Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 45 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    התחלה:
    השמש של יום חדש זרחה על ממלכת האור,יצאת מביתך,חפיסת הלחשים אצלך,את\ה מוכן\ת לכול אחד שיבוא,אתם מטיילים קצת בעיר ולפניך המדרגות לממלכת העננים ושביל ליער המכושף.
    ציפור טרף גדולה,כנראה נשר טס לכיוון ממלכת השמיים ואילו גובלין קטן עם תיבת קסם מתגנב לו ליער המכושף.
    "וואו! השנים עברו מהר כל כך וסוף סוף אני בדרכי אל המסע שלי!" אומר לעצמי בחיוך. "הגיע הזמן להכנס ליער..." אומר בהתרגשות ובמעט חשש ואכנס אל תוך היער המכושף. "אין לי מה לעשות שם כל כך... אבל נראה. אולי אני אמצא שם משהו שיעזור לי בהמשך המסע." אומר לעצמי בקול ואחייך. אכנס בצעדים מהוססים אל תוך היער.
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אתה נכנס ליער המכושף,אתה מכין את חפיסת הקסם שלך,אתה מוכן לשלוף את הקלף,אתה רואה את הגובלין מדבר עם קוסם בעל גלימה לבנה עם סימן של גולגולת על הגב,מדבר עם הגובלין,הקוסם שולח קרן קרח שפוגעת בגובלין.

Druddigon Man
    אתה שולח כדור אש לכיוון אחד העצים,פוגע בו ומתחילה להיווצר שריפה קטנה,אתה מנסה להשתמש בלחש השתלטות על להבה אך אתה לא מצליח,אתה רואה מכשפה בעלת גלימה כחולה,כנראה מכשפת מים היא שולחת סילון מים על העץ שנשרף וגורמת לאש להיכבות.

Leafeon
    *למרות שלמכשפות חשמל מתאים יותר ממלכת העננים הלכת ליער.
    את נכנסת לתוך היער,את רואה את הגובלין מתקרב לדוב קטן,הוא מוציא סכין ודוקר את הדוב ברגלו האחורית-ימנית,את רואה שהדוב הקטן סובל מאוד והגובלין בורח.

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה נכנס ליער המכושף,אתה מכין את חפיסת הקסם שלך,אתה מוכן לשלוף את הקלף,אתה רואה את הגובלין מדבר עם קוסם בעל גלימה לבנה עם סימן של גולגולת על הגב,מדבר עם הגובלין,הקוסם שולח קרן קרח שפוגעת בגובלין.

][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי,בואו נעזור לו." אני אומר ושולף את קלף כבלי הטבע ומנסה לחסל את הגובלין, ואולי ללכוד אותו.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    "יש חמש מקומות שמורים וכולם תפוסים,אי אפשר להירשם!"
    מה לא ברור בזה?יש רק עוד מקום אחד,ברוח והוא שייך למשתמש Pooh

התחלה:
    השמש של יום חדש זרחה על ממלכת האור,יצאת מביתך,חפיסת הלחשים אצלך,את\ה מוכן\ת לכול אחד שיבוא,אתם מטיילים קצת בעיר ולפניך המדרגות לממלכת העננים ושביל ליער המכושף.
    ציפור טרף גדולה,כנראה נשר טס לכיוון ממלכת השמיים ואילו גובלין קטן עם תיבת קסם מתגנב לו ליער המכושף.
    'אוף, צריך להתחיל ללכת..' אני חושב בביאוס ומתקדם לעבר היער.
    'מעניין אם יש פה משהו מעניין' אני ממשיך לחשוב בדרך ומחפש משהו לעשות מרוב שעמום.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *אתה שולף קלף אקראי לא קלף שאתה בוחר.
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזהו כבלי הטבע,אתה משתמש בו על המכשף אך הוא מגיב בלחש הקרח סופת קרח,הוא אומר לך:"אני מכשף מים בדרגה שלישית,ואני חושב שאתה בדרגה ראשונה,כי מכשפים אמיתיים שולפים בדרך כלל קלף יותר טוב".

Sakurai Tomoki
    אתה ממשיך לכיוון היער,אתה רואה שד קרח קטן,מקפיא את העצים מסביב,אתה רואה מכשף חשמל צעיר משתמש בלחשי חשמל שמפספסים את שד הקרח הוא מצידו מגיב באגרוף קרח שמקפיא את קוסם החשמל.

6. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *אתה שולף קלף אקראי לא קלף שאתה בוחר.
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזהו כבלי הטבע,אתה משתמש בו על המכשף אך הוא מגיב בלחש הקרח סופת קרח,הוא אומר לך:"אני מכשף מים בדרגה שלישית,ואני חושב שאתה בדרגה ראשונה,כי מכשפים אמיתיים שולפים בדרך כלל קלף יותר טוב".

Sakurai Tomoki
    אתה ממשיך לכיוון היער,אתה רואה שד קרח קטן,מקפיא את העצים מסביב,אתה רואה מכשף חשמל צעיר משתמש בלחשי חשמל שמפספסים את שד הקרח הוא מצידו מגיב באגרוף קרח שמקפיא את קוסם החשמל.

ניסיתי לתקוף את הגובלין, כדי שאני אוכל לתפוס אותו...

"אתה תראה שאני אנצח." אני אומר ומנסה לשלוף עוד קלף, מקווה שהוא טוב.כשאני שולף אני משתמש בו, ואחר כך שולף עוד קלף.

7. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף את מגן הטבע,אתה משתמש בו אתה שומע נהמה פראית חזקה מאוד,אתה רואה דוב מסתער על מכשף הקרח,מכשף הקרח צועק:"עשית אותי ליריב הכי גרוע שלך,אנחנו עוד ניפגש מכשף טבע" אתה רואה שהמכשף מצליח לברוח.
    הדוב הולך לדרכו ואתה מרגיש טיפה מרוכן עכשיו.

8. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    Leafeon
    *למרות שלמכשפות חשמל מתאים יותר ממלכת העננים הלכת ליער.
    את נכנסת לתוך היער,את רואה את הגובלין מתקרב לדוב קטן,הוא מוציא סכין ודוקר את הדוב ברגלו האחורית-ימנית,את רואה שהדוב הקטן סובל מאוד והגובלין בורח.
    "דוב מסכן..." אומר לעצמי. 'אני חייבת לתקוף את הגובלין הזה...' אחשוב לעצמי. אשלוף קלף מחפיסת הקסם שלי ואשתמש בו נגד הגובלין.
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Leafeon
    את שולפת קלף אחד מהחפיסה והקלף הוא שליטה על מזג האוויר,את משתמשת בקלף הזה,את מרגישה זעם על הגובלין הזה,את רואה ניצוץ אור בוקע מהשמיים,את רואה שזהו ברק קטן,אחריו מגיע ברק יותר גדול שפוגע בגובלין הזה,הגובלין קם מהרצפה ומסתכל עליך הוא שולף סכין ורץ להתקיף.

10. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף את מגן הטבע,אתה משתמש בו אתה שומע נהמה פראית חזקה מאוד,אתה רואה דוב מסתער על מכשף הקרח,מכשף הקרח צועק:"עשית אותי ליריב הכי גרוע שלך,אנחנו עוד ניפגש מכשף טבע" אתה רואה שהמכשף מצליח לברוח.
    הדוב הולך לדרכו ואתה מרגיש טיפה מרוכן עכשיו.
    "יש! אני עשיתי את זה!" אני אומר בחיוך ואז אומר לעצמי:"אבל,אני צריך לתפוס איזה משהו אם אני רוצה להיות חזק. בוא נחפש אם יש ביער הזה משהו." אני אומר לעצמי ומתחיל חפש ביער אם יש פה משהו.כאשר אני רואה, אני שולף עליו קלף מהחפיסה.

11. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף אחד,אתה רואה שזה קלף ריק,אתה מבין שזה קלף לכידה,אתה שולף עוד קלף,הוא גם ריק,אתה מוציא את החפיסה ובודק את כול הקלפים,אתה רואה שכולם ריקים,אתה רואה שקלף אחד כמעט ריק,אתה רואה מכשפת טבע נוספת מתקרבת אליך היא אומרת לך:"אנרגית הקסם שלך חלשה,בינתיים לא תוכל להשתמש בקסמים,בכמה קסמים השתמשת?".

12. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף אחד,אתה רואה שזה קלף ריק,אתה מבין שזה קלף לכידה,אתה שולף עוד קלף,הוא גם ריק,אתה מוציא את החפיסה ובודק את כול הקלפים,אתה רואה שכולם ריקים,אתה רואה שקלף אחד כמעט ריק,אתה רואה מכשפת טבע נוספת מתקרבת אליך היא אומרת לך:"אנרגית הקסם שלך חלשה,בינתיים לא תוכל להשתמש בקסמים,בכמה קסמים השתמשת?".
    "שניים, למה?" אני שואל אותה ואחר כך שואל אותה לשמה.

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    המכשפה אומרת לך:"בעוד כמה שניות הקסמים שלך יחזרו אליך,אם היית משתמש ביותר,זה היה לוקח יותר זמן,כול עוד הלחשים יותר חזקים או בכמות גדולה יותר ככה הזמן יותר גדול,אתה לא צריך להשתמש בקסמים רק בעזרת כוח,אלא גם בעזרת המוח,הבנת?" אתה רואה שבזמן שהיא מדברת הקלפים חוץ מחמישה קלפים,שאלו קלפי הלכידה חוזרים למה שהם היו קודם.

14. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    המכשפה אומרת לך:"בעוד כמה שניות הקסמים שלך יחזרו אליך,אם היית משתמש ביותר,זה היה לוקח יותר זמן,כול עוד הלחשים יותר חזקים או בכמות גדולה יותר ככה הזמן יותר גדול,אתה לא צריך להשתמש בקסמים רק בעזרת כוח,אלא גם בעזרת המוח,הבנת?" אתה רואה שבזמן שהיא מדברת הקלפים חוץ מחמישה קלפים,שאלו קלפי הלכידה חוזרים למה שהם היו קודם.
    "אוקיי,ץודה לך,הבנתי. איך קוראים לך?" אני שואל אותו בתימהון

15. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    המכשפה אומרת לך:"קוראים לי לילי,רק שאתה אתה מאוד נחמד,קח את זה" היא מושיטה לך קלף טבע נוסף "קיסוס רעיל" "זה לחש ברמה אחת,הוא יעזור לך אם אתה מותקף,ליריב מתחילה לצמוח פריחה מגרדת ביותר".
    והיא נעלמת.
    קיבלת קלף כישוף חדש-קיסוס רעיל!

עמוד 2 מתוך 45 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •