Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 45 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 664
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה ממשיך לכיוון ממלכת השמיים יחד עם הלנה שמחזיקה את היהלום הצהוב,אתה רואה דמות עשויה כולה מעצים וטבע,הדמות אומרת לך:"אתם לקחתם את אוצר החשמל,מי אתם?".
    "אני עמית וזו הלנה." אומר למפלצת ואצביע עליי ועל הלנה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"כשפות אש הוא תחום מסוכן מאוד,אתה הוכחת הרבה פעמים שאתה מכשף חכם,אמיץ וטוב לב,סייר בעיר,יש פה חבורת ציידי להבה שלוכדים את כוחות האש,אף אחד לא יודע איפה הם או מתי הם יכו,אם תמצא אותם חסל אותם והכוחות שהם לקחו יוחזרו לבעליהם".

SnoopyDisco
    אתה מכה בגובלין בחרב חשמל,אתה רואה שהוא נעלם והוא מפיל יהלום צהוב,הלנה מרימה אותו ואומרת לך:"היהלום האבוד של אלקטייפון,שליט הרוח וברק הראשון,אחרי שהיהלום נלקח ממנו הוא התפצל לשני אחים,אח ואחות,טייפון אח הרוח ואלקטרה אחות הברק".

Scizor-X
    החוקרת מתעלמת מלחיצת היד ואומרת:"אי אפשר לביית אותם בגלל שאחד הוא החולם,אחד הוא המתכנן ואחד הוא המבקר,המבקר ימות בעוד כמה ימים בטח,החולם ישן עכשיו והמתכנן,מתכנן לאן ללכת,אי אפשר לביית אותם בגלל שהם לא נלחמים או מוכנים לציות".

Anubis
    האח אומר לך:"אתה יכול לאסוף את החלקים אבל ככה או ככה בתום מאה השנים האחרונות החלקים יאספו מחדש ויהפכו להיות ציפור יהלום פראית שאי אפשר להרוס או לאלף".
    "מעניין מאוד" אומר. "מאיפה את יודעת את כל זה?" אשאל בהתענינות.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אתה אומר לגראסיוס:"כן ועכשיו ממשיכים" אתה שולף קלף ואתה רואה שיוצא לך הידרה,אתה משתמש במפלצת ומשלב אותה יחד עם תחיית הצמחים ויוצר שוב את ההידרה הטבעית,אתה רואה שגראסיוס מנצל את זה לטובתו והוא מתחיל להתמזג עם ההידרה.

SnoopyDisco
    אתה אומר ליצור המסתורי:"אני עמית וזו הלנה" אתה מצביע על הלנה והיצור אומר לך:"נעים מאוד עמית והלנה,אני הוא גראסיוס,שליט אזור היער המכושף ושומר השער לממלכת הטבע הקדומה".

Scizor-X
    אתה שואל את חוקרת החיות:"מאיפה את יודעת את כול זה?"והיא עונה לך:"אני חוקרת אותם הרבה מאוד זמן,כול פעם אני עוקבת אחרי רונספור אחר,ניסיתי לאלף חמישה עשר רונספורים שונים כול פעם חטפתי נשיכה ארסית,מזל שאני מחוסנת".

Anubis
    *ציפור היהלום היא לא שליטת השמיים,שליטת השמיים היא בן אדם XD
    אתה צועק לצייד:"תעזוב אותה!" אתה רואה שהצייד מסתכל עליך,ומרים את השוט שלו ופוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בכלל ליד אגם מצופה קרח,אתה רואה דמות מתקרבת אליך.

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Mashine-X
    אתה אומר לגראסיוס:"כן ועכשיו ממשיכים" אתה שולף קלף ואתה רואה שיוצא לך הידרה,אתה משתמש במפלצת ומשלב אותה יחד עם תחיית הצמחים ויוצר שוב את ההידרה הטבעית,אתה רואה שגראסיוס מנצל את זה לטובתו והוא מתחיל להתמזג עם ההידרה.

SnoopyDisco
    אתה אומר ליצור המסתורי:"אני עמית וזו הלנה" אתה מצביע על הלנה והיצור אומר לך:"נעים מאוד עמית והלנה,אני הוא גראסיוס,שליט אזור היער המכושף ושומר השער לממלכת הטבע הקדומה".

Scizor-X
    אתה שואל את חוקרת החיות:"מאיפה את יודעת את כול זה?"והיא עונה לך:"אני חוקרת אותם הרבה מאוד זמן,כול פעם אני עוקבת אחרי רונספור אחר,ניסיתי לאלף חמישה עשר רונספורים שונים כול פעם חטפתי נשיכה ארסית,מזל שאני מחוסנת".

Anubis
    *ציפור היהלום היא לא שליטת השמיים,שליטת השמיים היא בן אדם XD
    אתה צועק לצייד:"תעזוב אותה!" אתה רואה שהצייד מסתכל עליך,ומרים את השוט שלו ופוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בכלל ליד אגם מצופה קרח,אתה רואה דמות מתקרבת אליך.
    אני זוחל אחורה באיטיות על מרפקי כשמבטי מופנה לדמות ואני שואל "מי אתה?"

5. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה יודע שהשם של היצור דומה למילה "תודה" בספרדית(גראסיאס)?
    -----------------------------------------------------------------------------------
    "אתה נותן לנו לעבור?" אשאל את גראסיוס.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    *לא שמתי לב זה היה אמור להיות גראס [Grass] ויוס [לא יודע מה זה אומר].
    אתה שואל את גראסיוס:"אתה תיתן לנו לעבור" גראסיוס אומר לך:"אם בכוונתכם לעבור לממלכת הטבע הקדומה תצטרכו להביס אותי,אם אתם רוצים ללכת לממלכת השמיים או ממלכת האור אתם יכולים לעבור".

Anubis
    אתה מתקרב בזחילה לדמות ואומר לה:"מי אתה?" הדמות אומרת לך:"אני הוא מאסטר הרוח של ממלכת השמיים ושומר השער לממלכת השמיים הקדומה,אני טייפון",טייפון עוזר לך לקום ואומר לך:"אתה מכשף רוח,אני אוהב מכשפי רוח".

7. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    *לא שמתי לב זה היה אמור להיות גראס [Grass] ויוס [לא יודע מה זה אומר].
    אתה שואל את גראסיוס:"אתה תיתן לנו לעבור" גראסיוס אומר לך:"אם בכוונתכם לעבור לממלכת הטבע הקדומה תצטרכו להביס אותי,אם אתם רוצים ללכת לממלכת השמיים או ממלכת האור אתם יכולים לעבור".
    "אנחנו צריכים ללכת לממלכת החשמל לא?" אשאל את הלנה בלחש.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    אתה לוחש להלנה:"אנחנו צריכים ללכת לממלכת השמיים,הממלכה הזו שייכת גם לתחום החשמל וגם לתחום הרוח,שולטים בו ביחד האחים התאומים,טייפון ואלקטרה,פעם הם היו אחד אלקטייפון,שליט החשמל-רוח החזק ביותר,בהתחלה היה רק שליט אחד לכול המחוז,מאגיוס,אבל הוא נעלם ואז הופיעו שבעת האחים,גראסיוס,מגמיוס,אקווס,דמיון,נובה,האוס ואלקטייפון שהתפצל לשניים,אלקטרה וטייפון".

9. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה לוחש להלנה:"אנחנו צריכים ללכת לממלכת השמיים,הממלכה הזו שייכת גם לתחום החשמל וגם לתחום הרוח,שולטים בו ביחד האחים התאומים,טייפון ואלקטרה,פעם הם היו אחד אלקטייפון,שליט החשמל-רוח החזק ביותר,בהתחלה היה רק שליט אחד לכול המחוז,מאגיוס,אבל הוא נעלם ואז הופיעו שבעת האחים,גראסיוס,מגמיוס,אקווס,דמיון,נובה,האוס ואלקטייפון שהתפצל לשניים,אלקטרה וטייפון".
    "סבבה." אומר להלנה ולאחר מכן אגיד לגראסיוס:"אנחנו צריכים לעבור לממלכת הטבע." ואתכונן לקרב נגד גראסיוס.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    אתה אומר לגראסיוס:"אנחנו רוצים להגיע לממלכת הטבע" הלנה אומרת לך:"לפי דעתי יהיה לנו קשה להגיע לשם בגלל שאנחנו מכשפי חשמל אבל אני איתך עד הסוף!" אתה והיא שולפים קלף ולשניכם יוצא חרב חשמלית,אתה רואה שידו השמאלית של גראסיוס משתנה לחרב עושיה צמחים.

11. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה אומר לגראסיוס:"אנחנו רוצים להגיע לממלכת הטבע" הלנה אומרת לך:"לפי דעתי יהיה לנו קשה להגיע לשם בגלל שאנחנו מכשפי חשמל אבל אני איתך עד הסוף!" אתה והיא שולפים קלף ולשניכם יוצא חרב חשמלית,אתה רואה שידו השמאלית של גראסיוס משתנה לחרב עושיה צמחים.
    "קדימה, בואי נזוז!" אומר להלנה ואחתוך את ידו של גראסיוס עם החרב שלי ולאחר מכן אדקור אותו בראש.אחר כך אוציא את קלף כדור החשמל שלי ואתקוף איתו את גראסיוס.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    אתה מניף את חרבך לשמיים ומנחית אותה על יד החרב של גראסיוס,אך הוא מצליח להדוף את מתקפת החרב שלך בעזרת החרב שלו,אתה מגיע להתקיף את הראש אך הוא מצליח להתחמק,אתה שולף קלף ורואה שזה כדור חשמל אתה פוגע בגראסיוס אך הוא מצליח לשרוד אחרי ההתקפה הזו,אתה רואה שהלנה נעלמה משדה הקרב אתה רואה שגראסיוס מצליח להתמזג עם אחד העצים.

13. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה מניף את חרבך לשמיים ומנחית אותה על יד החרב של גראסיוס,אך הוא מצליח להדוף את מתקפת החרב שלך בעזרת החרב שלו,אתה מגיע להתקיף את הראש אך הוא מצליח להתחמק,אתה שולף קלף ורואה שזה כדור חשמל אתה פוגע בגראסיוס אך הוא מצליח לשרוד אחרי ההתקפה הזו,אתה רואה שהלנה נעלמה משדה הקרב אתה רואה שגראסיוס מצליח להתמזג עם אחד העצים.
    "הלנה?איפה את!" אצעק אל הלנה כדי לבדוק איפה היא ולאחר מכן אשלוף את קלף השליטה במזג האוויר כדי לשרוף את העץ שגראסיוס התמזג איתו בעזרת ברק גדול ואתקוף את גראסיוס עם החרב שלי.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    *לא דיברנו על זה שאתה לא בוחר את הקלף שאתה שולף?
    אתה צועק:"הלנה?איפה את!" אתה לא שומע שום תשובה,אתה שולף קלף נוסף ורואה שזה כדור חשמלי,אתה זורק אותו על החרב ובעזרתה אתה מעיף את הכדור על העץ שאיתו גראסיוס התמזג,אתה רואה שגראסיוס מתחמק ומצליח להתמזג עם עץ אחר אך אתה לא יודע איזה עץ זה,אתה רואה פתאום שגראסיוס נופל מתוך העץ ואתה רואה שבגופו יש חתך בבטן,אתה רואה שקופצת מאחד העצים הלנה,היא זורקת את חרבה אליך,אתה תופס את החרב וכעת יש לך שתי חרבות.

15. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    *לא דיברנו על זה שאתה לא בוחר את הקלף שאתה שולף?
    אתה צועק:"הלנה?איפה את!" אתה לא שומע שום תשובה,אתה שולף קלף נוסף ורואה שזה כדור חשמלי,אתה זורק אותו על החרב ובעזרתה אתה מעיף את הכדור על העץ שאיתו גראסיוס התמזג,אתה רואה שגראסיוס מתחמק ומצליח להתמזג עם עץ אחר אך אתה לא יודע איזה עץ זה,אתה רואה פתאום שגראסיוס נופל מתוך העץ ואתה רואה שבגופו יש חתך בבטן,אתה רואה שקופצת מאחד העצים הלנה,היא זורקת את חרבה אליך,אתה תופס את החרב וכעת יש לך שתי חרבות.
    "תודה!" אומר להלנה ואדקור את גראסיוס בחתך שלו בבטן עם שתי החרבות שלי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 25 מתוך 45 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •