Druddigon Man
גראסיוס עוצם את עיניו הכחולות,אחרי זה הוא אומר לך:"אם אתה מחפש צייד,יש כמה מטרים צפונה חבורת מכשפים שפוגעים בחי ובצומח,אני מבקש מכם,תביסו אותם" ג'נט אומרת לגראסיוס:"כן אדוני,אנחנו נלך לשמה" גראסיוס נוגע בעץ אחד ואז נעלם.
Druddigon Man
אתה שולף קלף,כך גם ג'ון וג'נט,שלושתכם משתמשים בקלפים,לך יוצא שוט האש,לג'ון יוצא חרב להבה ולג'נט יוצא חרב קרח,אתם מגיעים למקום שבו גראסיוס אמר לכם ואתה רואה שני מכשפי חשמל פוגעים בחיות מסכנות כמו ארנבים,שפנים,גובלינים,ועוד כמה חיות,ג'ון אומר לכם:"מוכנים?".
"פיו.." אומר באופן מותש "זה היה קשה.." ואתנשף קצת.לאחר מכן אגיד למאסטר טנדר:"נו, מה עכשיו?"SnoopyDisco
אתה משתמש בלחש לשליטה במזג האוויר,אתה רואה שסופת הוריקן עפה לכיוונה של החרב החשמלית,אתה רואה שהחרב החשמלית נתקעת בליבו של אביר החשמל שמתפוגג לו,מאסטר טנדר אומר לך:"הבסת אביר חשמל בלי להפעיל כישופים עליו".
NYO HO HO BITCH
Druddigon Man
אתה יוצא למתקפה עם שוט האש ופוגע במכשף אחד,ג'ון וג'נט פוגעים באותו מכשף עם שתי החרבות שלהם,אתה רואה שמכשפי החשמל משתמשים בכישופי חשמל מתקדמים ופוגעים בג'נט.
SnoopyDisco
מאסטר טנדר אומר לך:"עכשיו נחים קצת,אלא אם כן אתה רוצה לצאת למשימה שמה שיקרה בה לא אני אחראי,אתה יכול לפגוש גובלין ומצד שני אתה יכול לפגוש ביגפוט,אתה רוצה לצאת למשימה,למשימה קוראים 'יהלום החשמל'".
אשלוף קלף, והפעם אכוון על זה שהתקיף את ג'נט. "אתם מתקדמים.." אמלמל "אבל זה לא יעצור אותי!" אומר בכעס.Druddigon Man
אתה יוצא למתקפה עם שוט האש ופוגע במכשף אחד,ג'ון וג'נט פוגעים באותו מכשף עם שתי החרבות שלהם,אתה רואה שמכשפי החשמל משתמשים בכישופי חשמל מתקדמים ופוגעים בג'נט.
Druddigon Man
אתה וג'ון משתמשים בשילוב,אתה משתמש בנחשול אש וג'ון משתמש פיצוץ להבה,השילוב יוצר נחש אש חי שלוכד את שני מכשפי החשמל וגורם להם לפצעים חמורים מאוד,אתה רואה שהם בורחים אחרי שהנחש נעלם.
מכשפי החשמל הובסו,קיבלת נקודת ניסיון אחת,יש לך שלוש נקודות ניסיון,עלית לרמה 2!
"אני מעדיף לנוח.." אומר למאסטר טנדר ואלך לישון קצת.SnoopyDisco
מאסטר טנדר אומר לך:"עכשיו נחים קצת,אלא אם כן אתה רוצה לצאת למשימה שמה שיקרה בה לא אני אחראי,אתה יכול לפגוש גובלין ומצד שני אתה יכול לפגוש ביגפוט,אתה רוצה לצאת למשימה,למשימה קוראים 'יהלום החשמל'".
NYO HO HO BITCH
Druddigon Man
ג'נט מחייך ואומרת:"חסרה לי נקודה אחת" היא משתמשת בלחש מים עליך ופוגעת בך:"הנה,עליתי רמה" היא צוחקת עליך,ג'ון אומר לשניכם:"תרגיעו שניכם,או שאני אשאיר אתכם לבד במסע הזה".
SnoopyDisco
הלנה אומרת למאסטר טנדר:"אני אקח את המשימה הזו,מה אני צריכה לעשות?"מאסטר טנדר אומר לה:"את צריכה לרדת ליער המכושף ולמצוא גובלין שנושא איתו או תיבה שחורה או לבנה,בהצלחה" הלנה יורדת,אתה הולך לישון קצת.
למחרת:
מאסטר טנדר מעיר אותך עצבני:"ילד קום,החברה שלך לא חזרה מהיער,אני צריך שתלך לחפש אותה".
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
אתה שולף שני קלפים ומשלב אותם יוצא לך 'תחיית הצמחים' ו'הגנת טבע' אתה רואה סוג של דוב צמחי חזק במיוחד,קופץ על ההידרה האחרונה ומתחיל להילחם בה,אתה רואה שאלקטריק משתמש גם הוא בשילוב "חרב חשמל" ו"שוק חשמלי" מה שגורם לחרב להיות מסוכנת יותר,אתה רואה שכול זה עדיין לא מזיז להידרה.
Druddigon Man
ג'ון אומר:"אני רמה חמש למה,מה אתה חושב שהקסמים שאני השתמשתי בהם,חרב להבה,פיצוץ אש,אלה לחשים מתקדמים מאוד" ג'נט אומרת לג'ון:"אתה בוגר ממני רק בשנה,למה אתה חושב שאני לא יכולה להסתדר לבד?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)