Druddigon Man
המכשף האפל משתמש בעיגול קסמים מוזר שעומד לפגוע בך ג'נט ממהרת להגן עליך בגופה,היא אומרת לך:"ככה אני מחזירה לך על זה שהצלת אותי" אתה רואה שהכישוף פוגע בה,אתה רואה שהמכשף הופך לעשן שחור שטס למקום אחר,אתה רואה שג'נט לאט לאט נעלמת באוויר.
Druddigon Man
המכשף האפל משתמש בעיגול קסמים מוזר שעומד לפגוע בך ג'נט ממהרת להגן עליך בגופה,היא אומרת לך:"ככה אני מחזירה לך על זה שהצלת אותי" אתה רואה שהכישוף פוגע בה,אתה רואה שהמכשף הופך לעשן שחור שטס למקום אחר,אתה רואה שג'נט לאט לאט נעלמת באוויר.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"מה אני אעשה במצב כזה?" אחשוב לעצמי ואגרום לאביר שעיניו נהיו אדומות להתאבד.SnoopyDisco
אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שהקלף הוא כדור חשמלי שמחזק את המהירות של האביר שלך.
אתה משתמש בשליטה בחשמל ומפעיל על האביר השני,אתה רואה שעיניו משתנות לאדומות כמו של האביר שלך
NYO HO HO BITCH
Mashine-X
*אלקטרה ולהביוס לא יודעים שזה משחק,אל תגלה להם XD
אלקטרה ולהביוס צוחקים ואומרים:"בטח,אין לך אפשרות בחירה,אלא אם כן יש לך את האבן האולטימטיבית".
Druddigon Man
אתה רואה שבעיניה של ג'נט ישנן דמעות,היא אומרת לך:"המשחק נגמר בשבילי,מעגל השחור פגע בי,זהו לחש מחסל,או ככה לפחות שמעתי" אתה רואה שהיא מתפוגגת,אתה רואה דמות מתקרבת אליך,אתה רואה שזהו מכשף אש כמוך,הוא אומר לך:"היא טועה,המעגל השחור הוא לא לחש מחסל,זה לחש העברה,החברה שלך נמצאת בטירה האפלה".
SnoopyDisco
*שימוש בלחשי שליטה על אבירים זה שינוי מצב.
אתה רואה ששני האבירים נלחמים זה בזה בעזרת החרבות שלהם,אתה רואה שהאביר שלא תחת השליטה שלך מאבד את חרבו וככה הוא מפסיד.
מאסטר טנדר לוקח את החרב שנפלה הופך אותה לקלף ומביא לך אותה.
ניצחת אביר חשמל 1+ לנקודות הניסיון שלך,קיבלת חרב חשמל!
Mashine-X
אלקטריק מסתכל על להביוס ואומר לו:"אתה עדיין בקטע שהזה שהאבן קיימת?"להביוס מסתכל על אלקטריק ואומר לו:"ועוד איך,שמעתי שהמכשף האפל היה הראשון שהפעיל את האבן,וגם האחרון כי ברגע שטיימוס,מכשף הזמן הקדום הקפיא את האפל בזמן ובמרחב,ומאז האבן נעלמה".
"אמממ.. אם כך, אני חייב להציל אותה! יש לי רעיון... אלך למסדר השבעה, אספר להם מה קרה ואולי אצליח להציל בעזרתם את ג'נט!" אבטיח לעצמי "איך קוראים לך? מעוניין בקרב?" אשאל את המכשף.Druddigon Man
אתה רואה שבעיניה של ג'נט ישנן דמעות,היא אומרת לך:"המשחק נגמר בשבילי,מעגל השחור פגע בי,זהו לחש מחסל,או ככה לפחות שמעתי" אתה רואה שהיא מתפוגגת,אתה רואה דמות מתקרבת אליך,אתה רואה שזהו מכשף אש כמוך,הוא אומר לך:"היא טועה,המעגל השחור הוא לא לחש מחסל,זה לחש העברה,החברה שלך נמצאת בטירה האפלה".
"יש!קיבלתי את חרב החשמל!" אומר בשמחה ואתלהב מהקלף החדש שלי.אחר כך אשאל את מאסטק טנדר:"נו, מתי אנחנו מתאמנים?"SnoopyDisco
*שימוש בלחשי שליטה על אבירים זה שינוי מצב.
אתה רואה ששני האבירים נלחמים זה בזה בעזרת החרבות שלהם,אתה רואה שהאביר שלא תחת השליטה שלך מאבד את חרבו וככה הוא מפסיד.
מאסטר טנדר לוקח את החרב שנפלה הופך אותה לקלף ומביא לך אותה.
ניצחת אביר חשמל 1+ לנקודות הניסיון שלך,קיבלת חרב חשמל!
NYO HO HO BITCH
Mashine-X
להביוס ואלקטריק צוחקים,אחרי שהם נרגעים להביוס מסתכל עליך ואומר לך:"אתה רציני?לא שמעת על טיימוס,המכשף היחיד שהצליח לעצור את המכשף האפל,הוא מכשף הזמן היחיד בכול ההיסטוריה המתועדת,הוא גם מי שניבא את הנבואה על המכשפים שיביסו את המכשף האפל אחת ולתמיד".
Druddigon Man
המכשף אומר לך:"שמי ג'ון,אני הוא אחיה של ג'נט,אני במקומך לא הייתי הולך למסדר השבעה,הם לא יסכימו לסכן תוכנית מורכבת בשביל מכשפת מים צעירה,אני לא מעוניין בקרב אני מעוניין שאתה ואני נלך לטירה האפלה".
SnoopyDisco
מאסטר טנדר אומר לך:"השלב השני של אימוני חרב החשמל מתחילה,עכשיו עליך להביס את אביר החשמל רק בעזרת החרב" אתה רואה אביר חשמל נוסף מתקדם,עם עיניים כחולות,מצב הגנה,אתה שולף קלף ואתה רואה שזו חרב החשמל שלך.
מה מצב הגנה מה זה יוגיהו?XDSnoopyDisco
מאסטר טנדר אומר לך:"השלב השני של אימוני חרב החשמל מתחילה,עכשיו עליך להביס את אביר החשמל רק בעזרת החרב" אתה רואה אביר חשמל נוסף מתקדם,עם עיניים כחולות,מצב הגנה,אתה שולף קלף ואתה רואה שזו חרב החשמל שלך.
----------------------------------------
"אוקיי, הינה חרב החשמל!" אומר ואתקוף את האביר עם חרב החשמל שלי.
NYO HO HO BITCH
"לבד..?" אתפלא ואז אתלבט עם עצמי "נו טוב, זה יהיה מעניין!" אחליט לבסוף ואתמלא בתקווה.Druddigon Man
המכשף אומר לך:"שמי ג'ון,אני הוא אחיה של ג'נט,אני במקומך לא הייתי הולך למסדר השבעה,הם לא יסכימו לסכן תוכנית מורכבת בשביל מכשפת מים צעירה,אני לא מעוניין בקרב אני מעוניין שאתה ואני נלך לטירה האפלה".
"טוב, יש לך מושג באיזה כיוון זה? צפון דרום מזרח או מערב?" אשאל אותו בזמן שאביט מסביבי בתסכול.
Druddigon Man
ג'ון צוחק ואומר:"מה פתאום לבד,לך יש אותי,לי יש אותך,אנחנו לי לבד,זה ליד המדבר,שליד האגם שליד היער שבו אנחנו נמצאים" אתה וג'ון קמים מהסלעים שבו אתם יושבים,אתה זזים לכיוון האגם הקפוא.
SnoopyDisco
*אמרתי בהתחלה שזה שילוב של יוגי הו,פוקימון וקסמים.
אתה משתמש בחרב חשמל על האביר החשמלי אך האביר אינו מרגיש את זה בכלל,אתה שומע את הלנה אומרת לך:"אסור לך להשתמש בכשפים אחרים על האביר,אבל אתה יכול לעשות כשפים על החרב".
Mashine-X
אתם ממשיכים בדרככם,אתה רואה שאתם יצאתם מהיער ונכנסתם לשטח של האגם הקפוא.
אתה רואה את הקרח נשבר בחמישה מקומות שונים,בכול מקום יוצא ראש של חיה,אתה שומע את אלקטריק אומר:"הידרה מחומשת!".
*הבטחתי קיימתי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)