Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 45 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    SnoopyDisco
    הלנה ואתה ממשיכים בדרך,אתה והיא עולים במדרגות לשמיים,אתה רואה משהו שלא ראית קודם,בניין נטוש בעל שתי דלתות אחת צהובה ואחת לבנה,הלנה פותחת את הצהובה,אתה שומע את צעקת של הלנה.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אתה מנסה לשלוף עוד קלף אך אתה לא יכול,אתה רואה שהכבלים לאט לאט מתחילים להיחלש,אתה רואה שכך גם גראסיוס,אתה רואה שהכבלים נעלמים,הוא אומר לך:"הכוח שלי נחלש,אסור לשליטים להתמזג יותר מידי בזמן מועט,זה גומר אותנו" הוא פותח לך שער באחד העצים ואומר לך:"אתה יכול מפה להגיע לממלכת הטבע".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקי גראסיוס,תודה." אני אורמ לו בחיוך,נושם נשימה עמוקה ונכנס דרך השער בחיוך.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    הלנה ואתה ממשיכים בדרך,אתה והיא עולים במדרגות לשמיים,אתה רואה משהו שלא ראית קודם,בניין נטוש בעל שתי דלתות אחת צהובה ואחת לבנה,הלנה פותחת את הצהובה,אתה שומע את צעקת של הלנה.
    "מה קרה הלנה?" אשאל אותה בזמן שאפתח את הדלת הצהובה.
    NYO HO HO BITCH

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה מנסה לחשוב מי זה בנו של כאוס ואז נזכרה בפרט שסיפרו לך פעם,שטיימוס הוא אחד מהמכשפים שהצליחו לעצור את המכשף האפל,ואז אתה נזכר שכאוס אמר "בני הולך להרוס את העולם" ואז אתה קולט שהמכשף האפל הוא בעצם בנו של כאוס!
    אתה רואה שג'נט התעוררה וגם ג'ון,הם מסתכלים זה על זה ואז הם קולטים שגם אתה ער.
    ג'ון אומר לכם:"אתם לא מאמנים על מה חלמתי,חלמתי שאני באמצע המדבר ואני רואה את כאוס ומאגיוס מדברים על המכשף האפל שמנסה להרוס על העולם" ג'נט אומרת לג'ון:"גם אני חלמתי על זה!".
    "גם אני.." אמלמל "זה לא יכול להיות צירוף מקרים.. כנראה שזה היה אמיתי ושלושתנו היינו שם.. אבל איך?" אשאל אותם.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Druddigon Man
    *התבלבלתי רציתי לכתוב "מכשף" אבל יצא לי "מחפש" אז אני אזרום עם מה שכתבת.
    חמשת הקוסמים שואלים אותך פה אחד:"שמעת עלינו,אז מה אתה יכול לספר לנו על המטרה שלנו?".

SnoopyDisco
    נרווס אומר לך:"זה לא כזה פשוט,אני מכשף טבע,גראסיוס יכול לשלוט בכול דבר שאני אשלח עליו,חיות,קסמים,אילו רק הייתי מכשף חצוי".

Scizor-X
    אתה מחפש מפלצות ללכוד,אתה רואה שאתה כבר עובר את שטח היער המכושף ואתה מגיע לאזור האגם הקפוא 'יופי,סביבת מים,בדיוק מה שאני צריך' אתה חושב לעצמך בשמחה,אתה רואה שהמים הקפואים יוצאת דמות עשויה חצי מים חצי קרח,הדמות אומרת לך:"אני היא אקווס,שומרת מימד האגם הקפוא ומגינה של השער לאטלנטיס".

Anubis
    אתה שולף קלף ורואה שזה סילון רוחות,אתה רואה שטייפון משתמש בלחש זירה 'מימד רוחות' ומחליט להתמזג איתו,אתה רואה את טייפון רק יותר גדול,חזק ומפחיד אתה רואה שהוא הודף את הסילון שלך כמו כלום,אתה רואה שהוא מתחיל להתקדם לעברך.
    'אין לי הרבה סיכוים אבל ננסה'אני חושב ואז שולף קלף אחר

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Druddigon Man
    *התבלבלתי רציתי לכתוב "מכשף" אבל יצא לי "מחפש" אז אני אזרום עם מה שכתבת.
    חמשת הקוסמים שואלים אותך פה אחד:"שמעת עלינו,אז מה אתה יכול לספר לנו על המטרה שלנו?".

SnoopyDisco
    נרווס אומר לך:"זה לא כזה פשוט,אני מכשף טבע,גראסיוס יכול לשלוט בכול דבר שאני אשלח עליו,חיות,קסמים,אילו רק הייתי מכשף חצוי".

Scizor-X
    אתה מחפש מפלצות ללכוד,אתה רואה שאתה כבר עובר את שטח היער המכושף ואתה מגיע לאזור האגם הקפוא 'יופי,סביבת מים,בדיוק מה שאני צריך' אתה חושב לעצמך בשמחה,אתה רואה שהמים הקפואים יוצאת דמות עשויה חצי מים חצי קרח,הדמות אומרת לך:"אני היא אקווס,שומרת מימד האגם הקפוא ומגינה של השער לאטלנטיס".

Anubis
    אתה שולף קלף ורואה שזה סילון רוחות,אתה רואה שטייפון משתמש בלחש זירה 'מימד רוחות' ומחליט להתמזג איתו,אתה רואה את טייפון רק יותר גדול,חזק ומפחיד אתה רואה שהוא הודף את הסילון שלך כמו כלום,אתה רואה שהוא מתחיל להתקדם לעברך.
    "שלום לך אקווס האדירה" אומר בטון מכובד ואכרע ברך "אני מכשף המים הצנוע קווין ובאתי ללכוד יצורי מים שיסיעו לי במסעי כנגד מכשף האופל המרושע"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה נכנס לשער ואתה רואה ממלכה עשויה כולה טבע,אתה רואה קבוצת סיירים משוטטת לה באזור,אתה רואה שראש הקבוצה,מכשף טבע בן עשרים וחמש אומר:"תקשיבו,ידידי הוותיקים,להביוס ואלקטריק אמרו שהיום אמור להגיע מכשף הטבע שהם גייסו,תזכרו אסור לפגוע בו,אם יקרה לו משהו,כול הארץ תהיה בסכנה".

Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"זה לא היה חלום,זה היה פלאשבק מהעבר,באמת כאוס נפגש עם מאגיוס חברו הוותיק בשביל להביס את בנו של כאוס,עכשיו הוא נודע בשם המכשף האפל,למרות שבזמנו היו הרבה מכשפי אופל אבל רבים מהם היו מכשפים טובי לב ונחמדים,כשהם הצליחו להביס ולהרדים את המכשף האפל למשך אלף שנים,מאגיוס התפצל לשמונה אחים,היום מכירים אותם בתור 'מסדר השמונה' אבל בגלל שדמיון הלך עם המכשף האפל,עכשיו הוא 'מסדר השבעה'".

SnoopyDisco
    אתה רואה דמות שדומה מאוד לגראסיוס אך לעומתו הדמות היא בת וגם במקום טבע הדמות עשויה מברקים,הדמות אומרת לך:"אני מצטערת מאוד שפגעתי בחברה היפה שלך,אבל היא הפתיעה אותי ולכן חשמלתי אותה".

Scizor-X
    אקווס אומרת לך:"אתה יכול לקום מכשף צעיר " אתה קם מהאדמה הקפואה,אתה רואה שאקווס מתקרבת אליך,היא אומרת לך:"אם אתה רוצה לתפוס מפלצות מים חזקות תצטרך להגיע לאטלנטיס,וכדי להגיע לשם תצטרך להביס אותי".

Anubis
    אתה שולף קלף נוסף אתה רואה שזה סילון רוחות,טייפון מצליח להתחמק מהסילון ופוגע לך בשריון אתה לא מרגיש את המתקפה אך השריון שלך נחלש.

8. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"זה לא היה חלום,זה היה פלאשבק מהעבר,באמת כאוס נפגש עם מאגיוס חברו הוותיק בשביל להביס את בנו של כאוס,עכשיו הוא נודע בשם המכשף האפל,למרות שבזמנו היו הרבה מכשפי אופל אבל רבים מהם היו מכשפים טובי לב ונחמדים,כשהם הצליחו להביס ולהרדים את המכשף האפל למשך אלף שנים,מאגיוס התפצל לשמונה אחים,היום מכירים אותם בתור 'מסדר השמונה' אבל בגלל שדמיון הלך עם המכשף האפל,עכשיו הוא 'מסדר השבעה'".
    "וואו.." אמלמל ואנסה לעכל את מה ששמעתי. אז אשאל אותו "מה לעשות עכשיו? יש לך רעיון?"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'ון אומר:"אנחנו פגשנו את דמיון,כשחילצנו את ג'נט מהטירה האפלה,דמיון נראה שהוא תחת כישוף,כי בדרך כלל שומרי השער משתמש בלחשי זירה ומתמזגים איתם זה לא קרה קודם".

10. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'ון אומר:"אנחנו פגשנו את דמיון,כשחילצנו את ג'נט מהטירה האפלה,דמיון נראה שהוא תחת כישוף,כי בדרך כלל שומרי השער משתמש בלחשי זירה ומתמזגים איתם זה לא קרה קודם".
    אקשיב לו בכיליון עיניים "אז מה אתה מציע שנעשה..?" אשאל אותו, לא מבין אם מה שהוא טוב או רע.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Mashine-X
    אתה נכנס לשער ואתה רואה ממלכה עשויה כולה טבע,אתה רואה קבוצת סיירים משוטטת לה באזור,אתה רואה שראש הקבוצה,מכשף טבע בן עשרים וחמש אומר:"תקשיבו,ידידי הוותיקים,להביוס ואלקטריק אמרו שהיום אמור להגיע מכשף הטבע שהם גייסו,תזכרו אסור לפגוע בו,אם יקרה לו משהו,כול הארץ תהיה בסכנה".

Druddigon Man

SnoopyDisco
    אתה רואה דמות שדומה מאוד לגראסיוס אך לעומתו הדמות היא בת וגם במקום טבע הדמות עשויה מברקים,הדמות אומרת לך:"אני מצטערת מאוד שפגעתי בחברה היפה שלך,אבל היא הפתיעה אותי ולכן חשמלתי אותה".

Scizor-X
    אקווס אומרת לך:"אתה יכול לקום מכשף צעיר " אתה קם מהאדמה הקפואה,אתה רואה שאקווס מתקרבת אליך,היא אומרת לך:"אם אתה רוצה לתפוס מפלצות מים חזקות תצטרך להגיע לאטלנטיס,וכדי להגיע לשם תצטרך להביס אותי".

Anubis
    אתה שולף קלף נוסף אתה רואה שזה סילון רוחות,טייפון מצליח להתחמק מהסילון ופוגע לך בשריון אתה לא מרגיש את המתקפה אך השריון שלך נחלש.
    "אני לא בטוח שבכוחי להביס אותך,הו אקווס האדירה" אומר.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

12. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני מתקרב אל הקבוצה ואומר:"שלום לכם,אני מייקל סטארסאן ואני מכשף טבע.אתם בטח מכירים את מי ששלח אותי לפה,להביוס ואלקטריק." אני אורמ בחיוך ומחכה לתגובתם.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

13. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Mashine-X

Druddigon Man

SnoopyDisco

Scizor-X

Anubis
    הקלף הקודם היה סילון רוחות לא???
    --------------------
    אני חורק שינים ושולף אחר

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    "את בסדר הלנה?" אשאל את הלנה ואסתכל בעצבנות על האישה החשמלית אך לא אתקוף אותה.לאחר מכן אגיד להלנה:"הבאת לה את היהלום?"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה רואה שקבוצת הסיירים צוחקת,והמבוגר מביניהם אומר לך בחשד:"אתה?איפה לילי?"אתה מספר למבוגר מביניהם על הרצח של לילי,אתה רואה שהוא מתמוטט,אתה רואה שיש לו דמעות בעיניים,הוא מלמל:"אני לא מאמין,אחותי הקטנה!" הוא תופס אותך,ואומר לך בהתקפת טירוף:"מי רצח אותה!".

Druddigon Man
    *"אקשיב לו בכיליון עיניים"?
    ג'ון אומר לך:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית על דמיון,דמיון הוא אחיו התאום של האוס,שליט האור ובגלל זה הוא שליט האופל,צריך איכשהו לשבור את הכישוף ואז מעגל הקסמים יתחיל".

SnoopyDisco
    אתה רואה שהלנה מתעוררת,אחרי כמה שניות אלקטרה אומרת לך:"היהלום?" הלנה קמה ואומרת:"כן גברת אלקטרה,הבאנו לך את אחד משני היהלומים,הבאנו את יהלום הברק" היא מוציאה את יהלום הברק,אתה רואה שאלקטרה לוקחת את האבן ומתמזגת איתה,אתה רואה שהיא הופכת להיות גדולה יותר וחזקה יותר,היא אומרת לכם:"הפרס שלכם" היא פותחת שער בקיר,היא אומרת לכם:"השער לממלכת הברק,בבקשה".

Scizor-X
    אקווס אומרת לך:"כול חבר מסדר,זאת אומרת כול אחד שלא נמצא תחת שליטת המכשף האפל,כמו אחי,דמיון,שליט האופל,בכול מקרה,כול אחד חייב להתאים את עצמו ואת הכשפים שלו למכשף שאיתו הוא נלחם,הבנת,אם אתה מכשף בדרגה אחד או שתיים אני אהיה בדרגה אחת עם קסמים של דרגה אחת".

Anubis
    *אם לא ידעת יש לך כמה עותקים מאותו קלף וכול קלף שאתה אוסף העותקים יורדים,לדוגמא בהתחלה יש לך שלושה קלפים,חמישה עותקים,ארבעה קלפים,ארבע עותקים,הבנת?
    אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שזה שליטה ברוחות בדיוק בזמן,אתה רואה שטייפון משתמש בלחש חזק ביותר 'הוריקן' ובזכות השליטה שלך ה'הוריקן' הורסת את הקרח,אתה רואה יצור שדומה לטייפון,אך לעומתו היצור עשוי מים.

עמוד 29 מתוך 45 ראשוןראשון ... 19272829303139 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •