Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 45 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 664
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    הלנה אומרת למאסטר טנדר:"אני אקח את המשימה הזו,מה אני צריכה לעשות?"מאסטר טנדר אומר לה:"את צריכה לרדת ליער המכושף ולמצוא גובלין שנושא איתו או תיבה שחורה או לבנה,בהצלחה" הלנה יורדת,אתה הולך לישון קצת.
    למחרת:
    מאסטר טנדר מעיר אותך עצבני:"ילד קום,החברה שלך לא חזרה מהיער,אני צריך שתלך לחפש אותה".
    "אוקיי מאסטר." אומר,אתארגן ואצא אל היער כדי לחפש את הלנה.
    NYO HO HO BITCH

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אתה שולף שני קלפים ומשלב אותם יוצא לך 'תחיית הצמחים' ו'הגנת טבע' אתה רואה סוג של דוב צמחי חזק במיוחד,קופץ על ההידרה האחרונה ומתחיל להילחם בה,אתה רואה שאלקטריק משתמש גם הוא בשילוב "חרב חשמל" ו"שוק חשמלי" מה שגורם לחרב להיות מסוכנת יותר,אתה רואה שכול זה עדיין לא מזיז להידרה.

Druddigon Man
    ג'ון אומר:"אני רמה חמש למה,מה אתה חושב שהקסמים שאני השתמשתי בהם,חרב להבה,פיצוץ אש,אלה לחשים מתקדמים מאוד" ג'נט אומרת לג'ון:"אתה בוגר ממני רק בשנה,למה אתה חושב שאני לא יכולה להסתדר לבד?".
    "וואו!" אתפלא. "רמה חמש?! אתה חזק מספיק כדי לשלוט בהרי געש!!" אומר בתהדמה.
    לאחר שארגע מהגילוי אשאל אותו בהתלהבות "איפה מצאת לחש חרב? אני חייב להשיג חרב!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה שולף שני קלפים ומשלב אותם יוצא לך 'תחיית הצמחים' ו'הגנת טבע' אתה רואה סוג של דוב צמחי חזק במיוחד,קופץ על ההידרה האחרונה ומתחיל להילחם בה,אתה רואה שאלקטריק משתמש גם הוא בשילוב "חרב חשמל" ו"שוק חשמלי" מה שגורם לחרב להיות מסוכנת יותר,אתה רואה שכול זה עדיין לא מזיז להידרה.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "לעזאזל!" אני פולט קללה ומנסה לשלוף עוד קלף אחד,ואז מנסה לשלוף עוד אחד.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אתה שולף שוב ושוב,ומשלב שוב ושוב וכלום לא עוזר,אתה רואה שלהביוס קם,אתה משתמש בלחש כבלי טבע,אלקטריק משתמש בלחש שוק חשמלי ולהביוס משתמש בלחש שריפת פנים שפוגע בהידרה קשות,נראה שהיא חלשה אך עדיין עומדת.

Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"מצאתי את זה מאסיר בממלכת הלהבות הצולבות,הייתי הכולא הראשי בממלכה,אבל נשלחתי על ידי שליט הממלכה למחוז בשביל להרוס את האיום המתקרב,המכשף האפל" ג'נט ממשיכה:"הוא עזב למשך שלוש שנים,אחרי שלוש שנים יצאתי אחריו,וכעבור שבוע פגשתי אותך".

SnoopyDisco
    אתה יוצא מהדוג'ו,אתה יורד במדרגות אל היער המכושף,אתה רואה שלושה גובלינים מדברים ביניהם אחד מהם אומר:"היא ניסית לגנוב את האוצר שלנו,היינו צריכים לעשות את זה" גובלין שני אומר:"אבל מה עם ההסכמים שלנו עם ממלכת השמיים,הבטחנו שלא נפגע במכשפי רוח וחשמל" הגובלין השלישי אומר:"היא אמרה שקוראים לה הלנה,שם נחמד".

5. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"מצאתי את זה מאסיר בממלכת הלהבות הצולבות,הייתי הכולא הראשי בממלכה,אבל נשלחתי על ידי שליט הממלכה למחוז בשביל להרוס את האיום המתקרב,המכשף האפל" ג'נט ממשיכה:"הוא עזב למשך שלוש שנים,אחרי שלוש שנים יצאתי אחריו,וכעבור שבוע פגשתי אותך".
    "וואו שמעתי על הממלכה הזאת.." אומר נרגש, "וואו! אני רוצה להגיע לשם וללמוד כשפות אש, זה יהיה מדהים!" אומר.
    אז אסתכל על היער. "אבל קודם.. אני רוצה לתפוס יצור בקלף לכידה.." אמלמל ואשוטט ביער בחיפושים.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"אם תרצה להגיע לממלכת הלהבות הצולבות,אתה תהיה שמה לבד,אסור לי ולג'נט לחזור לממלכה עד שנסיים את המשימה שלנו,יש לך שתי אופציות או להישאר איתו ולהמשיך במסע,או להתחזק ולהיפרד מאיתנו".

7. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"אם תרצה להגיע לממלכת הלהבות הצולבות,אתה תהיה שמה לבד,אסור לי ולג'נט לחזור לממלכה עד שנסיים את המשימה שלנו,יש לך שתי אופציות או להישאר איתו ולהמשיך במסע,או להתחזק ולהיפרד מאיתנו".
    אתלבט הרבה.. "טוב, אני ממש מחמיץ פה משהו אבל אני אמשיך איתכם.." אמלמל ואמשיך לשוטט ביער, מחפש כל מיני יצורים.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף שוב ושוב,ומשלב שוב ושוב וכלום לא עוזר,אתה רואה שלהביוס קם,אתה משתמש בלחש כבלי טבע,אלקטריק משתמש בלחש שוק חשמלי ולהביוס משתמש בלחש שריפת פנים שפוגע בהידרה קשות,נראה שהיא חלשה אך עדיין עומדת.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי,זה הזמן!" אני אומר ומשתמש בקלף לכידה ומתפלל לכל אל שאני מכיר כדי שאני אצליח ללכוד את ההידרה.

9. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה יוצא מהדוג'ו,אתה יורד במדרגות אל היער המכושף,אתה רואה שלושה גובלינים מדברים ביניהם אחד מהם אומר:"היא ניסית לגנוב את האוצר שלנו,היינו צריכים לעשות את זה" גובלין שני אומר:"אבל מה עם ההסכמים שלנו עם ממלכת השמיים,הבטחנו שלא נפגע במכשפי רוח וחשמל" הגובלין השלישי אומר:"היא אמרה שקוראים לה הלנה,שם נחמד".
    "מה עשיתם להלנה?" אשאל בזעם את הגובלינים תוך כדי שאשלוף את קלף חרב החשמל שלי ואאיים עליהם איתה(עם החרב).
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה משתמש בקלף לכידה,אתה רואה שההידרה לאט לאט מתפוגגת באוויר,אתה רואה שבמקביל לזה שההידרה מתפוגגת תמונה של הידרה בקלף.
    לכדת הידרה!ואיבדת קלף לכידה.

Druddigon Man
    ג'נט מסמנת לך לבוא איתה,היא אומרת לך:"זה בסדר,לא אכפת לי שתעזוב,אני יודעת שאתה תחזור,ואני אחכה לך,אל תפסיד משהו גדול רק בשבילי או בשביל ג'ון,תעשה את מה שאתה צריך".

SnoopyDisco
    הגובלין השלישי אומר לך:"היא ניסית לגנוב מאיתנו את אוצר הגובלינים העתיק ולכן היא תהיה שבויה שלנו במשך השלושה ימים הקרובים,אך בגלל שאתה מאיים עלינו בשבילה,אני חושב שהעונש יגדל לשבוע".

11. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'נט מסמנת לך לבוא איתה,היא אומרת לך:"זה בסדר,לא אכפת לי שתעזוב,אני יודעת שאתה תחזור,ואני אחכה לך,אל תפסיד משהו גדול רק בשבילי או בשביל ג'ון,תעשה את מה שאתה צריך".
    "את בטוחה? טוב אני אלך לשם.." אומר לה ואביט על שניהם ברצינות "אני הולך ללמוד, למצוא מאמן בממלכה שיאמן אותי בכשפות אש.." אסביר להם. "אני אחזור, אני מבטיח! ג'ון, איפה הכיוון לממלכת האש?" אשאל אותו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    הגובלין השלישי אומר לך:"היא ניסית לגנוב מאיתנו את אוצר הגובלינים העתיק ולכן היא תהיה שבויה שלנו במשך השלושה ימים הקרובים,אך בגלל שאתה מאיים עלינו בשבילה,אני חושב שהעונש יגדל לשבוע".
    "אני מאיים עליכם רק בגלל שהיא חברה שלי!" אומר לגובלינים בזעם ואתקוף את הגובלין השלישי עם חרב החשמל שלי."תשחררו אותה או שאני אמשיך לתקוף אותו."
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה משתמש בקלף לכידה,אתה רואה שההידרה לאט לאט מתפוגגת באוויר,אתה רואה שבמקביל לזה שההידרה מתפוגגת תמונה של הידרה בקלף.
    לכדת הידרה!ואיבדת קלף לכידה.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "גדול! ענק!יש!" אני אומר בחיוך ומראה את הקלף ללהביוס ואלקטריק בחיוך רחב.

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Mashine-X
    אתה קולף קלף נוסף,אתה רואה שזה קיסוס רעיל,הכישוף פוגע בראש האחרון אך הראש האחרון הוא הראש העוצמתי ביותר,הראש האחרון משתמש בהתקפת מים שפוגעת בך.

Druddigon Man
    הזקן אומר לכם:"מיקום מדויק אני לא יודע,אבל זה איפשהו בדרום מחוז הקסם,הנקודה המערבית ביותר היא הר הגעש,המזרחית ביותר היא האגם הקפוא והצפונית ביותר היא ממלכת העננים,כמובן שיש את שמונה ממלכות הכאוס,אבל הן מחוץ למחוז הקסם,נשלחתי על ידי מושל ממלכת אטלנטיס כדי למסור הודעה למסדר השבעה".

SnoopyDisco
    אתה משתמש בלחש לשליטה במזג האוויר,אתה רואה שסופת הוריקן עפה לכיוונה של החרב החשמלית,אתה רואה שהחרב החשמלית נתקעת בליבו של אביר החשמל שמתפוגג לו,מאסטר טנדר אומר לך:"הבסת אביר חשמל בלי להפעיל כישופים עליו".

Scizor-X
    אתה עוקב אחרי הגובלין,אתה רואה שהוא ממשיך ללכת,בסופו של דבר הגובלין עוצר ליד מכשף בעל גלימה שחורה,הגובלין אומר לו:"אדון האופל,מסרתי למסדר השבעה את המסר".

Anubis
    אתה עוקב בזהירות רבה אחרי הגובלין,אתה רואה שהוא מתקרב למכשף שלובש גלימה אדומה כהה,האיש אומר:"השגת את תיבת הדרקון השחור?" הגובלין אומר:"כן אדון כאוס,תיבת הדרקון השחור אצלי,טוב אז דיברנו על אלף מדברות כישוף?" המכשף ששמו כאוס אומר:"אני חשבתי שדיברנו על שש מאות" הגובלין צוחק ואומר:"ואז גיליתי את הכוחות של התיבה הזו,אלף או כלום".
    אני מסתתר ומנסה לגלות עוד דברים.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

15. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Mashine-X
    אתה קולף קלף נוסף,אתה רואה שזה קיסוס רעיל,הכישוף פוגע בראש האחרון אך הראש האחרון הוא הראש העוצמתי ביותר,הראש האחרון משתמש בהתקפת מים שפוגעת בך.

Druddigon Man
    הזקן אומר לכם:"מיקום מדויק אני לא יודע,אבל זה איפשהו בדרום מחוז הקסם,הנקודה המערבית ביותר היא הר הגעש,המזרחית ביותר היא האגם הקפוא והצפונית ביותר היא ממלכת העננים,כמובן שיש את שמונה ממלכות הכאוס,אבל הן מחוץ למחוז הקסם,נשלחתי על ידי מושל ממלכת אטלנטיס כדי למסור הודעה למסדר השבעה".

SnoopyDisco
    אתה משתמש בלחש לשליטה במזג האוויר,אתה רואה שסופת הוריקן עפה לכיוונה של החרב החשמלית,אתה רואה שהחרב החשמלית נתקעת בליבו של אביר החשמל שמתפוגג לו,מאסטר טנדר אומר לך:"הבסת אביר חשמל בלי להפעיל כישופים עליו".

Scizor-X
    אתה עוקב אחרי הגובלין,אתה רואה שהוא ממשיך ללכת,בסופו של דבר הגובלין עוצר ליד מכשף בעל גלימה שחורה,הגובלין אומר לו:"אדון האופל,מסרתי למסדר השבעה את המסר".

Anubis
    אתה עוקב בזהירות רבה אחרי הגובלין,אתה רואה שהוא מתקרב למכשף שלובש גלימה אדומה כהה,האיש אומר:"השגת את תיבת הדרקון השחור?" הגובלין אומר:"כן אדון כאוס,תיבת הדרקון השחור אצלי,טוב אז דיברנו על אלף מדברות כישוף?" המכשף ששמו כאוס אומר:"אני חשבתי שדיברנו על שש מאות" הגובלין צוחק ואומר:"ואז גיליתי את הכוחות של התיבה הזו,אלף או כלום".
    'מוזר'אחשוב לעצמי ואחליט לחזור לעיר עננים הזאת ושם כבר אברר מה זאת התיבה הזאת

עמוד 18 מתוך 45 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •