Anubis
אתה נותן לאיש את חלקי היהלום הוא אומר לך:"היהלום הזה שייך לנשר יהלום,נשר אגדי שחי במשך אלף שנים,במשך המאה השנים האחרונות שלו על עולם החיים הנשר מאבד את חלקי היהלום שלו לאט לאט,ברגע שהיהלום נשבר לגמרי,הנשר מת ומתחלף אחרי,המלכה של ממלכת השמיים "ווינגה השביעית" כבר מזדקנת,היא בחרה את היורש שלה,האח הבוגר שלי,ואחרי שהיא תמות יהיה מלך חדש בשמיים,הכוונה ממלכת השמיים".
"תודה!" אומר להלנה ואוציא את קלף הכדור החשמלי שלי ואתקוף איתו את הגובלין.לאחר מכן אתקוף את הגובלין עם חרב החשמל שלי.SnoopyDisco
אתה רואה שהלנה משתמשת בלחש מגן חשמלי שהודף את כול הגובלינים ומעלים אותם,אתה רואה שנשאר רק עוד אחד,הלנה אומרת לך:"השארתי אותו בשבילך".
NYO HO HO BITCH
Druddigon Man
ג'ון אומר לך:"כשפות אש הוא תחום מסוכן מאוד,אתה הוכחת הרבה פעמים שאתה מכשף חכם,אמיץ וטוב לב,סייר בעיר,יש פה חבורת ציידי להבה שלוכדים את כוחות האש,אף אחד לא יודע איפה הם או מתי הם יכו,אם תמצא אותם חסל אותם והכוחות שהם לקחו יוחזרו לבעליהם".
SnoopyDisco
אתה מכה בגובלין בחרב חשמל,אתה רואה שהוא נעלם והוא מפיל יהלום צהוב,הלנה מרימה אותו ואומרת לך:"היהלום האבוד של אלקטייפון,שליט הרוח וברק הראשון,אחרי שהיהלום נלקח ממנו הוא התפצל לשני אחים,אח ואחות,טייפון אח הרוח ואלקטרה אחות הברק".
Scizor-X
החוקרת מתעלמת מלחיצת היד ואומרת:"אי אפשר לביית אותם בגלל שאחד הוא החולם,אחד הוא המתכנן ואחד הוא המבקר,המבקר ימות בעוד כמה ימים בטח,החולם ישן עכשיו והמתכנן,מתכנן לאן ללכת,אי אפשר לביית אותם בגלל שהם לא נלחמים או מוכנים לציות".
Anubis
האח אומר לך:"אתה יכול לאסוף את החלקים אבל ככה או ככה בתום מאה השנים האחרונות החלקים יאספו מחדש ויהפכו להיות ציפור יהלום פראית שאי אפשר להרוס או לאלף".
Mashine-X
אתה רואה שלהביוס מתעורר אתה ומוכן עם עוד קלף ואלקטריק בא להרים את הספר,להביוס מלמל:"מה לעזאזל אני עושה כאן,אני זוכר שנפרדנו,הלכתי להר הגעש,במקום מגמיוס אמר דמיון,שליט האופל ומאז אני לא זוכר כלום".
"טוב, בואי נביא אותו לטנדר ונגמור את המשימה." אומר להלנה ואלך איתה למאסטר טנדר.SnoopyDisco
אתה מכה בגובלין בחרב חשמל,אתה רואה שהוא נעלם והוא מפיל יהלום צהוב,הלנה מרימה אותו ואומרת לך:"היהלום האבוד של אלקטייפון,שליט הרוח וברק הראשון,אחרי שהיהלום נלקח ממנו הוא התפצל לשני אחים,אח ואחות,טייפון אח הרוח ואלקטרה אחות הברק".
NYO HO HO BITCH
"מה שקרה,זה שהייתי בשליטה מוחית של המכשף האפל,ושלחו אותך לחסל את אלקטריק,ובמקרה באמצע הקרב שלי עם גראסיוס קיבלתי קלף נבואה וישר יצאתי כדי לעזור לאלקטריק." אני אומר בחיוך,ואם הם לא צריכים משהו אני אומר:"טוב,אני זז!" וקופץ מהענן לכיוון היער המכושף ושולף קלף כדי שאני אוכל לרכך את הנפילה.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
אתה קופץ מהעננים לכיוון היער,אתה שוב מצליח ליפול על אחד העצים ונתלה על הענפים,אתה רואה את גראסיוס מתקרב ואומר לך:"עזרת לחברך?".
SnoopyDisco
אתה ממשיך לכיוון ממלכת השמיים יחד עם הלנה שמחזיקה את היהלום הצהוב,אתה רואה דמות עשויה כולה מעצים וטבע,הדמות אומרת לך:"אתם לקחתם את אוצר החשמל,מי אתם?".
Anubis
אתה ממשיך לסייר בממלכת השמיים,אתה רואה את הציפור בעלת האבן נלחמת נגד מישהו עם חצי מסכה אפורה חצי ירוקה עם שוט חשמלית הוא פוגע בציפור עם השוט הזו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)