Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 45 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Anubis
    אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שזה שליטה במזג האוויר,אתה בא להשתמש בו אך אתה רואה שציפור היהלום המסתורית נעלמה כלא הייתה,אתה רואה שעדיין מפוזרים חלקי יהלום מהיהלום הכחול שהיה בבטנה,אתה שומע מישהו אומר לחברו:"הציפור כבר מזדקנת,עוד מעט היא תמות ותהיה שליטה חדשה בשמיים".
    אני אוסף את חלקי היהלום וניגש לאיש שאמר את הדברים "מזתומרת שליטה חדשה בשמים?ואתה יודע אולי מההיהלום הזה?"

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Anubis
    אתה נותן לאיש את חלקי היהלום הוא אומר לך:"היהלום הזה שייך לנשר יהלום,נשר אגדי שחי במשך אלף שנים,במשך המאה השנים האחרונות שלו על עולם החיים הנשר מאבד את חלקי היהלום שלו לאט לאט,ברגע שהיהלום נשבר לגמרי,הנשר מת ומתחלף אחרי,המלכה של ממלכת השמיים "ווינגה השביעית" כבר מזדקנת,היא בחרה את היורש שלה,האח הבוגר שלי,ואחרי שהיא תמות יהיה מלך חדש בשמיים,הכוונה ממלכת השמיים".

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה רואה שהלנה משתמשת בלחש מגן חשמלי שהודף את כול הגובלינים ומעלים אותם,אתה רואה שנשאר רק עוד אחד,הלנה אומרת לך:"השארתי אותו בשבילך".
    "תודה!" אומר להלנה ואוציא את קלף הכדור החשמלי שלי ואתקוף איתו את הגובלין.לאחר מכן אתקוף את הגובלין עם חרב החשמל שלי.
    NYO HO HO BITCH

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה מתקרב אליו,הוא מביא לך אגרוף בפנים,אתה נופל למטה,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"אנחנו עוד נתראה" הוא עובר בשער ואומר:"לאן שהגורל יביא אותי" וקופץ לתוך השער,אתה רואה שג'נט מתקרבת אליך ואומרת לך:"נתת קרב מצוין,עזוב את ווילי,הוא טיפה עצבני,אבל הוא מכשף מעולה,אבל אתה יותר טוב".
    "תודה על העזרה.." אמלמל. "אני לא מתרגש ממנו, את כשפית פי אלף יותר טובה ממנו.." אומר לה ואגש לג'ון. "חשבתי על זה קצת, אני רוצה שאתה תלמד אותי כשפות אש, יש לי עוד הרבה ללמוד." אומר לו ואחכה לתגובתו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Mashine-X
    אתה מזמן את ההידרה שלך אך להביוס משתמש גם הוא בזימון,הוא מזמן שד אש חזק ביותר,הוא אומר לך:"קיבלתי אותו במסע שלי למציאת אבן המגמה הקדומה,בזכותה אני מכשף האש הכי חזק שדרך אי פעם על האדמה מאז מגיאוס".

Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"לא עשית לי שום דבר,פשוט רציתי לדעת אם אנחנו באמת חברים או שלא,אבל לפי התגובה שלך,אתה לא שמח שחזרנו או שסיפרנו לך איך מזמנים את מגמיוס או איך מנצחים אותו".
    ווילי צוחק פתאום ואומר:"המכשף הזה הביס את מגמיוס,הצחקתם אותי,הוא לוזר!".

SnoopyDisco
    *בפעם הבאה להשקיע יותר,אזהרה פעם ראשונה!
    אתה משחרר את הגובלין אך אתה רואה שהוא בכול זאת נדקר מהחרב שלך,הגובלינים צורחים:"בגידה!עבדו אלינו!התקפה!".

Scizor-X
    *כן,וגם צריך להשקיע יותר,אזהרה ראשונה!
    חוקרת היצורים אומרת לך:"אני חושבת שלא,הרונספור הוא חיה מסוכנת מאוד,לא לאנשים,אלא לעצמה,תוך כמה שבועות מאז הלידה הרונספור מבקיע ביצה,זה לא משנה אם זה בן או בת,ואז הרונספור מת".

Anubis
    *הערת לי בנו''ד למה גם פה?אזהרה פעם ראשונה!
    אתה רואה שהציפור משתמשת במקור שלה בשביל להתקיף אותך,כנראה שהיא לא באמת כול כך אוהבת אותך,אתה רואה שהיא מתעופפת לה אתה רואה שחלק מהיהלום שלה נפל למטה.
    "בן כמה הרוספר הזה?" אשאל בהתעניינות "ולמה בעצם אני לא אוכל ללכוד אותו וללכוד אחד חדש כל פעם שהביצה החדשה בוקעת?" אשאל. "אוי,לא הצגתי את עצמי. קוראים לי קווין" אומר ואושיט לה יד ללחיצת יד.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

6. משתמש מנוסה
    Anubis
    אתה נותן לאיש את חלקי היהלום הוא אומר לך:"היהלום הזה שייך לנשר יהלום,נשר אגדי שחי במשך אלף שנים,במשך המאה השנים האחרונות שלו על עולם החיים הנשר מאבד את חלקי היהלום שלו לאט לאט,ברגע שהיהלום נשבר לגמרי,הנשר מת ומתחלף אחרי,המלכה של ממלכת השמיים "ווינגה השביעית" כבר מזדקנת,היא בחרה את היורש שלה,האח הבוגר שלי,ואחרי שהיא תמות יהיה מלך חדש בשמיים,הכוונה ממלכת השמיים".
    "וואו "אני אומר "זה בטח כבוד גדול להיות אח של שליט השמים ורגע היהלום הזה נותן לי משהו או סתם?"אני שואל

7. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"כשפות אש הוא תחום מסוכן מאוד,אתה הוכחת הרבה פעמים שאתה מכשף חכם,אמיץ וטוב לב,סייר בעיר,יש פה חבורת ציידי להבה שלוכדים את כוחות האש,אף אחד לא יודע איפה הם או מתי הם יכו,אם תמצא אותם חסל אותם והכוחות שהם לקחו יוחזרו לבעליהם".

SnoopyDisco
    אתה מכה בגובלין בחרב חשמל,אתה רואה שהוא נעלם והוא מפיל יהלום צהוב,הלנה מרימה אותו ואומרת לך:"היהלום האבוד של אלקטייפון,שליט הרוח וברק הראשון,אחרי שהיהלום נלקח ממנו הוא התפצל לשני אחים,אח ואחות,טייפון אח הרוח ואלקטרה אחות הברק".

Scizor-X
    החוקרת מתעלמת מלחיצת היד ואומרת:"אי אפשר לביית אותם בגלל שאחד הוא החולם,אחד הוא המתכנן ואחד הוא המבקר,המבקר ימות בעוד כמה ימים בטח,החולם ישן עכשיו והמתכנן,מתכנן לאן ללכת,אי אפשר לביית אותם בגלל שהם לא נלחמים או מוכנים לציות".

Anubis
    האח אומר לך:"אתה יכול לאסוף את החלקים אבל ככה או ככה בתום מאה השנים האחרונות החלקים יאספו מחדש ויהפכו להיות ציפור יהלום פראית שאי אפשר להרוס או לאלף".

8. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה רואה שאלקטריק נעלם,אתה רואה שהוא מופיע מאחורי להביוס,הוא מרים אבן גדולה ונותן ללהביוס בראש,הוא אומר לך:"זה עוד אחת מהשיטות לחילוץ חבר וותיק מלחש לשליטה מוחית".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אתה בטוח? כי זה לא נראה לי ממש..." אני אומר לאלקטריק בחשש ומקווה שזה יעבוד.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

9. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה רואה שלהביוס מתעורר אתה ומוכן עם עוד קלף ואלקטריק בא להרים את הספר,להביוס מלמל:"מה לעזאזל אני עושה כאן,אני זוכר שנפרדנו,הלכתי להר הגעש,במקום מגמיוס אמר דמיון,שליט האופל ומאז אני לא זוכר כלום".

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה מכה בגובלין בחרב חשמל,אתה רואה שהוא נעלם והוא מפיל יהלום צהוב,הלנה מרימה אותו ואומרת לך:"היהלום האבוד של אלקטייפון,שליט הרוח וברק הראשון,אחרי שהיהלום נלקח ממנו הוא התפצל לשני אחים,אח ואחות,טייפון אח הרוח ואלקטרה אחות הברק".
    "טוב, בואי נביא אותו לטנדר ונגמור את המשימה." אומר להלנה ואלך איתה למאסטר טנדר.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה רואה שלהביוס מתעורר אתה ומוכן עם עוד קלף ואלקטריק בא להרים את הספר,להביוס מלמל:"מה לעזאזל אני עושה כאן,אני זוכר שנפרדנו,הלכתי להר הגעש,במקום מגמיוס אמר דמיון,שליט האופל ומאז אני לא זוכר כלום".
    "מה שקרה,זה שהייתי בשליטה מוחית של המכשף האפל,ושלחו אותך לחסל את אלקטריק,ובמקרה באמצע הקרב שלי עם גראסיוס קיבלתי קלף נבואה וישר יצאתי כדי לעזור לאלקטריק." אני אומר בחיוך,ואם הם לא צריכים משהו אני אומר:"טוב,אני זז!" וקופץ מהענן לכיוון היער המכושף ושולף קלף כדי שאני אוכל לרכך את הנפילה.

12. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"כשפות אש הוא תחום מסוכן מאוד,אתה הוכחת הרבה פעמים שאתה מכשף חכם,אמיץ וטוב לב,סייר בעיר,יש פה חבורת ציידי להבה שלוכדים את כוחות האש,אף אחד לא יודע איפה הם או מתי הם יכו,אם תמצא אותם חסל אותם והכוחות שהם לקחו יוחזרו לבעליהם".

SnoopyDisco

Scizor-X
    החוקרת מתעלמת מלחיצת היד ואומרת:"אי אפשר לביית אותם בגלל שאחד הוא החולם,אחד הוא המתכנן ואחד הוא המבקר,המבקר ימות בעוד כמה ימים בטח,החולם ישן עכשיו והמתכנן,מתכנן לאן ללכת,אי אפשר לביית אותם בגלל שהם לא נלחמים או מוכנים לציות".

Anubis
    האח אומר לך:"אתה יכול לאסוף את החלקים אבל ככה או ככה בתום מאה השנים האחרונות החלקים יאספו מחדש ויהפכו להיות ציפור יהלום פראית שאי אפשר להרוס או לאלף".
    "אה אוקי תודה על המידע"אני אומר וממשיך בדרכי(לאן לא יודע תחליט אתה)

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה קופץ מהעננים לכיוון היער,אתה שוב מצליח ליפול על אחד העצים ונתלה על הענפים,אתה רואה את גראסיוס מתקרב ואומר לך:"עזרת לחברך?".

SnoopyDisco
    אתה ממשיך לכיוון ממלכת השמיים יחד עם הלנה שמחזיקה את היהלום הצהוב,אתה רואה דמות עשויה כולה מעצים וטבע,הדמות אומרת לך:"אתם לקחתם את אוצר החשמל,מי אתם?".

Anubis
    אתה ממשיך לסייר בממלכת השמיים,אתה רואה את הציפור בעלת האבן נלחמת נגד מישהו עם חצי מסכה אפורה חצי ירוקה עם שוט חשמלית הוא פוגע בציפור עם השוט הזו.

14. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה קופץ מהעננים לכיוון היער,אתה שוב מצליח ליפול על אחד העצים ונתלה על הענפים,אתה רואה את גראסיוס מתקרב ואומר לך:"עזרת לחברך?".

[/FONT][/COLOR]
    "כן,ועכשיו ממשיכים!" אני אורמ בחיוך וקפץ מהעץ,ואז מחכה שהוא ישמש בלחש ואז אני שולף קלף.

15. משתמש מנוסה
    Mashine-X

SnoopyDisco
    אתה ממשיך לכיוון ממלכת השמיים יחד עם הלנה שמחזיקה את היהלום הצהוב,אתה רואה דמות עשויה כולה מעצים וטבע,הדמות אומרת לך:"אתם לקחתם את אוצר החשמל,מי אתם?".

Anubis
    אתה ממשיך לסייר בממלכת השמיים,אתה רואה את הציפור בעלת האבן נלחמת נגד מישהו עם חצי מסכה אפורה חצי ירוקה עם שוט חשמלית הוא פוגע בציפור עם השוט הזו.
    "היי עזוב אותה!"אני צועק לו וחושב לעצמי 'למה הוא פוגע בשליטת השמיים????W

עמוד 24 מתוך 45 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •