Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 45 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אלקטריק ולהביוס מחייכים אליך,אלקטריק אומר לך:"עכשיו אלינו להתפצל,אני אלך לממלכת הברק הקדומה,להביוס ילך לממלכת הלהבות הצולבות ואתה מייקל,הולך לממלכת הטבע האגדית".

Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"אנחנו נלך לשמה איתך",אתה,ג'נט וג'ון מתקדמים לכיוון הר הגעש.
    אחרי ההליכה:
    אתה רואה הר גבוה מאוד,אתה רואה שמעליו יש עשן שחור,ג'ון אומר לך:"לך לקצה הר הגעש ותצעק את השם 'מגמיוס',בהצלחה".

SnoopyDisco
    הגובלין השני אומר:"אם תפגע בנו,חברינו יהרגו את החברה שלך,יש לך שתי אופציות,או שהיא מתה או שאתה עוזב אותנו",אתה רואה חבורת גובלינים מתקרבת,אתה רואה את הלנה עם הידיים קשורות וגם הפה קשור,אתה רואה גובלין גדול מאוד מכוון סכין לליבה של הלנה.

Scizor-X
    אתה מסתתר מאחורי אחד העצים,אתה שומע את המכשף אומר לגובלין שלו:"תודה על שירותך,אני אזכור את התרומה שלך בשביל המכשף האפל" אתה שומע את הגובלין צועק:"לא!" ואז אתה שומע פיצוץ קטן ואחרי זה אתה רואה גופה של גובלין.

Anubis
    אתה שומע את המכשף אומר לגובלין:"יש לך שתי שניות להביא לי את התיבה או שאני לוקח לך את החיים" הגובלין מביא למכשף את התיבה ובורח משמה במהירות,המכשף פותח את התיבה ומחייך.

הודעה:
    מי שפותח את ע''מ 20 מקבל נקודת ניסיון נוספת.

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אלקטריק ולהביוס מחייכים אליך,אלקטריק אומר לך:"עכשיו אלינו להתפצל,אני אלך לממלכת הברק הקדומה,להביוס ילך לממלכת הלהבות הצולבות ואתה מייקל,הולך לממלכת הטבע האגדית".

Druddigon Man
    אחרי ההליכה:
    אתה רואה הר גבוה מאוד,אתה רואה שמעליו יש עשן שחור,ג'ון אומר לך:"לך לקצה הר הגעש ותצעק את השם 'מגמיוס',בהצלחה".

SnoopyDisco
    הגובלין השני אומר:"אם תפגע בנו,חברינו יהרגו את החברה שלך,יש לך שתי אופציות,או שהיא מתה או שאתה עוזב אותנו",אתה רואה חבורת גובלינים מתקרבת,אתה רואה את הלנה עם הידיים קשורות וגם הפה קשור,אתה רואה גובלין גדול מאוד מכוון סכין לליבה של הלנה.

Scizor-X
    אתה מסתתר מאחורי אחד העצים,אתה שומע את המכשף אומר לגובלין שלו:"תודה על שירותך,אני אזכור את התרומה שלך בשביל המכשף האפל" אתה שומע את הגובלין צועק:"לא!" ואז אתה שומע פיצוץ קטן ואחרי זה אתה רואה גופה של גובלין.

Anubis
    אתה שומע את המכשף אומר לגובלין:"יש לך שתי שניות להביא לי את התיבה או שאני לוקח לך את החיים" הגובלין מביא למכשף את התיבה ובורח משמה במהירות,המכשף פותח את התיבה ומחייך.

הודעה:
    "מיהו האיש הזה" אחשוב באימה ואנסה להתרחק משם בשקט.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man

אחרי ההליכה:
    אצעק לשם באיטיות, מתוח מהבאות. אצעד אל קצה הר הגעש, אעצום את עיני ואצעק בקול "מגמיוס!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X

[/COLOR][/SIZE]
    "אוקיי...איך נגיע לשם?" אני שואל אותם בסקרנות ומקווה שהם יענו לי מהר.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אלקטריק אומר לך:"אני אלך לממלכת העננים ואביס את אלקטרה,להביוס ילך להר הגעש ויביס את מגמיוס ואתה תלך ליער המכושף ותביס את גראסיוס,בהצלחה לך".

Druddigon Man
    אתה קורא בשם 'מגמיוס' אתה רואה שמהלבה יוצא מישהו שמזכיר את גראסיוס ואת דמיון,אך הוא עשוי מלבה וסלעים,עיניו אדומות-כתומות,הוא אומר לך:"אני חושב שראיתי אותך פעם,אני זוכר,אתה ריגלת אחרי אביר האופל ההוא ונכנסת ללא אישור להיכל המסדר".

Scizor-X
    אתה שומע קול רועם שאומר:"אני יודע שאתה שמה,מכשף מים,אל תספר לאיש על מה שראית כאן,אני ידע אם תספר,אני אדאג שאתה ומי שגילית לו,תמותו בייסורים" אתה רואה פלאש מהיר ואחריו נעלמה גם הגופה של הגובלין.

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    "תביאו לי אותה ואני לא אפגע בחבר שלכם." אומר לגובלינים ואצמיד את החרב לגרון של הגובלין השלישי,אבל לא קרוב עד כדי פגיעה.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אלקטריק אומר לך:"אני אלך לממלכת העננים ואביס את אלקטרה,להביוס ילך להר הגעש ויביס את מגמיוס ואתה תלך ליער המכושף ותביס את גראסיוס,בהצלחה לך".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי,להתראות חברים." אני אומר והולך אל היער המכושף,לחפש את גראסיוס ומקווה לנצח אותו.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Mashine-X

Druddigon Man
    אתה קורא בשם 'מגמיוס' אתה רואה שמהלבה יוצא מישהו שמזכיר את גראסיוס ואת דמיון,אך הוא עשוי מלבה וסלעים,עיניו אדומות-כתומות,הוא אומר לך:"אני חושב שראיתי אותך פעם,אני זוכר,אתה ריגלת אחרי אביר האופל ההוא ונכנסת ללא אישור להיכל המסדר".

Scizor-X
    אתה שומע קול רועם שאומר:"אני יודע שאתה שמה,מכשף מים,אל תספר לאיש על מה שראית כאן,אני ידע אם תספר,אני אדאג שאתה ומי שגילית לו,תמותו בייסורים" אתה רואה פלאש מהיר ואחריו נעלמה גם הגופה של הגובלין.
    "מה זה היה?" אחשוב לעצמי. אמשיך בדכי ואחפש מפלצות שאוכל ללכוד.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

9. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Mashine-X

Druddigon Man
    אחרי ההליכה:

SnoopyDisco

Scizor-X

Anubis

הודעה:
    'מענין מה זה' אני אומר ומנסה להציץ בלי להתגלות

10. Hail Hydra
    Druddigon Man
    "כן מצטער על זה..." אמלמל ואשתחווה בפניו "הנני באתי מרחוק, בעקבות מישהו שיאמן אותי כשפות אש." אומר לו בנימוס. "התוכל למצוא לי מישהו כזה? אולי, אתה..?" אשאל.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה נכנס ליער המכושף,אתה רואה דמות עשויה טבע כולה,רגלי המחוברות לקרקע,עיניים ירוקות,ואתה רואה שהוא מתקרב אליך ואומר לך:"אני הוא גראסיוס,שליט היער המכושף ושומר השער שנמצא ביער,מוכן לקרב?".

Druddigon Man
    היצור המסתורי אומר לך:"אני יודע את מי אתה מחפש,אתה מחפש אותי,שליט הר הגעש,ושומר השער שנמצא בהר הגעש,תביס אותי ואני אתן לך להמשיך,אם תפסיד תצטרך להתאמן,אני אתאים אותי אליך,מכשף אש דרגה שנייה,אני אשתמש בלחשים דרגה ראשונה".

SnoopyDisco
    הגובלין השלישי אומר לך:"אני מאלה שמוכנים להקריב הכול למען מטרה נעלה,תהרוג אותי והם יהרגו אותה ואז הם יהרגו אותך,תשחרר אותי,נשחרר אותה בעוד שבוע,ותמשיך בדרכך".

Scizor-X
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה נחש בעל שלושה ראשים,המוכר בתור רונספור,אתה רואה מכשפה צעירה,בגילך בערך עוקבת אחריי הרונספור ואומר:"הרונספור עצמו אינו בעל חיים תוקפני במיוחד".

Anubis
    אתה מטפס על אחד העצים ומציץ למה שיש בתוך התיבה אתה רואה שיש בפנים חצי תליון מוזר עם סימן של חצי גולגולת מוזרה.

12. Hail Hydra
    Druddigon Man
    היצור המסתורי אומר לך:"אני יודע את מי אתה מחפש,אתה מחפש אותי,שליט הר הגעש,ושומר השער שנמצא בהר הגעש,תביס אותי ואני אתן לך להמשיך,אם תפסיד תצטרך להתאמן,אני אתאים אותי אליך,מכשף אש דרגה שנייה,אני אשתמש בלחשים דרגה ראשונה".
    "אוקיי.." אמלמל ואשלוף קלף בתקווה שיהיה טוב ושיוכל לתת לי יתרון בקרב.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה נכנס ליער המכושף,אתה רואה דמות עשויה טבע כולה,רגלי המחוברות לקרקע,עיניים ירוקות,ואתה רואה שהוא מתקרב אליך ואומר לך:"אני הוא גראסיוס,שליט היער המכושף ושומר השער שנמצא ביער,מוכן לקרב?".

Druddigon Man

SnoopyDisco
    הגובלין השלישי אומר לך:"אני מאלה שמוכנים להקריב הכול למען מטרה נעלה,תהרוג אותי והם יהרגו אותה ואז הם יהרגו אותך,תשחרר אותי,נשחרר אותה בעוד שבוע,ותמשיך בדרכך".

Scizor-X
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה נחש בעל שלושה ראשים,המוכר בתור רונספור,אתה רואה מכשפה צעירה,בגילך בערך עוקבת אחריי הרונספור ואומר:"הרונספור עצמו אינו בעל חיים תוקפני במיוחד".

Anubis
    אתה מטפס על אחד העצים ומציץ למה שיש בתוך התיבה אתה רואה שיש בפנים חצי תליון מוזר עם סימן של חצי גולגולת מוזרה.
    'מענין מה זה טוב אני אלך לשאול בעיר העננים 'אני מחליט יורד מהעץ ומתחיל ללכת חזרה

14. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף אחד ואתה זה שוט אש מגמיוס מצליח להתחמק מהמתקפה,מגמיוס משתמש בשילוב של "כדור אש" ו"נחשול אש" שיוצר נחש אש.

Anubis
    אתה יורד מהעץ,אתה רואה שהמכשף המסתורי לא שם לב עליך,הוא ממשיך בדרכו ואתה ממשיך לכיוון ממלכת העננים,אחרי כמה דקות אתה מגיע לשמה,אתה רואה איש זקן בעל גלימה כסופה ישנה.

15. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף אחד ואתה זה שוט אש מגמיוס מצליח להתחמק מהמתקפה,מגמיוס משתמש בשילוב של "כדור אש" ו"נחשול אש" שיוצר נחש אש.

Anubis
    אתה יורד מהעץ,אתה רואה שהמכשף המסתורי לא שם לב עליך,הוא ממשיך בדרכו ואתה ממשיך לכיוון ממלכת העננים,אחרי כמה דקות אתה מגיע לשמה,אתה רואה איש זקן בעל גלימה כסופה ישנה.
    אני ניגש אליו ושואל אותו על הדבר הזה

עמוד 19 מתוך 45 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •