Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 45 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    *הידרה:פיצוץ מים,נשיכה ומכת ראש,הידרת טבע:פיצוץ רעיל,נשיכה ומכת ראש,הידרת טבע מורעלת:פיצוץ רעיל משופר,נשיכה רעילה ומכת ראש רעילה.
    אתה שולף קלף נוסף ומחזק את ההידרה שלך בהגנת טבע,אתה רואה שההידרה אוספת עצים בשביל לחזק את ההגנה שלה,גראסיוס משתמש בלחש שלו לשליטה בטבע וגורם לעצי ההגנה להתקיף את ההידרה.

תגידו לי מה אתם חושבים על "המכשפים החצויים".
    אחלה רעיון אחי....ושאלה-איך אנחנו אמורים להשיג קלף של היסוד השני?

"הידרה,פיצוץ רעיל,ואז נשיכה!" אני צועק בהתלהבות ושולף עוד קלף בחיוך רחב.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Mashine-X
    *הידרה:פיצוץ מים,נשיכה ומכת ראש,הידרת טבע:פיצוץ רעיל,נשיכה ומכת ראש,הידרת טבע מורעלת:פיצוץ רעיל משופר,נשיכה רעילה ומכת ראש רעילה.
    אתה שולף קלף נוסף ומחזק את ההידרה שלך בהגנת טבע,אתה רואה שההידרה אוספת עצים בשביל לחזק את ההגנה שלה,גראסיוס משתמש בלחש שלו לשליטה בטבע וגורם לעצי ההגנה להתקיף את ההידרה.

Druddigon Man
    אתה תוקף את מגמיוס בעזרת השריון שלך,אתה רואה שאתה ומגמיוס שווי כוחות עכשיו,מגמיוס אומר לך:"אתה מכשף מעולה נערי,רק חבל שאני עדיין יכול לשלוט בלהבות" אתה רואה שהוא נכנס לשריון שלך [הוא השריון עכשיו] ואתה רואה שהוא שולט עכשיו,השריון [ואתה]קופצים לתוך הר הגעש ומגמיוס מצליח לברוח.
    אתה נוחת בלבה ומאבד את ההכרה.
    אתה מתעורר במקום אחר,אתה רואה שזו ממלכה מוזרה שכמעט כול מקום שאתה מביט בו קשור לאש.

Anubis
    הזקן הופך להיות יותר חיוור ממה שהוא היה קודם,הוא אומר לך:"אם האיש שסיפרת לי עליו הוא מי שאני חושב שהוא,אנחנו בסכנה גדולה,אך אם זה מישהו אחר נגיד האוס בתחפושת,אנחנו נהיה במצב טוב,אחרי שהוא הרג את הגובלין,ראית את הגופה?".

תגידו לי מה אתם חושבים על "המכשפים החצויים".
    לא ראיתי חצויים
    --------
    "לא לא נראה לא זוכר"אני אומר לו ברעד ואז שואל "מי זה האוס ועל מי אתה חושב?ובעצם מה קורה פה תסביר לי?"אני אומר בתקיפות

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    *אתה יכול לגנוב,לנצח מכשפי חשמל,לקנות להחליף וכו'.
    אתה שולף עוד קלף,זה קלף ריק אך הוא לא קלף לכידה,אתה רואה שלאט לאט תמונה מתחילה להיווצר אתה רואה את אלקטריק ומעליו נמצא להביוס,אתה רואה שמשהו בעיניו אחר,משהו יותר מרושע.
    אתה רואה שההידרה נעלמת,גראסיוס אומר לך:"משהו קרה?".

Druddigon Man
    אתה רואה שלושה מכשפי אש מדברים ביניהם,אחד מהם המבוגר מהם אומר:"עבר בערך חודש מאז שג'נט יצאה לחפש את אחיה" אתה רואה שצעיר ביותר,נראה שהוא בגילך אומר:"אני בוטח בג'ון,הוא מכשף אש עוצמתי במיוחד,וג'נט היא מכשפת המים הכי טובה שפגשתי" המכשף השלישי צוחק ואומר לצעיר:"ווילי,אתה משבח את ג'נט כול כך רק בגלל שאתה מאוהב בה" אתה רואה שהצעיר ששמו ווילי מסמיק.

Anubis
    *בעמוד הראשון איפה המפה.
    הזקן אומר:"אין מה לדאוג,אם הגופה נעלמה זה אומר שהוא היה אשליה שמישהו יצר כדי לבלבל מישהו אחר,האוס,שליט האור,כנראה הוא ראה אותך וחשב שאתה מכשף אפל,הסר דאגה מליבך,החלק של המוות נמצא בידי האור".

4. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף עוד קלף,זה קלף ריק אך הוא לא קלף לכידה,אתה רואה שלאט לאט תמונה מתחילה להיווצר אתה רואה את אלקטריק ומעליו נמצא להביוס,אתה רואה שמשהו בעיניו אחר,משהו יותר מרושע.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "כן....תגיד גראסיוס,אתה יודע מה הפירוש של זה?" אני שואל את גראסיוס בסקרנות ומראה לו את הקלף.

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה רואה שלושה מכשפי אש מדברים ביניהם,אחד מהם המבוגר מהם אומר:"עבר בערך חודש מאז שג'נט יצאה לחפש את אחיה" אתה רואה שצעיר ביותר,נראה שהוא בגילך אומר:"אני בוטח בג'ון,הוא מכשף אש עוצמתי במיוחד,וג'נט היא מכשפת המים הכי טובה שפגשתי" המכשף השלישי צוחק ואומר לצעיר:"ווילי,אתה משבח את ג'נט כול כך רק בגלל שאתה מאוהב בה" אתה רואה שהצעיר ששמו ווילי מסמיק.
    "אני מכיר אותם!" אומר בהתפלאות "פגשתי את ג'נט, היא נחטפה על ידי דמיון והצלתי אותה עם אחיה ג'ון!" אסביר להם.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Mashine-X
    אתה נכנס ליער המכושף,אתה רואה דמות עשויה טבע כולה,רגלי המחוברות לקרקע,עיניים ירוקות,ואתה רואה שהוא מתקרב אליך ואומר לך:"אני הוא גראסיוס,שליט היער המכושף ושומר השער שנמצא ביער,מוכן לקרב?".

Druddigon Man
    היצור המסתורי אומר לך:"אני יודע את מי אתה מחפש,אתה מחפש אותי,שליט הר הגעש,ושומר השער שנמצא בהר הגעש,תביס אותי ואני אתן לך להמשיך,אם תפסיד תצטרך להתאמן,אני אתאים אותי אליך,מכשף אש דרגה שנייה,אני אשתמש בלחשים דרגה ראשונה".

SnoopyDisco
    הגובלין השלישי אומר לך:"אני מאלה שמוכנים להקריב הכול למען מטרה נעלה,תהרוג אותי והם יהרגו אותה ואז הם יהרגו אותך,תשחרר אותי,נשחרר אותה בעוד שבוע,ותמשיך בדרכך".

Scizor-X
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה נחש בעל שלושה ראשים,המוכר בתור רונספור,אתה רואה מכשפה צעירה,בגילך בערך עוקבת אחריי הרונספור ואומר:"הרונספור עצמו אינו בעל חיים תוקפני במיוחד".

Anubis
    אתה מטפס על אחד העצים ומציץ למה שיש בתוך התיבה אתה רואה שיש בפנים חצי תליון מוזר עם סימן של חצי גולגולת מוזרה.
    "אני לא דואג" אומר "הוא שלך?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    Mashine-X

Druddigon Man

Anubis
    *בעמוד הראשון איפה המפה.
    הזקן אומר:"אין מה לדאוג,אם הגופה נעלמה זה אומר שהוא היה אשליה שמישהו יצר כדי לבלבל מישהו אחר,האוס,שליט האור,כנראה הוא ראה אותך וחשב שאתה מכשף אפל,הסר דאגה מליבך,החלק של המוות נמצא בידי האור".
    "אה יופי"אני נאנח בהקלה 'וחושב לעצמי טוב מה אני עושה עכשיו?'
    -----------
    ראיתי נראה טוב

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מראה לגראסיוס את הקלף,הוא אומר לך:"זה קלף נבואה,זה אומר שמה שרואים פה זה העתיד,זה נראה כאילו זה ממלכת השמיים,לך לשם והצל את החבר שלך" אתה נותן לו את הקלף ואתה יוצא להציל את אלקטריק מידי של להביוס.

Druddigon Man
    המכשף ששמו ווילי מסתכל עליך טיפה בשנאה הוא אומר לך:"דמיון,אתה מדבר על השליט האפל,ותן לי לנחש,הצלת אותה גם" אתה שומע קול מוכר,קול מוכר מאוד שאומר:"כן,הוא הציל אותי" אתה מסתובב ורואה את ג'נט ואת ג'ון עומדים לפניך.

Scizor-X
    המכשפה ממשיכה לכתוב דברים במחברת שלה,היא כנראה דיברה אל עצמה,אתה רואה שהרונספור מתחיל להתקיף את עצמו,המכשפה אומרת:"הרונספור מתקיף לרוב את הראש הימני בגלל שהוא ה"מבקר" הנודניק".

Anubis
    אתה מסתכל על השמיים ורואה ציפור בעלת אבן ספיר על בטנה,הציפור מתקרבת ומתחילה לנחות,אתה רואה שהציפור מתקרבת אליך ונראה שהיא אוהבת אותך.

9. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מראה לגראסיוס את הקלף,הוא אומר לך:"זה קלף נבואה,זה אומר שמה שרואים פה זה העתיד,זה נראה כאילו זה ממלכת השמיים,לך לשם והצל את החבר שלך" אתה נותן לו את הקלף ואתה יוצא להציל את אלקטריק מידי של להביוס.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי...איך אני מגיע לממלכת השמיים?" אני שואל אותו בסקרנות

10. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Mashine-X

Druddigon Man
    המכשף ששמו ווילי מסתכל עליך טיפה בשנאה הוא אומר לך:"דמיון,אתה מדבר על השליט האפל,ותן לי לנחש,הצלת אותה גם" אתה שומע קול מוכר,קול מוכר מאוד שאומר:"כן,הוא הציל אותי" אתה מסתובב ורואה את ג'נט ואת ג'ון עומדים לפניך.

Scizor-X
    המכשפה ממשיכה לכתוב דברים במחברת שלה,היא כנראה דיברה אל עצמה,אתה רואה שהרונספור מתחיל להתקיף את עצמו,המכשפה אומרת:"הרונספור מתקיף לרוב את הראש הימני בגלל שהוא ה"מבקר" הנודניק".

Anubis
    אתה מסתכל על השמיים ורואה ציפור בעלת אבן ספיר על בטנה,הציפור מתקרבת ומתחילה לנחות,אתה רואה שהציפור מתקרבת אליך ונראה שהיא אוהבת אותך.
    "מעניין מאוד" אני אומר "איך קוראים לך?" אשאל "והרוספר הזה הוא שלך?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

11. משתמש מנוסה
    Mashine-X

Druddigon Man

Scizor-X

Anubis
    אני מתקרב אליה באיטיות ומנסה לתקשר איתה"היי איזה ציפור יפה יש לנו פה"תוך כדי אני שולף קלף לכידה "אולי תרצי להצטרף אליי ולעזור לי?"אני שואל אותה ותוך כדי ממשיך להתקדם לעברה

12. Hail Hydra
    Druddigon Man
    " ג'ון! ג'נט!" אומר בשמחה ואספר להם על הקרב עם מאגמיוס. "מה אתם עושים פה?" אשאל אותם, מופתע מזה שהם פה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    גראסיוס אומר לך:"אין הרבה זמן" הוא משתמש בידיו החזקות ומעיף אותך לשמיים,אתה נוחת על ענן,אתה נזכר שזה המקום בו הציידת לכדה אותך,אתה רואה את אלקטריק,הוא מתקרב אליך ואומר:"מייקל,מה אתה עושה פה?".

Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"רציתי לבדוק עד כמה שאתה נאמן לנו,אז סיפרתי סיפור על זה שאסור לי ולג'נט לחזור לממלכה עד סיום המשימה,ואחרי שאמרת שאתה לא מוכן לעזוב,ג'נט הצליחה לשכנע אותך אחרי שהייתי בטוח בזה שאתה נאמן לנו,אחרי שהבסת את מגמיוס אני וג'נט הבסנו אותו והצלחנו לחזור לפה".

Scizor-X
    המכשפה שמה לב אליך רק עכשיו,היא אומרת לך:"אני חוקרת יצורים,לא מכשפה רק שתדע,שמי הוא דסט,הרונספור הוא פראי,אני רק חוקרת איך הוא חי,זה בשביל המשימה שלי אצל הנטר".

14. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    גראסיוס אומר לך:"אין הרבה זמן" הוא משתמש בידיו החזקות ומעיף אותך לשמיים,אתה נוחת על ענן,אתה נזכר שזה המקום בו הציידת לכדה אותך,אתה רואה את אלקטריק,הוא מתקרב אליך ואומר:"מייקל,מה אתה עושה פה?".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "קלף נבואה,סיפור ארוך. צריך עכשיו להתגונן מלהביוס." אני אומר לו,מתנשף.

15. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"רציתי לבדוק עד כמה שאתה נאמן לנו,אז סיפרתי סיפור על זה שאסור לי ולג'נט לחזור לממלכה עד סיום המשימה,ואחרי שאמרת שאתה לא מוכן לעזוב,ג'נט הצליחה לשכנע אותך אחרי שהייתי בטוח בזה שאתה נאמן לנו,אחרי שהבסת את מגמיוס אני וג'נט הבסנו אותו והצלחנו לחזור לפה".
    "אני ממש מצטער, אבל הלכתי בעקבות החלום שלי.. חוץ מזה, הבטחתם שנוכל אחרי זה עדיין להיות ביחד. לא חשבתי שאתם עושים לי פה תרגיל.." אסביר להם, קצת מרוגז..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 21 מתוך 45 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •