למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
*אתה יכול לגנוב,לנצח מכשפי חשמל,לקנות להחליף וכו'.
אתה שולף עוד קלף,זה קלף ריק אך הוא לא קלף לכידה,אתה רואה שלאט לאט תמונה מתחילה להיווצר אתה רואה את אלקטריק ומעליו נמצא להביוס,אתה רואה שמשהו בעיניו אחר,משהו יותר מרושע.
אתה רואה שההידרה נעלמת,גראסיוס אומר לך:"משהו קרה?".
Druddigon Man
אתה רואה שלושה מכשפי אש מדברים ביניהם,אחד מהם המבוגר מהם אומר:"עבר בערך חודש מאז שג'נט יצאה לחפש את אחיה" אתה רואה שצעיר ביותר,נראה שהוא בגילך אומר:"אני בוטח בג'ון,הוא מכשף אש עוצמתי במיוחד,וג'נט היא מכשפת המים הכי טובה שפגשתי" המכשף השלישי צוחק ואומר לצעיר:"ווילי,אתה משבח את ג'נט כול כך רק בגלל שאתה מאוהב בה" אתה רואה שהצעיר ששמו ווילי מסמיק.
Anubis
*בעמוד הראשון איפה המפה.
הזקן אומר:"אין מה לדאוג,אם הגופה נעלמה זה אומר שהוא היה אשליה שמישהו יצר כדי לבלבל מישהו אחר,האוס,שליט האור,כנראה הוא ראה אותך וחשב שאתה מכשף אפל,הסר דאגה מליבך,החלק של המוות נמצא בידי האור".
"אני מכיר אותם!" אומר בהתפלאות "פגשתי את ג'נט, היא נחטפה על ידי דמיון והצלתי אותה עם אחיה ג'ון!" אסביר להם.Druddigon Man
אתה רואה שלושה מכשפי אש מדברים ביניהם,אחד מהם המבוגר מהם אומר:"עבר בערך חודש מאז שג'נט יצאה לחפש את אחיה" אתה רואה שצעיר ביותר,נראה שהוא בגילך אומר:"אני בוטח בג'ון,הוא מכשף אש עוצמתי במיוחד,וג'נט היא מכשפת המים הכי טובה שפגשתי" המכשף השלישי צוחק ואומר לצעיר:"ווילי,אתה משבח את ג'נט כול כך רק בגלל שאתה מאוהב בה" אתה רואה שהצעיר ששמו ווילי מסמיק.
Mashine-X
אתה מראה לגראסיוס את הקלף,הוא אומר לך:"זה קלף נבואה,זה אומר שמה שרואים פה זה העתיד,זה נראה כאילו זה ממלכת השמיים,לך לשם והצל את החבר שלך" אתה נותן לו את הקלף ואתה יוצא להציל את אלקטריק מידי של להביוס.
Druddigon Man
המכשף ששמו ווילי מסתכל עליך טיפה בשנאה הוא אומר לך:"דמיון,אתה מדבר על השליט האפל,ותן לי לנחש,הצלת אותה גם" אתה שומע קול מוכר,קול מוכר מאוד שאומר:"כן,הוא הציל אותי" אתה מסתובב ורואה את ג'נט ואת ג'ון עומדים לפניך.
Scizor-X
המכשפה ממשיכה לכתוב דברים במחברת שלה,היא כנראה דיברה אל עצמה,אתה רואה שהרונספור מתחיל להתקיף את עצמו,המכשפה אומרת:"הרונספור מתקיף לרוב את הראש הימני בגלל שהוא ה"מבקר" הנודניק".
Anubis
אתה מסתכל על השמיים ורואה ציפור בעלת אבן ספיר על בטנה,הציפור מתקרבת ומתחילה לנחות,אתה רואה שהציפור מתקרבת אליך ונראה שהיא אוהבת אותך.
" ג'ון! ג'נט!" אומר בשמחה ואספר להם על הקרב עם מאגמיוס. "מה אתם עושים פה?" אשאל אותם, מופתע מזה שהם פה.Druddigon Man
המכשף ששמו ווילי מסתכל עליך טיפה בשנאה הוא אומר לך:"דמיון,אתה מדבר על השליט האפל,ותן לי לנחש,הצלת אותה גם" אתה שומע קול מוכר,קול מוכר מאוד שאומר:"כן,הוא הציל אותי" אתה מסתובב ורואה את ג'נט ואת ג'ון עומדים לפניך.
Mashine-X
גראסיוס אומר לך:"אין הרבה זמן" הוא משתמש בידיו החזקות ומעיף אותך לשמיים,אתה נוחת על ענן,אתה נזכר שזה המקום בו הציידת לכדה אותך,אתה רואה את אלקטריק,הוא מתקרב אליך ואומר:"מייקל,מה אתה עושה פה?".
Druddigon Man
ג'ון אומר לך:"רציתי לבדוק עד כמה שאתה נאמן לנו,אז סיפרתי סיפור על זה שאסור לי ולג'נט לחזור לממלכה עד סיום המשימה,ואחרי שאמרת שאתה לא מוכן לעזוב,ג'נט הצליחה לשכנע אותך אחרי שהייתי בטוח בזה שאתה נאמן לנו,אחרי שהבסת את מגמיוס אני וג'נט הבסנו אותו והצלחנו לחזור לפה".
Scizor-X
המכשפה שמה לב אליך רק עכשיו,היא אומרת לך:"אני חוקרת יצורים,לא מכשפה רק שתדע,שמי הוא דסט,הרונספור הוא פראי,אני רק חוקרת איך הוא חי,זה בשביל המשימה שלי אצל הנטר".
"אני ממש מצטער, אבל הלכתי בעקבות החלום שלי.. חוץ מזה, הבטחתם שנוכל אחרי זה עדיין להיות ביחד. לא חשבתי שאתם עושים לי פה תרגיל.." אסביר להם, קצת מרוגז..Druddigon Man
ג'ון אומר לך:"רציתי לבדוק עד כמה שאתה נאמן לנו,אז סיפרתי סיפור על זה שאסור לי ולג'נט לחזור לממלכה עד סיום המשימה,ואחרי שאמרת שאתה לא מוכן לעזוב,ג'נט הצליחה לשכנע אותך אחרי שהייתי בטוח בזה שאתה נאמן לנו,אחרי שהבסת את מגמיוס אני וג'נט הבסנו אותו והצלחנו לחזור לפה".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)