Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 45 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Druddigon Man
    אתה חוזר לפורטל שיעביר אותך בחזרה ליער המכושף אתה שומע את ג'ון צועק:"חכה!" אתה מסתובב הוא בה לקראתך והוא אומר לך:"למה אתה בורח?ציידי הכוחות נמצאים בממלכות הכאוס לא במחוז הקסם".

SnoopyDisco
    נרווס אומר לך:"פשוט לא התחשק לי,האמת,שפחדתי,פחדתי שאני לא אוכל לחזור,פחדתי שמשהו יקרה לי בזמן שאני אהיה בחוץ או להפך שמשהו יקרה למשפחה שלי בזמן שאני לא פה,פחדתי שגם אני לא אצליח לעמוד מול גראסיוס".

Scizor-X
    חוקרת החיות אומרת לך:"מצטערת אבל אני לא מחפשת שותפים למסע שלי,אתה בטח רוצה לחסל את מכשף האופל,אני לא,זאת אומרת אני גם רוצה שהוא ימות אבל אני מעדיפה לחקור מפלצות מאשר לסכן את החיים שלי,תודה על ההצעה אבל לא".

Anubis
    טייפון צוחק ואומר לך:"אני שופט מכשפים,מנסה לעצור מכשפי אופל מלהשתלט על העולם,אתה יודע שיגרה" הוא מתחיל לצחוק קצת,אתה מבין שלמרות שהוא שליט של ממלכה והוא צריך לעמוד מול כוחות אופל חזקים הוא דווקא טיפוס די נחמד.
    "אז מה בתור השליט אתה בטח מאוד חזק עם הכשפי אויר יש מצב שתוכל ללמד אותי כמה?"אני אשאל אותו

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה חוזר לפורטל שיעביר אותך בחזרה ליער המכושף אתה שומע את ג'ון צועק:"חכה!" אתה מסתובב הוא בה לקראתך והוא אומר לך:"למה אתה בורח?ציידי הכוחות נמצאים בממלכות הכאוס לא במחוז הקסם".
    "אה, לא ידעתי..." אתנצל בפניו בביישנות. "אם כן, אני אלך לשם.." אמלמל ואגש שוב לפורטל הקוסמים ואעביר את עצמי למקום בו ציידי הכוחות נמצאים.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Druddigon Man
    *הפורטל מביא אותך להר הגעש ולממלכת הלהבות.
    אתה מחפש את לוכדי הכוחות,אתה רואה חמישה אנשים בעלי גלימות לבנות אך הם אינם מכשפי קרח או מים,הם אומרים לך:"אתה מחפש אש נכון?".

Anubis
    טייפון אומר לך:"אני מצטער,אני לא אוכל לאמן אותך,אך אני יודע איפה תוכל להתאמן או אצל מי,אבל קודם תצטרך להביס אותי,בשביל שתוכל להגיע לממלכת הרוחות האגדית".

4. Hail Hydra
    Druddigon Man

אתה מחפש את לוכדי הכוחות,אתה רואה חמישה אנשים בעלי גלימות לבנות אך הם אינם מכשפי קרח או מים,הם אומרים לך:"אתה מחפש אש נכון?".
    "כן..." אשקר להם. "אוכל להצטרף אליכם? שמעתי עליכם הרבה, איזה רמה כולכם אגב..?" אשאל בהסוואה שאני אחד משלהם.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Druddigon Man

Anubis
    טייפון אומר לך:"אני מצטער,אני לא אוכל לאמן אותך,אך אני יודע איפה תוכל להתאמן או אצל מי,אבל קודם תצטרך להביס אותי,בשביל שתוכל להגיע לממלכת הרוחות האגדית".
    "אוקי נשמע מענין ומאתגר כאחד אני אוהב את זה(באנגלית יותר טוב I LIKE IT)טוב בוא נראה מה אני יכול ללתת לך"אני אומר ושולף קלף קסם ומתכונן להשתמש בו

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    נרווס אומר לך:"פשוט לא התחשק לי,האמת,שפחדתי,פחדתי שאני לא אוכל לחזור,פחדתי שמשהו יקרה לי בזמן שאני אהיה בחוץ או להפך שמשהו יקרה למשפחה שלי בזמן שאני לא פה,פחדתי שגם אני לא אצליח לעמוד מול גראסיוס".
    "אם מכשף חשמל מתחיל כמוני הצליח לעמוד נגדו, אני בטוח שגם אתה תצליח" אומר לנרווס.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Druddigon Man

SnoopyDisco

Scizor-X
    חוקרת החיות אומרת לך:"מצטערת אבל אני לא מחפשת שותפים למסע שלי,אתה בטח רוצה לחסל את מכשף האופל,אני לא,זאת אומרת אני גם רוצה שהוא ימות אבל אני מעדיפה לחקור מפלצות מאשר לסכן את החיים שלי,תודה על ההצעה אבל לא".

Anubis
    טייפון צוחק ואומר לך:"אני שופט מכשפים,מנסה לעצור מכשפי אופל מלהשתלט על העולם,אתה יודע שיגרה" הוא מתחיל לצחוק קצת,אתה מבין שלמרות שהוא שליט של ממלכה והוא צריך לעמוד מול כוחות אופל חזקים הוא דווקא טיפוס די נחמד.
    "חבל" אומר ואמשיך בדרכי תוך כדי שאחפש מפלצות לתפוס. אני אנסה להסתתר בכל פעם שאראה מישהו חשוד.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    *התבלבלתי רציתי לכתוב "מכשף" אבל יצא לי "מחפש" אז אני אזרום עם מה שכתבת.
    חמשת הקוסמים שואלים אותך פה אחד:"שמעת עלינו,אז מה אתה יכול לספר לנו על המטרה שלנו?".

SnoopyDisco
    נרווס אומר לך:"זה לא כזה פשוט,אני מכשף טבע,גראסיוס יכול לשלוט בכול דבר שאני אשלח עליו,חיות,קסמים,אילו רק הייתי מכשף חצוי".

Scizor-X
    אתה מחפש מפלצות ללכוד,אתה רואה שאתה כבר עובר את שטח היער המכושף ואתה מגיע לאזור האגם הקפוא 'יופי,סביבת מים,בדיוק מה שאני צריך' אתה חושב לעצמך בשמחה,אתה רואה שהמים הקפואים יוצאת דמות עשויה חצי מים חצי קרח,הדמות אומרת לך:"אני היא אקווס,שומרת מימד האגם הקפוא ומגינה של השער לאטלנטיס".

Anubis
    אתה שולף קלף ורואה שזה סילון רוחות,אתה רואה שטייפון משתמש בלחש זירה 'מימד רוחות' ומחליט להתמזג איתו,אתה רואה את טייפון רק יותר גדול,חזק ומפחיד אתה רואה שהוא הודף את הסילון שלך כמו כלום,אתה רואה שהוא מתחיל להתקדם לעברך.

9. Hail Hydra
    Druddigon Man
    *התבלבלתי רציתי לכתוב "מכשף" אבל יצא לי "מחפש" אז אני אזרום עם מה שכתבת.

חמשת הקוסמים שואלים אותך פה אחד:"שמעת עלינו,אז מה אתה יכול לספר לנו על המטרה שלנו?".
    "אני לא יכול לספר, כי אני בקושי שמעתי עליכם.. רק שמעתי שאתם מחפשים כשפי אש למטרות מרושעות, ואני רוצה להצטרף.." אמלמל בשקר.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה שולף שני קלפים,ואתה רואה שאחד זה כבלי טבע ותחיית הצמחים,אתה לא מצליח ליצור שילוב,אתה משתמש בכבלי צמחים בשביל ללכוד את ההידרה,גראסיוס מנצל את המצב בשביל להיפרד מההידרה ולהשתלב עם הכבלים,הכבלים שהם בעצם גראסיוס לוכדים אותך,אחרי זה אתה נופל וגראסיוס יוצא משמה [אתה עדיין לכוד].
    "אוקיי,זה הזמן!" אני אורמ בחיוך ומנסה בכול הכוח להגיע לחפיסה שלי,ואם אני לא מצליח אני מתרכז חזק ומנסה להפעיל את אחד הקלפים שלי מרחוק.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מצליח לשלוף קלף אחד וקלף אחד בלבד,שליטה בטבע,אתה רואה שהכבלים עוזבים אותך ולוכדים את גראסיוס,אך הפעם גראסיוס לא מצליח להתמזג עם הכבלים.

Druddigon Man
    המכשפים צוחקים אך לא צחוק מרושע אלא צחוק אמיתי,אתה רואה שאחד מהם אומר לך:"אנחנו מחפשים כוחות זה נכון אבל בדיוק למטרה ההפוכה,אנחנו רוצים לקחת את שבעת הכוחות,אש,מים,רוח,חשמל,אדמה,טבע ואור בשביל להרוס את המכשף האפל,הבנת?".

12. Hail Hydra
    Druddigon Man
    המכשפים צוחקים אך לא צחוק מרושע אלא צחוק אמיתי,אתה רואה שאחד מהם אומר לך:"אנחנו מחפשים כוחות זה נכון אבל בדיוק למטרה ההפוכה,אנחנו רוצים לקחת את שבעת הכוחות,אש,מים,רוח,חשמל,אדמה,טבע ואור בשביל להרוס את המכשף האפל,הבנת?".
    אמשיך לחשוד בהם אבל ארגיש קצת הקלה. "רגע, אתם גונבים ממכשפים חסרי אונים כוחות..?" אשאל אותם ואתאמץ לא להביע רגש כלשהו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    "הלוכדים" אומרים לך:"אנחנו לא גונבים,אנחנו מבקשים ממכשפים לתרום קצת מהכוחות שלהם,אם הם מסכימים אנחנו לוקחים קצת כוח,נגיד שתיים-שלוש נקודות כוח תלוי בכוח של המכשף,אם הוא לא מסכים אנחנו אומרים לו סליחה על ההפרה ושיהיו לו חיים נפלאים ועוזבים,יתפתחו שמועות על כך שאנחנו מרושעים או פוגעים באחרים אבל אנחנו מכשפי אור,ואיך אנחנו מקבלים מהם את הכוח,יש לנו מאגר של אבני יסוד ויסוד האור יכול לקחת כול יסוד אבל זכור,רק חלק קטן מהכוח,אנחנו לא רוצים לפגוע באחרים,עכשיו הבנת שאנחנו מהטובים?".

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה מצליח לשלוף קלף אחד וקלף אחד בלבד,שליטה בטבע,אתה רואה שהכבלים עוזבים אותך ולוכדים את גראסיוס,אך הפעם גראסיוס לא מצליח להתמזג עם הכבלים.

[[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי,זה הזמן לחסל!" אני אומר בחיוך ושולף קלף,מקווה לקלף טוב שיכול להביא לניצחוני.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. Hail Hydra
    Druddigon Man
    "הלוכדים" אומרים לך:"אנחנו לא גונבים,אנחנו מבקשים ממכשפים לתרום קצת מהכוחות שלהם,אם הם מסכימים אנחנו לוקחים קצת כוח,נגיד שתיים-שלוש נקודות כוח תלוי בכוח של המכשף,אם הוא לא מסכים אנחנו אומרים לו סליחה על ההפרה ושיהיו לו חיים נפלאים ועוזבים,יתפתחו שמועות על כך שאנחנו מרושעים או פוגעים באחרים אבל אנחנו מכשפי אור,ואיך אנחנו מקבלים מהם את הכוח,יש לנו מאגר של אבני יסוד ויסוד האור יכול לקחת כול יסוד אבל זכור,רק חלק קטן מהכוח,אנחנו לא רוצים לפגוע באחרים,עכשיו הבנת שאנחנו מהטובים?".
    "הבנתי.." אמלמל 'אבל מה שג'ון אמר לי לעשות... מה אעשה?!' אשקע במחשבות. 'לא! אני מאמין בג'ון, יכול להיות שהם משקרים לי!' אסיק לעצמי.
    אביט עליהם שוב בלי לדעת מה לעשות, אז אכנע ואומר "אוקיי.. יום טוב" אז אלך בחזרה לממלכת הלהבות הצולבות.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 27 מתוך 45 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •