Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 45 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    SnoopyDisco
    אתה אומר להלנה:"תודה" אתה משתמש בשתי החרבות שלך בשביל לפצוע את גראסיוס אך הוא משתמש בחרבו בשביל להדוף חרב אחת,את החרב השנייה הוא לא מצליח להדוף והוא נפגע בבטנו.
    גראסיוס משתמש בכישוף "תחיית הצמחים" ומרפא את עצמו,אתה רואה שהוא משתמש ב"כבלי טבע" בשביל ללכוד אותך ואת הלנה,החרבות שלך נופלות,ואתה לא מצליח להגיע עליהם.

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    SnoopyDisco
    אתה אומר להלנה:"תודה" אתה משתמש בשתי החרבות שלך בשביל לפצוע את גראסיוס אך הוא משתמש בחרבו בשביל להדוף חרב אחת,את החרב השנייה הוא לא מצליח להדוף והוא נפגע בבטנו.
    גראסיוס משתמש בכישוף "תחיית הצמחים" ומרפא את עצמו,אתה רואה שהוא משתמש ב"כבלי טבע" בשביל ללכוד אותך ואת הלנה,החרבות שלך נופלות,ואתה לא מצליח להגיע עליהם.
    "אולי זה יעזור.." אומר לעצמי ואשלוף קלף בתקווה שזה שליטה במזג האוויר, כך אוכל לקחת את החרבות שלי אליי,להשתחרר ולתקוף.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    *שיניתי את זה לשליטה בברקים.
    אתה שולף קלף אחד בקושי,אתה רואה שזה כלא חשמלי,אתה משתמש בו על גראסיוס ובגלל זה כבלי הטבע שלו נעלמים,אתה מרים חרב אחת ואת החרב השנייה הלנה מרימה,היא אומרת לך:"ביחד" שניכם קופצים ופוגעים לגראסיוס בראש,אתה רואה שגראסיוס מובס,הוא אומר לך:"אתם יכולים לעבור" הוא פותח שער באחד העצים,הלנה אומרת לך:"תעבור קודם אתה".

4. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    *שיניתי את זה לשליטה בברקים.
    אתה שולף קלף אחד בקושי,אתה רואה שזה כלא חשמלי,אתה משתמש בו על גראסיוס ובגלל זה כבלי הטבע שלו נעלמים,אתה מרים חרב אחת ואת החרב השנייה הלנה מרימה,היא אומרת לך:"ביחד" שניכם קופצים ופוגעים לגראסיוס בראש,אתה רואה שגראסיוס מובס,הוא אומר לך:"אתם יכולים לעבור" הוא פותח שער באחד העצים,הלנה אומרת לך:"תעבור קודם אתה".
    "אבל נשים קודם.." אומר להלנה בציניות ואעבור דרך השער.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    אתה אומר להלנה:"נשים קודם" הלנה מגלגלת עיניים ונכנסת לשער לפניך,אתה נכנס מיד אחריה,אתה רואה ממלכה שכולה עושיה טבע,אתה רואה את הלנה מסתכלת מסביבה מוקסמת,אתה רואה מכשף טבע צעיר,בערך בגילך אולי מבוגר ממך בשנה,הוא אומר לך:"הבסתם את גראסיוס אני מבין".

6. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה אומר להלנה:"נשים קודם" הלנה מגלגלת עיניים ונכנסת לשער לפניך,אתה נכנס מיד אחריה,אתה רואה ממלכה שכולה עושיה טבע,אתה רואה את הלנה מסתכלת מסביבה מוקסמת,אתה רואה מכשף טבע צעיר,בערך בגילך אולי מבוגר ממך בשנה,הוא אומר לך:"הבסתם את גראסיוס אני מבין".
    "כן,הבסנו אותו." אומר למכשף "אני עמית וזו הלנה.אנחנו מכשפי חשמל."
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה אומר לגראסיוס:"כן ועכשיו ממשיכים" אתה שולף קלף ואתה רואה שיוצא לך הידרה,אתה משתמש במפלצת ומשלב אותה יחד עם תחיית הצמחים ויוצר שוב את ההידרה הטבעית,אתה רואה שגראסיוס מנצל את זה לטובתו והוא מתחיל להתמזג עם ההידרה.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "לא הפעם גראסיוס!" אני אומר בחיוך ופוקד על ההירה להשתמש בנשיכה ואז שולף עוד קלף.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה אומר לגראסיוס:"לא הפעם" אתה פוקד על ההידרה להתקיף בעזרת נשיכה ושולף קלף.
    כשההידרה מתכוננת למתקפת הנשיכה,גראסיוס קופץ על ההידרה ומצליח להתמזג איתה,אתה שולף קלף ורואה שזה קיסוס רעיל,אתה רואה שההידרה מצליחה להצמיח סימנים אדומים ומתחילה לצרוח מכאב.

SnoopyDisco
    אתה אומר למכשף העשב:"כן הבסנו אותו,אני עמית וזו הלנה" מכשף החשמל אומר לך:"אני הוא נרווס,נעים מאוד עמית והלנה,איך העולם שבחוץ,לא ראיתי את חוץ ממלכת הכאוס של העשב מאז שעברתי לפה בגיל חמש".

9. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה אומר לגראסיוס:"לא הפעם" אתה פוקד על ההידרה להתקיף בעזרת נשיכה ושולף קלף.
    כשההידרה מתכוננת למתקפת הנשיכה,גראסיוס קופץ על ההידרה ומצליח להתמזג איתה,אתה שולף קלף ורואה שזה קיסוס רעיל,אתה רואה שההידרה מצליחה להצמיח סימנים אדומים ומתחילה לצרוח מכאב.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי,זה עובד פחות או יותר..." אני חושב עצמי בחיוך עקום,ואז שולף עוד שני קלפים אחד אחרי השני ומתפלל לכל אל שאני מכיר שזה יהיה קלף טוב.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

10. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף שני קלפים,ואתה רואה שאחד זה כבלי טבע ותחיית הצמחים,אתה לא מצליח ליצור שילוב,אתה משתמש בכבלי צמחים בשביל ללכוד את ההידרה,גראסיוס מנצל את המצב בשביל להיפרד מההידרה ולהשתלב עם הכבלים,הכבלים שהם בעצם גראסיוס לוכדים אותך,אחרי זה אתה נופל וגראסיוס יוצא משמה [אתה עדיין לכוד].

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    SnoopyDisco
    *לא שמתי לב זה היה אמור להיות גראס [Grass] ויוס [לא יודע מה זה אומר].
    אתה שואל את גראסיוס:"אתה תיתן לנו לעבור" גראסיוס אומר לך:"אם בכוונתכם לעבור לממלכת הטבע הקדומה תצטרכו להביס אותי,אם אתם רוצים ללכת לממלכת השמיים או ממלכת האור אתם יכולים לעבור".

Anubis
    אתה מתקרב בזחילה לדמות ואומר לה:"מי אתה?" הדמות אומרת לך:"אני הוא מאסטר הרוח של ממלכת השמיים ושומר השער לממלכת השמיים הקדומה,אני טייפון",טייפון עוזר לך לקום ואומר לך:"אתה מכשף רוח,אני אוהב מכשפי רוח".
    "תודה "אני אומר ומתרומם"ואני אוהב שליטי רוח"אני אומר בחיוך"אז מה אתה עושה בחיים?"אני שואל ומבין שזה לא כל כך במקום

12. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה אומר למכשף העשב:"כן הבסנו אותו,אני עמית וזו הלנה" מכשף החשמל אומר לך:"אני הוא נרווס,נעים מאוד עמית והלנה,איך העולם שבחוץ,לא ראיתי את חוץ ממלכת הכאוס של העשב מאז שעברתי לפה בגיל חמש".
    "הוא יפה.אבל למה לא יכולת לצאת?יש פה שער.." אומר לנרווס ואצביע על הכיוון שממנו נכנסנו.
    NYO HO HO BITCH

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"כשפות אש הוא תחום מסוכן מאוד,אתה הוכחת הרבה פעמים שאתה מכשף חכם,אמיץ וטוב לב,סייר בעיר,יש פה חבורת ציידי להבה שלוכדים את כוחות האש,אף אחד לא יודע איפה הם או מתי הם יכו,אם תמצא אותם חסל אותם והכוחות שהם לקחו יוחזרו לבעליהם".
    "אוקיי.." אמלמל בהיסוס "ביי ג'ון וג'נט, נתראה. \" אפרד מהם לשלום ואלך לדרכי ליער המכושף.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Mashine-X
    אתה אומר לגראסיוס:"כן ועכשיו ממשיכים" אתה שולף קלף ואתה רואה שיוצא לך הידרה,אתה משתמש במפלצת ומשלב אותה יחד עם תחיית הצמחים ויוצר שוב את ההידרה הטבעית,אתה רואה שגראסיוס מנצל את זה לטובתו והוא מתחיל להתמזג עם ההידרה.

SnoopyDisco
    אתה אומר ליצור המסתורי:"אני עמית וזו הלנה" אתה מצביע על הלנה והיצור אומר לך:"נעים מאוד עמית והלנה,אני הוא גראסיוס,שליט אזור היער המכושף ושומר השער לממלכת הטבע הקדומה".

Scizor-X
    אתה שואל את חוקרת החיות:"מאיפה את יודעת את כול זה?"והיא עונה לך:"אני חוקרת אותם הרבה מאוד זמן,כול פעם אני עוקבת אחרי רונספור אחר,ניסיתי לאלף חמישה עשר רונספורים שונים כול פעם חטפתי נשיכה ארסית,מזל שאני מחוסנת".

Anubis
    *ציפור היהלום היא לא שליטת השמיים,שליטת השמיים היא בן אדם XD
    אתה צועק לצייד:"תעזוב אותה!" אתה רואה שהצייד מסתכל עליך,ומרים את השוט שלו ופוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בכלל ליד אגם מצופה קרח,אתה רואה דמות מתקרבת אליך.
    באמת מזל" אומר ואצחק. "תקשיבי,אני יוצא למסע וחשבתי אולי תצטרפי אלי,נוכל להיות חברים טובים"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

15. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה חוזר לפורטל שיעביר אותך בחזרה ליער המכושף אתה שומע את ג'ון צועק:"חכה!" אתה מסתובב הוא בה לקראתך והוא אומר לך:"למה אתה בורח?ציידי הכוחות נמצאים בממלכות הכאוס לא במחוז הקסם".

SnoopyDisco
    נרווס אומר לך:"פשוט לא התחשק לי,האמת,שפחדתי,פחדתי שאני לא אוכל לחזור,פחדתי שמשהו יקרה לי בזמן שאני אהיה בחוץ או להפך שמשהו יקרה למשפחה שלי בזמן שאני לא פה,פחדתי שגם אני לא אצליח לעמוד מול גראסיוס".

Scizor-X
    חוקרת החיות אומרת לך:"מצטערת אבל אני לא מחפשת שותפים למסע שלי,אתה בטח רוצה לחסל את מכשף האופל,אני לא,זאת אומרת אני גם רוצה שהוא ימות אבל אני מעדיפה לחקור מפלצות מאשר לסכן את החיים שלי,תודה על ההצעה אבל לא".

Anubis
    טייפון צוחק ואומר לך:"אני שופט מכשפים,מנסה לעצור מכשפי אופל מלהשתלט על העולם,אתה יודע שיגרה" הוא מתחיל לצחוק קצת,אתה מבין שלמרות שהוא שליט של ממלכה והוא צריך לעמוד מול כוחות אופל חזקים הוא דווקא טיפוס די נחמד.

עמוד 26 מתוך 45 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •