Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 45 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 664
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Druddigon Man
    אתה,ג'ון וג'נט מגיעים שוב ליער המכושף,אתה רואה מישהו שמאוד דומה לדמיון,אך הוא נראה יותר שליו,יותר ירוק ויותר קשור לטבע,הוא אומר לכם:"אני הוא גראסיוס,שליט הטבע,ברוכים הבאים לממלכה שלי,אני מבקש מכם רק דבר אחד מכשפי אש,אל תציתו את העצים".
    אשתווחה אליו. "כן אדוני, אנחנו מבטיחים.." אומר לו בכבוד הראוי לו. "אם אפשר לשאול, תוכל להגיד לנו אם יש פה יצורים בסביבה? הרי זה הטבע שלך אז אתה מודע ליצורים נכון?" אומר לו כמה שיותר בנימוס.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Druddigon Man
    גראסיוס עוצם את עיניו הכחולות,אחרי זה הוא אומר לך:"אם אתה מחפש צייד,יש כמה מטרים צפונה חבורת מכשפים שפוגעים בחי ובצומח,אני מבקש מכם,תביסו אותם" ג'נט אומרת לגראסיוס:"כן אדוני,אנחנו נלך לשמה" גראסיוס נוגע בעץ אחד ואז נעלם.

3. Hail Hydra
    Druddigon Man
    גראסיוס עוצם את עיניו הכחולות,אחרי זה הוא אומר לך:"אם אתה מחפש צייד,יש כמה מטרים צפונה חבורת מכשפים שפוגעים בחי ובצומח,אני מבקש מכם,תביסו אותם" ג'נט אומרת לגראסיוס:"כן אדוני,אנחנו נלך לשמה" גראסיוס נוגע בעץ אחד ואז נעלם.
    "אוקיי.. בוא נלך." אמלמל ואלך צפונה עם ג'ון וג'נט. אז אביט מסביב, עם קלף מוכן לשליפה, מחפש את החבורה שהורסת את הסביבה כמו שגראסיוס אמר.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף,כך גם ג'ון וג'נט,שלושתכם משתמשים בקלפים,לך יוצא שוט האש,לג'ון יוצא חרב להבה ולג'נט יוצא חרב קרח,אתם מגיעים למקום שבו גראסיוס אמר לכם ואתה רואה שני מכשפי חשמל פוגעים בחיות מסכנות כמו ארנבים,שפנים,גובלינים,ועוד כמה חיות,ג'ון אומר לכם:"מוכנים?".

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה משתמש בלחש לשליטה במזג האוויר,אתה רואה שסופת הוריקן עפה לכיוונה של החרב החשמלית,אתה רואה שהחרב החשמלית נתקעת בליבו של אביר החשמל שמתפוגג לו,מאסטר טנדר אומר לך:"הבסת אביר חשמל בלי להפעיל כישופים עליו".
    "פיו.." אומר באופן מותש "זה היה קשה.." ואתנשף קצת.לאחר מכן אגיד למאסטר טנדר:"נו, מה עכשיו?"
    NYO HO HO BITCH

6. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף,כך גם ג'ון וג'נט,שלושתכם משתמשים בקלפים,לך יוצא שוט האש,לג'ון יוצא חרב להבה ולג'נט יוצא חרב קרח,אתם מגיעים למקום שבו גראסיוס אמר לכם ואתה רואה שני מכשפי חשמל פוגעים בחיות מסכנות כמו ארנבים,שפנים,גובלינים,ועוד כמה חיות,ג'ון אומר לכם:"מוכנים?".
    "כן!" אהנהן ואשלוף את הקלף על אחד מהם "תאכלו את זה!" אומר להם.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה יוצא למתקפה עם שוט האש ופוגע במכשף אחד,ג'ון וג'נט פוגעים באותו מכשף עם שתי החרבות שלהם,אתה רואה שמכשפי החשמל משתמשים בכישופי חשמל מתקדמים ופוגעים בג'נט.

SnoopyDisco
    מאסטר טנדר אומר לך:"עכשיו נחים קצת,אלא אם כן אתה רוצה לצאת למשימה שמה שיקרה בה לא אני אחראי,אתה יכול לפגוש גובלין ומצד שני אתה יכול לפגוש ביגפוט,אתה רוצה לצאת למשימה,למשימה קוראים 'יהלום החשמל'".

8. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה יוצא למתקפה עם שוט האש ופוגע במכשף אחד,ג'ון וג'נט פוגעים באותו מכשף עם שתי החרבות שלהם,אתה רואה שמכשפי החשמל משתמשים בכישופי חשמל מתקדמים ופוגעים בג'נט.
    אשלוף קלף, והפעם אכוון על זה שהתקיף את ג'נט. "אתם מתקדמים.." אמלמל "אבל זה לא יעצור אותי!" אומר בכעס.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה וג'ון משתמשים בשילוב,אתה משתמש בנחשול אש וג'ון משתמש פיצוץ להבה,השילוב יוצר נחש אש חי שלוכד את שני מכשפי החשמל וגורם להם לפצעים חמורים מאוד,אתה רואה שהם בורחים אחרי שהנחש נעלם.
    מכשפי החשמל הובסו,קיבלת נקודת ניסיון אחת,יש לך שלוש נקודות ניסיון,עלית לרמה 2!

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    מאסטר טנדר אומר לך:"עכשיו נחים קצת,אלא אם כן אתה רוצה לצאת למשימה שמה שיקרה בה לא אני אחראי,אתה יכול לפגוש גובלין ומצד שני אתה יכול לפגוש ביגפוט,אתה רוצה לצאת למשימה,למשימה קוראים 'יהלום החשמל'".
    "אני מעדיף לנוח.." אומר למאסטר טנדר ואלך לישון קצת.
    NYO HO HO BITCH

11. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה וג'ון משתמשים בשילוב,אתה משתמש בנחשול אש וג'ון משתמש פיצוץ להבה,השילוב יוצר נחש אש חי שלוכד את שני מכשפי החשמל וגורם להם לפצעים חמורים מאוד,אתה רואה שהם בורחים אחרי שהנחש נעלם.
    מכשפי החשמל הובסו,קיבלת נקודת ניסיון אחת,יש לך שלוש נקודות ניסיון,עלית לרמה 2!
    "יש!" אמלמל בשמחה. "הצלחנו!"
    אז אפנה אל ג'נט "נו בסוף עקפתי אותך בדרגה.." אומר בתחרותיות ואביט מסביבי, "הם זרעו די הרבה הרס.." אמלמל בצער.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'נט מחייך ואומרת:"חסרה לי נקודה אחת" היא משתמשת בלחש מים עליך ופוגעת בך:"הנה,עליתי רמה" היא צוחקת עליך,ג'ון אומר לשניכם:"תרגיעו שניכם,או שאני אשאיר אתכם לבד במסע הזה".

SnoopyDisco
    הלנה אומרת למאסטר טנדר:"אני אקח את המשימה הזו,מה אני צריכה לעשות?"מאסטר טנדר אומר לה:"את צריכה לרדת ליער המכושף ולמצוא גובלין שנושא איתו או תיבה שחורה או לבנה,בהצלחה" הלנה יורדת,אתה הולך לישון קצת.
    למחרת:
    מאסטר טנדר מעיר אותך עצבני:"ילד קום,החברה שלך לא חזרה מהיער,אני צריך שתלך לחפש אותה".

13. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'נט מחייך ואומרת:"חסרה לי נקודה אחת" היא משתמשת בלחש מים עליך ופוגעת בך:"הנה,עליתי רמה" היא צוחקת עליך,ג'ון אומר לשניכם:"תרגיעו שניכם,או שאני אשאיר אתכם לבד במסע הזה".

SnoopyDisco
    הלנה אומרת למאסטר טנדר:"אני אקח את המשימה הזו,מה אני צריכה לעשות?"מאסטר טנדר אומר לה:"את צריכה לרדת ליער המכושף ולמצוא גובלין שנושא איתו או תיבה שחורה או לבנה,בהצלחה" הלנה יורדת,אתה הולך לישון קצת.
    למחרת:
    מאסטר טנדר מעיר אותך עצבני:"ילד קום,החברה שלך לא חזרה מהיער,אני צריך שתלך לחפש אותה".
    "למה? איזה רמה אתה..?" אשאל אותו בסקרנות. "יותר מ2?" אשאל בזמן שאמשיך ללכת איתם ברחבי היער.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה קולף קלף נוסף,אתה רואה שזה קיסוס רעיל,הכישוף פוגע בראש האחרון אך הראש האחרון הוא הראש העוצמתי ביותר,הראש האחרון משתמש בהתקפת מים שפוגעת בך.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "איה!" אני צועק בכאב ומנסה לא ליפול.אחר כך אני מתעצבן ואומר:"הידרה! זה הסוף שלך!" בזעם אדיר ושולף שני קלפים בו זמנית.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף שני קלפים ומשלב אותם יוצא לך 'תחיית הצמחים' ו'הגנת טבע' אתה רואה סוג של דוב צמחי חזק במיוחד,קופץ על ההידרה האחרונה ומתחיל להילחם בה,אתה רואה שאלקטריק משתמש גם הוא בשילוב "חרב חשמל" ו"שוק חשמלי" מה שגורם לחרב להיות מסוכנת יותר,אתה רואה שכול זה עדיין לא מזיז להידרה.

Druddigon Man
    ג'ון אומר:"אני רמה חמש למה,מה אתה חושב שהקסמים שאני השתמשתי בהם,חרב להבה,פיצוץ אש,אלה לחשים מתקדמים מאוד" ג'נט אומרת לג'ון:"אתה בוגר ממני רק בשנה,למה אתה חושב שאני לא יכולה להסתדר לבד?".

עמוד 17 מתוך 45 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •