Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 45 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 664
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף אחד ואתה זה שוט אש מגמיוס מצליח להתחמק מהמתקפה,מגמיוס משתמש בשילוב של "כדור אש" ו"נחשול אש" שיוצר נחש אש
    'באתי לפה כדי ללמוד, בוא ננסה לראות את הטכניקה הזאת שלו..' אחשוב לעצמי ואשלוף שני קלפים בו זמנית, מנסה לחכות את את מה שהוא עשה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    הגובלין השלישי אומר לך:"אני מאלה שמוכנים להקריב הכול למען מטרה נעלה,תהרוג אותי והם יהרגו אותה ואז הם יהרגו אותך,תשחרר אותי,נשחרר אותה בעוד שבוע,ותמשיך בדרכך".
    "אני מעדיף שתביאו אותה עכשיו או שאני אשחרר את החבר שלכם גם בעוד שבוע." אומר לגובלינים.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אתה נכנס ליער המכושף,אתה רואה דמות עשויה טבע כולה,רגלי המחוברות לקרקע,עיניים ירוקות,ואתה רואה שהוא מתקרב אליך ואומר לך:"אני הוא גראסיוס,שליט היער המכושף ושומר השער שנמצא ביער,מוכן לקרב?".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "מוכן ועוד איך!" אני אומר בשחצנות ושולף שתי קלפים ביחד,מקווה להוציא את ההידרה שלי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Druddigon Man
    *פתחת את ע''מ 20,קיבלת נקודת ניסיון נוספת!
    אתה שולף שני קלפים ביחד ואתה רואה שזה שוט אש ונחשול אש אתה רואה נחש אש נוסף,גדול יותר וחזק יותר,שני הנחשים נלחמים ביניהם ואחרי כמה דקות שני הנחשים משומדים.

SnoopyDisco
    אתה רואה את הגובלין בעל הסכין מרים את הסכין באוויר וחותך את הכבלים שלכדו את הלנה,הגובלינים אומרים לך:"שחררנו אותה,תשחרר את חברו,ואל תתקרבו יותר אלינו או ליהלום".

Anubis
    אתה שואל אותו אם הוא יודע משהו על חצי תליון עם סימן חצי גולגולת,הזקן אומר לך:"זה חלק מתכשיט החיים והמוות,החלק שראית הוא חלק המוות,מי שישלוט בו יוכל להקים צבא של מתים חיים או שלדים או כול דבר אחר,למה אתה שואל?".

Mashine-X
    אתה שולף את ההידרה שלך ואת קלף תחיית הצמחים ויוצרת הידרה עשויה צמחים,אתה רואה שגראסיוס משתמש בלחש מסתורי שגורם להידרה שלך להתכווץ.

5. משתמש מנוסה
    [SIZE=2][B][U][COLOR=red]
    Mashine-X
    אתה שולף את ההידרה שלך ואת קלף תחיית הצמחים ויוצרת הידרה עשויה צמחים,אתה רואה שגראסיוס משתמש בלחש מסתורי שגורם להידרה שלך להתכווץ.
    "קדימה הידרה,תתקפי אותו!" אני אומר ואז חושב:'מעניין מה ההידרה שלי יודעת לעשות.' אני חושב,ואז שולף עוד קלף מהחפיסה,מקווה לקלף טוב וחזק.

6. Hail Hydra
    [QUOTE]
    Druddigon Man
    אתה שולף שני קלפים ביחד ואתה רואה שזה שוט אש ונחשול אש אתה רואה נחש אש נוסף,גדול יותר וחזק יותר,שני הנחשים נלחמים ביניהם ואחרי כמה דקות שני הנחשים משומדים.
    מהר אשלוף עוד שני קלפים ביחד... "קבל את זה!" אומר לו. "אגב, אתה יודע איך אפשר לקבל לחש חרב..?" אשאל אותו באמצא הקרב.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף את 'קיסוס רעיל' והופך את ההידרה שלך להידרה רעילה ומסוכנת,ההידרה נושכת את גראסיוס,וגראסיוס מצליח להתמזג עם ההידרה שלך ההידרה שתחת השליטה של גראסיוס מתחילה להתקיף אותך.

Druddigon Man
    מגמיוס לא עונה לך אלא משתמש בלחש פיצוץ אש שגורם לאחת האבנים שלידך להתפוצץ,אתה רואה שהוא משתמש בלחש זירה,'כלא להבה' אתה מתחיל לרחף באוויר,אתה נוגע עם הרגל בקרקע ומרגיש צריבה קלה,מגמיוס אומר לך:"אני יכול להתמזג עם כול דבר אש שקיים ידעת?" והוא נכנס לתוך הזירה והופך להיות מפלצת אש ענקית.

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף את 'קיסוס רעיל' והופך את ההידרה שלך להידרה רעילה ומסוכנת,ההידרה נושכת את גראסיוס,וגראסיוס מצליח להתמזג עם ההידרה שלך ההידרה שתחת השליטה של גראסיוס מתחילה להתקיף אותך.
    [[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "וזה הזמן לעוד קלף!" אני אורמ בחיוך ושולף את אחד הקלפים שלי,מקווה שזה יהיה קלף טוב ואני אוכל לפגוע בו.

9. Hail Hydra
    Mashine-X

Druddigon Man
    מגמיוס לא עונה לך אלא משתמש בלחש פיצוץ אש שגורם לאחת האבנים שלידך להתפוצץ,אתה רואה שהוא משתמש בלחש זירה,'כלא להבה' אתה מתחיל לרחף באוויר,אתה נוגע עם הרגל בקרקע ומרגיש צריבה קלה,מגמיוס אומר לך:"אני יכול להתמזג עם כול דבר אש שקיים ידעת?" והוא נכנס לתוך הזירה והופך להיות מפלצת אש ענקית.
    'לפי החישובים שלי, עכשיו הקלף הבא הוא שליטה בלהבות.. בוא נקווה שאני אצליח לשלוט בו במאגיוס כי הוא יצור אש, בכל הכוח!!' אחשוב בליבי בהסיסוס ואשלוף את הקלף ואשתמש בו בכל כוחי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף עוד קלף,אתה רואה שזה שליטה בטבע,אתה רואה שההידרה יוצאת מגופו של גראסיוס ומתחילה להתקיף אותו גראסיוס מנסה לחזור לגוף ההידרה אך הוא לא מצליח ומושפע מרעל הגיסוס.

Druddigon Man
    *אי אפשר לשלוט ביצורים בעלי תבונה.
    אתה שולף קלף וזה אכן שליטה בלהבות,אתה משתמש בו ואתה רואה שהזירה ומגמיוס מתפצלים אך הפעם הזירה מתמזגת איתך,אתה מרגיש צריבה קלה במשך כמה שניות,אתה רואה שיש לך שריון אש חזק במיוחד.

עדכנתי את המידע בדף הראשי העדכון הוא על "מכשפים חצויים".

11. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף עוד קלף,אתה רואה שזה שליטה בטבע,אתה רואה שההידרה יוצאת מגופו של גראסיוס ומתחילה להתקיף אותו גראסיוס מנסה לחזור לגוף ההידרה אך הוא לא מצליח ומושפע מרעל הגיסוס.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    מה המתקפות של ההידרה שלי?

"מעולה הידרה,תקפי אותו!" אני אורמ ואז שולף עוד קלף,מקווה לאחד טוב.

12. Hail Hydra
    Mashine-X

Druddigon Man
    *אי אפשר לשלוט ביצורים בעלי תבונה.
    אתה שולף קלף וזה אכן שליטה בלהבות,אתה משתמש בו ואתה רואה שהזירה ומגמיוס מתפצלים אך הפעם הזירה מתמזגת איתך,אתה מרגיש צריבה קלה במשך כמה שניות,אתה רואה שיש לך שריון אש חזק במיוחד.

עדכנתי את המידע בדף הראשי העדכון הוא על "מכשפים חצויים".
    "וואו!" אומר ואשלוף עוד קלף. אז אתקרב אליו עם שריון האש ואתן לו אגרוף ואז אנשוך אותו "איזה כוח אדיר!"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Druddigon Man

SnoopyDisco
    אתה רואה את הגובלין בעל הסכין מרים את הסכין באוויר וחותך את הכבלים שלכדו את הלנה,הגובלינים אומרים לך:"שחררנו אותה,תשחרר את חברו,ואל תתקרבו יותר אלינו או ליהלום".

Anubis
    אתה שואל אותו אם הוא יודע משהו על חצי תליון עם סימן חצי גולגולת,הזקן אומר לך:"זה חלק מתכשיט החיים והמוות,החלק שראית הוא חלק המוות,מי שישלוט בו יוכל להקים צבא של מתים חיים או שלדים או כול דבר אחר,למה אתה שואל?".

Mashine-X
    אני נרתע בבהלה ושוב חוזר ומתקרב אליו ומספר לו מה שראיתי ביער

14. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *הידרה:פיצוץ מים,נשיכה ומכת ראש,הידרת טבע:פיצוץ רעיל,נשיכה ומכת ראש,הידרת טבע מורעלת:פיצוץ רעיל משופר,נשיכה רעילה ומכת ראש רעילה.
    אתה שולף קלף נוסף ומחזק את ההידרה שלך בהגנת טבע,אתה רואה שההידרה אוספת עצים בשביל לחזק את ההגנה שלה,גראסיוס משתמש בלחש שלו לשליטה בטבע וגורם לעצי ההגנה להתקיף את ההידרה.

Druddigon Man
    אתה תוקף את מגמיוס בעזרת השריון שלך,אתה רואה שאתה ומגמיוס שווי כוחות עכשיו,מגמיוס אומר לך:"אתה מכשף מעולה נערי,רק חבל שאני עדיין יכול לשלוט בלהבות" אתה רואה שהוא נכנס לשריון שלך [הוא השריון עכשיו] ואתה רואה שהוא שולט עכשיו,השריון [ואתה]קופצים לתוך הר הגעש ומגמיוס מצליח לברוח.
    אתה נוחת בלבה ומאבד את ההכרה.
    אתה מתעורר במקום אחר,אתה רואה שזו ממלכה מוזרה שכמעט כול מקום שאתה מביט בו קשור לאש.

Anubis
    הזקן הופך להיות יותר חיוור ממה שהוא היה קודם,הוא אומר לך:"אם האיש שסיפרת לי עליו הוא מי שאני חושב שהוא,אנחנו בסכנה גדולה,אך אם זה מישהו אחר נגיד האוס בתחפושת,אנחנו נהיה במצב טוב,אחרי שהוא הרג את הגובלין,ראית את הגופה?".

תגידו לי מה אתם חושבים על "המכשפים החצויים".

15. Hail Hydra
    Mashine-X
    *הידרה:פיצוץ מים,נשיכה ומכת ראש,הידרת טבע:פיצוץ רעיל,נשיכה ומכת ראש,הידרת טבע מורעלת:פיצוץ רעיל משופר,נשיכה רעילה ומכת ראש רעילה.
    אתה שולף קלף נוסף ומחזק את ההידרה שלך בהגנת טבע,אתה רואה שההידרה אוספת עצים בשביל לחזק את ההגנה שלה,גראסיוס משתמש בלחש שלו לשליטה בטבע וגורם לעצי ההגנה להתקיף את ההידרה.

Druddigon Man
    אתה תוקף את מגמיוס בעזרת השריון שלך,אתה רואה שאתה ומגמיוס שווי כוחות עכשיו,מגמיוס אומר לך:"אתה מכשף מעולה נערי,רק חבל שאני עדיין יכול לשלוט בלהבות" אתה רואה שהוא נכנס לשריון שלך [הוא השריון עכשיו] ואתה רואה שהוא שולט עכשיו,השריון [ואתה]קופצים לתוך הר הגעש ומגמיוס מצליח לברוח.
    אתה נוחת בלבה ומאבד את ההכרה.
    אתה מתעורר במקום אחר,אתה רואה שזו ממלכה מוזרה שכמעט כול מקום שאתה מביט בו קשור לאש.

Anubis
    הזקן הופך להיות יותר חיוור ממה שהוא היה קודם,הוא אומר לך:"אם האיש שסיפרת לי עליו הוא מי שאני חושב שהוא,אנחנו בסכנה גדולה,אך אם זה מישהו אחר נגיד האוס בתחפושת,אנחנו נהיה במצב טוב,אחרי שהוא הרג את הגובלין,ראית את הגופה?".

תגידו לי מה אתם חושבים על "המכשפים החצויים".
    זה רעיון מגניב.. רק בעסה שלא גנבתי מהמכשפי חשמל כמה מהכשפים שהייתה לי אז הזדמנות..
    ~~~~
    'הוא ניצח אותי...' אחשוב באי סיפוק, אביט מסביבי "אני בממלכת הלהבות המוצלבות..?" אשאל את עצמי ואחפש לראות רמז לאיפה אני.
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 08-10-2011 בשעה 02:03 PM
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 20 מתוך 45 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •