"אני עמית וזו הלנה." אומר למפלצת ואצביע עליי ועל הלנה.SnoopyDisco
אתה ממשיך לכיוון ממלכת השמיים יחד עם הלנה שמחזיקה את היהלום הצהוב,אתה רואה דמות עשויה כולה מעצים וטבע,הדמות אומרת לך:"אתם לקחתם את אוצר החשמל,מי אתם?".
"אני עמית וזו הלנה." אומר למפלצת ואצביע עליי ועל הלנה.SnoopyDisco
אתה ממשיך לכיוון ממלכת השמיים יחד עם הלנה שמחזיקה את היהלום הצהוב,אתה רואה דמות עשויה כולה מעצים וטבע,הדמות אומרת לך:"אתם לקחתם את אוצר החשמל,מי אתם?".
NYO HO HO BITCH
Mashine-X
אתה אומר לגראסיוס:"כן ועכשיו ממשיכים" אתה שולף קלף ואתה רואה שיוצא לך הידרה,אתה משתמש במפלצת ומשלב אותה יחד עם תחיית הצמחים ויוצר שוב את ההידרה הטבעית,אתה רואה שגראסיוס מנצל את זה לטובתו והוא מתחיל להתמזג עם ההידרה.
SnoopyDisco
אתה אומר ליצור המסתורי:"אני עמית וזו הלנה" אתה מצביע על הלנה והיצור אומר לך:"נעים מאוד עמית והלנה,אני הוא גראסיוס,שליט אזור היער המכושף ושומר השער לממלכת הטבע הקדומה".
Scizor-X
אתה שואל את חוקרת החיות:"מאיפה את יודעת את כול זה?"והיא עונה לך:"אני חוקרת אותם הרבה מאוד זמן,כול פעם אני עוקבת אחרי רונספור אחר,ניסיתי לאלף חמישה עשר רונספורים שונים כול פעם חטפתי נשיכה ארסית,מזל שאני מחוסנת".
Anubis
*ציפור היהלום היא לא שליטת השמיים,שליטת השמיים היא בן אדם XD
אתה צועק לצייד:"תעזוב אותה!" אתה רואה שהצייד מסתכל עליך,ומרים את השוט שלו ופוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בכלל ליד אגם מצופה קרח,אתה רואה דמות מתקרבת אליך.
אתה יודע שהשם של היצור דומה למילה "תודה" בספרדית(גראסיאס)?SnoopyDisco
אתה אומר ליצור המסתורי:"אני עמית וזו הלנה" אתה מצביע על הלנה והיצור אומר לך:"נעים מאוד עמית והלנה,אני הוא גראסיוס,שליט אזור היער המכושף ושומר השער לממלכת הטבע הקדומה".
-----------------------------------------------------------------------------------
"אתה נותן לנו לעבור?" אשאל את גראסיוס.
NYO HO HO BITCH
SnoopyDisco
*לא שמתי לב זה היה אמור להיות גראס [Grass] ויוס [לא יודע מה זה אומר].
אתה שואל את גראסיוס:"אתה תיתן לנו לעבור" גראסיוס אומר לך:"אם בכוונתכם לעבור לממלכת הטבע הקדומה תצטרכו להביס אותי,אם אתם רוצים ללכת לממלכת השמיים או ממלכת האור אתם יכולים לעבור".
Anubis
אתה מתקרב בזחילה לדמות ואומר לה:"מי אתה?" הדמות אומרת לך:"אני הוא מאסטר הרוח של ממלכת השמיים ושומר השער לממלכת השמיים הקדומה,אני טייפון",טייפון עוזר לך לקום ואומר לך:"אתה מכשף רוח,אני אוהב מכשפי רוח".
"אנחנו צריכים ללכת לממלכת החשמל לא?" אשאל את הלנה בלחש.SnoopyDisco
*לא שמתי לב זה היה אמור להיות גראס [Grass] ויוס [לא יודע מה זה אומר].
אתה שואל את גראסיוס:"אתה תיתן לנו לעבור" גראסיוס אומר לך:"אם בכוונתכם לעבור לממלכת הטבע הקדומה תצטרכו להביס אותי,אם אתם רוצים ללכת לממלכת השמיים או ממלכת האור אתם יכולים לעבור".
NYO HO HO BITCH
SnoopyDisco
אתה לוחש להלנה:"אנחנו צריכים ללכת לממלכת השמיים,הממלכה הזו שייכת גם לתחום החשמל וגם לתחום הרוח,שולטים בו ביחד האחים התאומים,טייפון ואלקטרה,פעם הם היו אחד אלקטייפון,שליט החשמל-רוח החזק ביותר,בהתחלה היה רק שליט אחד לכול המחוז,מאגיוס,אבל הוא נעלם ואז הופיעו שבעת האחים,גראסיוס,מגמיוס,אקווס,דמיון,נובה,האוס ואלקטייפון שהתפצל לשניים,אלקטרה וטייפון".
SnoopyDisco
אתה אומר לגראסיוס:"אנחנו רוצים להגיע לממלכת הטבע" הלנה אומרת לך:"לפי דעתי יהיה לנו קשה להגיע לשם בגלל שאנחנו מכשפי חשמל אבל אני איתך עד הסוף!" אתה והיא שולפים קלף ולשניכם יוצא חרב חשמלית,אתה רואה שידו השמאלית של גראסיוס משתנה לחרב עושיה צמחים.
SnoopyDisco
אתה מניף את חרבך לשמיים ומנחית אותה על יד החרב של גראסיוס,אך הוא מצליח להדוף את מתקפת החרב שלך בעזרת החרב שלו,אתה מגיע להתקיף את הראש אך הוא מצליח להתחמק,אתה שולף קלף ורואה שזה כדור חשמל אתה פוגע בגראסיוס אך הוא מצליח לשרוד אחרי ההתקפה הזו,אתה רואה שהלנה נעלמה משדה הקרב אתה רואה שגראסיוס מצליח להתמזג עם אחד העצים.
SnoopyDisco
*לא דיברנו על זה שאתה לא בוחר את הקלף שאתה שולף?
אתה צועק:"הלנה?איפה את!" אתה לא שומע שום תשובה,אתה שולף קלף נוסף ורואה שזה כדור חשמלי,אתה זורק אותו על החרב ובעזרתה אתה מעיף את הכדור על העץ שאיתו גראסיוס התמזג,אתה רואה שגראסיוס מתחמק ומצליח להתמזג עם עץ אחר אך אתה לא יודע איזה עץ זה,אתה רואה פתאום שגראסיוס נופל מתוך העץ ואתה רואה שבגופו יש חתך בבטן,אתה רואה שקופצת מאחד העצים הלנה,היא זורקת את חרבה אליך,אתה תופס את החרב וכעת יש לך שתי חרבות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)