שם משתמש-scizor-x
שם במשחק-קווין
גיל במשחק-23
סוג מכשף-מים
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500 מטבעות קסם.
רמת קסם-1
הערות:להירשם
"הממ.." אומר ואנסה להשתמש בכדור חשמלי על החרב.SnoopyDisco
*אמרתי בהתחלה שזה שילוב של יוגי הו,פוקימון וקסמים.
אתה משתמש בחרב חשמל על האביר החשמלי אך האביר אינו מרגיש את זה בכלל,אתה שומע את הלנה אומרת לך:"אסור לך להשתמש בכשפים אחרים על האביר,אבל אתה יכול לעשות כשפים על החרב".
NYO HO HO BITCH
'זה יהיה קשה..' אחשוב בליבי בחשש. "כמה זמן זה להגיע לשם? שלא שיעשו משהו לג'נט.." אומר לו בדאגה לג'נט ומה קורה איתה עכשיו.Druddigon Man
ג'ון צוחק ואומר:"מה פתאום לבד,לך יש אותי,לי יש אותך,אנחנו לי לבד,זה ליד המדבר,שליד האגם שליד היער שבו אנחנו נמצאים" אתה וג'ון קמים מהסלעים שבו אתם יושבים,אתה זזים לכיוון האגם הקפוא.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
*זו אשמתך,לא שמת אותי ראשון בהקדשה.
אתה שולף קלף מחפיסה אתה רואה שזה הגנת טבע,אתה רואה שיוצא מהאגם דגיג קטן בתור מגן,אתה רואה שהראש החמישי מימין [השמאלי ביותר]תופס את ההגנה שלך ואוכל אותה.
אלקטריק אומר לך:"אנחנו במלכודת" אתה רואה חומת קרח נסגרת מסביב עליכם ומסביב להידרה חמשת הראשים.
Druddigon Man
ג'ון אומר לך:"יש סיכוי שהמכשף האפל הרג אותה,או כלא אותה,או מענה אותה,או שהיא בכלל עכשיו מכשפת אש אפלה תחת לחש שליטה מוחית של המכשף האפל,כול אפשרות גרועה" די במהירות אתם מגיעים לאגם הקפוא,אתה רואה יצור לבן עם עיניים שחורות מתקרב אליכם.
SnoopyDisco
אתה משתמש בכדור חשמלי על החרב החשמלית שעפה מהיד שלך,אתה רואה שהעיניים של האביר משתנות לאדומות,הוא שולף חרב משלו ומתכונן להתקפה.
Scizor-X
תגיב להתחלה.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אעצור לפני האגם הקפוא ואעצור גם את ג'ון. אביט על היצור בשקט ואהיה מוכן לשלוף קלף, מוכן לכל מצב.. "ג'ון! תזהר!" ארתיע אותו ואצביע על היצור הלבן.Druddigon Man
ג'ון אומר לך:"יש סיכוי שהמכשף האפל הרג אותה,או כלא אותה,או מענה אותה,או שהיא בכלל עכשיו מכשפת אש אפלה תחת לחש שליטה מוחית של המכשף האפל,כול אפשרות גרועה" די במהירות אתם מגיעים לאגם הקפוא,אתה רואה יצור לבן עם עיניים שחורות מתקרב אליכם.
"מה קורה פה?" אשאל את עצמי וארוץ אל החרב שלי.לאחר מכן אתקוף את האביר עם החרב שלי ואשתמש בעוד קלף עליה.SnoopyDisco
אתה משתמש בכדור חשמלי על החרב החשמלית שעפה מהיד שלך,אתה רואה שהעיניים של האביר משתנות לאדומות,הוא שולף חרב משלו ומתכונן להתקפה.
NYO HO HO BITCH
שם משתמש-anubis
שם במשחק-.דרו ארון
גיל במשחק-30
סוג מכשף-אויר(מעדיף מים אבל בסדר)
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500
רמת קסם-1
הערות:
Mashine-X
אתה רואה שלהביוס ואלקטריק משלבים כישופים שוב ושוב בשביל להוריד את הראשים של ההידרה,כעבור כמה דקות נשאר רק ראש אחד,אתה רואה שלהביוס,למרות שהוא נראה מכשף חזק ועמיד,הוא מתמוטט אלקטריק אומר לך:"אני יעזור ללהביוס,תשמיד את הראש האחרון!".
Druddigon Man
אתה רואה שמתקרב אליכם מכשף זקן,אתה רואה שיש לו שיער דליל לבן וזקן ארוך ולבן,אתה רואה שעיניו שקועות ושחורות,הוא אומר לכם:"סלחו לי מכשפים צעירים,אתם יודעים איפה נמצאת ממלכת האור?".
SnoopyDisco
מאסטר טנדר אומר לך:"כשהאביר רואה את יריבו חשוף הוא מתכונן להתקפה,אומנם זה לא מעשה הוגן אך אבירי יסוד ויצורי יסוד הם סוג של גלמים חסרי שכל".
Anubis
תגיב להתחלה.
"חכה, אתה בצד שלי!" אומר לאביר שלי ואנסה להשתמש בקלף שליטה במזג האוויר על החרב שלי.SnoopyDisco
מאסטר טנדר אומר לך:"כשהאביר רואה את יריבו חשוף הוא מתכונן להתקפה,אומנם זה לא מעשה הוגן אך אבירי יסוד ויצורי יסוד הם סוג של גלמים חסרי שכל".
NYO HO HO BITCH
אתלבט לעצמי 'יכול להיות שהוא מתחזה, ורוצה להזיק לממלכת האור.. אולי הוא ממלכת האופל.' אסיק לעצמי בזהירות.Druddigon Man
אתה רואה שמתקרב אליכם מכשף זקן,אתה רואה שיש לו שיער דליל לבן וזקן ארוך ולבן,אתה רואה שעיניו שקועות ושחורות,הוא אומר לכם:"סלחו לי מכשפים צעירים,אתם יודעים איפה נמצאת ממלכת האור?".
"לא, אני לא יודע.. אתה יודע איפה ממלכת האופל?" אשאל אותו בהתחמקות משאלתו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)