Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 45 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Druddigon Man
    אתה משתמש בלחש שריון האש,עכשיו גם לך וגם לווילי יש שריון אש מוכן לקרב,אתה והוא שולפים קלף נוסף,אתה משתמש בשוט אש והוא משתמש בחרב אש,כנראה שהשוט יותר מועיל כי הוא מפעיל והורס את חרב האש.
    ווילי יוצא למתקפה חזיתית הוא משתמש באגרוף הימני שלו כדי לפגוע בבטן שלך,אתה לא מרגיש את ההתקפה אך אתה מרגיש שהשריון נחלש.

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Druddigon Man
    אתה משתמש בלחש שריון האש,עכשיו גם לך וגם לווילי יש שריון אש מוכן לקרב,אתה והוא שולפים קלף נוסף,אתה משתמש בשוט אש והוא משתמש בחרב אש,כנראה שהשוט יותר מועיל כי הוא מפעיל והורס את חרב האש.
    ווילי יוצא למתקפה חזיתית הוא משתמש באגרוף הימני שלו כדי לפגוע בבטן שלך,אתה לא מרגיש את ההתקפה אך אתה מרגיש שהשריון נחלש.
    אתן לו ימנית לסנטר ועוד אגרוף לבטן, "נראה אותך עכשיו!" אומר לו ואשלוף עוד שני קלפים ביחד, לראות מה תהיה התוצאה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה פוגע לו גם בבטן,אתה רואה שהשריון שלו נשרט,אתה מסתכל על שלך ואתה רואה שהוא לא נשרט,אתה שוב שומע את מגמיוס:"השריון הזה הוא אותו שריון שלבשת בקרב,השריון שנוצר מכישוף שאני יצרתי והשתלבתי איתו,ולכן הכישוף שנתתי לך קיבל חלק מהיכולות שלי למשל כמו לא להרגיש אש".

4. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה פוגע לו גם בבטן,אתה רואה שהשריון שלו נשרט,אתה מסתכל על שלך ואתה רואה שהוא לא נשרט,אתה שוב שומע את מגמיוס:"השריון הזה הוא אותו שריון שלבשת בקרב,השריון שנוצר מכישוף שאני יצרתי והשתלבתי איתו,ולכן הכישוף שנתתי לך קיבל חלק מהיכולות שלי למשל כמו לא להרגיש אש".
    'אני חב לך תודה.' אומר לו בנימוס בתוך הראש שלי. אז אחזור להתמקד בקרב ואשלוף שני קלפים יחד. "אתה טוב.." אמלמל לווילי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה שולף שני קלפים ברציפות הפעם "נחשול אש" ו"שליטה בלהבות" וגורם לעוד שילוב,אתה יוצר את חברך הטוב נחש האש,פתאום עולה לך רעיון,אתה משתמש בקלף לכידה,אתה לוכד את נחש האש ומשתמש בו שוב,אתה רואה שווילי לא מצליח ליצור נחש אש משלו הוא מנסה להילחם בנחש האש אך ללא הצלחה.

6. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה שולף שני קלפים ברציפות הפעם "נחשול אש" ו"שליטה בלהבות" וגורם לעוד שילוב,אתה יוצר את חברך הטוב נחש האש,פתאום עולה לך רעיון,אתה משתמש בקלף לכידה,אתה לוכד את נחש האש ומשתמש בו שוב,אתה רואה שווילי לא מצליח ליצור נחש אש משלו הוא מנסה להילחם בנחש האש אך ללא הצלחה.
    איזה מתקפות יש לנחש האש..?
    ~~~
    אביט על ווילי בהתרוממות רוח. 'איך לא חשבתי על זה קודם?!' אחשוב בליבי בשמחה. אז אשלוף עוד קלף במטרה שהוא יהיה טוב..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    *אני מעדכן בדף הרשומים את זה.
    אתה רואה שווילי משתמש בלחש שליטה בלהבות וגורם לנחש שלך לעבור לצד שלו,אתה שולף קלף ואתה רואה שזה גם שליטה בלהבות,שני הלחשים נלחמים זה בזה וגורמים לנחש האש לחזור לקלף שלו,אתה רואה שווילי שולף עוד קלף ושולח עליך כדור אש.

8. Hail Hydra
    Druddigon Man
    *אני מעדכן בדף הרשומים את זה.
    אתה רואה שווילי משתמש בלחש שליטה בלהבות וגורם לנחש שלך לעבור לצד שלו,אתה שולף קלף ואתה רואה שזה גם שליטה בלהבות,שני הלחשים נלחמים זה בזה וגורמים לנחש האש לחזור לקלף שלו,אתה רואה שווילי שולף עוד קלף ושולח עליך כדור אש.
    אשלוף בכוונה עוד שני קלפים, 'אני חייב לחזק את הנחש שלי כדי שלא יוכלו לשלוט בו..' אחשוב בחשש.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה שולף שני קלפים,אתה רואה שאחד מהם הוא נחש האש והשני הוא נחשול אש,אתה רואה שהנחש הצמיח עוד ראש,כנראה הראש הוא זמני,אתה רואה שווילי משתמש בלחש לשליטה בלהבות וגורם לראשים להילחם זה נגד זה,אתה רואה שהראש שבשליטה שלך מצליח לחסל את השני.

10. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה שולף שני קלפים,אתה רואה שאחד מהם הוא נחש האש והשני הוא נחשול אש,אתה רואה שהנחש הצמיח עוד ראש,כנראה הראש הוא זמני,אתה רואה שווילי משתמש בלחש לשליטה בלהבות וגורם לראשים להילחם זה נגד זה,אתה רואה שהראש שבשליטה שלך מצליח לחסל את השני.
    "תלך אליו בזנב להבה ומתקפת חנק!" אפקוד על נחש האש בזמן שאבצביע על ווילי. אז אשלוף עוד קלף בחשאיות כדי שווילי לא ישים לב.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה רואה שהזנב של הנחש מתלפף מסביבו של שריון האש של יריבך,ווילי,אתה רואה שהשריון מתפוצץ,במקום מתקפת חנק,הנחש משתמש בניב אש על ווילי,אתה רואה שווילי נופל,קלפיו מתפזרים באוויר,שריון האש ונחש האש נעלמים,ווילי אוסף את הקלפים שלו,מסתכל עליך,מסתכל על ג'נט ועובר בשער למימד הר הגעש.

12. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה רואה שהזנב של הנחש מתלפף מסביבו של שריון האש של יריבך,ווילי,אתה רואה שהשריון מתפוצץ,במקום מתקפת חנק,הנחש משתמש בניב אש על ווילי,אתה רואה שווילי נופל,קלפיו מתפזרים באוויר,שריון האש ונחש האש נעלמים,ווילי אוסף את הקלפים שלו,מסתכל עליך,מסתכל על ג'נט ועובר בשער למימד הר הגעש.
    "היי אחי! קרב מעולה נתת!" אנסה לשפר את הרגשתו. "רוצה שאני אוותר לך על העזיבה לצמיתות ובמקום תביא לי קלף אולי..?" אשאל אותו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה מתקרב אליו,הוא מביא לך אגרוף בפנים,אתה נופל למטה,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"אנחנו עוד נתראה" הוא עובר בשער ואומר:"לאן שהגורל יביא אותי" וקופץ לתוך השער,אתה רואה שג'נט מתקרבת אליך ואומרת לך:"נתת קרב מצוין,עזוב את ווילי,הוא טיפה עצבני,אבל הוא מכשף מעולה,אבל אתה יותר טוב".

14. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Mashine-X
    אתה רואה שאלקטריק נעלם,אתה רואה שהוא מופיע מאחורי להביוס,הוא מרים אבן גדולה ונותן ללהביוס בראש,הוא אומר לך:"זה עוד אחת מהשיטות לחילוץ חבר וותיק מלחש לשליטה מוחית".

Druddigon Man
    ווילי אומר לך:"אני מאתגר אותך לקרב קוסמים,אני נגדך ראש בראש,מי שמפסיד הולך מהממלכה ולא נכנס יותר לחיים של ג'נט,אהה התכוונתי לא חוזר לממלכה" אתה רואה שהוא מסתכל על ג'נט ועל ג'ון במעט פאניקה.

SnoopyDisco
    אתה רואה שהלנה משתמשת בלחש מגן חשמלי שהודף את כול הגובלינים ומעלים אותם,אתה רואה שנשאר רק עוד אחד,הלנה אומרת לך:"השארתי אותו בשבילך".

Anubis
    *אני הגבתי פעמיים ואז ראיתי את הנו''ד,מצטער אבל האזהרה נשארת.
    *אתה לא בוחר את הקלפים שאתה שולף.
    אתה רודף אחרי הציפור המסתורית,אתה שולף קלף ורואה שזה סילון רוחות,אתה משתמש בכישוף הזה,אתה רואה שהקלף חוסם את הציפור ממך וגורם לך להתרחק ממנה יותר.
    'טוב ננסה קלף אחר' אני חושב לעצמי ואז שולף קלף אחר

15. משתמש מנוסה
    Anubis
    אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שזה שליטה במזג האוויר,אתה בא להשתמש בו אך אתה רואה שציפור היהלום המסתורית נעלמה כלא הייתה,אתה רואה שעדיין מפוזרים חלקי יהלום מהיהלום הכחול שהיה בבטנה,אתה שומע מישהו אומר לחברו:"הציפור כבר מזדקנת,עוד מעט היא תמות ותהיה שליטה חדשה בשמיים".

עמוד 23 מתוך 45 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •