היה הראשון שהפעיל את האבן,וגם האחרון כי ברגע שטיימוס,מכשף הזמן הקדום הקפיא את האפל בזמן ובמרחב,ומאז האבן נעלמה".
    "עצרו שנייה.מי זה טיימוס?" אני אשאל בסקרנות ואחכה לתשובתם.

9. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה רואה שבעיניה של ג'נט ישנן דמעות,היא אומרת לך:"המשחק נגמר בשבילי,מעגל השחור פגע בי,זהו לחש מחסל,או ככה לפחות שמעתי" אתה רואה שהיא מתפוגגת,אתה רואה דמות מתקרבת אליך,אתה רואה שזהו מכשף אש כמוך,הוא אומר לך:"היא טועה,המעגל השחור הוא לא לחש מחסל,זה לחש העברה,החברה שלך נמצאת בטירה האפלה".
    "אמממ.. אם כך, אני חייב להציל אותה! יש לי רעיון... אלך למסדר השבעה, אספר להם מה קרה ואולי אצליח להציל בעזרתם את ג'נט!" אבטיח לעצמי "איך קוראים לך? מעוניין בקרב?" אשאל את המכשף.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    *שימוש בלחשי שליטה על אבירים זה שינוי מצב.
    אתה רואה ששני האבירים נלחמים זה בזה בעזרת החרבות שלהם,אתה רואה שהאביר שלא תחת השליטה שלך מאבד את חרבו וככה הוא מפסיד.
    מאסטר טנדר לוקח את החרב שנפלה הופך אותה לקלף ומביא לך אותה.
    ניצחת אביר חשמל 1+ לנקודות הניסיון שלך,קיבלת חרב חשמל!
    "יש!קיבלתי את חרב החשמל!" אומר בשמחה ואתלהב מהקלף החדש שלי.אחר כך אשאל את מאסטק טנדר:"נו, מתי אנחנו מתאמנים?"
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    להביוס ואלקטריק צוחקים,אחרי שהם נרגעים להביוס מסתכל עליך ואומר לך:"אתה רציני?לא שמעת על טיימוס,המכשף היחיד שהצליח לעצור את המכשף האפל,הוא מכשף הזמן היחיד בכול ההיסטוריה המתועדת,הוא גם מי שניבא את הנבואה על המכשפים שיביסו את המכשף האפל אחת ולתמיד".

Druddigon Man
    המכשף אומר לך:"שמי ג'ון,אני הוא אחיה של ג'נט,אני במקומך לא הייתי הולך למסדר השבעה,הם לא יסכימו לסכן תוכנית מורכבת בשביל מכשפת מים צעירה,אני לא מעוניין בקרב אני מעוניין שאתה ואני נלך לטירה האפלה".

SnoopyDisco
    מאסטר טנדר אומר לך:"השלב השני של אימוני חרב החשמל מתחילה,עכשיו עליך להביס את אביר החשמל רק בעזרת החרב" אתה רואה אביר חשמל נוסף מתקדם,עם עיניים כחולות,מצב הגנה,אתה שולף קלף ואתה רואה שזו חרב החשמל שלך.

12. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    מאסטר טנדר אומר לך:"השלב השני של אימוני חרב החשמל מתחילה,עכשיו עליך להביס את אביר החשמל רק בעזרת החרב" אתה רואה אביר חשמל נוסף מתקדם,עם עיניים כחולות,מצב הגנה,אתה שולף קלף ואתה רואה שזו חרב החשמל שלך.
    מה מצב הגנה מה זה יוגיהו?XD
    ----------------------------------------
    "אוקיי, הינה חרב החשמל!" אומר ואתקוף את האביר עם חרב החשמל שלי.
    NYO HO HO BITCH

13. Hail Hydra
    Druddigon Man
    המכשף אומר לך:"שמי ג'ון,אני הוא אחיה של ג'נט,אני במקומך לא הייתי הולך למסדר השבעה,הם לא יסכימו לסכן תוכנית מורכבת בשביל מכשפת מים צעירה,אני לא מעוניין בקרב אני מעוניין שאתה ואני נלך לטירה האפלה".
    "לבד..?" אתפלא ואז אתלבט עם עצמי "נו טוב, זה יהיה מעניין!" אחליט לבסוף ואתמלא בתקווה.
    "טוב, יש לך מושג באיזה כיוון זה? צפון דרום מזרח או מערב?" אשאל אותו בזמן שאביט מסביבי בתסכול.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    להביוס ואלקטריק צוחקים,אחרי שהם נרגעים להביוס מסתכל עליך ואומר לך:"אתה רציני?לא שמעת על טיימוס,המכשף היחיד שהצליח לעצור את המכשף האפל,הוא מכשף הזמן היחיד בכול ההיסטוריה המתועדת,הוא גם מי שניבא את הנבואה על המכשפים שיביסו את המכשף האפל אחת ולתמיד".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי,תפסיקו לצחוק." אני אורמ להם בפנים חמוצות ואומר להם:"טוב,צריך להתקדם." אני אומר,ואחרי זה חושב:'אוקיי,יצאתי טמבל. אבל,הם לא יודעים מי אני,או מה אני מסוגל.' אני חושב בחיוך.

15. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'ון צוחק ואומר:"מה פתאום לבד,לך יש אותי,לי יש אותך,אנחנו לי לבד,זה ליד המדבר,שליד האגם שליד היער שבו אנחנו נמצאים" אתה וג'ון קמים מהסלעים שבו אתם יושבים,אתה זזים לכיוון האגם הקפוא.

SnoopyDisco
    *אמרתי בהתחלה שזה שילוב של יוגי הו,פוקימון וקסמים.
    אתה משתמש בחרב חשמל על האביר החשמלי אך האביר אינו מרגיש את זה בכלל,אתה שומע את הלנה אומרת לך:"אסור לך להשתמש בכשפים אחרים על האביר,אבל אתה יכול לעשות כשפים על החרב".

Mashine-X
    אתם ממשיכים בדרככם,אתה רואה שאתם יצאתם מהיער ונכנסתם לשטח של האגם הקפוא.
    אתה רואה את הקרח נשבר בחמישה מקומות שונים,בכול מקום יוצא ראש של חיה,אתה שומע את אלקטריק אומר:"הידרה מחומשת!".
    *הבטחתי קיימתי.

עמוד 14 מתוך 45 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •