Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 45 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אלקטריק צוחק:"קלף נבואה מילא,סכנה נשקפת ברור,מלהביוס עכשיו אתה מצחיק" אתה רואה כישוף אש פוגע בגבו של אלקטריק,בדיוק כמו בנבואה,אתה רואה את להביוס,אתה רואה שעיניו סגולות פתאום,אלקטריק אומר לך:"הוא תחת לחש שליטה מוחית".

Druddigon Man
    ג'נט מסתכלת עליך ואומרת לך:"אני לא הייתי חלק מהעניין הזה,ג'ון הוא זה שעבד עליך,עובדה,אני אמרתי לך ללכת בעקבות החלום,ולא בעקבות הלב,היי ווילי מה קורה" היא פתאום פונה לווילי,אתה רואה שהמכשף ששמו ווילי מתחיל לשנוא אותך.

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    גראסיוס אומר לך:"אין הרבה זמן" הוא משתמש בידיו החזקות ומעיף אותך לשמיים,אתה נוחת על ענן,אתה נזכר שזה המקום בו הציידת לכדה אותך,אתה רואה את אלקטריק,הוא מתקרב אליך ואומר:"מייקל,מה אתה עושה פה?".

Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"רציתי לבדוק עד כמה שאתה נאמן לנו,אז סיפרתי סיפור על זה שאסור לי ולג'נט לחזור לממלכה עד סיום המשימה,ואחרי שאמרת שאתה לא מוכן לעזוב,ג'נט הצליחה לשכנע אותך אחרי שהייתי בטוח בזה שאתה נאמן לנו,אחרי שהבסת את מגמיוס אני וג'נט הבסנו אותו והצלחנו לחזור לפה".

Scizor-X
    המכשפה שמה לב אליך רק עכשיו,היא אומרת לך:"אני חוקרת יצורים,לא מכשפה רק שתדע,שמי הוא דסט,הרונספור הוא פראי,אני רק חוקרת איך הוא חי,זה בשביל המשימה שלי אצל הנטר".
    "אז אני יכול ללכוד אותו?" אשאל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    צריך להחליש אותו קודם?

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אלקטריק צוחק:"קלף נבואה מילא,סכנה נשקפת ברור,מלהביוס עכשיו אתה מצחיק" אתה רואה כישוף אש פוגע בגבו של אלקטריק,בדיוק כמו בנבואה,אתה רואה את להביוס,אתה רואה שעיניו סגולות פתאום,אלקטריק אומר לך:"הוא תחת לחש שליטה מוחית".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אני לא רוצה להגיד אמרתי לך,אבל...אמרתי לך." אני מגחך לעצמי ואז חושב לעצמי מה אני יכול לעשות.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    דלגת עלי מקודם!

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    ג'נט מסתכלת עליך ואומרת לך:"אני לא הייתי חלק מהעניין הזה,ג'ון הוא זה שעבד עליך,עובדה,אני אמרתי לך ללכת בעקבות החלום,ולא בעקבות הלב,היי ווילי מה קורה" היא פתאום פונה לווילי,אתה רואה שהמכשף ששמו ווילי מתחיל לשנוא אותך.
    אתעלם מווילי ואפנה אל ג'ון "אוקיי.. למה עבדת עליי..? עשיתי לך משהו?" אשאל אותו מרוגז עליו קצת.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה רואה את הגובלין בעל הסכין מרים את הסכין באוויר וחותך את הכבלים שלכדו את הלנה,הגובלינים אומרים לך:"שחררנו אותה,תשחרר את חברו,ואל תתקרבו יותר אלינו או ליהלום".
    "קדימה, בואי הלנה." אומר להלנה ואשחרר את הגובלין שהחזקתי.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מזמן את ההידרה שלך אך להביוס משתמש גם הוא בזימון,הוא מזמן שד אש חזק ביותר,הוא אומר לך:"קיבלתי אותו במסע שלי למציאת אבן המגמה הקדומה,בזכותה אני מכשף האש הכי חזק שדרך אי פעם על האדמה מאז מגיאוס".

Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"לא עשית לי שום דבר,פשוט רציתי לדעת אם אנחנו באמת חברים או שלא,אבל לפי התגובה שלך,אתה לא שמח שחזרנו או שסיפרנו לך איך מזמנים את מגמיוס או איך מנצחים אותו".
    ווילי צוחק פתאום ואומר:"המכשף הזה הביס את מגמיוס,הצחקתם אותי,הוא לוזר!".

SnoopyDisco
    *בפעם הבאה להשקיע יותר,אזהרה פעם ראשונה!
    אתה משחרר את הגובלין אך אתה רואה שהוא בכול זאת נדקר מהחרב שלך,הגובלינים צורחים:"בגידה!עבדו אלינו!התקפה!".

Scizor-X
    *כן,וגם צריך להשקיע יותר,אזהרה ראשונה!
    חוקרת היצורים אומרת לך:"אני חושבת שלא,הרונספור הוא חיה מסוכנת מאוד,לא לאנשים,אלא לעצמה,תוך כמה שבועות מאז הלידה הרונספור מבקיע ביצה,זה לא משנה אם זה בן או בת,ואז הרונספור מת".

Anubis
    *הערת לי בנו''ד למה גם פה?אזהרה פעם ראשונה!
    אתה רואה שהציפור משתמשת במקור שלה בשביל להתקיף אותך,כנראה שהיא לא באמת כול כך אוהבת אותך,אתה רואה שהיא מתעופפת לה אתה רואה שחלק מהיהלום שלה נפל למטה.

8. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"לא עשית לי שום דבר,פשוט רציתי לדעת אם אנחנו באמת חברים או שלא,אבל לפי התגובה שלך,אתה לא שמח שחזרנו או שסיפרנו לך איך מזמנים את מגמיוס או איך מנצחים אותו".

"אני מאוד שמח, אבל אני לא ממש מבין מה קורה פה.." אסביר לג'ון. אז אפנה אל ווילי "לא אכפת לי מה תגיד, עזוב אותי אני לא באתי לדבר איתך או להסתכל עליך בכלל." אומר לו ואז אנסה לנסח שוב "לא אכפת לי מה אתה אומר, בקיצור."
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה משחרר את הגובלין אך אתה רואה שהוא בכול זאת נדקר מהחרב שלך,הגובלינים צורחים:"בגידה!עבדו אלינו!התקפה!".
    "טוב, קדימה!" אומר להלנה, אוציא את קלף כדור החשמל שלי מהחפיסה ואתקוף את הגובלינים איתו ועם החרב שלי.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה מזמן את ההידרה שלך אך להביוס משתמש גם הוא בזימון,הוא מזמן שד אש חזק ביותר,הוא אומר לך:"קיבלתי אותו במסע שלי למציאת אבן המגמה הקדומה,בזכותה אני מכשף האש הכי חזק שדרך אי פעם על האדמה מאז מגיאוס".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "או או....אלקטריק,אין לך איזה לחש,משהו?" אני שואל את אלקטריק בלחץ ומקווה להוציא עוד קלף.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Mashine-X

Druddigon Man

SnoopyDisco

Scizor-X
    *כן,וגם צריך להשקיע יותר,אזהרה ראשונה!
    חוקרת היצורים אומרת לך:"אני חושבת שלא,הרונספור הוא חיה מסוכנת מאוד,לא לאנשים,אלא לעצמה,תוך כמה שבועות מאז הלידה הרונספור מבקיע ביצה,זה לא משנה אם זה בן או בת,ואז הרונספור מת".

Anubis
    *הערת לי בנו''ד למה גם פה?אזהרה פעם ראשונה!
    אתה רואה שהציפור משתמשת במקור שלה בשביל להתקיף אותך,כנראה שהיא לא באמת כול כך אוהבת אותך,אתה רואה שהיא מתעופפת לה אתה רואה שחלק מהיהלום שלה נפל למטה.
    כי הגבת עוד פעם אחרי שהערתי לך בנו"ד!
    ---------------------
    אני קופץ אחורה מהר 'אז את לא נחמדה כמו שחשבתי 'אני חושב ושולף קלף קסם "סילון רוחות!"אני צועק ומשתמש בקלף

12. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה רואה שאלקטריק נעלם,אתה רואה שהוא מופיע מאחורי להביוס,הוא מרים אבן גדולה ונותן ללהביוס בראש,הוא אומר לך:"זה עוד אחת מהשיטות לחילוץ חבר וותיק מלחש לשליטה מוחית".

Druddigon Man
    ווילי אומר לך:"אני מאתגר אותך לקרב קוסמים,אני נגדך ראש בראש,מי שמפסיד הולך מהממלכה ולא נכנס יותר לחיים של ג'נט,אהה התכוונתי לא חוזר לממלכה" אתה רואה שהוא מסתכל על ג'נט ועל ג'ון במעט פאניקה.

SnoopyDisco
    אתה רואה שהלנה משתמשת בלחש מגן חשמלי שהודף את כול הגובלינים ומעלים אותם,אתה רואה שנשאר רק עוד אחד,הלנה אומרת לך:"השארתי אותו בשבילך".

Anubis
    *אני הגבתי פעמיים ואז ראיתי את הנו''ד,מצטער אבל האזהרה נשארת.
    *אתה לא בוחר את הקלפים שאתה שולף.
    אתה רודף אחרי הציפור המסתורית,אתה שולף קלף ורואה שזה סילון רוחות,אתה משתמש בכישוף הזה,אתה רואה שהקלף חוסם את הציפור ממך וגורם לך להתרחק ממנה יותר.

13. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ווילי אומר לך:"אני מאתגר אותך לקרב קוסמים,אני נגדך ראש בראש,מי שמפסיד הולך מהממלכה ולא נכנס יותר לחיים של ג'נט,אהה התכוונתי לא חוזר לממלכה" אתה רואה שהוא מסתכל על ג'נט ועל ג'ון במעט פאניקה.
    "סגור!" אומר ואשלוף קלף 'בוא נקווה שאנצח אותו, אני חייב להשאר פה וללמוד כשפות אש!' אחשוב בליבי בחשש.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    *הקטע עם ג'נט לא מעניין אותך אהה XD
    אתה מסתכל על ווילי,אתה הוא מסיר את גלימתו ומתחת לגלימה,אתה רואה שהוא יותר צנום ממה שהוא באמת,אתה רואה שהוא שולף קלף אבל אתה רואה שהוא בעצם שלף שלושה במכה,הוא עושה שילוב משולש עם "נחשול אש" "שליטה בלהבות" ו"כדור אש" ויותר שריון אש כמו שלך היה,אתה רואה קלף ויש בו שריון,אתה שומע את מגמיוס בראש שלך:"זה מתנה ממני אליך,כישוף בדרגה שתיים".

15. Hail Hydra
    Druddigon Man
    *הקטע עם ג'נט לא מעניין אותך אהה XD
    אתה מסתכל על ווילי,אתה הוא מסיר את גלימתו ומתחת לגלימה,אתה רואה שהוא יותר צנום ממה שהוא באמת,אתה רואה שהוא שולף קלף אבל אתה רואה שהוא בעצם שלף שלושה במכה,הוא עושה שילוב משולש עם "נחשול אש" "שליטה בלהבות" ו"כדור אש" ויותר שריון אש כמו שלך היה,אתה רואה קלף ויש בו שריון,אתה שומע את מגמיוס בראש שלך:"זה מתנה ממני אליך,כישוף בדרגה שתיים".
    XD
    ~~
    אחייך בשמחה ואשלוף את הקלף 'תודה מגמיוס' אלחש לו בליבי. אז אשלוף עוד קלף בנוסף לשריון האש בכוונה לראות מה זה יעשה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 45 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •