Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 45 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אתה קולף קלף נוסף,אתה רואה שזה קיסוס רעיל,הכישוף פוגע בראש האחרון אך הראש האחרון הוא הראש העוצמתי ביותר,הראש האחרון משתמש בהתקפת מים שפוגעת בך.

Druddigon Man
    הזקן אומר לכם:"מיקום מדויק אני לא יודע,אבל זה איפשהו בדרום מחוז הקסם,הנקודה המערבית ביותר היא הר הגעש,המזרחית ביותר היא האגם הקפוא והצפונית ביותר היא ממלכת העננים,כמובן שיש את שמונה ממלכות הכאוס,אבל הן מחוץ למחוז הקסם,נשלחתי על ידי מושל ממלכת אטלנטיס כדי למסור הודעה למסדר השבעה".

SnoopyDisco
    אתה משתמש בלחש לשליטה במזג האוויר,אתה רואה שסופת הוריקן עפה לכיוונה של החרב החשמלית,אתה רואה שהחרב החשמלית נתקעת בליבו של אביר החשמל שמתפוגג לו,מאסטר טנדר אומר לך:"הבסת אביר חשמל בלי להפעיל כישופים עליו".

Scizor-X
    אתה עוקב אחרי הגובלין,אתה רואה שהוא ממשיך ללכת,בסופו של דבר הגובלין עוצר ליד מכשף בעל גלימה שחורה,הגובלין אומר לו:"אדון האופל,מסרתי למסדר השבעה את המסר".

Anubis
    אתה עוקב בזהירות רבה אחרי הגובלין,אתה רואה שהוא מתקרב למכשף שלובש גלימה אדומה כהה,האיש אומר:"השגת את תיבת הדרקון השחור?" הגובלין אומר:"כן אדון כאוס,תיבת הדרקון השחור אצלי,טוב אז דיברנו על אלף מדברות כישוף?" המכשף ששמו כאוס אומר:"אני חשבתי שדיברנו על שש מאות" הגובלין צוחק ואומר:"ואז גיליתי את הכוחות של התיבה הזו,אלף או כלום".

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    הזקן אומר לכם:"מיקום מדויק אני לא יודע,אבל זה איפשהו בדרום מחוז הקסם,הנקודה המערבית ביותר היא הר הגעש,המזרחית ביותר היא האגם הקפוא והצפונית ביותר היא ממלכת העננים,כמובן שיש את שמונה ממלכות הכאוס,אבל הן מחוץ למחוז הקסם,נשלחתי על ידי מושל ממלכת אטלנטיס כדי למסור הודעה למסדר השבעה".
    "אוקיי.." אפסיק לחשוד לו ואספר לו איפה נמצא מסדר השבעה. "תודה על המידע.. בוא נלך לשם ג'ון.." אאיץ בו ואלך איתו לכיווון דרום.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה וג'ון נפרדים מהזקן המסתורי ההוא,אתם ממשיכים לכיוון דרום המחוז,אתה רואה לאט לאט שנוף האגם הקפוא משתנה לנוף של מדבר ואז לאחר כמה שעות הליכה אתה רואה ארמון שחור עם שער פלדה חלוד.

4. Hail Hydra
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Druddigon Man
    אתה וג'ון נפרדים מהזקן המסתורי ההוא,אתם ממשיכים לכיוון דרום המחוז,אתה רואה לאט לאט שנוף האגם הקפוא משתנה לנוף של מדבר ואז לאחר כמה שעות הליכה אתה רואה ארמון שחור עם שער פלדה חלוד.
    "זהו, זה פה.." אמלמל בחשש. "בוא נמשיך." אומר לו ואמשיך איתו לעבר הארמון. "בוא נקווה שאף אחד לא ימות.." אומר לו בדאגה.
    ~~~
    XD
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה וג'ון נכנסים דרך הכניסה הראשית,אתה רואה שאין שומרים ואין שום דבר,אתה רואה כמה לפידים דולקים באש כחולה-סגולה,אתה רואה מדרגות למטה שמובילות למרתף ולמעלה לקומה הבאה,ג'ון אומר:"הכלא למטה כנראה" אתם יורדים למטה,אתה רואה כמה תאים,אתה רואה אנשים זקנים,מכשפים צעירים,כמה שלדים,חיות,ואז בסוף אתה רואה את ג'נט,נראה שהיא שקועה בעצמה.

6. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה וג'ון נכנסים דרך הכניסה הראשית,אתה רואה שאין שומרים ואין שום דבר,אתה רואה כמה לפידים דולקים באש כחולה-סגולה,אתה רואה מדרגות למטה שמובילות למרתף ולמעלה לקומה הבאה,ג'ון אומר:"הכלא למטה כנראה" אתם יורדים למטה,אתה רואה כמה תאים,אתה רואה אנשים זקנים,מכשפים צעירים,כמה שלדים,חיות,ואז בסוף אתה רואה את ג'נט,נראה שהיא שקועה בעצמה.
    "ג'נט! באנו להציל אותך!" אצעק לה מרחוק, לא זז נזהר ממלכודות. "מה צריך לעשות?" אשאל אותה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'ון רואה את אחותו שמסתכלת על שניכם,הוא בועט בדלת החלודה ומעיף אותה,ג'נט קמה ומחבקת את שניכם,אתה רואה שג'ון הולך לצאת אבל אתה רואה את שאר האנשים מסתכלים עליכם,אתה מבין שגם הם רוצים לצאת מכאן.

8. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'ון רואה את אחותו שמסתכלת על שניכם,הוא בועט בדלת החלודה ומעיף אותה,ג'נט קמה ומחבקת את שניכם,אתה רואה שג'ון הולך לצאת אבל אתה רואה את שאר האנשים מסתכלים עליכם,אתה מבין שגם הם רוצים לצאת מכאן.
    נו אני לא רוצה לעזור לאנשים ג'ון וג'נט ימותו... XD
    ~~~
    "טוב יאללה זריז!" אומר ואשחרר את כולם עם ג'ון, "ג'נט, אני לא רוצה לסכן אותך! תברחי מהארמון מהר!" אומר לה ואאיץ בה ללכת..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    תוך חצי דקה כול החיות,האנשים הזקנים והמכשפים בורחים במהירות גדולה,מכשף אש זקן אומר לך:"תודה לך,שנים הייתי בכלא הזה,קח את זה" הוא מושיט לך קלף כישוף "שוט אש",אתה,ג'נט וג'ון עולים לקומת הכניסה,אתה רואה שאין אף אחד בלובי,חוץ מיצור אופל,היצור האפל אומר לך:"אני הוא דמיון,השליט של הממלכה האפלה,אתם לא יכולים לצאת מכאן עד שתביסו אותי".
    ג'ון אומר לך:"לוק,קח את ג'נט ותברחו מכאן,אני אטפל בדמיון".
    קיבלת שוט אש,על העזרה שלך למכשפים רבים קיבלת נקודת ניסיון אחת!

10. Hail Hydra
    Druddigon Man
    תוך חצי דקה כול החיות,האנשים הזקנים והמכשפים בורחים במהירות גדולה,מכשף אש זקן אומר לך:"תודה לך,שנים הייתי בכלא הזה,קח את זה" הוא מושיט לך קלף כישוף "שוט אש",אתה,ג'נט וג'ון עולים לקומת הכניסה,אתה רואה שאין אף אחד בלובי,חוץ מיצור אופל,היצור האפל אומר לך:"אני הוא דמיון,השליט של הממלכה האפלה,אתם לא יכולים לצאת מכאן עד שתביסו אותי".
    ג'ון אומר לך:"לוק,קח את ג'נט ותברחו מכאן,אני אטפל בדמיון".
    קיבלת שוט אש,על העזרה שלך למכשפים רבים קיבלת נקודת ניסיון אחת!
    "לא!" אומר לג'ון ואקח את הקלף שהזקן נתן לי "בוא נראה אותו בפעולה!" אצעק ואפעיל אותו. אז אקח את ג'נט "אנחנו חייבים לצאת מכאן!" אומר לה וארוץ איתה לעבר היציאה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה מפעיל את שוט האש שפוגע בדמיון,השליט האפל,דמיון משתמש בלחש זירה,"מימד אפל" הלפידים נכבים,אתה רואה את הניצוץ האפל של העיניים האדומות של דמיון,אתה רואה שג'ון משתמש בלחש הדלקת אש,אתה רואה שג'נט משתמש בלחש קרח כלשהו שמקפיא את דמיון,ג'נט אומרת לך ולג'ון:"אפשר לברוח",ג'ון וג'נט נמלטים אתה נשאר עוד דקה בערך,אתה רואה שדמיון,שהיה חשוך הצליח לשרוט אותך,אתה רואה שאין דם,אבל הפצע זורח בזוהר שחור מוזר.

12. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה מפעיל את שוט האש שפוגע בדמיון,השליט האפל,דמיון משתמש בלחש זירה,"מימד אפל" הלפידים נכבים,אתה רואה את הניצוץ האפל של העיניים האדומות של דמיון,אתה רואה שג'ון משתמש בלחש הדלקת אש,אתה רואה שג'נט משתמש בלחש קרח כלשהו שמקפיא את דמיון,ג'נט אומרת לך ולג'ון:"אפשר לברוח",ג'ון וג'נט נמלטים אתה נשאר עוד דקה בערך,אתה רואה שדמיון,שהיה חשוך הצליח לשרוט אותך,אתה רואה שאין דם,אבל הפצע זורח בזוהר שחור מוזר.
    "תקפיאי אותו שוב!" אצעק לג'נט מרחוק. במידה והיא מקפיאה אותו אני בורח ובמידה שלא אני שולף קלף מחפיסת הקסמים שלי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה מצליח לברוח מדיוק שדמיון מתעורר,הוא רודף אחריך במדשאות,אתה מגיע לשערי הפלדה החלודה אחרי זה אתה מצליח לצאת משם,אתה רואה שדמיון מפסיק לרדוף אחריך,אתה רואה שג'נט וג'ון מחכים לך בהמשך הדרך.

14. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה מצליח לברוח מדיוק שדמיון מתעורר,הוא רודף אחריך במדשאות,אתה מגיע לשערי הפלדה החלודה אחרי זה אתה מצליח לצאת משם,אתה רואה שדמיון מפסיק לרדוף אחריך,אתה רואה שג'נט וג'ון מחכים לך בהמשך הדרך.
    "קדימה, בוא נטוס מפה! יותר רחוק!" אצעק להם ואלך איתם עוד כמה זמן ליתר ביטחון במהירות חפוזה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה,ג'ון וג'נט מגיעים שוב ליער המכושף,אתה רואה מישהו שמאוד דומה לדמיון,אך הוא נראה יותר שליו,יותר ירוק ויותר קשור לטבע,הוא אומר לכם:"אני הוא גראסיוס,שליט הטבע,ברוכים הבאים לממלכה שלי,אני מבקש מכם רק דבר אחד מכשפי אש,אל תציתו את העצים".

עמוד 16 מתוך 45 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •